Miehen poissaoleva katse

Anonyymi

Nyt ei kyllä kaikki täsmää.. Minulla on ollut ihana seksisuhde jo 4 vuoden ajan. Kunnioitamme toisiamme, seksi toimii ja on kiihkeää. Minulla on tunteita, mies tietää sen. Hän on kertonut, ettei halua mitään vakavampaa. Jotkut asiat ei nyt vaan täsmää. Mies on useaan kertaan tullut samaan paikkaan missä tietää minun viettävän viikonloppua siis vaikkapa tansseihin, jos olen tavatessa kertonut meneväni sinne. Sitten usein mies katselee minua pitkin iltaa kauempaa. En voi ymmärtää miksi ihmeessä tulee samaan paikkaa vaikka tietää minun olevan siellä, jos kerran ei ole tunteita, luulisi, että kiertäisi tällaiset tilanteet kaukaa.

Viimeksi kun nähtiin kerroin meneväni yksille messuille. Itselleni tuli este mistä mies ei tiennyt ja jälkeenpäin mies kertoi olleensa myös messuilla. Minua harmitti ihan suunnattomasti, kun omat suunnitelmani muuttuivat, olisi ollut kiva nähdä miten tämä tunteeton mies toimii minut nähdessään.

Aloin tässä tarkemmin pohtia miehen käytöstä, hän on ujo, hieman sulkeutunut. Juttelee kyllä mielellään kaikesta, ja vastaa kun kyselen. Mutta ei ole kertaakaan yrittänyt viedä juttuamme eteenpäin, mutta on antanut ymmärtää, että hänelle on helpompaa, jos nainen vie asioita eteenpäin.

Välillä hänellä on myös sellainen hyvin poissaoleva katse, olen sen nyt muutaman kerran huomannut. Niinä hetkinä mietin, onko hänellä kaikki kunnossa. Kerran tansseissa, kun juttelin hänen kanssaan hän oli juuri tällainen poissaoleva, suorastaan outo. Silloin ihmettelin todella miehen käytöstä.

Nyt olen ymmärtänyt, että ehkä mies ei osaa näyttää tunteitaan tai ehkä hän ei ole kykenevä läheiseen suhteeseen ehkä seksi on hänelle helpompaa. Voisiko miehellä olla asperger tai joku muu käytöshäiriö? En ole kenenkään muun nähnyt käyttäytyvän samalla tavalla.

20

1631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No voihan noita netin assitestejä tehdä vaikka ihan leikkimielellä. Diagnoosia ei varmaan tarvitse, jos elämä muuten kondiksessa. Tietenkin itseymmärrystä parantaa, jos tunnistaa itsessään assiuden.
      Autismiliiton sivuilla tietoa assien erityispiirteistä, myös parisuhteeseen liittyen. Yksilöitähän kaikki tietenkin on. Siis asseilla on tunne-elämän ja seurustelutaitojen kypsymättömyyttä, välittömien tunnekokemusten uhkaavuutta, vaikeutta lähestyä kiinnostuksen kohdettaan, lamauttavaa epävarmuutta ja torjutuksi tulemisen tunnetta, ajautumista ihmisten seuraan jotka eivät merkitse niin paljoa tunnemyrskyjen välttämiseksi, tai hallitsevamman osapuolen alamaiseksi, ruumiinkieli antaa vaikeasti lähestyttävän vaikutelman, ei luontevia aloitteita tai flirttailua, ihastuminen ei näy ulospäin, avoimet kiinnostuksen osoitukset saattavat jäädä huomaamatta, tai flirtti koetaan seksikutsuksi tai epämiellyttäväksi reviirille tunkeutumiseksi, aloittavat suhteen mielellään internetissä tai muilla kirjoittamiseen perustuvilla alustoilla, sukupuoli-identiteetti voi olla poikkeavasti ilmaistu, odotukset suhteelle voivat olla selkiytymättömät, tai pakkomielle, jonkin älyllisen ponnistuksen kautta lähemmäs kumppaniaan, omintakeiset kiinnostuksen osoitustavat, ei suunnittele parisuhdetta, arvioi sitä hetki kerrallaan, valtaosa suhteista päätttyy eroon, as-kumppani ei tule muuttumaan ja järkyttyy erovaateesta koska kaikki ollut mielestään hyvin, as kaipaa omaa tilaa, suhde stressin lähde, ei ymärrä yhteisiä harrastuksia, aistiherkkyydet voivat häiritä yhteistä unta, tyydyttävää oleminen samassa tilassa sanomatta mitään, ei halua sosiaalista parisuhteilua, kommunikaation tahaton loukkaavuus, sanantarkkuus, dramaattisuuden välttely, säännöt ja rutiinit, kyky tulkita ilmeitä ja eleitä puutteellinen, omakin tunnetila saattaa jäädä hämäräksi, kuitenkin monilla hyvinkin emotionaalisen kokemus itsestään, tunteet puettava assille täsmällisiksi sanoiksi, haluttomuus riidellä, paikalta paetaan, seksi erillinen saareke johon ei vaikuta suhteen yleinen tunnelma, riidat tai romantiikka, ehkä stressin lievityskeino, assille välitön tunnekokemus ja sen verbaalinen samanaikainen ilmaisu vaikeaa, seksi siis sanatonta. assit kilttejä, hyväsydämisiä rauhallisia, oikeudenmukaisia ja luotettavia, uskollisia, eivät pelaa,

    • Anonyymi

      Kuulostaa hyvin tutulta, nuo merkit viittaa täysin tähän mieheen. Nyt ehkä pystyn ymmärtämään häntä paremmin. Ja ehkä nyt itsekin uskallan keskustella avoimemmin ja ottaa mieheen kontaktia. Hän tosiaa vihtyy yksin, reissaa paljon itsekseen, pystyy olemaan tosi pitkiä aikoja seurassa hiljaa. Välillä vaikuttaa tökeröltä ja murahtelee, vaikka tiedän, ettei tee sitä tahallaan. Toivottavasti meidän solmut aukeaa, kun näen hänet uudessa valossa. Jostain syystä olen itsekin koko ajan hieman vierastanut miestä, ehkä tämä on syy.

    • Anonyymi

      Onko kellään muulla kokemusta tän kaltaisista miehistä? Voisiko olla muuta selitystä miehen käytökselle? Siitä alan olla melko varma, että miehellä on ehkä jokin häiriö. Mun mielestä hän ei ole mikään itsekäs pelimies kuitenkaan, vaikka sekin on käynyt mielessä. Hän on selvästi jäyhä, eikä hän koskaan aloita juttelua mistään syvemmästä. Ei kai kukaan pysty näin pitkään seksisuhteeseen, jos ei ole minkäänlaista kiinnostusta tai tunteita. Tai no ehkä asperger-mies pystyy ja ehkä hän ei edes kaipaa muuta vaikka välittäisikin.

    • Anonyymi

      Niin aika pitkältä suhteella kuulostaa, jos on vaan jyystämistä.. Entä jos mies on narsisti tai jotenkin muuten tunnevammainen. .

    • Anonyymi

      ""Ei kai kukaan pysty näin pitkään seksisuhteeseen, jos ei ole minkäänlaista kiinnostusta tai tunteita.""

      Me miehet emme ajattele kuten te naiset eli voimme aivan hyvin harrastaa seksiä ilman mitään tunteita. Minullakin oli aikoinaan vuoden seksisuhde erään naisen kanssa. Olimme vain kavereita ja harrastimme seksiä. Ei siinä sen kummempaa. Naisilla ne tunteet tulee tietysti ajan kanssa jos ei ole jo tulleet esim. miehen komean ulkonäön takia, mutta mies on päättänyt että seksisuhde on ja seksisuhteena pysyy.

    • Anonyymi

      Siinäpä sulle ongelma ratkaistavaksi. Good luck.

    • Anonyymi

      No, tuon kyllä tiedän, että miehet pystyy seksiin ilman tunteita. Mutta miten se heppi seisoo vuodesta toiseen aina vaan kun nähdään. En kyllä usko, että kaikki miehet pystyy moiseen. Täytyy miehen ainakin tuntea fyysistä vetovoimaa naista kohtaan....

      • Anonyymi

        Ei täydy eikä usein tunnekaan noissa panosuhteissa. Panosuhde on nimenomaan pano eli helpotus eli mällit sisälle.

        Tunnesuhde on ihan muuta. Naiset ei ymmärrä tätä?


    • Anonyymi

      tuo mies ei piittaa ehkä enää, karvaisten skaalinlehtiesi suojassa olevasta reiästäsi.
      piittaa ny ite ees, etenee etenee.............
      tarkoitan, ehkä mies ei löydä nimeä sänkiselle turvatyyny kolollesi.......
      https://www.youtube.com/watch?v=4I-Za_THqF0

    • Anonyymi

      Epileptinen poissaolokohtaus on myös eräs vaihtoehto

      • Anonyymi

        Minulla tuli myöskin tämä mieleen. Mies voi olla itsestään epävarmakin tämän takia että häntä ei hyväksytä tai hän ei kykene parisuhteeseen. Olisi tärkeää avata tämä vaihtoehto miehen kanssa onko tästä kysymys.


    • Anonyymi

      No, toisaalta kyllä itsekin pitkään sinkkuna olleena välillä tarvitsen seksiä. .. Ja kyllä me naisetkin siis seksiä tarvitaan.... Ja vielä kun sitä saa komealta, hyvin pukeutuvalta ja ah niin taitavalta mieheltä.....

      • Anonyymi

        Munan ei pidä olla komea, mutta miehen pitää olla komea. Munan pitää olla kaunis!


    • Anonyymi

      "No, toisaalta kyllä itsekin pitkään sinkkuna olleena välillä tarvitsen seksiä. .. Ja kyllä me naisetkin siis seksiä tarvitaan.... Ja vielä kun sitä saa komealta, hyvin pukeutuvalta ja ah niin taitavalta mieheltä....."

      Ja sepä tässä sinkkudessa on kirsikkana kakun päällä että saa täysin vapaasti kelpuuttaa ne parhaat ja silloin kun itseä huvittaa!

      • Anonyymi

        Juuri näin.. Ja kun tarpeeksi hyvään tottuu, niin kuka tahansa ei kelpaakaan...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin.. Ja kun tarpeeksi hyvään tottuu, niin kuka tahansa ei kelpaakaan...

        Onko löytynyt? :)


    • Anonyymi

      asperger mies (ASD)
      -tyhjä katse
      -joustamaton
      -rutiinit, järjestelee tavarat ja järjestelee lisää
      -valittaa, suuttuu, raivoaa jos kaikki ei mene oikein, puuro oli kylmää
      -ei ystäviä, vaikeudet luoda ylläpitää ystävyyssuhteita
      -erittäin skeptinen koska hyvin-varmasti kiusattu nuorena kunnolla koska ei ymmärrä mitään sanatonta sanomaa
      -voi ja haluaa viettää aikaa yksin harrastuksensa parissa 10h, suuttuu raivostuu jos häiritset
      -ei ymmärrä näe omia virheitään, hänellä ei ole virheitä
      -on aina oikeassa ei pyydä koskaan anteeksi
      -inhoaa pelkää yllätyksiä
      -itkee valittaa helposti, mikset kertonut sitä/tätä, iso lapsi
      -tykkää puhua negatiivisista asioista jotka tapahtuivat 5-10 vuotta takaperin
      -ei puhu mitään mutta äkkiä-voi kertoa mitä teit väärin tarkalleen 4viikkoa sitten ja muistaa sen vielä hyvin elävästi, unohdit parvekkeen oven auki ja tuli kylmä
      -pystyy antamaan itsestään myös hauskan kuvan kertomalla pitkiä tarinoita uudestaan ja uudestaan
      -kohottaa ääntään puhuessaan huutaa yli normaalin rajan
      -robottimainen puhe, kävely
      -ei käy suihkussa usein, samat vaatteet viikosta toiseen
      -ei ymmärrä puhetta (mitä tarkoitat, mikä tuo/tämä on, aloita alusta en ymmärrrä)
      -ymmärtää kaikki ja kaiken kirjaimellisesti
      -koskaan ei kysele miten on mennyt, onko kaikki hyvin?

    • Anonyymi

      Meillä miehillä on sellainen ominaisuus että pystytään sulkemaan ympäristö täysin pois keskittyessä johonkin. ns. "zoning out"

      kuvittele että olet kuntosalilla, vastamelukuulokkeet korvilla ja keskityt kyykkäämään 200kg rautaa. Siinävaiheessa ei kiinnosta tippaakaan vaikka fitnessbimbot kävelisi alasti peilin eteen pyllistelemään.

      • Anonyymi

        Ilman punttejakin voi miehenä sanoa että jos nainen on etääntyvä niin myös miehen katse on "poissaoleva".

        Eli fiilikset liikkuu linjalla - missähän tässä oikein mennään.
        Kyllä se toisen käytös näkyy myös toisessa.
        Niin simppeliä se on.


    • Anonyymi

      Miehen poissaoleva katse seksin aikana viittaa kyllä siihen, että mies miettii seksin aikana jotain toista naista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3393
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      212
      2827
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2514
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2029
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2025
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1696
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1672
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1578
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1286
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1231
    Aihe