Soodasin Varkauden Kansainvälisen Nukketeatterin parvekkeen!

Ensimmäiseksi kesätyöpaikkakseni 47- vuotiaana, paljasjalkaisena hesoissa kasvaneena, enkä ollut pyörinyt kuin lintsillä.

Huomaatteko, että kauppoihin on tullut uusi salmiakkirasia? Fleiforina on "smoked whisky" eli tupakoitu viski. Kun näitä pastilleja tiputtaa avattuun kossupulloon 14 kappaletta ja antaa niiden liueta, ravistaen pulloa puoli vuorokautta saa lopputuloksena parhaimpien etelä- pohjalaasten "single malt"- viskien kaltaista juomaa.

Tänään tuntematon, pullea K- kaupan myyjä puhui minulle aiheesta, jota en muista. Sitten yksi yömainos tipahti postiluukustani ja olin samassa sekunnissa kotonani, vuoteessani.

Kaikki, mitä tiedämme; maaperä, kivet, kasvit, eläimet, ihmiset, mieli, tunteet, järki, säätila, kosmos... on yhden unta ja tuo yksi olet juuri sinä. Älkää miettikö asiaa liikaa tai kaikki häipyy silmänpuristuksessa!

Voisit selvittää kaikki mystiset murhat hetkessä, jos tajuaisit ylläolevan. Vaikkapa kuka oli tämä toivekappaleenani nyt esitettävä Puukko- Mäki?https://www.youtube.com/watch?v=dXf5NKU_Kgg

5

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Soodasin pöntön kaustisella ja tiskit sillä toisella natriumsoodalla. Sillä millä kohotan seksikeksitaikina. kantolan seksi eiku keksi. Oohh tumma nainen sanoo mit' sulla taskussa seksi ei ku kantolan keksi..puistossa. Nykyäänhän siellä pyörii muitakin ..puistossa meinaan,.. itse tykkäsin stopista en mainoksen hikisistä asfalttimiehistä..typykkä oli kiinnostava ja stoppi maukas karkki..jos oot sitä ikiäpölvee..

   yks silmänpuristukseni johtuu polvenevasta glaukoomasta..mikä onkin surkeeta..kai pitäs menn laaserointiibn..muttei ulkonäkökysymyksen vuoksi..

   Ensimmäinen työpaikka oli todellakin hanslankarina pajalla.

   • Jos olisi pitänyt valita, että mikä näistä olet ollut: muurari, maalari, hanslankari vai rantojen hamppari, niin viimeisenä tuo hanslankari olisi mieleen tullut! Tai taisi olla joku ideapajan tyyppinen, ettei nyt oikeesti sepälle rautaa tulessa pitämään ja sitten alasimen päälle laskemaan ja päähän vasaralla lyömään?

    Tämä on Turussa julkinen salaisuus, mutta kerron sen nyt tässä: Bacard Companyn Ressukin on käynyt silmien laserleikkauksessa! Ei uskoisi, että niin kovakuntoisella kaverilla olisi vaivoja!

    Tänään tuli Turun suuren palon sammuttamisesta kuluneeksi 194 vuotta! Palo syttyi eilen, hieman ennen iltayhdeksää siinä puutorin vieressä. Oli ollut pitkä, kuiva kesä, niinkuin Popeda laulaa ja varmaan joku oli heittänyt tupakkinsa kuivaan ruohikkoon. Jos ei olisi heittänyt, olisi Turussa tänä päivänä miljoona asukasta ja se olisi syönyt naapurikunnat. Se olisi pääkaupunki ja siellä olisi ollut olympialaisat ja pressanlinna ja kansallisooppera. Linnanmäki olisi ehkä Samppalinnassa ja Korkeasaari Ruissalossa. Kaikki voi olla hyvin pienestä kiinni! Palossa tuhoutui 3/4 rakennuksista ja 11 000 jäi kodittomiksi. Luostarinmäki säästyi ja on edelleenkin vanhanaikainen. Helsinki olisi Porvoon kaltainen pikkukaupunki.


  • Anonyymi

   Kuullosti Aarne tenkasen tenorilta. Ei huono johnei hyväkään.
   Mut kurja päivä tunneliltaan tämä ku mikää ei tunnu riittävän missään.
   Soitin ja ajoin pitkän matkan vanhalla pyörällä Korialle. Pataan sain sielläkin.
   Luulen, että huomenna ke.07.09 klo 3.42 tehään uusi kuu. Jos siintä tulis hurskaampa.

  • Anonyymi

   Onko talebanilainen hurskaus ehkä oma lajinsa? Enoni sai remmiä kun ei osannut vastata heidän kysymyksiinsä riittävän hyvin. Pääsi mukiloituna sentäs koneeseen.

  • Anonyymi

   Sinulla on tuo järki niiiiin kirkas ja valoisa.
   Ihan katteeks käy, sanoi katto vienosti hymyillen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4369
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3102
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   136
   1553
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1333
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1194
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   844
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   819
  8. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   797
  9. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   796
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   761
  Aihe