kiina ja antiikki

Jos ostaa kiinalaisesta mystisetsä kultaisen kolmion oopimiluolan sivuliikkeestä "antiikkiliike" wanhan kiinalsiesen senkin.

NIINNN..siinä on huangfengiä, tsingtaota, pingpongingia ja sen sellasta. mutta jos se on OIKEASTI antiikkia..niin..kuuluuko siinä olla Taotaoo?


https://www.youtube.com/watch?v=WbTDIOJjPNs alless niirrr

8

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Menet sisään shanghailaisen antiikkiliikkeen takaovesta. Tunnistat myyjän kaveriksi, joka huijasi sinua hevoskaupoissa vuosia sitten. Hän ei tunnista sinua. Hän kysyy: "Mitäs herra haluaisi ostaa?". Sinä hyökkäät raivoissasi häntä kohti ja huudat: "Vai ostaa sinulta! SENKIN...!"

      Ja eikös se senkki oteta ilmaiseksi nenästä Kiinassakin?

      Noihin hinta- arvioihin sanoisin, että kiinalaisessa antiikissa on tärkeintä, että minkä dynastian ajalta tavara on. Jos se on Carringtonien dynastian ajoilta, niin kakkoslaatuinenkin tavara on kymmenientuhansien arvoinen.

      Thames- joen mudasta saa ilmaiseksi vanhaa tavaraa. Oletko katsonut näitä "mudlarking"- videoita. Erikoista touhua! Harrastajia on paljon ja silti joki antaa hyvän saaliin joka kerta. Kannattaa, ennen Thamesin matkaa harjoitella Suomessa, piilottamalla pikkuesineitä mutakakkuihin.

      • Minä tykkäsin siitä ajasta kun kiinassa alettiin tehdä paperirahaa joka levisi eurooppaan. Myöskin makaroni joka levisi eurooppaa. Marco polo joka toi ne eurooppaa..nykyään kiinalliset leviävät muutekin. ympäri maailmaa. Suomestakin ostavat maata pala palalta ja afrikasta.Harmi etten löytänyt videota juutuubista tähän hätään kun kiinalaisen "herra" yrittää mätkiä afrikkalaista työntekijää..voi luoja.. Oikohan se poistettu? kiinalainen tauti joka leviää eurooppaaaan?


      • Ai niin joo olen katsonut noita mudlarkingjuttuja. Ja tällasena vesipetona vois oikeasti sukeltaa etsimässä espoon rantojen aarteita. Siihen ei vaan yksin kykene kun jonkun pitää laittaa ilmaa kypärään.


      • Anonyymi
        pervokki kirjoitti:

        Minä tykkäsin siitä ajasta kun kiinassa alettiin tehdä paperirahaa joka levisi eurooppaan. Myöskin makaroni joka levisi eurooppaa. Marco polo joka toi ne eurooppaa..nykyään kiinalliset leviävät muutekin. ympäri maailmaa. Suomestakin ostavat maata pala palalta ja afrikasta.Harmi etten löytänyt videota juutuubista tähän hätään kun kiinalaisen "herra" yrittää mätkiä afrikkalaista työntekijää..voi luoja.. Oikohan se poistettu? kiinalainen tauti joka leviää eurooppaaaan?

        Kiinalaiset valloittavat nykyään Etelä-Amerikkaa. Rakentavat lentokenttiä, moottoriteitä ketunhäntä kainalossaan.
        Trump jätti suosiolla Etelä-Amerikan kiinalaisille. Kiina haalii maa-alueita valtapoliittisista syistä, arveltiin Esson baarilla ykskantaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiinalaiset valloittavat nykyään Etelä-Amerikkaa. Rakentavat lentokenttiä, moottoriteitä ketunhäntä kainalossaan.
        Trump jätti suosiolla Etelä-Amerikan kiinalaisille. Kiina haalii maa-alueita valtapoliittisista syistä, arveltiin Esson baarilla ykskantaan.

        Jaa luulin että lähinnä afrikkaa valtasivat yhtiöittensä kanssa. Tosin oon kuullu kiinalaisten omistavan paljon suomessakin. Naapurissakin asui kiinalainen. Rikas sellainen. Tein loppussiivouksen sille kun lähti ja sain kaikkee jännää.


    • Anonyymi

      Mä menin kerran thaimaalaiseen antiikki liikkeesen ja nuorehko nainen ohjasi minut johonkin hierontapöydälle, minun piti riisuuntua. Outo juttu ?

      • Oliko hän "antiikkia"?


      • Meinaan nuo nuo 20kybäset thait voivat olla 70siä ja ja ehkä vielä niitä shemaleja? yks hyvä keino on tunnistaa..jos on aatamin omena-. minä kyllä tunnistan feikit kun oon joskus ollu niin naisiin menevä. Olisin vieläkin jos helpommin kelpaisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe