Ossi Tiihonen piti Seinäjoella todella tärkeän puheen, tuli valituksi tai ei.

Anonyymi

Todella kylmähermoinen kaveri.

Käytännössä paljasti koko korona- ja eu-huijauksen, sekä PS:n kahden kärkiehdokkaan osallistuvan tämän huijauksen toteuttamiseen.

Todella kova puhe. 🇫🇮

13

102

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruma.

    • Anonyymi

      Jos omiin muroihin kuseminen on edellytys pärjäämiselle, niin kertoo kaiken tästä riitaisesta hegemoniasta, mikä ei itsessään ole millekkään puolueelle vieras asia jakaantua kahteen leiriin. Persut vetää tässäkin uberimmin

    • Anonyymi

      Minusta on oikein hälyttävää, miten heppoisin mielin perussuomalaisten kannattajat ja itse puolueen väki suhtautuu tulevaisuuteen ja muihin puolueisiin.

      Suomi kamppailee tällä hetkellä jo olemassaolostaan ja meistä tulee hyvin pian joku afrikkalaistyyppinen siirtomaa, kiitos viimeiset 20 vuotta harjoitetusta politiikasta. Nykyinen hallituksemme on tietysti ollut aivan kauhea, esim. lakimies Jaana Kavoniuksen mukaan koko valtiojohto presidenttiä myöten on pahasti korruptoitunut, ja ei noudata valtiosääntöä eikä perustuslakia. Suomi on laittomassa tilassa. Taloustieteen dosentti Tuomas Malinen on puhunut ulkomailta ohjatusta Sanna Marinista. Toinen asia on koronahuijaus, poikkeusolot, johon koko PS puolueen väki on mennyt täysillä mukaan, eikä kyseenalaistanut mitään.

      Mauri Peltokangas totesi Kemppe podcastin haastattelussa että kyllä hän tietää että valtiojohdossa ei voi olla mitään salaliittoa, tai että valtiojohto myös kunnioittaa perustuslakia, koska väki vaihtuu aina eduskuntavaalien jälkeen ja henkilöt joutuvat kyllä vastuuseen, mikäli ovat rikkoneet lakia. Mauri Peltokankaan mukaan suurinpiirtein kaikki korjaantuu kun väki vaihtuu seuraavissa eduskuntavaaleissa. Ei muuten korjaannu. Ei politiikka ole muuttunut miksikään viime vuosikymmeninä, vaikka väki vaihtuu. Se sama on jatkunut - holtiton haittamaahanmuutto, EU-myönteisyys, Suomen myyminen ulkomaille, ja suomalaisten perusoikeuksien kaventuminen, olkoon sitten hallituksessa oikeisto tai vasemmisto.

      Ossi Tiihonen on ainoa PS PJ-ehdokkaista, joka on ottanut sekä koronahuijauksen että Suomen koko valtiojohdon korruption esille. Sekä kannattaa ehdottomasti EU-eroa ja on haittamaahanmuuttoa vastustava.

      Millään muilla asioilla ei ole tällä hetkellä paljon merkitystä, koska elämme kriisiajassa, ja perussuomalaisille valitaan puheenjohtaja kriisiajaksi.

      Muut PJ-ehdokkaat eivät edes tiedosta että olemme kriisissä, ja vielä pahempaa: PJ-äänestäjät miettivät ihan toissijaisia asioita, kuten onko PJ-ehdokas pakkoruotsin kannattaja, vai ajaako ehdokas miesten parempaa asemaa yhteiskunnassa. Ei näillä asioilla ole mitään merkitystä kriisiajassa, pitää saada jämäkkä puheenjohtaja perussuomalaisiin, joka edes tiedostaa asiat oikein niin kuin ne ovat todellisuudessa!

    • Anonyymi

      Kulkutautimyönteisiä oli lopulta 181


      Ossi Tiihonen sai 181 ääntä ja Kristiina Ilmarinen 7 ääntä.

      Purra voitti Puiston siis äänin 774-252.

      • Anonyymi

        Yllättävän monta täyskahelia


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten puolue-eliitti teki kaikkensa vaientaakseen Ossi Tiihosen tästä syystä puolue ei järjestänut edes puheenjohtaja tenttejä tai järjesti yhden joka sekin kesti "kokonaiset" puoli-tuntia. Tiihonen sai kaikesta sabotoinnista huolimatta 14% äänistä mikä on valtava määrä, kun ottaa huomioon mistä tuo kaveri on ponnistanut. Riikka Purran asema ei todellakaan tule olemaan vahva, puhumattakaan siitä että hän saisi tehdä töitä yhtä rauhassa kuin Halla-aho.

      • Anonyymi

        Ei rokotekriittisten suuri osuus tullut puolue-eliitille minään yllätyksenä. Tämän takia Halla-aho on joutunut puhumaan hyvin hitaasti ja kieli keskellä suuta omista näkemyksistään koronarajoituksiin ja rokotteisiin.

        Äänethän satavat lopulta puolueen yhteiseen laariin, joten näistäkin äänestäjistä on pidettävä kiinni. Kuitenkin samaan aikaan on annettava ymmärtää, että ei tätä puoluetta huuhaalla johdeta.

        Jos toimittajat tivaavat selkeämpää vastausta, on aina hyvä taktiikka haukkua toimittajia puolueellisiksi tai ennakkoluuloisiksi.


    • Anonyymi

      😂 Tiihonen uutta lattapäähörhöeliittiä.

    • Anonyymi

      No joo, Purra ollu persujen taustapiru jo pitemmän aikaa, ihan mielenkiintoista että pääsee nyt valokeilaan.

      • Anonyymi

        Halla-ahon valinta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla-ahon valinta

        Halla-ahon sätkynukke


    • Anonyymi

      Onneksi purra sentään voitti tuon ruplafolioOssin.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      169
      3059
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      302
      2457
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      195
      1850
    4. 79
      1391
    5. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      82
      1357
    6. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      33
      1219
    7. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      339
      1170
    8. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      81
      1076
    9. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      184
      955
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      898
    Aihe