Ossi Tiihonen piti Seinäjoella todella tärkeän puheen, tuli valituksi tai ei.

Anonyymi

Todella kylmähermoinen kaveri.

Käytännössä paljasti koko korona- ja eu-huijauksen, sekä PS:n kahden kärkiehdokkaan osallistuvan tämän huijauksen toteuttamiseen.

Todella kova puhe. 🇫🇮

13

104

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ruma.

  • Anonyymi

   Jos omiin muroihin kuseminen on edellytys pärjäämiselle, niin kertoo kaiken tästä riitaisesta hegemoniasta, mikä ei itsessään ole millekkään puolueelle vieras asia jakaantua kahteen leiriin. Persut vetää tässäkin uberimmin

  • Anonyymi

   Minusta on oikein hälyttävää, miten heppoisin mielin perussuomalaisten kannattajat ja itse puolueen väki suhtautuu tulevaisuuteen ja muihin puolueisiin.

   Suomi kamppailee tällä hetkellä jo olemassaolostaan ja meistä tulee hyvin pian joku afrikkalaistyyppinen siirtomaa, kiitos viimeiset 20 vuotta harjoitetusta politiikasta. Nykyinen hallituksemme on tietysti ollut aivan kauhea, esim. lakimies Jaana Kavoniuksen mukaan koko valtiojohto presidenttiä myöten on pahasti korruptoitunut, ja ei noudata valtiosääntöä eikä perustuslakia. Suomi on laittomassa tilassa. Taloustieteen dosentti Tuomas Malinen on puhunut ulkomailta ohjatusta Sanna Marinista. Toinen asia on koronahuijaus, poikkeusolot, johon koko PS puolueen väki on mennyt täysillä mukaan, eikä kyseenalaistanut mitään.

   Mauri Peltokangas totesi Kemppe podcastin haastattelussa että kyllä hän tietää että valtiojohdossa ei voi olla mitään salaliittoa, tai että valtiojohto myös kunnioittaa perustuslakia, koska väki vaihtuu aina eduskuntavaalien jälkeen ja henkilöt joutuvat kyllä vastuuseen, mikäli ovat rikkoneet lakia. Mauri Peltokankaan mukaan suurinpiirtein kaikki korjaantuu kun väki vaihtuu seuraavissa eduskuntavaaleissa. Ei muuten korjaannu. Ei politiikka ole muuttunut miksikään viime vuosikymmeninä, vaikka väki vaihtuu. Se sama on jatkunut - holtiton haittamaahanmuutto, EU-myönteisyys, Suomen myyminen ulkomaille, ja suomalaisten perusoikeuksien kaventuminen, olkoon sitten hallituksessa oikeisto tai vasemmisto.

   Ossi Tiihonen on ainoa PS PJ-ehdokkaista, joka on ottanut sekä koronahuijauksen että Suomen koko valtiojohdon korruption esille. Sekä kannattaa ehdottomasti EU-eroa ja on haittamaahanmuuttoa vastustava.

   Millään muilla asioilla ei ole tällä hetkellä paljon merkitystä, koska elämme kriisiajassa, ja perussuomalaisille valitaan puheenjohtaja kriisiajaksi.

   Muut PJ-ehdokkaat eivät edes tiedosta että olemme kriisissä, ja vielä pahempaa: PJ-äänestäjät miettivät ihan toissijaisia asioita, kuten onko PJ-ehdokas pakkoruotsin kannattaja, vai ajaako ehdokas miesten parempaa asemaa yhteiskunnassa. Ei näillä asioilla ole mitään merkitystä kriisiajassa, pitää saada jämäkkä puheenjohtaja perussuomalaisiin, joka edes tiedostaa asiat oikein niin kuin ne ovat todellisuudessa!

  • Anonyymi

   Kulkutautimyönteisiä oli lopulta 181


   Ossi Tiihonen sai 181 ääntä ja Kristiina Ilmarinen 7 ääntä.

   Purra voitti Puiston siis äänin 774-252.

   • Anonyymi

    Yllättävän monta täyskahelia


  • Anonyymi

   Perussuomalaisten puolue-eliitti teki kaikkensa vaientaakseen Ossi Tiihosen tästä syystä puolue ei järjestänut edes puheenjohtaja tenttejä tai järjesti yhden joka sekin kesti "kokonaiset" puoli-tuntia. Tiihonen sai kaikesta sabotoinnista huolimatta 14% äänistä mikä on valtava määrä, kun ottaa huomioon mistä tuo kaveri on ponnistanut. Riikka Purran asema ei todellakaan tule olemaan vahva, puhumattakaan siitä että hän saisi tehdä töitä yhtä rauhassa kuin Halla-aho.

   • Anonyymi

    Ei rokotekriittisten suuri osuus tullut puolue-eliitille minään yllätyksenä. Tämän takia Halla-aho on joutunut puhumaan hyvin hitaasti ja kieli keskellä suuta omista näkemyksistään koronarajoituksiin ja rokotteisiin.

    Äänethän satavat lopulta puolueen yhteiseen laariin, joten näistäkin äänestäjistä on pidettävä kiinni. Kuitenkin samaan aikaan on annettava ymmärtää, että ei tätä puoluetta huuhaalla johdeta.

    Jos toimittajat tivaavat selkeämpää vastausta, on aina hyvä taktiikka haukkua toimittajia puolueellisiksi tai ennakkoluuloisiksi.


  • Anonyymi

   😂 Tiihonen uutta lattapäähörhöeliittiä.

  • Anonyymi

   No joo, Purra ollu persujen taustapiru jo pitemmän aikaa, ihan mielenkiintoista että pääsee nyt valokeilaan.

   • Anonyymi

    Halla-ahon valinta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Halla-ahon valinta

    Halla-ahon sätkynukke


  • Anonyymi

   Onneksi purra sentään voitti tuon ruplafolioOssin.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   334
   2574
  2. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   63
   1073
  3. Tajuatko kuinka hyvää

   seksi meidän välillä tekisi?
   Ikävä
   69
   1072
  4. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1072
  5. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   69
   941
  6. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   30
   923
  7. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   41
   920
  8. Vasemmisto väkivalta kiihtyy

   Nyt joutui uhriksi Trump. Suomessa vasemmistolaiset on kertoneet leikkaavansa päät irti Orpolta ja Purralta. Pitäisik
   Maailman menoa
   252
   887
  9. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   49
   849
  10. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   49
   816
  Aihe