Blue oyster cult

Yhtenä iltana muutama päivä sitten laitoin Youtubesta soimaan tämän otsikossa mainitun bändin musiikkia. En ollut ennen kuunnellut, vaikka Tube oli jo varmaan vuosikin sitten tarjonnu mulle bändin tuotantoa. Nyt päätin jostain syystä kuunnella ja heti kerralla kolahti, ja nyt olen kuunnellut bändin musiikkia jo monta kertaa Tubesta (lainasin kirjastosta myös kokoelma-CD:n, jolla bändin tuotantoa).

Mitä mieltä te muut, jotka olette kuunnelleet bändin musiikkia olette siitä ja myös itse bändistä?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aliarvostettu pumppu, ja varsinkin Roeser on aliarvostettu kitaristi. Aivan kaikki kipaleet eivät itseäni sytytä, mutta ne jotka osuvat enemmän hollille oman musiikkimakuni kanssa, kolahtavat lujaa.

      Alla Donald "Buck Dharma" Roeserin mallikas kitarasoolo.
      https://www.youtube.com/watch?v=7pFdkkjGiEs

      • Itse olen saanut käsityksen, että Oyster cult oli 1970-luvulla aika suosittu ja vielä kasarinakin. Ainakin "Don´t fear the reaper" oli aika iso hitti aikoinaan (niin olen lukenut).


      • Ei tässä bändissä ainakaan huonoja muusikoita ole ollu ja mielestäni laulaja Eric Bloom on hyvä. Itse tykkään paljon tästä kappaleesta "Veteran of the psychic wars", olen kuunnellut sitä paljon viime aikoina.


      • Anonyymi
        Norppa83 kirjoitti:

        Ei tässä bändissä ainakaan huonoja muusikoita ole ollu ja mielestäni laulaja Eric Bloom on hyvä. Itse tykkään paljon tästä kappaleesta "Veteran of the psychic wars", olen kuunnellut sitä paljon viime aikoina.

        Tuossa liveversiossa on pidennetty soolo, joka on yksi Roeserin parhaista. Tämäkin kitaristi jäänyt muiden varjoon jostain syystä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa liveversiossa on pidennetty soolo, joka on yksi Roeserin parhaista. Tämäkin kitaristi jäänyt muiden varjoon jostain syystä.

        Minusta hyvä kitaristi tuo Buck Dharma. Kitaransoiton nopeudessa vetää vertoja jopa Eddie van Halenille. Olen monta kertaa katsonut kappaleen "Veterans of the psychic wars" liveversiota, jossa hän soittaa pidennetyn soolon.

        En tiedä miksi Buck Dharma on vähän jäänyt varjoon. No, on kitaristeja, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta hieman syrjempään kuten esim. Bernie Marsden (Whitesnaken toinen alkuperäinen kitaristi), Mick Ralphs (Mott the hoople/Bad company), Paul Kossoff (Free, kuoli 1976 26-vuotiaana) vaikkei heidän soittamisessaan ole mitään vikaa. Eivät kaikki tiedä Rory Gallagheriakaan (1948-1995), vaikka hän on monen kitaristin esikuva (esim. Bernie Marsden, Brian May, Glenn Tipton, Slash, Alex Lifeson) tai yksi niistä ja oli todella hyvä muusikko.


    • Anonyymi

      Jaa, kyllähän tätä jo tuli teininä kuunneltua kultasella kasarilla, perus hard rock meininkiä, scifiä, kauhua, ja sen semmosta josta teinit usein tykkää. Hyvä bändi, paljon hienoja riffejä ja sooloja.

      • Samantyylisiä aiheita kappaleissa kuin vaikka Judas Priestillä.


      • Hyvää musiikkia.


    • Anonyymi

      Kanadalainen bändi Triumph on toinen bändi, joka oli kenties hivenen aliarvostettu.

      Triumph - Lay It On The Line
      https://youtu.be/gCWj8Nz5DUg

    • Anonyymi

      Uusin levy oli ihan hyvä joskin melko geneerinen eikä ollut sitä "menoa" paljoa mutta ihan hyvin jos katselleen etteivät soittajatkaan ole mitään nuoria enää.

      • Anonyymi

        Itsellä nousee (ainakin tällä hetkellä) kärkikastiin "Golden Age of Leather", "Perfect Water", "Harvest Moon", "Blue Oyster Cult", "Les Invisibles" ja tietenkin Astronomyn molemmat versiot. Itse asiassa koko Imaginos on hiton hyvä lätty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Itsellä nousee (ainakin tällä hetkellä) kärkikastiin "Golden Age of Leather", "Perfect Water", "Harvest Moon", "Blue Oyster Cult", "Les Invisibles" ja tietenkin Astronomyn molemmat versiot. Itse asiassa koko Imaginos on hiton hyvä lätty.

        Tuosta Oyster cultin kappaleen "Golden age of leather" nimestä tulee mieleen Judas Priestin "Hell bent for leather" ja Mott the hooplen "Golden age of rock n roll".

        "Astronomy" on ihan hyvä kappale ja tuo "Golden age of leather" myös.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      4974
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      292
      3085
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1647
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1173
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe