kiina ja antiikki

Jos ostaa kiinalaisesta mystisetsä kultaisen kolmion oopimiluolan sivuliikkeestä "antiikkiliike" wanhan kiinalsiesen senkin.

NIINNN..siinä on huangfengiä, tsingtaota, pingpongingia ja sen sellasta. mutta jos se on OIKEASTI antiikkia..niin..kuuluuko siinä olla Taotaoo?


https://www.youtube.com/watch?v=WbTDIOJjPNs alless niirrr

8

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Menet sisään shanghailaisen antiikkiliikkeen takaovesta. Tunnistat myyjän kaveriksi, joka huijasi sinua hevoskaupoissa vuosia sitten. Hän ei tunnista sinua. Hän kysyy: "Mitäs herra haluaisi ostaa?". Sinä hyökkäät raivoissasi häntä kohti ja huudat: "Vai ostaa sinulta! SENKIN...!"

      Ja eikös se senkki oteta ilmaiseksi nenästä Kiinassakin?

      Noihin hinta- arvioihin sanoisin, että kiinalaisessa antiikissa on tärkeintä, että minkä dynastian ajalta tavara on. Jos se on Carringtonien dynastian ajoilta, niin kakkoslaatuinenkin tavara on kymmenientuhansien arvoinen.

      Thames- joen mudasta saa ilmaiseksi vanhaa tavaraa. Oletko katsonut näitä "mudlarking"- videoita. Erikoista touhua! Harrastajia on paljon ja silti joki antaa hyvän saaliin joka kerta. Kannattaa, ennen Thamesin matkaa harjoitella Suomessa, piilottamalla pikkuesineitä mutakakkuihin.

      • Minä tykkäsin siitä ajasta kun kiinassa alettiin tehdä paperirahaa joka levisi eurooppaan. Myöskin makaroni joka levisi eurooppaa. Marco polo joka toi ne eurooppaa..nykyään kiinalliset leviävät muutekin. ympäri maailmaa. Suomestakin ostavat maata pala palalta ja afrikasta.Harmi etten löytänyt videota juutuubista tähän hätään kun kiinalaisen "herra" yrittää mätkiä afrikkalaista työntekijää..voi luoja.. Oikohan se poistettu? kiinalainen tauti joka leviää eurooppaaaan?


      • Ai niin joo olen katsonut noita mudlarkingjuttuja. Ja tällasena vesipetona vois oikeasti sukeltaa etsimässä espoon rantojen aarteita. Siihen ei vaan yksin kykene kun jonkun pitää laittaa ilmaa kypärään.


      • Anonyymi
        pervokki kirjoitti:

        Minä tykkäsin siitä ajasta kun kiinassa alettiin tehdä paperirahaa joka levisi eurooppaan. Myöskin makaroni joka levisi eurooppaa. Marco polo joka toi ne eurooppaa..nykyään kiinalliset leviävät muutekin. ympäri maailmaa. Suomestakin ostavat maata pala palalta ja afrikasta.Harmi etten löytänyt videota juutuubista tähän hätään kun kiinalaisen "herra" yrittää mätkiä afrikkalaista työntekijää..voi luoja.. Oikohan se poistettu? kiinalainen tauti joka leviää eurooppaaaan?

        Kiinalaiset valloittavat nykyään Etelä-Amerikkaa. Rakentavat lentokenttiä, moottoriteitä ketunhäntä kainalossaan.
        Trump jätti suosiolla Etelä-Amerikan kiinalaisille. Kiina haalii maa-alueita valtapoliittisista syistä, arveltiin Esson baarilla ykskantaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiinalaiset valloittavat nykyään Etelä-Amerikkaa. Rakentavat lentokenttiä, moottoriteitä ketunhäntä kainalossaan.
        Trump jätti suosiolla Etelä-Amerikan kiinalaisille. Kiina haalii maa-alueita valtapoliittisista syistä, arveltiin Esson baarilla ykskantaan.

        Jaa luulin että lähinnä afrikkaa valtasivat yhtiöittensä kanssa. Tosin oon kuullu kiinalaisten omistavan paljon suomessakin. Naapurissakin asui kiinalainen. Rikas sellainen. Tein loppussiivouksen sille kun lähti ja sain kaikkee jännää.


    • Anonyymi

      Mä menin kerran thaimaalaiseen antiikki liikkeesen ja nuorehko nainen ohjasi minut johonkin hierontapöydälle, minun piti riisuuntua. Outo juttu ?

      • Oliko hän "antiikkia"?


      • Meinaan nuo nuo 20kybäset thait voivat olla 70siä ja ja ehkä vielä niitä shemaleja? yks hyvä keino on tunnistaa..jos on aatamin omena-. minä kyllä tunnistan feikit kun oon joskus ollu niin naisiin menevä. Olisin vieläkin jos helpommin kelpaisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      107
      1692
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1113
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      155
      880
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      782
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      749
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      680
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      35
      675
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      646
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      640
    Aihe