Miksi persut on niin riitaisia - montako persupuoluetta riittäisi?

Anonyymi

En ole yhtään politiikasta kiinnostunut, mutta käyn kyllä aina äänestämässä lähinnä henkilöä, jonka tiedän luotettavaksi tai josta pidän muuten ja joka on saanut jotain aikaan.

En ole siis perehtynyt puoluepolitiikkaan kovin syvällisesti. Mutta tosi silmiinpistävää on lukea persujen hyökkäävyydestä ja väkivaltaisuudesta. Persut mustamaalaa toisia persuja ja käy sanallisesti ja jopa fyysisesti toisten persujen kimppuun. Nyt joudun vielä häpeäkseni tunnistamaan, että olen itsekin äänestänyt kerran persua kunnallisvaaleissa Soinin aikaan, naispuolinen henkilö oli ja ihan kunnollinen ihminen kaupungissamme. Kaduin katkerasti sitä, kun sain tietää Soinin naisvihasta ja aborttikieltotouhuista. Sittemmin mikä tahansa puolue ja ihminen joka on jotenkin uskottava ja normaali ilman rikosrekisteriä on kelvannut mutten kuuna päivänä äänestä enää persua missään vaaleissa. Nämä mätämunat tahraa kunnollisetkin ihmiset oudoiksi. Nyt varsinkin väkivaltaisuudet, naisiin kohdistuvat mustamaalaamiset on saaneet ihmettelemään miten naiset voivat yleensä osallistua tuollaisen paskapuolueen toimintaan, jotka vain mustamaalaa omia jäseniäänkin?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaisten-vaalipaallikko-hakattiin-niin-pahasti-etta-poliisi-tutkii-asiaa-murhan-yrityksena-ja-esittaa-nyt-pyynnon-sivullisille-monellahan-saattaa-olla-turvajarjestelmia/7888882#gs.6tf6pl

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4319040-perussuomalaiset-vaikenivat-kun-vaalipaallikon-pahoinpitelijat-paljastuivat-aarioikeistolaisiksi

https://www.kaleva.fi/perussuomalaisten-ehdokkaat-saaneet-yli-kaksi-kert/3658305

"Perussuomalaisten tämän vuoden kuntavaaliehdokkaat ovat saaneet rikossyytteitä yli kaksi kertaa niin paljon kuin yhdenkään muun ison puolueen ehdokkaat, ilmenee Helsingin Sanomien selvityksestä."

Tekeekö Persuus väkivaltaiseksi vai väkivaltaisuus persuksi? Soini lähti ja muodosti riitaisuuden vuoksi puolueen? Sitten on olemassa puolueen natsiosasto ja ties mitä kaikkea "larppauskerhoja" joissa suunnitellaan väkivaltaista sissitoimintaa. Montakohan puolueetta näille riitelijöille oikein riittää, kun jokainen öykkäri haluaisi olla joku suuri johtaja ja valtakunnankansleri. Jospa Sinisten lisäksi nähdään Mustavalkoisia, Valkoisia ja Ruskeita ja Keltaisia, Ruudullisia ja raidallisia. Joka öykkärille omansa missä saa häiriköidä muita.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...ja tietenkin harmaat. Harmis ois siina puoluekanslerina.

    • Anonyymi

      Samaa olen miettinyt, että miksi juuri tuo porukka on niin eripuraista. On niitä skismoja toki muissakin puolueissa, mutta ei tuolla tasolla.

      • Anonyymi

        Muissa puolueissa asiat useinkin riitelee. Persuissa nimenomaan ihmiset riitelee kaikki kaikkien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muissa puolueissa asiat useinkin riitelee. Persuissa nimenomaan ihmiset riitelee kaikki kaikkien kanssa.

        No kyllä niissä muissakin välillä henkilökemiat kolahtaa, mutta vähemmässä määrin.


    • Anonyymi

      Eipä jaksanut lukea valittavaa ulinaasi loppuun. Ehkä edellä kirjoittamassasi on tarpeeksi perustetta sille miksi äänestysikää pitäisi nostaa kolmeenkymmeneen, jotta oppisi erottamaan asiat mitä puolueet ja poliitikot ajaa sekä anarkismi elämä on jo ehkä jäänyt lapsuuteen.

    • Anonyymi

      Yksinkertaisilla ihmisillä on luulo siitä, että maailma, ihmiskunta, eri yhteiskunnat ja niiden muodostamat vuorovaikutukset olisivat yksinkertaisia ja niiden ongelmat ratkottavissa jollain yksinkertaisella peliliikkeellä. Sitten keskenään luovat omissa piireissään itselleen turhautumista valittamalla siitä, että se ja se öykkäri pitäisi saada eduskuntaan ja miten sitten olisi hyvä, kun laitetaan rajat kiinni ja ei enää tule ihmisiä tänne!

      Osa turhautuneista kuvittelee, että se miksi heidän yksinkertaista maailmanparannusideaa ei oteta jo käyttöön, täytyy johtua kansainvälisestä salaliitosta ja eksyvät vielä hakemaan iskulauseita uusiksi supervalloiksi pyrkivien valtioiden propagandasta.

      Aiheuttavat sitten eripuraa ja heikentävät lännen yhtenäisyyttä ja antavat hajoittaa lännen pieniksi ja helposti valloitettaviksi paloiksi. Että äkkiä pois EU:sta, koska…en edes tiedä mikä se niiden ajatus on, koska meillä on maailman paras elintaso, mutta pois kuitenkin olisi päästävä ja olla taas pieni ja mitätön takapajula, joka vääjäämättä siten ajautuisi kehitysmaaksi. Jotenkin sitten haaveilevat, että silloin duunarilla vasta olisi hyvä olla!

      Ovat olevinaan isänmaallisia, vaikka ironisesti ajavat venäjän asiaa.

      • Anonyymi

        No itse olen kyllä sen verran vanhanaikainen, että mun mielestä Suomen valtion pitäisi olla olemassa nimenomaan suomalaisia varten eikä tämän valtion pidä olla mikään afrikkalaisten ja aasialaisten sosiaalitoimisto tmv. Rakenneongelmatkin pitäisi ensisijaisesti pyrkiä ratkaisemaan muutoin kuin ulkomaisella halpatyövoimalla.

        Ja sotilaallinen yhteistyö muun lännen kanssa voi olla toki hyvä asia, mutta ei mikään patenttiratkaisu, koska oma kansallinen turvallisuutemme voi myös heikentyä lännen kanssa liittoutumisen seurauksena. On myös otettava huomioon se mahdollisuus, ettei sitä apua välttämättä todellisuudessa tule tosipaikan tullen, vaikka miten juhlallisesti oltaisiin solmittu sopimuksia eri suuntiin. EU:iin liittyminen ei saisi myöskään olla itseistarkoitus vaan Suomen tulisi aina pyrkiä varjelemaan omaa suvereniteettiaan ja omaa realistista valtioetuaan.

        Tuota en ymmärrä, että miten Suomi olisi kehitysmaa, mikäli emme olisi EU:ssa. Ainakin meillä olisi oma keskuspankki ja oma kansallinen oikeus painaa rahaa emmekä olisi niin riippuvaisia yksityiseltä sektorilta otetuista lainoista emmekä olisi myöskään niin alttiita näiden lainojen antajien päähänpistoille.


    • Anonyymi

      Persuissa on aika paljon liikkuvia äänestäjiä ja niitä, jotka äänestää kyseistä puoluetta, koska parempaakaan ei ole tarjolla.

      Persuilla ei ole mitään yhtenäistä ideologiaa, joten aika monenlaisistä lähtökohdista ja erilaisin perustein ihmiset äänestää persuja.

      Siksi en sinuna tekisi mitään kovin jyrkkiä yleistyksiä persuista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      38
      1416
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      70
      1408
    3. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      66
      1394
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      261
      1290
    5. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1085
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      124
      822
    7. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      148
      809
    8. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      778
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      751
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      717
    Aihe