Kehitysvamma ja mielenterveys puolen palveluiden piiriin

Anonyymi

Vammaissosiaali työntekijä ei uskalla edes ajatella tulevaisuudessa minua Kehitysvammaisten ryhmäkotiin koska olen netissä yrittänyt saada kehitysvammasia ostamaan särkylääkkeitä että hyödyn Itse rahallisesti. Sano että mielenterveys puolen asumisen puolelle kuulun, koska olen yrittänyt myydä särkylääkettä netissä muille Lievän älyllisen kehitysvamman saaneilla kohdataan some sivuilla. Ja kun sanoin tulen vaatimaan kehitysvammaisten työtoiminta ryhmään avustajan konkreettisesti ja tulevaisuudessa ryhmäkotiin ohjaajien raportti taukojen ajaksi. Ei vetele että onnistun muokkaamaan persoonaa ja toimimaan ohjaajien selän takana näin ryhmäkodissa. Vammaissosiaali työntekijä sanoi että ei uskalla edes ajatella minua Kehitysvammaisten ryhmäkotiin ja ei ole mitään helppoa saada mielenterveys puolen asumisen puolelle palveluita, koska papereissa lukee Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi ja toinen diagnoosi on ADHD ja Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi on laitettu pelkästään sosiaalisten ihmissuhteita ajatellen muissa asioissa en tarvitse mitään apua eli raha asiat ovat 100 eli Kehitysvamma asuntola ohjaajat ovat sanoneet monta vuotta että psyykkisen voinnin takia niillä ei ole vahvaa mielenterveys puolen osaaminen mitä minulle on suurin tarve.

7

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli onko muita Lievästi älyllisesti Kehitysvamman saaneita joiden kohdalla asuntola ohjaajat ja vammaissosiaali työntekijä ja oma äiti on yrittänyt saada mielenterveys puolen palveluiden piiriin ja kehitysvsmma DG takia mielenterveys puolen asumiseen et pääse. Mikä Kehitysvamma/mielenterveys puolen palveluita ei voida yhdistää joka on minua ja muita kaltaisia ajatellen ainut oikea ratkaisu saada mielenterveys puolen asumisen palvelut ja ryhmä myös

    • Anonyymi

      Hae työpaikka ja rupea ihmiseksi. Älä ole vajakki.

    • Anonyymi

      Minua ei hyväksytä enään käytöksestä johtuen kehitysvammaisten työkeskus toimintaan koska eivät ohjaajat pärjää. Kertokaa mitä vaikea ADHD tai tunteeko kukaan ketään Lievästi älyllisesti Kehitysvamman saaneita jotka ovat myyneet pimeästi netissä lääkkeitä muille kehitysvamman saaneille ihmisille ja tietää että tämä on väärin kuten itse tiedän, mutta teen näin koska hyödyn itse rahallisesti ja Kehitysvammaisia ihmisiä on helppo käyttää hyväksi heti kun ohjaajat menevät raportti tauolle, koska osaan muokata persoonaa välittömästi. Lapsena on ollut mielikuvitus kavereita itselläni. Ja nyt vammaissosiaali työntekijä pelkää että kehitysvamma laitoksessa onnistun käyttää hyväksi muita asiakkaita.No on huono vaikka Lievän älyllisen kehitysvamman diagnoosin saaneena tiedän kyllä tämä on väärin mitä teen minua ei laiteta kehitysvamma diagnoosin saaneena mitenkään vastuuseen teoistaan. Ja vanhemmat ovat todenneet että mieliala lääkkeen aloituksen jälkeen persoona muuttunut ja vanhemmat ovat sanoneet että haluaa että minua hoidetaan läkkeettömästi. Ja äitini on sanonut että kehitysvamma työntekijät eivät osaa olla yksinkertaisesti kuten äitini osaa olla minun kanssani. Raivokohtauksen laukaisee ihmisten huutaminen minulla ja Autismi kirjon piirteet vahvasti näkyvät Concertta lääkkeen annostus noston myötä.

    • Anonyymi

      Olen todennut että en kykene edes Kehitysvammaisten työtoimintaan ja alkuperäinen diagnoosi on ollut MBD. Onko oikein jos kehitysvamma diagnoosin saaneena tiedostan että tämä toiminta on väärin ja Kehitysvamma diagnoosin saaneena ei suomen lain mukaan laiteta vastuuseen ja kun osaan näytellä muutaman vuoden pitää kehitysvamma laitoksessa ja kun muuten olen normaali ihmisten tasolla mutta pelkästään sosiaalisten ihmissuhteita varten laitettu Lievä älyllinen kehitysvamma eli jos ei olisi tätä olisin työtoiminta ryhmään kykenevä

      • Anonyymi

        Miksi olet kehitysvammasisten asumispalveluissa, jos kerta olet normaalin ihmisen tasolla? Etkö kykene asumaan itsenäisesti ja käymään töissä?

        Ihmissuhteiden takia ei myöskään laiteta kehitysvammadiagnoosia. Siinä pitää olla muut perusteet , jotka perustuvat tutkimuksiin.


      • Anonyymi

        Sinulla ei taida olla aavistustakaan, että minkä perusteella kehitysvammaisuus diagnosoidaan. Kehitysvammaa ei diagnosoida, eikä kuulu diagnosoida vain sen takia, että on vaikeuksia ihmissuhteissa. Silloin kyse on muista vaikeuksista kuin kehitysvammasta.

        Kehitysvamma diagnosoidaan aina heikentyneen käsitys- ja ymmärryskyvyn takia, johon kuuluu matala älykkyys. Se on siis suomeksi sanottuna järjen puutetta.

        Ei tällä palstalla kukaan voi tehdä sinulle diagnoosia, joten sinun kannattaa sitkeästi vaatia tutkimuksia, jos olet sitä mieltä, ettei sinulla ole kehitysvammaa. Vaikka olisikin, niin mitä sitten? Älykkyys tai älyttömyys ovat yhtä lailla ihmisen ominaisuuksia kuten silmien väri, lyhyys tai ihonväri. On muitakin taitoja kuin fysiikan osaaminen kuten urheilullisuus, musikaalisuus ja taiteellisuus. Ei kaikki normaalilla älyllä varustetutkaan ole mitään keksijöitä, saati maistereita.


      • Anonyymi

        Sinä itse päätät miten sinä käyttäydyt, sitä ei määrää diagnoosisi tai mikään muu, voit päättää toimia oikein ja reilusti, suosittelen sitä koska se kantaa hyvää hedelmää pitemmän päälle myös sinulle itsellesi.
        Jokainen osaa teeskennellä, on halpamaista teeskennellä tyhmää ja manipuloida itseäsi heikommassa asemassa olevia hyödyntavoittelun nimissä.
        Älä teeskentele kellekään mitään vaan näytä mitä osaat ja kerro ohjaajille jos jotain et osaa.
        Sinä voit auttaa ihmisiä joiden kehitysvaje on vaikeampi kuin omasi, voit löytää paikkasi tekemällä hyvää.
        Jeesus on maksanut ristillä myös sinun syntisi ja haluaa olla pelastajasi, rukoile Häntä ja käänny huolinesi Hänen puoleensa.
        Pelastus on sinuakin varten!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1575
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1253
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1017
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      920
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      851
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      848
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      764
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe