Blue oyster cult

Yhtenä iltana muutama päivä sitten laitoin Youtubesta soimaan tämän otsikossa mainitun bändin musiikkia. En ollut ennen kuunnellut, vaikka Tube oli jo varmaan vuosikin sitten tarjonnu mulle bändin tuotantoa. Nyt päätin jostain syystä kuunnella ja heti kerralla kolahti, ja nyt olen kuunnellut bändin musiikkia jo monta kertaa Tubesta (lainasin kirjastosta myös kokoelma-CD:n, jolla bändin tuotantoa).

Mitä mieltä te muut, jotka olette kuunnelleet bändin musiikkia olette siitä ja myös itse bändistä?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aliarvostettu pumppu, ja varsinkin Roeser on aliarvostettu kitaristi. Aivan kaikki kipaleet eivät itseäni sytytä, mutta ne jotka osuvat enemmän hollille oman musiikkimakuni kanssa, kolahtavat lujaa.

      Alla Donald "Buck Dharma" Roeserin mallikas kitarasoolo.
      https://www.youtube.com/watch?v=7pFdkkjGiEs

      • Itse olen saanut käsityksen, että Oyster cult oli 1970-luvulla aika suosittu ja vielä kasarinakin. Ainakin "Don´t fear the reaper" oli aika iso hitti aikoinaan (niin olen lukenut).


      • Ei tässä bändissä ainakaan huonoja muusikoita ole ollu ja mielestäni laulaja Eric Bloom on hyvä. Itse tykkään paljon tästä kappaleesta "Veteran of the psychic wars", olen kuunnellut sitä paljon viime aikoina.


      • Anonyymi
        Norppa83 kirjoitti:

        Ei tässä bändissä ainakaan huonoja muusikoita ole ollu ja mielestäni laulaja Eric Bloom on hyvä. Itse tykkään paljon tästä kappaleesta "Veteran of the psychic wars", olen kuunnellut sitä paljon viime aikoina.

        Tuossa liveversiossa on pidennetty soolo, joka on yksi Roeserin parhaista. Tämäkin kitaristi jäänyt muiden varjoon jostain syystä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa liveversiossa on pidennetty soolo, joka on yksi Roeserin parhaista. Tämäkin kitaristi jäänyt muiden varjoon jostain syystä.

        Minusta hyvä kitaristi tuo Buck Dharma. Kitaransoiton nopeudessa vetää vertoja jopa Eddie van Halenille. Olen monta kertaa katsonut kappaleen "Veterans of the psychic wars" liveversiota, jossa hän soittaa pidennetyn soolon.

        En tiedä miksi Buck Dharma on vähän jäänyt varjoon. No, on kitaristeja, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta hieman syrjempään kuten esim. Bernie Marsden (Whitesnaken toinen alkuperäinen kitaristi), Mick Ralphs (Mott the hoople/Bad company), Paul Kossoff (Free, kuoli 1976 26-vuotiaana) vaikkei heidän soittamisessaan ole mitään vikaa. Eivät kaikki tiedä Rory Gallagheriakaan (1948-1995), vaikka hän on monen kitaristin esikuva (esim. Bernie Marsden, Brian May, Glenn Tipton, Slash, Alex Lifeson) tai yksi niistä ja oli todella hyvä muusikko.


    • Anonyymi

      Jaa, kyllähän tätä jo tuli teininä kuunneltua kultasella kasarilla, perus hard rock meininkiä, scifiä, kauhua, ja sen semmosta josta teinit usein tykkää. Hyvä bändi, paljon hienoja riffejä ja sooloja.

      • Samantyylisiä aiheita kappaleissa kuin vaikka Judas Priestillä.


      • Hyvää musiikkia.


    • Anonyymi

      Kanadalainen bändi Triumph on toinen bändi, joka oli kenties hivenen aliarvostettu.

      Triumph - Lay It On The Line
      https://youtu.be/gCWj8Nz5DUg

    • Anonyymi

      Uusin levy oli ihan hyvä joskin melko geneerinen eikä ollut sitä "menoa" paljoa mutta ihan hyvin jos katselleen etteivät soittajatkaan ole mitään nuoria enää.

      • Anonyymi

        Itsellä nousee (ainakin tällä hetkellä) kärkikastiin "Golden Age of Leather", "Perfect Water", "Harvest Moon", "Blue Oyster Cult", "Les Invisibles" ja tietenkin Astronomyn molemmat versiot. Itse asiassa koko Imaginos on hiton hyvä lätty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Itsellä nousee (ainakin tällä hetkellä) kärkikastiin "Golden Age of Leather", "Perfect Water", "Harvest Moon", "Blue Oyster Cult", "Les Invisibles" ja tietenkin Astronomyn molemmat versiot. Itse asiassa koko Imaginos on hiton hyvä lätty.

        Tuosta Oyster cultin kappaleen "Golden age of leather" nimestä tulee mieleen Judas Priestin "Hell bent for leather" ja Mott the hooplen "Golden age of rock n roll".

        "Astronomy" on ihan hyvä kappale ja tuo "Golden age of leather" myös.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      204
      8284
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4678
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2250
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1835
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1746
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe