Miehestäni on tullut väkivaltainen

Anonyymi

En tiedä yhtään mitä teen. Olen ollut reilun vuoden mieheni kanssa. Meillä on uusperhe ja pikkuvauva. Kaikki on tapahtunut todella nopeasti. Alussa mies oli ihana, kiltti ja turvallinen. Kun muutimme yhteen alkoi käytös muuttua. Suuttuu herkästi ja huutaa todella kovaa ja haukkuu minua. Pitää väkisin paikallaan ja huutaa niin kovaa että sylkeä tulee minun päälle. Meillä on paljon hyvääkin ja rakastan häntä. Riitojen jälkeen osaa olla todella ihana ja meillä on jonkun viikon oikein ihanaa. Omat lapseni tykkäävät hänestä eivätkä haluaisi muuttaa. Meillä on paljon riitaa rahasta myös ja mies on mustasukkainen. Myönnän että olen itsekin välillä inhottava, väsynyt vauvan takia. Melkein aina kun tapellaan niin käskee minun etsiä oman asunnon. Nyt sitten etsinkin ja se on minulle varattuna kaupungilta . En tiedä voinko lähteä. En halua j a toisaalta haluan. Kaikki oli taas hyvin ja tänään meillä alkoi taas uusi tappelu. Tämä uusperhe elämä on niin outoa. Aloin puhua siitä kun kohtelee lapsiamme niin eriarvoisesti. En tiedä miten hermostuukin aina niin. Yritin mennä muualle kun alkoi huutaa. Jahtasi minua ja aloin sitten töniä häntä pois ja lyödä että ei ota väkisin kiinni ja huuda minun päässä kiinni. Suuttui kai siitä. Ja sitten kun olin jo rauhassa ja sanoin että kerron kaikille että minkälaista meillä on elämä. Niin painoi kädellä minua kurkusta . Jotenkin se ilme oli niin pelottava. Ajattelin että nyt ainakin lähden omien lasteni kanssa kun asuntokin olisi. En sitten vain kuitenkin osaa. En jaksa olla yksin vauvan kanssa. Vaikka tapellaan paljon niin miehestä on paljon apua. En tiedä yhtään mitä teen. Pelottaa sekin jos tuo väkivalta vaan pahenee .

30

3048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan ei tiedä minkälainen mieheni on. En kehtaa sanoa kun sitten hyvinä hetkinä hävettäisi mitä kaikki ajattelee meistä. Olen niin sekaisin. Haluan olla yhdessä ja toisaalta haluan sen oman asunnon

    • Anonyymi

      Teidän pitää mennä perheneuvolaan juttelemaan vaikeuksistanne.
      Molemmilla on varmaan hermot kireällä ja siksi on vaikea keskustella rauhallisesti.
      Miehesi tekee väärin, tuolla tavalla ei saa naista kohdella.
      Onko teillä jotain luotettavaa ystävää, joka voisi puhua teidän molempien kanssa?

    • Anonyymi

      Miehile on joku ; Lyömätön linja, sinne voi mennä ja soittaa...jos haluaa eroon väkivallan käytöstä!

    • Anonyymi

      Miten joku voi olla väkivaltaisen miehen kanssa. Ei siinä ole mitään hyvää. Naiset on vaan idiootteja eivätkä tajua mitään. Ei väkivalta kuulu suhteeseen. Jos on vauvakin vielä niin sun ainoa hyvä teko mitä voit tehdä on viedä se vauva mahdollisimman kauas siitä väkivaltaisesta miehestä ja erota samalla itse.

      • Anonyymi

        Kyllä näin on ! Kuka voi haluta miehen lasten edelleen ennenkaikkea turvallisuuden edelleen???


      • Anonyymi

        Kun lapsi on vauva, saat hoitaa sen. Isommista lapsista tulee riitaa. Pakene heti.


    • Anonyymi

      Pois lähteminen on oikea valinta, tässä tapauksessa.
      Väkivalta ei ole koskaan oikein, oli se sitten henkistä tai fyysistä.
      Ja tuo tulee pahenemaan, takuu varmasti jos jäät..

    • Anonyymi

      Oletko jo pesueesi kanssa omassa asunnossasi?
      Pliiiis, kerro että olet!

      Onhan sinun velvollisuutesi lapsiasi kohtaa sallia heidän kasvaa turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. jos olisit yksin, saisit olla mukiloituna niin paljon kuin haluaisit, mutta sinulla yksikertaisesti EI ole oikeutta sallia lastesi kärsiä !

      Ymmärrätko mitä tässä todella on kysymyksessä?

    • Anonyymi

      "painoi kädellä minua kurkusta"

      Soita ja hakeudu turvakotiin. Tee rikosilmoitus pahoinpitelystä ja pyydä poliiseja auttamaan muutossa omaan asuntoosi. Pyydä esim. Mannerheimin lastensuojeluliitolta ja kunnan sosiaalitoimelta apua selviämiseen vauvan ja lasten kanssa, ja apua ystäviltä ja sukulaisilta. Pidä itsesi ja lastesi puolta.

    • Anonyymi

      Lähde. Vauva vuosi lyhyt se menee vaikka päällä seisten yksinään. Ajatele lapsia kuka sitten pitää vauvasta huolta kun mies kuristaa hengiltä.

    • Anonyymi

      Nyt turvakotiin suoraan. Haet paikan ja ajan että pääset livahtamaan. Tässä on nyt vähän epävarmoja mutta muistakaa että turvakoti on myös sitä varten että elämä järjestetään uudelleen. Näiden miesten paikka on kalterien takana. Säälittäviä.

    • Anonyymi

      Miehestäkö tullut väkivaltainen? Olette olleet yhdessä reilun vuoden... Honey, miehesi on aina ollut väkivaltainen, se on vaan peittänyt alussa asian.
      Paremmin jaksat kun lähdet menemään ja sinun ensisijainen tehtäväsi on suojella omia lapsiasi, eikä tuolla "miehen" kuvatuksella ole oikeutta aiheuttaa lapsille mitään traumoja tai käyd ää kiinni suhun

      Voisitkohan saada apuja ja neuvoja neuvolasta, mut ennen kaikkea: LÄHDE

    • Anonyymi

      Et jaksa ja et jaksa. Se on JAKSETTAVA! Ajattele edes niitä lapsias! JUOKSE. Menee tovi ja saat selitellä mustia silmiä ja ruhjeita kunnes sun jälkikasvustas tehdään lasu. Et kai kuvittele ettei ne lapset kärsi tosta touhusta?? Kyllä kärsivät ja tulee aika jolloin alkaa oireilu koulussa, hoidossa jne. Ja kuka on silloin syytetyn penkissä? SINÄ. Joten mieti tarkkaan miten toimit. Tai on sulla vaihtoehto: annat lapset huostaan, sitten saat rauhassa ottaa köniis mutta eipähän tarvitse lasten kärsiä kahden valopään töhöilyistä.

      • Anonyymi

        On pakko kertoa järkyttävä kokemus han sivusta seuranneena.

        Olin junassa, tulossa Jväskylästä ja vaunuosastolla oli lapsiperhe. Jo heti alkuun perheenisän, miehen nähdessäni tuli mieleeni että tuossa on väkivaltaan taipuvainen äijä ihan selvästi. Mies oli lihaksikas, skrode, raamikas ja selvästi lihaskuntoaan ylläpitävä.
        Vaimo oli ilmeisestisaanut yhden lapsen äskettäin. Ja oli siinä perheessä vielä kaksi pikkupoikaakin.

        Pojat temnelsivät, pitäen ääntä ja molemmat vanhemmat komnsivat vuoroin lemaan hiljempaa.
        No, tein siinä sivustakatsojana havaintoja.
        Isä hermostui todella pienestä ja vamutti impulssiiviselta ja käskytyksissään ajoittain epäjohdonmukaiselta.

        Välillä hän hermostui täysin aiheetta ja huusi pojille kovaan ääneen. Eli sama tilanne, huutaminen ja meluaminen oli hänestä välillä häiritsevää välillä hän ei reagoinut lainkaan.

        Itse olisin lapsena joutunut hämmentynään, miksi äsken käytös ärsytti ja sitten taas se ei aiheuttanut reagointia, vaikka huusin ja toimin samalla tavalla.
        Kesken rauhallisenkin leikin, isä karjui kovaan ääneen: nyt kakarat hiljaa..

        Pahin yhteenotto tapahtui kun isä komensi pojat tuoleihin istumaan ja huusi..siis huusi pojille että: nyt se on loppu, te uskotte mitä minä sanon tai muuten, nyt lopetatte sen pelleilyn ja metelin, jne.
        Äijällä palo silmät päässä ja kehonkieli kertoi äärimmäisestä raivosta, muksut istuivat totisina penkeilään. Isä oli todella raivoissaan ja näytti siltä, että jos tilanne olisi tapahtunut kotona, äijä olisi vetänyt pitkin korvia niitä muksuja. Siis pahoinpidellyt heitä.. Äiti oli ihan hiljaa vietessä, pitäen pikkuvauvaa sylissään.

        Oli pakko ,poistua siitä, koska teki niin pahaa.

        Jonkin ajan kuluttua tulin takaisin paikalleni. Inhosin koko äijää. Veti imelää isänroolia, seliseliiseliselii…molemmat vanhemmat yrittivät hyvitellä kaikille kanssamatkustajille avautunutta raivoamista esiintyivät ” kunnon vanhempina”

        Voi ju..luta mieshän oli täysi raivopää.

        Ei mennyt läpi ” kunnon isukki” esitys minulle.

        Toinen havainto, pikku poika oli satuttanut sormensa, se olikin ihan punainen ja poikaan selvästi sattui ja hän oli itkuinen. Meni äitinsä luo esittämään sormeaan ja kertoi miten vamma syntyi.

        Isä oli vieressä ja pyysi poikaa näyttämään ” vammansa”:
        tule näyttämään sitä pikkurilliä....tänne ja samalla äijä nauroi todella ivallisesti kuin tehden pilkkaa pojasta.

        Kasvatustyyli tällä lihaskimpulla oli tyypillinen: meillä ei miehet itke, saatana, muijat itkee, ei miehet. Isä suhtautui ivallisesti lapseen ja lapsen kokemaan kipuun.

        Pikku vauva oli isän ” kommeuksessa ja valvonnassa ” jonkin aikaa.

        Isällä oli välillä täysi työ hillitä vihan- ja kiukuntunteitaan, välillä leperteli vauvalle, välillä taas reagoi vihaisesti ja voimakkaasti kontrolloiden. Sama tilanne, reagointi vaihteli aina mielialan ja fiiliksen mukaan.
        Pikkuvavasta huomasi heti, miten tämä reagoi isään ja tämän väkivaltaiseen, agressiiviseen olemukseen ja sen tuottamaan ilmapiiriin
        . Selkeästi vauva osin pelkäsi isäänsä, oli valppaana ja seurasi isän mielenliikkeitä ja ilmeitä hyvin tarkkaan. Välillä näkyi vauvan ilmeistä selkeä pohdinta, ajattelu : miten tuon kanssa toimitaan, miten tuo reagoi, mitä pitäisi tehdä tässä tilanteessa jne.

        No, tultiin perille ja koko porukka lähti pois vaunusta. Alun leperryksen ja perheidyllinen kulissimaisuus oli siis tullut esiin jo moneen kertaan, mutta kulisseja ei enää jaksettu pitää kovin pitkään.
        Uloskäyntien luota alkoi kuulumaan pukkuvauvan itkua, joku oli läppäissyt, tukistanut tai tehnyt jotain muuta. Äiti oli hermostunut ja huusi lapsille ivallisesti, isä samoin kihisi raivosta.

        Mietin minkälaista tämän pariskunnan ja lapsiperheen arki mahtaa olla kotona, neljän seinän sisällä. Kuka saa turpaansa tänään, kenelle huudetaan kurkku suorana joka päivä.

        Ihmettelin äitiä, jos äijä on tuollainen psykopaatti, persoonallisuushäiriöinen, narsisti, rajatilapersoonallisuus, epävakaa petsoonallisuus niin..

        KUKA HULLU TEKEE LAPSIA TUOLLAISELLE ÄIJÄLLE? .

        EI KUULKAA RIITÄ EDES VEHKEEN KOKO TAI ORKKUJEN MÄÄRÄ SAA HALUAMAAN LISÄÄNTYMÄÄN TUOLLAISEN SOSIOPAATIN KANSSA., TEKEMÄÄN YHTÄKÄÄN MUKSUA.

        OLI MUNAN KOKO MIKÄ TAHANSA. ..
        JU..LUTA MIKÄ STEROIDIÄIJÄ, PINNA PALO SEKUNNEISSA JA KASVATUSTYYLI

        EPÄJOHDONMUKAINEN,
        EPÄLOOGINEN JA TYLY,
        VÄHEKSYVÄ, MITÄTÖIVÄ,
        NUJERTAVA, EPÄKUNNIOITTAVA.

        HYI HELVETTI NAISET,
        MIKSETTE EDES KATSO KENEN KANSSA MUKSUJA TEETTE,
        PSYKOPAATIT LISÄÄNTYY VAUHDILLA,
        NIILLÄ ON AINA VEHKEET ESILLÄ
        SEKSI ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ JA
        SEKSIELÄMÄ KIIVASTA JA RUNSASTA. JA
        OVAT JOKA PAIKASSA LEVITTÄMÄSSÄ PASKAANSA.

        .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On pakko kertoa järkyttävä kokemus han sivusta seuranneena.

        Olin junassa, tulossa Jväskylästä ja vaunuosastolla oli lapsiperhe. Jo heti alkuun perheenisän, miehen nähdessäni tuli mieleeni että tuossa on väkivaltaan taipuvainen äijä ihan selvästi. Mies oli lihaksikas, skrode, raamikas ja selvästi lihaskuntoaan ylläpitävä.
        Vaimo oli ilmeisestisaanut yhden lapsen äskettäin. Ja oli siinä perheessä vielä kaksi pikkupoikaakin.

        Pojat temnelsivät, pitäen ääntä ja molemmat vanhemmat komnsivat vuoroin lemaan hiljempaa.
        No, tein siinä sivustakatsojana havaintoja.
        Isä hermostui todella pienestä ja vamutti impulssiiviselta ja käskytyksissään ajoittain epäjohdonmukaiselta.

        Välillä hän hermostui täysin aiheetta ja huusi pojille kovaan ääneen. Eli sama tilanne, huutaminen ja meluaminen oli hänestä välillä häiritsevää välillä hän ei reagoinut lainkaan.

        Itse olisin lapsena joutunut hämmentynään, miksi äsken käytös ärsytti ja sitten taas se ei aiheuttanut reagointia, vaikka huusin ja toimin samalla tavalla.
        Kesken rauhallisenkin leikin, isä karjui kovaan ääneen: nyt kakarat hiljaa..

        Pahin yhteenotto tapahtui kun isä komensi pojat tuoleihin istumaan ja huusi..siis huusi pojille että: nyt se on loppu, te uskotte mitä minä sanon tai muuten, nyt lopetatte sen pelleilyn ja metelin, jne.
        Äijällä palo silmät päässä ja kehonkieli kertoi äärimmäisestä raivosta, muksut istuivat totisina penkeilään. Isä oli todella raivoissaan ja näytti siltä, että jos tilanne olisi tapahtunut kotona, äijä olisi vetänyt pitkin korvia niitä muksuja. Siis pahoinpidellyt heitä.. Äiti oli ihan hiljaa vietessä, pitäen pikkuvauvaa sylissään.

        Oli pakko ,poistua siitä, koska teki niin pahaa.

        Jonkin ajan kuluttua tulin takaisin paikalleni. Inhosin koko äijää. Veti imelää isänroolia, seliseliiseliselii…molemmat vanhemmat yrittivät hyvitellä kaikille kanssamatkustajille avautunutta raivoamista esiintyivät ” kunnon vanhempina”

        Voi ju..luta mieshän oli täysi raivopää.

        Ei mennyt läpi ” kunnon isukki” esitys minulle.

        Toinen havainto, pikku poika oli satuttanut sormensa, se olikin ihan punainen ja poikaan selvästi sattui ja hän oli itkuinen. Meni äitinsä luo esittämään sormeaan ja kertoi miten vamma syntyi.

        Isä oli vieressä ja pyysi poikaa näyttämään ” vammansa”:
        tule näyttämään sitä pikkurilliä....tänne ja samalla äijä nauroi todella ivallisesti kuin tehden pilkkaa pojasta.

        Kasvatustyyli tällä lihaskimpulla oli tyypillinen: meillä ei miehet itke, saatana, muijat itkee, ei miehet. Isä suhtautui ivallisesti lapseen ja lapsen kokemaan kipuun.

        Pikku vauva oli isän ” kommeuksessa ja valvonnassa ” jonkin aikaa.

        Isällä oli välillä täysi työ hillitä vihan- ja kiukuntunteitaan, välillä leperteli vauvalle, välillä taas reagoi vihaisesti ja voimakkaasti kontrolloiden. Sama tilanne, reagointi vaihteli aina mielialan ja fiiliksen mukaan.
        Pikkuvavasta huomasi heti, miten tämä reagoi isään ja tämän väkivaltaiseen, agressiiviseen olemukseen ja sen tuottamaan ilmapiiriin
        . Selkeästi vauva osin pelkäsi isäänsä, oli valppaana ja seurasi isän mielenliikkeitä ja ilmeitä hyvin tarkkaan. Välillä näkyi vauvan ilmeistä selkeä pohdinta, ajattelu : miten tuon kanssa toimitaan, miten tuo reagoi, mitä pitäisi tehdä tässä tilanteessa jne.

        No, tultiin perille ja koko porukka lähti pois vaunusta. Alun leperryksen ja perheidyllinen kulissimaisuus oli siis tullut esiin jo moneen kertaan, mutta kulisseja ei enää jaksettu pitää kovin pitkään.
        Uloskäyntien luota alkoi kuulumaan pukkuvauvan itkua, joku oli läppäissyt, tukistanut tai tehnyt jotain muuta. Äiti oli hermostunut ja huusi lapsille ivallisesti, isä samoin kihisi raivosta.

        Mietin minkälaista tämän pariskunnan ja lapsiperheen arki mahtaa olla kotona, neljän seinän sisällä. Kuka saa turpaansa tänään, kenelle huudetaan kurkku suorana joka päivä.

        Ihmettelin äitiä, jos äijä on tuollainen psykopaatti, persoonallisuushäiriöinen, narsisti, rajatilapersoonallisuus, epävakaa petsoonallisuus niin..

        KUKA HULLU TEKEE LAPSIA TUOLLAISELLE ÄIJÄLLE? .

        EI KUULKAA RIITÄ EDES VEHKEEN KOKO TAI ORKKUJEN MÄÄRÄ SAA HALUAMAAN LISÄÄNTYMÄÄN TUOLLAISEN SOSIOPAATIN KANSSA., TEKEMÄÄN YHTÄKÄÄN MUKSUA.

        OLI MUNAN KOKO MIKÄ TAHANSA. ..
        JU..LUTA MIKÄ STEROIDIÄIJÄ, PINNA PALO SEKUNNEISSA JA KASVATUSTYYLI

        EPÄJOHDONMUKAINEN,
        EPÄLOOGINEN JA TYLY,
        VÄHEKSYVÄ, MITÄTÖIVÄ,
        NUJERTAVA, EPÄKUNNIOITTAVA.

        HYI HELVETTI NAISET,
        MIKSETTE EDES KATSO KENEN KANSSA MUKSUJA TEETTE,
        PSYKOPAATIT LISÄÄNTYY VAUHDILLA,
        NIILLÄ ON AINA VEHKEET ESILLÄ
        SEKSI ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ JA
        SEKSIELÄMÄ KIIVASTA JA RUNSASTA. JA
        OVAT JOKA PAIKASSA LEVITTÄMÄSSÄ PASKAANSA.

        .

        Juuri näin, kovia panomiehiä suurin osa. Ossavat sytyttää naisen kuin naisen, ja ilmeisesti myös tyydyttää seksaalisesti, mutta puolisoina, kumppaneina ja isinä hirviöitä.

        Merkittävin piire näissä on salamaihastumiset, salamasitoutumiset, hyvä läpänheitto, osaavat luoda turvallisen fiiliksen, mutta kaikki laskelmoitua. Haluavat suojella hentoa, herkkää naista, ajan kanssa sitten näkyy, miten suojelu toteutetaan; kontrollointia jne.vahtimista jne.

        Ja vinkuvat aina ”kyynelsilmin” että muuttuvat. Vetoavat jopa kovaan lapsuuteensa, kun isä löi jne.haluavat herättää myötätuntoa kuulijassa, empatiaa. Ja todelllakin, selityksiä löytyy.

        Jumalauta - ne mitään osaa muuttua, ihan sama meno jatkuu.

        Narsistisia, todellakin, mustasukkaisia, kyllä ja omitushaluisia, joo. Ja laskelmoivia. Hyvittelevät: ostavat koruja, matkoja, vaatteita, laukkuja jne kaltoinkohtelun jälkeen.
        Ja annas olla, sama huuto alkaa, kohta uudestaan, läpsäytykset, kurinpalautukset..

        Ja ne teeskennellyt itkut ja katumukset taas kohta perään..hyvitysrituaaleineen.

        Ja todellakin:
        Seksillä, hyvillä panoilla korjataan kaikki..puhe sujuu ja viettely, houkuttelu, seksuaalinen sytyttäminen, kiihottaminen; juu taivas aukee ja lihakset kouristelle rytmikkäästi..sen jälkeen tupakkatauko ja rento olo ja vähän aikaa jaksavat olla seksn jälkeen tyytyväisiä ja rauhallisia, kunnes taas joku asa ttaa päähän , nousee hattuun ja ärsyttää ja sama alkaa…muutaman päivän jaksavat olla rauhallisia kunnes..

        vaativa jatkuvasti pysyäkseen rauhallisina seksiä..se toimii lääkkeenä kaikkeen v..tutukseen ja ärsyyntyneisyyteen, niiden estämiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin, kovia panomiehiä suurin osa. Ossavat sytyttää naisen kuin naisen, ja ilmeisesti myös tyydyttää seksaalisesti, mutta puolisoina, kumppaneina ja isinä hirviöitä.

        Merkittävin piire näissä on salamaihastumiset, salamasitoutumiset, hyvä läpänheitto, osaavat luoda turvallisen fiiliksen, mutta kaikki laskelmoitua. Haluavat suojella hentoa, herkkää naista, ajan kanssa sitten näkyy, miten suojelu toteutetaan; kontrollointia jne.vahtimista jne.

        Ja vinkuvat aina ”kyynelsilmin” että muuttuvat. Vetoavat jopa kovaan lapsuuteensa, kun isä löi jne.haluavat herättää myötätuntoa kuulijassa, empatiaa. Ja todelllakin, selityksiä löytyy.

        Jumalauta - ne mitään osaa muuttua, ihan sama meno jatkuu.

        Narsistisia, todellakin, mustasukkaisia, kyllä ja omitushaluisia, joo. Ja laskelmoivia. Hyvittelevät: ostavat koruja, matkoja, vaatteita, laukkuja jne kaltoinkohtelun jälkeen.
        Ja annas olla, sama huuto alkaa, kohta uudestaan, läpsäytykset, kurinpalautukset..

        Ja ne teeskennellyt itkut ja katumukset taas kohta perään..hyvitysrituaaleineen.

        Ja todellakin:
        Seksillä, hyvillä panoilla korjataan kaikki..puhe sujuu ja viettely, houkuttelu, seksuaalinen sytyttäminen, kiihottaminen; juu taivas aukee ja lihakset kouristelle rytmikkäästi..sen jälkeen tupakkatauko ja rento olo ja vähän aikaa jaksavat olla seksn jälkeen tyytyväisiä ja rauhallisia, kunnes taas joku asa ttaa päähän , nousee hattuun ja ärsyttää ja sama alkaa…muutaman päivän jaksavat olla rauhallisia kunnes..

        vaativa jatkuvasti pysyäkseen rauhallisina seksiä..se toimii lääkkeenä kaikkeen v..tutukseen ja ärsyyntyneisyyteen, niiden estämiseen.

        Käyttävät seksiä tunnesäätelyyn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On pakko kertoa järkyttävä kokemus han sivusta seuranneena.

        Olin junassa, tulossa Jväskylästä ja vaunuosastolla oli lapsiperhe. Jo heti alkuun perheenisän, miehen nähdessäni tuli mieleeni että tuossa on väkivaltaan taipuvainen äijä ihan selvästi. Mies oli lihaksikas, skrode, raamikas ja selvästi lihaskuntoaan ylläpitävä.
        Vaimo oli ilmeisestisaanut yhden lapsen äskettäin. Ja oli siinä perheessä vielä kaksi pikkupoikaakin.

        Pojat temnelsivät, pitäen ääntä ja molemmat vanhemmat komnsivat vuoroin lemaan hiljempaa.
        No, tein siinä sivustakatsojana havaintoja.
        Isä hermostui todella pienestä ja vamutti impulssiiviselta ja käskytyksissään ajoittain epäjohdonmukaiselta.

        Välillä hän hermostui täysin aiheetta ja huusi pojille kovaan ääneen. Eli sama tilanne, huutaminen ja meluaminen oli hänestä välillä häiritsevää välillä hän ei reagoinut lainkaan.

        Itse olisin lapsena joutunut hämmentynään, miksi äsken käytös ärsytti ja sitten taas se ei aiheuttanut reagointia, vaikka huusin ja toimin samalla tavalla.
        Kesken rauhallisenkin leikin, isä karjui kovaan ääneen: nyt kakarat hiljaa..

        Pahin yhteenotto tapahtui kun isä komensi pojat tuoleihin istumaan ja huusi..siis huusi pojille että: nyt se on loppu, te uskotte mitä minä sanon tai muuten, nyt lopetatte sen pelleilyn ja metelin, jne.
        Äijällä palo silmät päässä ja kehonkieli kertoi äärimmäisestä raivosta, muksut istuivat totisina penkeilään. Isä oli todella raivoissaan ja näytti siltä, että jos tilanne olisi tapahtunut kotona, äijä olisi vetänyt pitkin korvia niitä muksuja. Siis pahoinpidellyt heitä.. Äiti oli ihan hiljaa vietessä, pitäen pikkuvauvaa sylissään.

        Oli pakko ,poistua siitä, koska teki niin pahaa.

        Jonkin ajan kuluttua tulin takaisin paikalleni. Inhosin koko äijää. Veti imelää isänroolia, seliseliiseliselii…molemmat vanhemmat yrittivät hyvitellä kaikille kanssamatkustajille avautunutta raivoamista esiintyivät ” kunnon vanhempina”

        Voi ju..luta mieshän oli täysi raivopää.

        Ei mennyt läpi ” kunnon isukki” esitys minulle.

        Toinen havainto, pikku poika oli satuttanut sormensa, se olikin ihan punainen ja poikaan selvästi sattui ja hän oli itkuinen. Meni äitinsä luo esittämään sormeaan ja kertoi miten vamma syntyi.

        Isä oli vieressä ja pyysi poikaa näyttämään ” vammansa”:
        tule näyttämään sitä pikkurilliä....tänne ja samalla äijä nauroi todella ivallisesti kuin tehden pilkkaa pojasta.

        Kasvatustyyli tällä lihaskimpulla oli tyypillinen: meillä ei miehet itke, saatana, muijat itkee, ei miehet. Isä suhtautui ivallisesti lapseen ja lapsen kokemaan kipuun.

        Pikku vauva oli isän ” kommeuksessa ja valvonnassa ” jonkin aikaa.

        Isällä oli välillä täysi työ hillitä vihan- ja kiukuntunteitaan, välillä leperteli vauvalle, välillä taas reagoi vihaisesti ja voimakkaasti kontrolloiden. Sama tilanne, reagointi vaihteli aina mielialan ja fiiliksen mukaan.
        Pikkuvavasta huomasi heti, miten tämä reagoi isään ja tämän väkivaltaiseen, agressiiviseen olemukseen ja sen tuottamaan ilmapiiriin
        . Selkeästi vauva osin pelkäsi isäänsä, oli valppaana ja seurasi isän mielenliikkeitä ja ilmeitä hyvin tarkkaan. Välillä näkyi vauvan ilmeistä selkeä pohdinta, ajattelu : miten tuon kanssa toimitaan, miten tuo reagoi, mitä pitäisi tehdä tässä tilanteessa jne.

        No, tultiin perille ja koko porukka lähti pois vaunusta. Alun leperryksen ja perheidyllinen kulissimaisuus oli siis tullut esiin jo moneen kertaan, mutta kulisseja ei enää jaksettu pitää kovin pitkään.
        Uloskäyntien luota alkoi kuulumaan pukkuvauvan itkua, joku oli läppäissyt, tukistanut tai tehnyt jotain muuta. Äiti oli hermostunut ja huusi lapsille ivallisesti, isä samoin kihisi raivosta.

        Mietin minkälaista tämän pariskunnan ja lapsiperheen arki mahtaa olla kotona, neljän seinän sisällä. Kuka saa turpaansa tänään, kenelle huudetaan kurkku suorana joka päivä.

        Ihmettelin äitiä, jos äijä on tuollainen psykopaatti, persoonallisuushäiriöinen, narsisti, rajatilapersoonallisuus, epävakaa petsoonallisuus niin..

        KUKA HULLU TEKEE LAPSIA TUOLLAISELLE ÄIJÄLLE? .

        EI KUULKAA RIITÄ EDES VEHKEEN KOKO TAI ORKKUJEN MÄÄRÄ SAA HALUAMAAN LISÄÄNTYMÄÄN TUOLLAISEN SOSIOPAATIN KANSSA., TEKEMÄÄN YHTÄKÄÄN MUKSUA.

        OLI MUNAN KOKO MIKÄ TAHANSA. ..
        JU..LUTA MIKÄ STEROIDIÄIJÄ, PINNA PALO SEKUNNEISSA JA KASVATUSTYYLI

        EPÄJOHDONMUKAINEN,
        EPÄLOOGINEN JA TYLY,
        VÄHEKSYVÄ, MITÄTÖIVÄ,
        NUJERTAVA, EPÄKUNNIOITTAVA.

        HYI HELVETTI NAISET,
        MIKSETTE EDES KATSO KENEN KANSSA MUKSUJA TEETTE,
        PSYKOPAATIT LISÄÄNTYY VAUHDILLA,
        NIILLÄ ON AINA VEHKEET ESILLÄ
        SEKSI ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ JA
        SEKSIELÄMÄ KIIVASTA JA RUNSASTA. JA
        OVAT JOKA PAIKASSA LEVITTÄMÄSSÄ PASKAANSA.

        .

        Listalta puuttuu:
        Impulssiivinen käyttäytyminen= odottamattomia raivonpuuskia
        Itsehillinnän puute
        Agressiivisuus

        Voisi viitata persoonallisuushäiriön ohella myös laittomien anabolisten steroidien käyttöön.
        Tai kaikki yhdessä,.
        Sitten siihen vielä tuo ” ennen vanhaan niin tyypillinen poikien kasvatus: pojat eivät itke eivätkä valita turhasta, minkään ikäisinä.
        Viittaa sihen, että omasa lapsuudessa on koettu väkivaltaa, mikä taas ei oikeuta mihinkään tai selitä htään mitään.
        Tyhjä veruke jolla selitetään omaa kyvyttömyyttä hillitä agressiivisia impulsseja.


    • Anonyymi

      sellaisia niistä tulee kun saavat kansalaisuuden 🤣

      • Anonyymi

        En tiedä mitä tarkoitat. Kansallisuudella ja ihonvärllä ei ole mitään osuutta persoonallisuushäiriöihin, narsisimiin, sosiopatiaan.
        Kulttuuri tosin säätelee mm.asennoitumista naisiin, kulttuuri piirteet, ominaisuudet voivat ehkä siis tukea narstistisia , sosiopaattisia jne.piirteitä tai käyttäytymistä, asenteita..mutta usk
        Isin, ettei mikään uskonto, äriryhmittymiä lukuunottamatta, itsessään selkeästi esim.hyväksy naisten alistamista. Ääriryhmistä voi mainita ISIS ja Talebanit.
        Sitten on mm.Venäjällä tietyt uskonnolliset ryhmittymät asennoituvat naisiin väheksyvästi. Ja unohtamatta jopa kotoisen kristinuskomme ääriajattelijoita, vanhoillis- lestadiolaisia esim.


    • Anonyymi

      Ota miehestä ero ja muuta pois. Parempaa neuvoa et saa mistään. Väkivaltainen mies ei ansaitse teitä. Rohkene!

    • Anonyymi

      Ei kannata jäädä lapset etusijalle ja turvaan. Sitten kun lasu saa tietää on pakko lähteä viimeistään ja jos vielä otat takaisin niin lähtee lapset lopullisesti. Minä en jäänyt kusipääöykkärin luo lähdin heti kun silmä vältti. Ei parane vaikka kuinka lupaili.

    • Anonyymi

      Kyllä se pahenee. Luota. Olen melkein menettänyt jo henkeni kahden miehen takia. Ei ole sen arvoista. Kaikki ei vaan sovi yhteen

    • Anonyymi

      Jos sun pitää salata väkivallan pelossa ihmisiltä minkälainen miehesi oikeasti on. Niin lähde nyt hyvä ihminen kun vielä voit. Se eristää sut pikkuhiljaa muista. Etkä kohta uskalla kertoa kellekään kun hakkaa sen jälkeen. Sehän on jo kerran yrittänyt kuristaa sut. Entä ensi kerralla mitä sitten tapahtuu.

    • Anonyymi

      Se mitä luultavammin tulee vain pahenemaan siitä että miehesi on mustasukkainen voi jo yksistään päätellä että hän on se joka käy vieraissa itse suosittelisin sinua lähtemään ennen kuin tilanne menee siihen että toinen on raudoissa ja toinen laudoissa

    • Anonyymi

      Kaikille naisille neuvoksi : älkää missään tapauksessa tehkö lapsia tuollaisille miehille, huono geeniperimä vain lisääntyy yhteiskunnassa.
      Psykopatia periytyy geeneissä.

    • Anonyymi

      Seksuaalisadistit tykkäävät kuristamisesta, saavat siitä potkua seksiinsä. Eivät lopeta koskaan, mieltymykset vain voimistuvat ja lopulta käy vahinko eli tappavat. Sekään ei lopeta käyttäytymistä vaan se vain kiihtyy. Erittäin vaarallisia.

    • Anonyymi

      Tämä kohtaaminen junassa on jäänyt mieleeni ja se elää siellä edelleen, tullen aina välillä mieleeni.
      Todellisia ihmisiä todellisine ongelmineen.
      Ei mitään kuviteltuja hahmoja jostain.
      Tekisi mieli nähdä tämä perhe uudestaan, onko lapset minkälaisia, kasvaneet..
      Miten perheväkivalta on kehittynyt, mihin suuntaan, entistä pahemmaksi vai onko tilanne rauhoittunut.
      Kamala kokemus jota en ole vieläkään kuennyt unohtamaan. Minkälaista olisi elää tuollaisessa petheessä?
      PAINAJAISMAISTA…

    • Anonyymi

      Pakene kun voit. Tuo pahenee koko ajan.

    • Anonyymi

      Asia selviää sillä, että kävelet ulos, kertomatta siitä etukäteen.

      Kun lyöminen alkaa, se ei yleensä enää lopu.
      Jos kerrot erosta, asunnosta,
      saat todennäköisesti vihat päällesi.

      Kävele ulos.

    • Anonyymi

      Lähde ja hae apua ihan mistä vaan! Puhu paljon. Ennemmin lapsetkin alkavat oirehtia!! Miehesi ei tule muuttumaan, ellei oikeasti tiedosta ongelmaa!!!!!! Usko minua, olen luottanut että asiat muuttuvat.. Niin ei käy ellette hae oikeasti apua!!!!!??

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe