miniminiretiishejä

ostin inkoon torilta eilen miniretiishejä. se pisti pussiin. ja maksoin. Ongelma on SE..että ne miniretiishit on niin pieniä etten edes näe niitä. Pahvipaperipussi ei voi painaa niin paljoa etteikö niitä retiishejä olisii. Onko minua viilattu linssiin?

4

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ne pitää suomenkielisiä tyhminä! Saattavat siellä Inkoossakin myydä tyhjän pussin kantasuomalaiselle ja sanoa, että retiisit on niin pieniä, ettei niitä näe, mutta ovat sitäkin maukkaampia. Tämä entisen mestarihiihtäjän, Gunde Svanin setä on siellä torikauppiaana - nimeltään Kappa Svan. Mahtokohan olla sama henkilö?

      Nauti nyt niistä retiiseistä, kun vielä voit! Tiedemiehet ovat huomanneet, että Golf- virta pysähtyy kokonaan vuonna 2100. Se tarkoittaa sitä, että täällä on koko ajan kylmä ja ikirouta iskee tai sitten talvisin on miinus 50 ja kesällä plus 50. Ei täällä enää mikään kasva, paitsi vitutus! Joka tapauksessa joudumme hylkäämään Suomen ja anomaan turvapaikkaa ehkäpä Afrikasta.

      Missä pervokki viettää 2100- luvun. Monet lapset muistavat edellisen elämänsä ja yleensä synnytään uudestaan noin 100:n kilometrin päähän. Joissakin harvoissa tapauksissa samaan perheeseen, kuin ennen. Eli samaan maahan ja kulttuuriin ja melko lähelle aiempia asuinsijoja, mutta kuitenkin ei- tutulle paikkakunnalle. Eli jos olet mankkis, niin seuraavassa elämässä voit hyvinkin olla ingå.

      Maustetytöt - Meni rahahommat pieleen (Live 2021) English Subtitles (CC):
      https://www.youtube.com/watch?v=AkZGSR8izHI

      • Hah joo yks torikauppias kysyi meiltä suomenkielisiltä porkkananvarresta ja yks kauppas sukkia. Ei se mitään bisnesmies ja myyjä on aina bisnesmies ja myyjä. Kumpa itselläkin olisi tuota taipumusta kun oon niiiinnnn vaikeasti työllistettävä mutta osaava pikku pervokki. Toimivampi kuin muumi valoisampi kuin hattiwatti ja muutenkin kuin myyrä.

        Luin itsekin tuosta golfvirrasta. Tuttua huttua jo kaukaisesta koulumaailmasta ja jopa pikkusen odotankin hiipumista että saatais euroopan ja suomen ilmastosta siedettävämpi tulevaisuudessa .
        Ilmastonmuutos on totta mutta kuka siihen vaikuttaa eniten????Jos golfvirta hiipuu mun ei tarvitse tulevaisuudessa muuttaa pohjoiseen. En tiedä kuinka kuumaverinen olen mutta nää nykyajan tappohelteet tekee sen etten edes tropiikissa halua käydä. Voisiko golfvirta kääntyä kanadan suuntaan? siellä riittää tundraa eikä ole aina tullut ajatelleeksikaan.

        Jos tulevaisuudessa muutan pörssissijoituksieni kanssa pois..katse kääntyy norjaan tuohon nuoreeen (1905)ja sorjaan. Pitkä kapea vaalea ja rikas..jylhä piristävä ja eloisa.

        Ahh noorrjjaa.. alla gud fiske kamske norje jaaaa olja ocso. Tai tanska jaaa. Miksi skippaan ruotsin jaaa..sitä voi miettiä fiksummatkin?

        Eli missä pervokki viettää 2100-luvun? toivon mukaan tanskassa norjassa tai kanadasa. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. kunhan on tontti ja mahdollisuus rakentaaa rökbastu.


    • Anonyymi

      Sen suippochilin syömistä raakana pidettiin tosi hurjana tekona. Näyttivät sitä töllössä.
      Viiksiniekka laittoi päähänsä kypärän ja sitten puraisi. Sauhu tuli sankarin suusta ja korvista.

      Mut kun ottaa niitä mainospätkän Rennie makeisia, niin hommahan toimii lievemmin.

      • Tulee mieleen joku englantilainen sketsi sarja jonka nimeä en nyt muista. mutta siinä pari tyyppii baari-illan jälkeen toinen tokaisi toiselle että et kai ottanut suuhun jotain sinun ei pitäisi ottaa? ja tyypillä muikee ilme. ilmeisesti otti suuhun jotain mitä ei pitäisi..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      107
      1692
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1113
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      155
      880
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      782
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      749
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      680
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      35
      675
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      646
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      640
    Aihe