Kuusi yleisintä rokotekriittistä väitettä kumottu peruuttamattomasti

Anonyymi

VÄITE-1:
Arvostetun MIT:n tutkijat julkaisseet tutkimuksen, joka osoittaa mRNA-rokotteiden voivan muuttaa ihmisen perimää

TODELLISUUS:
Kaksi MIT:n biologia julkaisi tutkimuspaperin, jonka mukaan koronavirus
-- siis KORONAVIRUS, ei mRNA-rokote! --
voi muuttaa sairastuneen perimää

Kyseistä tutkimusta on kritisoitu aika laajalti ja tuloksia pidetty epäluotettavina. Myöhemmin samasta aiheesta on julkaistu toinen tutkimus, joka oli tuloksiltaan erilainen (tutkimuksia tehtiin samanaikaisesti, jälkimmäinen julkaistiin melko pian tuon MIT:n tutkimuksen jälkeen)

YHTEENVETO:
- Rokotevastaiset ottivat epäluotettavana pidetyn tutkimuksen, joka tutki koronaviruksen kykyä muuntaa ihmisten DNA:ta ja käänsivät tarinan sellaiseksi, että kyseessä olikin tutkimus rokotteen kyvystä muuntaa perimää, vaikka siitä ei ollut ollenkaan kyse.

******

VÄITE-2:
Espanjalainen professori löysi mRNA-rokotteesta tappavan myrkyllistä grafeenioksidia

TODELLISUUS:
- Professori vastaanotti tuntemattomasta lähteestä tuntemattoman paketin, jonka lähettäjä väitti sisältävän rokotetta. Tätä ei tutkittu ja purkki olisi voinut sisältää vaikka sylkeä ja multaa
- Muut haastatellut asiantuntijat olivat sitä mieltä, ettei näytteessä ollut materiaali ole grafeenioksidia
- Grafeenioksidi ei ole myrkyllistä kuin suurina yliannoksina (ja yliannos mitä tahansa on myrkyllistä)
- Mikään nykyisistä rokotteista eivät sisällä grafeenioksidia, mutta grafeenioksidia tutkitaan ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää mm. lääkkeissä ja rokotteissa

YHTEENVETO:
Näyte ei todennäköisesti sisältänyt edes rokotetta, eikä ainakaan sitä ainetta mitä väitettiin löytyneen. Edes myrkyksi väitetty aine ei ole myrkyllistä.

******

VÄITE-3:
PCR-testit eivät sovellu testin kehittäjän (K. Mullins) mielestä covid-testaukseen. Liian suuret syklimäärät antavat vääriä positiivisia tuloksia ja oikeasti juuri kukaan ei ole oikeasti sairas jos koronaa on edes olemassa.

TODELLISUUS:
- Syklimäärällä ei ole luotettavuuden kanssa mitään tekemistä
- Testin kehittäjä puhui HIV:stä eikä Covidista (hups!), mutta tarkoitti muutenkin vain sitä, että testillä ei tutkita onko viruksia, vaan onko viruksen perimää, joten testi ei mittaa suoraan sitä, onko potilas sairas
- Väärien positiivisten riski on olemassa, jos laumatestataan oireettomiakin, mutta jos testataan vain oireisia, väärien positiivisten määrä romahtaa. Diagnostiikassa covidin PCR-testi on vain yksi testi kliinisen arvion ja muiden tulosten ohella. (esim. poissuljetaan muut syyt testaamalla nekin ja jos ainoa positiivinen on Covid-näyte ja oireet sopivat, on diagnoosi varsin varma)

YHTEENVETO:
Testin kehittäneen henkilön sanoja vääristeltiin ja irroitettiin kontekstista. Syklimääristä ja niiden vaikutuksesta annettiin väärä käsitys. Kokonaisuus jäi kertomatta.

******

VÄITE-4:
FIMEAN listalla on ainakin sata rokotteisiin kuollutta suomalaista ja tuhansia rokotteista vakavia haittoja saaneita

TODELLISUUS:
FIMEAn haastateltu edustaja kertoo, että heillä on tiedossa 1 kpl henkilö, jonka katsotaan oikeasti kuolleen yhden rokotteen (AstraZeneca) aiheuttamaan veritulppaan.

Vakavaksi luokitelluista haitoista tämä kertoi haastattelussa, että ilmoittajat, määrittelevät vakavuusluokan itse, eikä FIMEA saa muuttaa vakavuusluokitusta, vaikka olisi eri mieltä. Yleisimpiä vakaviksi raportoituja haittavaikutuksia olivat: kipu pistoskohdassa, päänsärky, kuume, väsymys. FIMEAN mukaan todellisia vakavia haittavaikutusia on haastatellun mukaan ollut erittäin vähän

YHTEENVETO:
Kuolleita sadasosa väitetystä. Vakavat haittavaikutukset lähes aina vähäpätöisiä juttuja, joita tulee vastaan joka influenssarokotuksessakin.

******

VÄITE-5:
Korona on vain flunssa/ influenssa. Kuolleisuus ja vaikutukset samaa tasoa.

TODELLISUUS:
Influenssakuolleisuus maailmalla on ollut noin 0,1% tartunnan saaneista. Koronakuolleisuus globaalisti on noin 2%, eli kuolleisuus on ollut 20 kertainen ennen deltavariantin yleistymistä, jonka arvioidaan kaksinkertaistavan kuolleisuus rokottamattomien keskuudessa

Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi

Samoin tiedetään vanhastaan, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset

Tässä ei ole edes mukana long-covidista aiheutuvat haitat

YHTEENVETO:
Korona on tarttuvampi ja kymmeniä kertoja tappavampi ja haitallisempi kuin influenssa.

******

VÄITE-6:
Koronavirusta ei ole eristetty milloinkaan

TODELLISUUS:
- Koronavirus on eristetty useassa maassa
- Koronatestejä tai rokotteita ei voisi olla olemassa, ellei olisi eristetty/tunnistettu
- Väite perustuu siihen, ettei covid-virusta ole eristetty Robert Kochin luoman määritelmän mukaisesti - Koch eli 1800-luvulla

YHTEENVETO:
Virus on eristetty monta kertaa. Rokotevastaiset eivät tiedä puhuvansa 1800-luvun määritelmästä julistaessaan, että "virusta ei ole tutkija Kochin mukaan eritetty"

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      VÄITE-7:
      "Tutkimus: Sydänkohtausten määrä räjähtänyt Israelissa vuonna 2021 mRNA-koronarokotusten alettua!

      Professori Retsef Levin johtamasta tutkimuksesta selviää, että sydänpysähdysten ja sydänkohtausten määrä on jyrkässä nousussa Israelissa ja tutkimuksen mukaan akuutit sydänongelmat liittyvät massarokottamisen ohjelmaan mRNA-rokotteilla."

      TODELLISUUS:
      Professori Levin tutkimus: "Evidence of Worse Outcomes Related to Cardiac Arrest during the COVID-19 Pandemic due to Patient Reluctance to Seek Care."

      Eli selvitettiin, miten koronapelosta johtuva epäröinti hakeutua hoitoon on vaikuttanut sydänkohtauksensaaneiden lopputulemaan ja tuloksen voi arvata.

      Alkuperäisestä väitteestä poiketen tässä ei käsitellä rokotteita, joten yhteys on jälleen täysin keinotekoinen ja perustuu johonkin someblogiin, joka väitti professorin tutkimuksen sellaista osoittavan.

      YHTEENVETO:
      Viitattiin olemassaolevaan tutkimukseen, jonka sisällön joku bloggaaja oli vääristänyt omia tarkoitusperiään varten. Hyödyllisiksi hölmöiksi kutsutut salaliittolaiset sitten levittävät tätä misinformaatiota tutkittuna tietona.

    • Anonyymi

      Liikkeellä on monia epätosia tietoja, joista osa on vääristelty tahallaan ja osa on vääristynyt liikkuessaan pitkin Internetiä. Osa levittää väärää tietoa tahallaan, osa tietämättään.

      On myös tosi asia, että vääristä tiedoista luodaan valtava yleislyömäase KAIKKEA covid19-näytöstä vastustavaa tietoa, sekä niiden julkaisijoita vastaan. Näin myös ns. epäsopivat faktat saavat osansa, kuin myös niitä julkaisevat ihmiset. Esim. palkittu, tunnettu, arvostettu pitkän linjan tiedemies voi joutua lokaamiseen ja sensuroinnin kohteeksi, jos hän on julkaissut "epäsopivaa" tietoa C19-rokotteista. Miksi? Koska yleensä kaikki "epäsopiva" tietous vaikuttaa ihmisten suhtautumiseen ja toimintaan. Liian paljon "epäsopivaa" tietoa johtaa bisneksen heikkenemiseen. Tähän bisnes reagoi nostamalla pelonlietsonnan volyymiä.

      Virustautia vastaan rokotteen kehittämiseen tarvitaan normaalisti 10-15 vuotta, joka sisältää testausta, tutkimista, tutkimista, testausta.... Ongelma virustaudeissa on se, että monessa viruksessa on nopeasti muuntuva perimä, jonka vuoksi toimivan rokotteen valmistaminen on usein lähes mahdotonta: kun rokote on valmis, virus on muuntunut niin moneen kertaan, ettei "vanhentunut" rokote enää tehoa siihen. C19-rokote on valmistunut alle vuodessa ja tässä ajassa virus on muuntunut jo useampaan kertaan. Kuitenkin väitetään, että "vanhentunut" rokote antaa hyvän suojan muuntuneita viruksia vastaan. Virusrokotteen toimivuuden testauskin vie paljon aikaa, sillä tarvitaan suuria rokotettuja ryhmiä, joita valvotaan ja testaan toistuvasti ja pitkiä aikoja. C19-rokotteissa tähän ei ole ollut riittävästi aikaa, eikä tutkittavia ryhmiä. Silti julkaistaan tietoa, että ikään kuin tiedetään lähes kaikesta kaikki.

      PCR-testi on valtava ongelma, sillä se ei kerro varianteista, eikä niiden levinneisyydestä, eikä siten anna tietoa varianttien oletetusta vaarallisuudesta. PCR-testi on epävarma, jonka antamia tuloksia edes testin kehittäjät eivät voi vahvistaa. Ei tiedetä kuinka paljon on vääriä positiviisia, eikä tiedetä reagoiko PCR-testi myös muihin n. 200 koronavirukseen, tai muihin taudinaiheuttajiin. PCR-testi antaa vain "positiivinen" ja "negatiivinen" -tulokset ja "positiivinen" -tulokset määrittää "pandemian".

      Faktantarkistajiin on myös syytä suhtautua harkiten, eikä missään nimessä sokeasti kuin jumalasta seuraaviin. Lähemmässä tarkastelussa on löytynyt ns. faktantarkistajista ihmisiä, joilla on sellaisia kytköksiä, joiden voi epäillä johtavan korruptioon. Eli faktantarkistajien taustat on tarkistettava ensin ja sitten vasta syvennytään tarkistettuihin faktoihin.

      Kun syntyi polemiikkia lasten ja nuorten rokottamisesta, johon ei ole löytynyt mitään lääketieteellisiä perusteita, on suorastaan rikollisen läpinäkyvää yhtäkkiä ilmoittaa "uusi variantti sairastuttaa perusterveitä lapsia ja nuoria". Bisnes on kovaa ja ratsuväki raakaa.

      • Anonyymi

        "Esim. palkittu, tunnettu, arvostettu pitkän linjan tiedemies voi joutua lokaamiseen ja sensuroinnin kohteeksi, jos hän on julkaissut "epäsopivaa" tietoa C19-rokotteista."

        Rokotevastaiset ovat nimittäneet milloin ketäkin arvostetuksi pitkän linjan tiedemieheksi, mutta yleenstä taustalta on löytynyt jotain muuta. Lisäksi monia oikeita tutkimuksia on rokotevastaisten toimesta käännetty ympäri ja levitetty niiden osoittavan jotain, mitä ne eivät edes käsittele. Kolmanneksi tieteessä ei noudateta henkilökulttia. Jos tekee kelvottoman tutkimuksen, saa vertaisiltaan huutia heikkolaatuisesta työstä. Miksi näihin sitten kiinnitetään nyt tavallista enemmän huomioita on siinä, että kukaan ei halua salaliittohörhöjen saavan lisää lyömäaseita huolimattomista tai monitulkintaisista sanoista tai tuloksiltaan epäselvistä tutkimuksista.

        Otetaan pari esimerkkiä

        "VÄITE-6:
        Kuuluisan tiedemienen mukaan koronavirusta ei ole eristetty milloinkaan

        TODELLISUUS:
        - Koronavirus on eristetty useassa maassa
        - Koronatestejä tai rokotteita ei voisi olla olemassa, ellei olisi eristetty/tunnistettu
        - Väite perustuu siihen, ettei covid-virusta ole eristetty Robert Kochin luoman määritelmän mukaisesti - Koch eli 1800-luvulla

        YHTEENVETO:
        Virus on eristetty monta kertaa. Rokotevastaiset eivät tiedä puhuvansa 1800-luvun määritelmästä julistaessaan, että "virusta ei ole tutkija Kochin mukaan eritetty"


        VÄITE:
        "Yhdysvaltaistutkijoiden Stephanie Seneff’n ja Greg Nigh’n yksityiskohtaisen, toukokuussa 2021 julkaiseman katsauksen perusteella kiireellä kehitetyt koronarokotteet voivat aiheuttaa monia ennakoimattomia ja tahattomia seurauksia"

        S. Seneff on tietotekniikan tohtori, joka on mm. väittänyt että amerikkalaisilla on kolesterolivaje ja että torjunta-aineet aiheuttaa autismia

        Greg Nigh taas on naturopaatti joka on opiskellut luontaislääkitystä ja itämaista lääketiedettä

        Kummankaan kutsuminen "tutkijaksi" on näillä aloilla on vitsi

        VÄITE:
        VÄITE:
        Professori löysi mRNA-rokotteesta tappavan myrkyllistä grafeenioksidia

        TODELLISUUS:
        - Professori vastaanotti tuntemattomasta lähteestä tuntemattoman paketin, jonka vain väitettiin sisältävän rokotetta. Tätä ei tutkittu, eikä mikään estä lisäämästä tuntemattomaan putkiloon rokotteen lisäksi vaikka saippuaa, bensaa tai multaa.
        - Muut haastatellut asiantuntijat olivat sitä mieltä, ettei se ole grafeenioksidia
        - Grafeenioksidi ei ole myrkyllistä alunperinkään
        - Rokotteet eivät sisällä grafeenioksidia

        VÄITE-1:
        Arvostetun MIT:n tutkijat julkaisseet tutkimuksen, joka osoittaa mRNA-rokotteiden voivan muuttaa ihmisen perimää

        TODELLISUUS:
        Kaksi MIT:n biologia julkaisi tutkimuspaperin, jonka mukaan koronavirus
        -- siis KORONAVIRUS, ei mRNA-rokote! --
        voi muuttaa sairastuneen perimää

        Kyseistä tutkimusta on kritisoitu aika laajalti ja tuloksia pidetty epäluotettavina. Myöhemmin samasta aiheesta on julkaistu toinen tutkimus, joka oli tuloksiltaan erilainen (tutkimuksia tehtiin samanaikaisesti, jälkimmäinen julkaistiin melko pian tuon MIT:n tutkimuksen jälkeen)

        YHTEENVETO:
        - Rokotevastaiset ottivat epäluotettavana pidetyn tutkimuksen, joka tutki koronaviruksen kykyä muuntaa ihmisten DNA:ta ja käänsivät tarinan sellaiseksi, että kyseessä olikin tutkimus rokotteen kyvystä muuntaa perimää, vaikka siitä ei ollut ollenkaan kyse.


        "PCR-testi on epävarma, jonka antamia tuloksia edes testin kehittäjät eivät voi vahvistaa. "

        VÄITE-3:
        PCR-testit eivät sovellu testin kehittäjän (K. Mullins) mielestä covid-testaukseen. Liian suuret syklimäärät antavat vääriä positiivisia tuloksia ja oikeasti juuri kukaan ei ole oikeasti sairas jos koronaa on edes olemassa.

        TODELLISUUS:
        - Syklimäärällä ei ole luotettavuuden kanssa mitään tekemistä
        - Testin kehittäjä puhui HIV:stä eikä Covidista (hups!), mutta tarkoitti muutenkin vain sitä, että testillä ei tutkita onko viruksia, vaan onko viruksen perimää, joten testi ei mittaa suoraan sitä, onko potilas sairas
        - Väärien positiivisten riski on olemassa, jos laumatestataan oireettomiakin, mutta jos testataan vain oireisia, väärien positiivisten määrä romahtaa. Diagnostiikassa covidin PCR-testi on vain yksi testi kliinisen arvion ja muiden tulosten ohella. (esim. poissuljetaan muut syyt testaamalla nekin ja jos ainoa positiivinen on Covid-näyte ja oireet sopivat, on diagnoosi varsin varma)

        YHTEENVETO:
        Testin kehittäneen henkilön sanoja vääristeltiin ja irrotettiin kontekstista. Syklimääristä ja niiden vaikutuksesta annettiin väärä käsitys. Kokonaisuus jäi kertomatta.

        "PCR-testi on valtava ongelma, sillä se ei kerro varianteista"

        Ei sillä sitä tutkitakaan ja pitää oikeasti valehdella itselleen jos uskottelee, että se on ongelma koronapotilaiden tutkimisessa.


    • Anonyymi

      Covid19 = "sikainfluenssahuijaus 2.0"

      Tähän moni näytökseen liittyvä asia valitettavasti viittaa. Kumma juttu, että Sanna Marin vastusti jyrkästi pelkoja lietsovaa bisnestä ja tuomitsi sikainfluenssahuijauksen, mutta nyt ihan vastaavassa tapauksessa koronaspektaakkelissa Sanna on täysin eri linjoilla. Hän tukee pelkojen lietsontaa ja osallistuu siihen itsekin.

      • Anonyymi

        Niin on entinen salaliittoteoreetikko nähnyt valon, kun joutuu työnsä puolesta asioiden kanssa painimaaan. Valitettavasti meillä ei ole jokaiselle salaliittoteoreetikolle ikiomaa ministerinpestiä tarjolla.


    • Anonyymi

      VÄITE-8:
      "Tosin pitkän lääkäri- ja liitopäiväedustajauran tehnyt Wolfgang Wodarg ja Pfizer-yhtiön entinen tutkimusjohtaja Michael Yeadon ovat laatineet Euroopan lääkevirastolle vetoomuksen, jossa he vaativat keskeyttämään Pfizerin mRNA-rokotteen lupaprosessin. He väittävät, että se sisältää polyetyleeniglykolia, josta 8 % ihmisistä voi saada voimakkaita, jopa hengenvaarallisia allergisia reaktioita."

      TODELLISUUS:

      Kaikkien lääkkeiden ja rokotteiden valmistusaineet ovat julkista tietoa, joten väite että joku "väittää jonkin sisältävän jotain" on automaattisesti tarkoituksellisen harhaanjohtava.

      Polyetyleeniglykolia käytetään yleisesti lääketieteessä moniin tarkoituksiin, muun muassa lasten ummetuslääkkeissä

      Allergiset reaktiot ovat varsin harvinaisia ja hoidettavia. Juuri allergisten reaktioiden varalta rokotettuja (ei koske pelkästään koronarokotteita), rokotettuja pyydetään odottelemaan vartti sen varalta, että oireita ilmenisi. USA:n tilaston mukaan voimakas allerginen reaktio mRNA-rokotteista on tullut alle 1/40 000 henkilöstä.

      YHTEENVETO:
      - Rokotteiden sisällössä ei väitteestä huolimatta ole mitään salamyhkäistä, vaan se on julkista tietoa
      - Aine jonka väitettiin aiheuttavan "hengenvaarallisia allergisia reaktioita 8%:lle väestöstä" aiheuttaa noin 0,015%:lle voimakkaan, mutta täysin hoidettavissa olevan allergisen reaktion
      - Tämä on huomioitu rokotusten yhteydessä sillä, että jäädään vartiksi odottamaan mahdollisen oireen ilmaantumista, jotta voidaan lääkitä allergisia oireita saavat saman tien
      - Samaa ainetta sisältävät perinteiset lasten ummetuslääkkeetkin...

    • Anonyymi

      Miten se on mahdollista, että kaikki mitä rokotevastustajat väittävät, osoittautuu aina valheeksi?

    • Anonyymi

      "Asiantuntijana kuultu virusopin professori muistutti, että rokotusvuorosta laistaminen nyt johtaa lähes varmasti koronatautiin sairastumiseen lähitulevaisuudessa.

      – Pandemiasta ei päästä eroon ennen kuin riittävä määrä ihmisiä on rokotettu tai he ovat sairastaneet taudin. Korona jää kiertämään ja ne jotka eivät ota rokotetta, tulevat sairastamaan taudin tulevaisuudessa, virusopin professori Ilkka Julkunen Turun yliopistosta sanoi."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008203461.html

    • Anonyymi

      Hyvä ketju. Toivoisi tätä enemmän levitettävän. Rokotekielteiset elävät Walheplaneetalla.

      • Anonyymi

        Tosi hyvä ketju, täällä on monta mielenkiintoista tapaustakin tuotu, joista selkiää nuo rokotteitten tehot. Teho tappaa ja vaurioittaa ihmiskehoa - hyvä.😎


    • Anonyymi

      Puti puhdasta paskaa! Rokote pelastaa. Ota sinäkin äläkä horise turhia! Myös lapset suojattava!

    • Anonyymi

      Rokotevastaiset olivat säälittäviä jo kuukausia sitten (anteeksi, vuosia sitten)

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2834
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1233
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe