Kuolemankauppiaat ulos terveydenhuollosta

Anonyymi

Nyt koronakriisin myötä on tullut selväksi, että lääkärit, siis kuolemankauppiaat, eivät välitä potilaiden terveydestä ollenkaan. 12-vuotiaiden pakkopiikittäminen kokeellisilla koronarokotteilla vastoin lasten vanhempien tahtoa on rikos ihmisyyttä vastaan. Lasten käyttäminen hengen vaarallisessa ihmiskokeessa rikkoo perustavanlaatuisesti lääkärivalaa, lääkäreiden etiikkaa, kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia, erityisesti Nurnbergin sotarikosoikeudenkäynnin yhteydessä laadittua lääkärin etiikkaa koskevaa säännöstöä. Asia on yksiselitteisen selvä, koska Suomessa ei ole yksikään alaikäinen kuollut koronaan. Rokotuksien haitat siten ylittävät niistä saadut hyödyt: mahdolliset haitat hirvittävät, mutta hyödyt minimaaliset, jos niitä on lainkaan. Suomen kansalaisina emme voi tehdä näistä 12-vuotiaiden pakkorokotuksista mitään muuta johtopäätöstä kuin sen, että Suomen lääkäriliitto on kansainvälisen lääketeollisuuden sätkynukke, joka on myynyt sielunsa pimeyden voimille. Näillä kuolleilla sieluilla ei ole omatuntoa, ei empatiaa, ei mitään inhimillisiä ominaisuuksia paitsi kyltymätön rahanhimo, minkä vallassa he ovat valmiita tekemään vaikka kansanmurhan. Tämä rikollisjoukkio on laitettava järjestykseen, mutta miten?

Suomessa on n. 700 000 psyykelääkkeiden käyttäjää, jotka ottavat lääkkeitään aivan turhan takia. Nämä myrkkypillerit vievät ainoastaan potilaiden terveyden tuomatta minkäänlaista hyötyä potilaiden psyykkeeseen. Ainut taho, joka hyötyy tästä suunnattomasta pillerikabbanaalista, on suomalainen lääkärimafia ja kansainvälinen lääketeollisuus. Potilaiden osa on toimia uhrilampaana lääkärimafian rahanhimon uhrialttarilla. Huijaus on ilmiselvää, koska 12-vuotiaat eivät tarvinneet koronarokotteita. Siksi ei ole olemassa mitään järkevää syytä uskoa ssri-lääkkeiden, eikä muiden kauheuksien, autuuteen. Lääkäreiden ylimielisyys tulee ilmi myös siinä ohjeistuksessa, että halutessaan lopettaa lääkityksen potilaan kannattaisi neuvotella asiasta lääkärin kanssa. Miksi? Ei minkään takia. Se riittää, että sinä itse päätät lopettavasi terveydellesi haitallisen lääkityksen. Ei asiassa ole mitään neuvoteltavaa lääkärin kanssa, etkä muutenkaan tarvitse lopetukseen mitään ohjeita. Ainut asia, mistä sinun pitää pitää huoli, on se, että päättäessäsi lopettaa lääkityksen sinulla on varastossa riittävä määrä kyseisiä myrkkypillereitä.

Kuten tiedetään, ssri- ym. lääkkeet ovat erittäin paljon riippuvuutta aiheuttavia nimenomaan niiden fyysisten vieroitusoireiden vuoksi. Esim. lopetuksen yhteydessä tulevat sähköiskun tapaiset oireet ovat yleisiä, jotka saattavat kestää tosi pitkään, jopa kuukausia ja pidempäänkin. Siksi lopettaminen kannattaa tehdä asteittain annosta pikkuhiljaa pienentämällä. Muuta keinoa ei ole. Lääkärin neuvojen vastaanottaminen on turhaa ellei jopa haitallista, koska kuolemankauppias saattaa yrittää houkutella sinua jatkamaan turhaa lääkitystä.

Siis lopettakaa jok'ikinen ihmispolo psyykelääkkeiden käyttö nyt heti ja lopullisesti. Jokainen löytää itselleen sopivan taktiikan. Yksinkertaisinta lienee lopettaa lääkitys kertaheitolla ilman mitään porrastusta ottaen kuitenkin vieroitusoireiden alkaessa aina vähän lisää. Näin koko homma on ohi hyvin nopeasti.

Asia on nyt ajankohtainen koronavaltioterrorin takia. Psyykelääkkeiden miljardibisneksen tyrehtyminen koronarokotusten vuoksi olisi vakava isku lääketeollisuudelle, minkä jälkeen katuisivat pitkään sitä, että menivät rokottamaan turhan takia suomalaisia.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan, miten voidaan laittaa lapsia tai ketään koekaniineiksi kokeellisille pikapiikille, järkyttävää.

    • Anonyymi

      Itse heräsin lääketieteen ja lääkärien epäeettisyyteen ja lääkeyhtiöiden voitontavoitteluun SSRI masennuslääkkeiden kohdalla. Ei mainintaa haitoista/hankaluudesta lopettaa, aivan mitätön teho suhteessa plaseboon, sekoittavat vaan kehon toimintaa ja tunne-elämää. Ja todennäköisesti vielä pitkässä käytössä ja vieroituksessa vielä altistivatkin alakulolle ja apatialle ja lamasivat tai saivat aikaan tunneheittelyä vieroituksessa. Fyysisten oireiden lisäksi. Myöhemmin ihmetellään kun ihmiset valittaakin vaikeammista vieroitusoireista ja lääkkeidenhän ei pitänyt aiheuttaa riippuvuutta!

      Ja vielä pitäisi lääkäreiltä koronapiikki ottaa. Tutkittu öö kuinka kauan?

      T. Ihmiskoekaniini, pitkiä aikoja elämästä pilalle masennuslääkkeiden vuoksi

    • Anonyymi

      Olen lisäksi nähnyt miten terveydenhuolto kohtelee haittoja saaneita. Ei kovin kivasti ja reilusti. Taloudellisesti tukea tai korvauksia ei saa.

      Eikä saa koronapiikkien ottajatkaan jos niistä jotain ongelmia seuraisikin. Esim joku väsymysoireilu piikin jälkeen tai rasituksensietokyvyn väheneminen laitetaan ennemminkin nupin piikkiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      906
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe