Häntäheikit

Anonyymi

Täällä muuan besserwisser olutlasin äärellä pohtii perinteisesti perjantaina maailmankaikkeutta ja ihmissuhteita. Kohdistan tämän pohdinnan vastakkaiseen sukupuoleen, sillä ajatusmaailmamme eivät aina välttämättä kohtaa.

Mistä siis muodostuvat arvon häntäheikit? Tiedätte varmaan sen luonteenpiirteen miehissä (ja naisissakin), kun jossain vaiheessa aloitettua parisuhdetta nurmikko on aidan toisella puolen vihreämpää. Muut alkavat kiinnostamaan enemmän kuin oma kulta.

Mikä ajaa ihmisen toimimaan näin? Isähahmon antama esimerkki? Väärä kumppanin valinta? Miksi itselle sopimattoman kumppanin kanssa jatketaan suhdetta, mikäli kiinnostaa enemmän nojailla vieraisiin pöytiin? Oman markkina-arvon testaaminen - miksi? =Huono itsetunto?
Evoluutio? Muutaman kerran hoideltu naaras vaihdetaan seuraavaan. Tosin eläinkunnalla syy taitaa olla jälkeläisten varmistaminen.

Ymmärrän about 30 vuoteen ikävuoteen erilaisten naisten hajuvesien haistelemisen, ja senkin jos (valitettavaa mutta totta) kumppanin ulkonäkö muuttuu radikaalisesti vuosien saatossa tai että parisuhde lakonisoituu.

Mutta mikä siinä kuviossa niin kiehtoo, että uusia kohteita haetaan vaikka on "löytänyt elämänsä naisen", kaikki pitäis olla kotona jees. Ja miksi juuri nämä häntäheikit toistavat saman kuvion, vierellä on ihana nainen, ollaan onnellisia muutama vuosi, mikään ei pitäisi olla pielessä, mutta sitten kuitenkin istutaan sormus sormessa baarissa - jospa nappais taas joku nainen koukkuun - ja ihan muuten vaan, vaikka hetkeks.

11

290

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä kysymys. Vastauksia odotellessa...

  • Anonyymi

   Äitihahmon antama esimerkki. Onneksi siitä pääsi eroon, kun näin isähahmon esimerkin sitoutua lopouelämäkseen rakkaaseensa.

  • Anonyymi

   Hyvä aloitus, olen joskus samaa miettinyt viinilasi edessäni, joskus sen oman kullan kanssa joskus itsekseni, elämän monimuotoisuus ja naiset ja arvoitus valmis. Hyvää viikonloppua itse kullekin.

  • Anonyymi

   Ehkä se elämänkumppani ei olekaan väärä.

   Tulee mieleen pitkä parisuhde, jossa puolisoiden ikääntyminen voi olla syynä syrjähyppyihin.

   Suhteessa saattaa olla ajoittain jotain sanatonta(kin) ongelmaa. Tunteista puhuminen ei ole aina helppoa.

   Mies testaa markkina-arvoaan nostaakseen egoaan. Vanheneminen on kova juttu miehellekin. Kokee olevansa vielä haluttu, kun onnistuu iskemään vieraan, tai vieras nainen iskee silmänsä häneen.

   Mies testaa mieskuntoaan vieraan kanssa, jos oman siipan kanssa ei ota onnistuakseen.
   Oma siippa on liian tuttu, eikä jaksa kiinnostaa seksuaalisesti.

   • Anonyymi

    Osittain varmasti totta monen kohdalla.


  • Anonyymi

   Tylsä vastaus ehkä, mutta syitä ei ole vain yhtä.

   1. Vaihtelunhalu. Aika harvoja juttuja on, joiden haluaa pysyvän muuttumattomana läpi elämän. Ai halua syödä samaa ruokaa vuodesta toiseen, kävellä samaa lenkkiä, olla samassa työpaikassa, käyttää samaa autoa.

   2. Oma ego. On mukava tuntea olevansa haluttu.

   3. Parisuhde. Mielikuvitukseton seksi, seksittömyys.

   4. Kumppanin muuttuminen

   5. ...

   • Anonyymi

    Omalla kohdalla se on tuo ykkönen.


  • Anonyymi

   Varmaan myöskin ikäkriisi. Oma isäni vaihtoi auton, naisen ja talon kun 60 täytti. Että kyllä se varmaan tuo ikä on se yksi suurimmista syistä.

  • Anonyymi

   Olen umpihomo, ja näin ollen usean naisen uskottu ja paras poikaystävä.
   Tunnen jopa kolmen aviomiehet, ja yksi sanoi mulle saunassa että hänestä on kivaa kun vaimolla on mieskaveri joka ei pyri vaimon pöksyihin.

   Mutta nyt vastaukseen:
   Heteromiehet ja homomiehet ovat yllättävän lähellä toisiaan, eroa on lähinnä aikakaaressa.

   Kun homo rakastuu ja aloittaa parisuhteen, se alkaa väljähtymään alle vuodessa.
   Heteroilla siihen menee useita vuosia.

   Ja sitten aletaan katselemaan muita.
   Avioliitossa, varsinkin jos on lapsia, yhteiskunnan paine estää hyppäämästä heti sänkyyn.

   Homoilla se on vain suoraa panemista uuden kundin kanssa.

   Lopputulos on kuitenkin sama, lusikat jakoon.

   Näin se vaan menee.

   • Anonyymi

    Voi kamalaa, mitä yleistämistä. Kai homotkin ovat yksilöitä, heteroista puhumattakaan.

    Myös parisuhteet ovat hyvin erilaisia ja sitä väljähtymistä ei tapahdu läheskään kaikissa parisuhteissa vaan suhde muuttaa muotoaan ja arvot muuttuvat.

    On paljon ihmisiä, jotka ymmärtävät rakastamisen ja sen vaikeuden, eivätkä silti eroa. Näillä ihmisillä on parisuhdetaitoja, jotka kehittyvät vain pitkässä parisuhteessa, ei siis jatkuvasti paria vaihtamalla tai pettämällä


  • Anonyymi

   No, yksi selitys on on heikko seksuaali-identiteetti ja ylipäätään heikko itsearvostus ja sitä pitää sitten lähteä todistelemaan pettämällä ja kuvittelemalla, että se on jotenkin hienoa kun pystyy/uskaltaa/voi pettää sitä ihmistä, joka luottaa. Tällainen kierrehän vain vahvistaa (alitajuntaista) itseinhoa.

   Yleisesti ottaen tapapettäjät eivät arvosta kenenkään parisuhdetta, ei omaansa eikä muiden, heillä ei ole minkäänlaista arvomaailmaa vaan heille ihmissuhteet ovat käyttötavaraa ja maksumiehenä aina muut; elämä ja ajatusmaailma pyörii yleensä oman navan ympärillä.

   JOstain kumman syystä täälläkin joskus hehkutetaan sitä, miten on käynyt vieraissa ja "kerranhan täällä vain eletään" -ajatuksia. Näinhän se on, kerran kukainenkin elää ja harva onneksi haluaa ryssiä sen ainoan elämän olemalla häntäheikki eli olemalla raukkarukka, jonka toimintaa tuskin kukaan ihailee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   7632
  2. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   6798
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   2551
  4. Martinan alastonkuvat Hymy lehdessä

   Kaikkeen on leijonaemo suostunut. Julkisuuteen oli päästävä vaikka sitten heittämällä vaatteet pois. Koko kroppa vaan näytille tissit ja pylly paljaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1859
  5. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   157
   1854
  6. Mikko osti Maisalle 1000e Gucci laukun

   Romanttinen Mikko jolla näyttää myös rahaa olevan vaikka kateelliset täällä muuta väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1549
  7. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   74
   1223
  8. Husin potilaista jo 23 prosenttia rokotettuja

   Mikä huomattavaa, niin nimenomaan kahdesti rokotettuja on sairaalassa. Kerran rokotettuja ei lainkaan. Toinen rokote siis heikentää entisestään ihmise
   Maailman menoa
   323
   1148
  9. Kyllä mä haluun olla

   enemmän kun kaveri jos sä sitä mietit...jos sut saan, en palauta 😍😊❤️
   Ikävä
   43
   990
  Aihe