Olenko vain hankala ja vaativa

Anonyymi

En kestä miestäni. Meidän piti mennä naimisiin mutta peruin häät koska mikään asia ei mennyt niin kuin olisin toivonut. Ei siis kunnon kosintaa, sormukset jouduin itse netistä etsimään ja maksamaan, miestä ei asia kiinnostanut. Häämatkan varasin ja maksoin, yllätyksenä tosin. Vieraslistaa olen yksin väsännyt ja hoitanut kaikki kyselyt, tarjouspyynnöt. Olisin toivonut näinkin isoon ja tärkeään asiaan edes vähän romantiikkaa. Mies vaan vastaa ettei osaa. Haluaa kuitenkin naimisiin. Kyllästyin ja peruin koko häät. Jos ei sen vertaa edes yritä, niin olkoon.

17

816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et todellakaan ole! Mieslapselta ei muuten kannata vaatia liikoja...

    • Anonyymi

      No ehkä hän ei oikeasti halua kanssasi naimisiin. Veikkaanpa, että koko homma lähti omasta painostuksestasi ja mies vaan myöntyi tahtoosi.

      • Anonyymi

        No ei ja juu. Olin itse pitkään avioliittoa vastaan vaikka hän halusi. No mieleni muuttui ja ilmaisin sen selkeästi. Mies sitten kysyi eräänä iltana mennäänkö naimisiin johon vastasin myöntävästi. Ongelma on se etten oikeasti tiedä mitä mies ajattelee oikeastaan mistään asiasta. Ei kerro tunteistaan. Itsekin siis pelkään ettei hän haluakaan naimisiin. Etenkin kun ei näytä mikään siihen liittyvä kiinnostavan. Sen takia vihelsi pelin poikki. Odotan että mies jollain tavalla osoittaisi haluavansa avioliittoon minun kanssani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ja juu. Olin itse pitkään avioliittoa vastaan vaikka hän halusi. No mieleni muuttui ja ilmaisin sen selkeästi. Mies sitten kysyi eräänä iltana mennäänkö naimisiin johon vastasin myöntävästi. Ongelma on se etten oikeasti tiedä mitä mies ajattelee oikeastaan mistään asiasta. Ei kerro tunteistaan. Itsekin siis pelkään ettei hän haluakaan naimisiin. Etenkin kun ei näytä mikään siihen liittyvä kiinnostavan. Sen takia vihelsi pelin poikki. Odotan että mies jollain tavalla osoittaisi haluavansa avioliittoon minun kanssani.

        Oot kohdannut tyypillisen suomijuntin, joka ei osaa ilmaista itseään. Itselläni samanlainen "aarre". Aina tulkitsen miestä väärin, kun osaa ilmaista itseään vain murahtelemalla. Aika helposti tulee vaivaantunut olo.

        Kysymys kuuluukin, miksi luulemme että meidän pitäisi jäädä näiden kanssa? On myös olemassa miehiä, jotka uskaltavat tuntea ja puhua.


    • Anonyymi

      Jos haluatte laillistaa yhdessäolonne, siihen ei tarvita kertomaasi megahublaa.
      Vain käynti mastraatissa asian hoitamisen laillistamiseksi.
      Ja juhlistamaan: kiva päivällinen joko kotona, ystävän luona tai piknictyylinen luonnonhelmassa (nyyttikestin tapaan)

      Tärkeintähän on sinun ja miehesi jatkuva yhdessäolo; nyt laillistettuna.

    • Anonyymi

      Enpä yhtään ihmettele miestäsi.
      Minä, nainen, en jaksa ymmärtää teitä naisia joiden pitää järjestää elämäänsä täysin turhaa draamaa ja riitaa. Ystäväpiirissä on viime aikoina ollut viidet (5) häät. Aivan hirveetä. Enää en suostu kellekään kaasoksi. En ikinä.
      Vedetään niin överiksi kuin olla ja voi. Häät järjestetään hirveellä häslingillä ja metelillä. Morsian huutaa miehelleen, käskytetään sitä kuin koiraa hanki, tee, osta, mikään ei kuitenkaan kelpaa. Hosutaan sinne ja tänne, halutaan miehen, ystävien ja sukulaisten hyppäävän hulluna häiden eteen, maksavan sitä ja tätä, häälahjalista on pitkä kuin nälkävuosi, tai sitten kommentti, rahalahjat tervetulleita ja kitistään että se antoi vain 200 ekee.

      Mikä vika miehen kosinnassa oli?
      Mikä helkutin kiire sulla oli ostaa ne sormukset netistä?
      Ettekö te olisi voinut joku lauantai, silleen ajan kanssa eikä ensimmäisenä lauantaina kosinnan jälkeen, mennä kultasepänliikkeeseen valkkaamaan teille molemmille sormukset, siis kimpassa? Kieltäytyikö mies lähtemästä?

      Mikä helkutin kiire sinne vihille on jos kerran sua aiemmin ei kiinnostanut tippaakaan? Meinaatko kuolla tms kun tuli kauhee hoppu ykskaks?

      • Anonyymi

        No meillä ei paljon rahaa ole laittaa häihin, joten mitään övereitä eii olisi ollut tulossa. Netistä sormukset sen takia kun kultasepän liikkeessä ne on kalliita. Kerran raahasin miehen sinne. Näyttivät vain yli 500 euron sormuksia, meidän budjetti on alle 200 e
        Mies kysyi kerran ohimennen mennäänkö naimisiin. Katsoi kalenterista vuoden päähän päivän, joka sitten päätettiin.
        Ei siis hankkinut sormuksia etukäteen tai jälkikäteen. Itse halusin, koska en ole ollut naimisissa saatikka kihloissa. Mies on ollut. Ei polvistumista, kukkia tms.
        Eli sormukset jäi minun hommat tavaksi, samoin kaikki muu. Ja koska rahaa ei paljoa ole niin se vaatii aikamoisen homman löytää edulliset vaihtoehdot. Itse olen tehnyt kaiken, ei kaaso.


    • Anonyymi

      Tuntuu kun hän ei olisi sinua varten, on niin yksi puolista. Et oo vaativa etkä hankala kaveri on oikein mamman poika, laita kasvamaan vielä👍

    • Anonyymi

      Kamalaa jos miestä ei kiinnosta. Minun mies kyllä hankki sormuksen ja kävi kuulemma 8 eri liikeessä katsomassa koska halusi sellaisen sormuksen jota on vain yksi kappale ettei kellään muulla ole samanlaista. Vieraslistan se teki puolessa tunnissa omista kavereista ja sukulaisista. Ruokalistaa teki myös ja tilasi teltan ja tuoleja. Minä hoidin sitten koristelut kavereiden kanssa ja ruokapuolta myös ja kaikenlaista puuha oli vaikka mitä mutta ei tullut sellaista tunnetta että olisin itse tehnyt kaiken vaan mies kyllä teki paljon myös.

    • Anonyymi

      Teit ihan oikein. Miehesi näkee juuri niin paljon vaivaa suhteenne eteen kun sitä kiinnostaa. Nyt vielä lyöt reidet kiinni pariksi viikoksi ni kato jos se vätys heräisi.

    • Anonyymi

      Ymmärrän, ettei sua jaksa enää kiinnostaa, jos toinen ei tee mitään asian eteen. Eipä jaksaisi muakaan kiinnostaa. Tosin mä en edes ole naimisiinmenevää sorttia. Ehkä kenties ja mahdollisesti saattaisin suostua, jos se miehelle niin kovin tärkeää olisi. Vaan minä en niitä häitä järjestäisi. Yhdessä voisi suotua niitä juttuja miettimään ja järjestämän, mutta yksinäni en ikinä. Jos ei miehelle opisi noita yhdessä miettiä ja hoita niin sitten ollaan menemättä naimisiin. Niin helppoa se on.

      P.s. Täytyy sanoa, että ite en tollaseen epämääräiseen kosintaan suostuisi. Jos oikeasti välttämättä naimisiin haluaa niin kyllä se sormus pitää sitten olla joko kysyessä valmiina tai valmiiksi mietittynä, että koska ne haetaan. Itse tosin en varsinaisesti sormusta edes haluaisi, kun en halua niitä käyttää. Vaan sekin pitäsi olla kosijalla etukäteen mietittynä, jos sormuksia ei hankita.

    • Anonyymi

      Et ole, ihan kohtuullisia mielestäni vaadit. Käske miestäsi katsomaan vaikka aiheeseen liittyviä romanttisia elokuvia, joista voisi katsoa mallia, jos ei kerran osaa.

    • Anonyymi

      Jotenkin kesken in kasvuselta mieheltä kuulostaa. Osallistuuko ylipäätään muihinkaan teidän yhteisiin asioihin.. Siivoukseen tai kuluihin tai muihin? Sinuna en naimisiin menisi jos ei tikkua ristiin pistä yhteisten asioiden eteen. Tyhjää saa pyytämättäkin.

    • Anonyymi

      Asiasi kiinnosti kauheast, joten päädyin tähän innolla.

      Olen minä sitä mieltä, että kos mies ei osoita kiinnostusta asiaa kosken, en usko että hänen kanssaan olisi kiva jatkaa elämän polkua.

      Itse olin sellainen että en kehtaa oleskella sellaisten tyyppien kanssa ketkä eivät jostain syystä osaa näyttää kiinnostuksenne minun kertomiin tai tekemiin asioihin.

      Toivon sinulle mukavaa elämää toisen miehen kanssa

    • Anonyymi

      Mieslajille ominaista!? Ei meilläkään n. 40 vuotta sitten kosintaan romantiikkaa liittynyt, varmaan itse ehdotin yhteen menemistä. Äitini lähinnä järjesteli häitä (oli iloinen, ettei susiparina jatkettu), enkä mistään kaasoista tiennytkään. Naimisiin mentiin, kun niin kuului tehdä ja yhteistä arkea eletään yhä. Ilman mitään hössötyksiä. Varmaan tylsää, mutta turvallista.

      • Anonyymi

        Nuo häähumut ovat liian usein median usuttamaa liiallisuuteen menevää "juhlintaa".
        Kahden aikuisen päättäessä viettää lopun elämvnsä yhdessä, ei tarvitse olla mitään posketonta showta. Varsinkaan kun toinen ei piittaa sittä tiiman tippaa.

        On todennäkoistä että tämä mies ei halua eikä tule osallistumaan minkään muuhunkaan juhlan järjestelyyn nyt eikä koskaan tulevaisuudessa.
        Joten kaikki tuo puoli tulevassa yhteisessä elämässänne on sinun hoidettava
        Onko se yhteiselänne ratkaisena tekijä, on vain sinun päätettävissä.


    • Anonyymi

      Ihan oikein teit. Jos oikeasti haluaa naimisiin kanssasi, niin voisi myös teoillaan osoittaa sen. Älä anna kohdella itseäsi noin. Vaikuttaa aika vässykältä koko ukko. Ansaitset parempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe