Soodasin Varkauden Kansainvälisen Nukketeatterin parvekkeen!

Ensimmäiseksi kesätyöpaikkakseni 47- vuotiaana, paljasjalkaisena hesoissa kasvaneena, enkä ollut pyörinyt kuin lintsillä.

Huomaatteko, että kauppoihin on tullut uusi salmiakkirasia? Fleiforina on "smoked whisky" eli tupakoitu viski. Kun näitä pastilleja tiputtaa avattuun kossupulloon 14 kappaletta ja antaa niiden liueta, ravistaen pulloa puoli vuorokautta saa lopputuloksena parhaimpien etelä- pohjalaasten "single malt"- viskien kaltaista juomaa.

Tänään tuntematon, pullea K- kaupan myyjä puhui minulle aiheesta, jota en muista. Sitten yksi yömainos tipahti postiluukustani ja olin samassa sekunnissa kotonani, vuoteessani.

Kaikki, mitä tiedämme; maaperä, kivet, kasvit, eläimet, ihmiset, mieli, tunteet, järki, säätila, kosmos... on yhden unta ja tuo yksi olet juuri sinä. Älkää miettikö asiaa liikaa tai kaikki häipyy silmänpuristuksessa!

Voisit selvittää kaikki mystiset murhat hetkessä, jos tajuaisit ylläolevan. Vaikkapa kuka oli tämä toivekappaleenani nyt esitettävä Puukko- Mäki?https://www.youtube.com/watch?v=dXf5NKU_Kgg

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soodasin pöntön kaustisella ja tiskit sillä toisella natriumsoodalla. Sillä millä kohotan seksikeksitaikina. kantolan seksi eiku keksi. Oohh tumma nainen sanoo mit' sulla taskussa seksi ei ku kantolan keksi..puistossa. Nykyäänhän siellä pyörii muitakin ..puistossa meinaan,.. itse tykkäsin stopista en mainoksen hikisistä asfalttimiehistä..typykkä oli kiinnostava ja stoppi maukas karkki..jos oot sitä ikiäpölvee..

      yks silmänpuristukseni johtuu polvenevasta glaukoomasta..mikä onkin surkeeta..kai pitäs menn laaserointiibn..muttei ulkonäkökysymyksen vuoksi..

      Ensimmäinen työpaikka oli todellakin hanslankarina pajalla.

      • Jos olisi pitänyt valita, että mikä näistä olet ollut: muurari, maalari, hanslankari vai rantojen hamppari, niin viimeisenä tuo hanslankari olisi mieleen tullut! Tai taisi olla joku ideapajan tyyppinen, ettei nyt oikeesti sepälle rautaa tulessa pitämään ja sitten alasimen päälle laskemaan ja päähän vasaralla lyömään?

        Tämä on Turussa julkinen salaisuus, mutta kerron sen nyt tässä: Bacard Companyn Ressukin on käynyt silmien laserleikkauksessa! Ei uskoisi, että niin kovakuntoisella kaverilla olisi vaivoja!

        Tänään tuli Turun suuren palon sammuttamisesta kuluneeksi 194 vuotta! Palo syttyi eilen, hieman ennen iltayhdeksää siinä puutorin vieressä. Oli ollut pitkä, kuiva kesä, niinkuin Popeda laulaa ja varmaan joku oli heittänyt tupakkinsa kuivaan ruohikkoon. Jos ei olisi heittänyt, olisi Turussa tänä päivänä miljoona asukasta ja se olisi syönyt naapurikunnat. Se olisi pääkaupunki ja siellä olisi ollut olympialaisat ja pressanlinna ja kansallisooppera. Linnanmäki olisi ehkä Samppalinnassa ja Korkeasaari Ruissalossa. Kaikki voi olla hyvin pienestä kiinni! Palossa tuhoutui 3/4 rakennuksista ja 11 000 jäi kodittomiksi. Luostarinmäki säästyi ja on edelleenkin vanhanaikainen. Helsinki olisi Porvoon kaltainen pikkukaupunki.


    • Anonyymi

      Kuullosti Aarne tenkasen tenorilta. Ei huono johnei hyväkään.
      Mut kurja päivä tunneliltaan tämä ku mikää ei tunnu riittävän missään.
      Soitin ja ajoin pitkän matkan vanhalla pyörällä Korialle. Pataan sain sielläkin.
      Luulen, että huomenna ke.07.09 klo 3.42 tehään uusi kuu. Jos siintä tulis hurskaampa.

    • Anonyymi

      Onko talebanilainen hurskaus ehkä oma lajinsa? Enoni sai remmiä kun ei osannut vastata heidän kysymyksiinsä riittävän hyvin. Pääsi mukiloituna sentäs koneeseen.

    • Anonyymi

      Sinulla on tuo järki niiiiin kirkas ja valoisa.
      Ihan katteeks käy, sanoi katto vienosti hymyillen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe