Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ihannenaiseni on nöyrä ja tottelevainen

Anonyymi

Naisellinen, nöyrä, kiltti, tottelevainen, ymmärtää että mies on naisen ja perheen pää. Kaunistautuu miehelleen ja pukeutuu nätisti kotonakin. Haluaa miellyttäää miestään niin ulkoisesti kuin käytöksellään. Ei korota ääntään miehelleen, puhuu muutenkin hiljaisella ja rauhallisella äänellä. Ei vie huomiota itseensä. Kehuu miestään vuolaasti ja tuo esiin ihailua miestä kohtaan. Kysyy miehen mielipiteitä, neuvoja ja noudattaa niitä. Ei toimi vastoin miehen toiveita. Tottelee miestä ja esim. kysyy mieheltä saako lähteä ulos kavereiden kanssa. Jos mies kieltää, ei lähde. Aina valmis seksiin ja seksissä asettaa miehen nautinnon ykkössijalle, ei mieti omaa orasmiaan vaan sitä miten miellyttäisi miestä parhaiten.

Sanokaa vaan sovinistiksi, mutta väitän että tämä on monen miehen ihannenainen.

24

613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli naisen täytyy elää täysin vain ja ainoastaan sinun vuoksesi? Kasva aikuiseksi ja opi että ihmisiä kohdellaan niin hyvin kuin kohtelet itseäsi. Kukaan nainen ei sinussa ikinä mitään niin hienoa näe että yhtäkään noista vaatimuksista toteuttaisi, sillä et sinäkään pysty näkemään naisessa sitä hienoutta. Keskenkasvuinen Pikku Prinssi siis oppikoon nöyryyttä ja logiikkaa. Vasta sitten kannattaa OIKEASTI miettiä mitä naisesta haluaa, eikä paniikissa kerätä huomiota tuollaisella narsistisella oksennuksella.

      Mieheltä tämä pojalle!

      • Anonyymi

        Muslimeilla on näin.


    • Anonyymi

      Voi ollakin, mutta onneksi vähintään yhtä monen ihanne ei ole tuo.

    • Anonyymi

      Elän miehen kanssa joka ajattelee noin, on kyllä aatoksissaan joutunut joustamaan. Olen ollut välillä tottelematon ja on myös kausia jolloin seksiä ei ole ollut. Kahdeksan vuotta yhteiseloa takana ja kuka tietää montako vielä edessäpäin. En kuitenkaan ole unelma mutta riittävän lähellä.

    • Anonyymi

      Naisen tulee voihkia äänekkäästi rakastelusession aikana ja toistella minun nimeäni.

      • Anonyymi

        Ällös turhaan lausu Herran nimeä!


    • Anonyymi

      Oletko muslimi tai muu vastaava fundamentalisti?

      • Anonyymi

        Veikkaan, että Ap on suomalainen persu juntti.


    • Anonyymi

      Minulla on taas niin monta naista että, menee nimet sekaisin paneskellessa. viimeksi toistelin uuuhh Mira. Mira eihän se se ollu kun Henna...Mut kun ne tietää mut niin, ei ne oo milläsikään, se on suvaitsevuutta jos mikä. Kilttejä ja nöyriä naisia kaikki.

    • Anonyymi

      Monessa ei-länsimaalaisessa (tai ainakin ei-pohjoiseurooppalaisessa) kulttuurissa, maassa ja uskonnossa tuollainen nainen on nimenomaan sitä mitä naisilta odotetaan.

      • Anonyymi

        Tuokaan ei kyllä pidä paikkaansa. Tuollaista väittää vain ihminen, jolla ei juurikaan ole käytännön kokemusta muista kultuureista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuokaan ei kyllä pidä paikkaansa. Tuollaista väittää vain ihminen, jolla ei juurikaan ole käytännön kokemusta muista kultuureista.

        No jaa. Tuossa aloittajan kirjoituksessa aika lailla kuvailtiin erään kansainvälisen uskonnon pyhän kirjan (ei kristinusko) ihannenainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jaa. Tuossa aloittajan kirjoituksessa aika lailla kuvailtiin erään kansainvälisen uskonnon pyhän kirjan (ei kristinusko) ihannenainen.

        Eipä pidä oikein kunnolla paikkaansa läheskään kaikissa noissakaan. Kiihkoilijat ovat sitten ihan oma lukunsa kaikkialla. Kuten nyt tuo ap:kin.


    • Anonyymi

      Alottaja on moderni, mutta on väärällä aikakaudella. Robotit tulee kyllä yleistyy tulevaisuudessa.

    • Anonyymi

      Onnea vaan parinmuodostukseen. 😂 Ei taida kovin helposti löytyä länsimaista naista. Olet sovinisti.

      Jos olet rikas ja voit postata venäläiseen, valkovenäläiseen tai ukrainalaiseen morsion haku saittiin BMW tai mersun kuvia housut pullottaen, sinulla on hyvät mahdolliset. Tosin nöyryys saattaa hävitä, kun kieltäydyt avioehdosta tai 5v naimisissa olo ehto täyttyy tai jälkeläisen isyys on varmistettu.

      Katalogista ostettu thaimaalaisnainen on todennäköisempi vaihtoehto. Tosin sekin vaatii rahaa, koska heillä sukuyhteys on arvossaan ja myös suvun rahallinen auttaminen kuuluu asiaan.

      Jos ole köyhä, onnellinen liiton löytäminen noilla reunaehdolla on lottovoitto.

    • Anonyymi

      Eiköhän jokainen tervejärkinen toivo kumppanikseen aikuista tasaveroista ihmistä eikä mitään holhottavaa alaikäisyyden tilaan jäänyttä palvelijaa. Luonnevikaiset sitten erikseen. Se miltä ulospäin näyttää ei ole kaikki, siellä perinteisissä maissakin voi olla se kulttuurin, uskonnon vaatima julkisivu, jonka takana sitten vietetään ihan tavallista tasa-arvoista arkea. Entisaikojen maatalouteen perustuvassa Suomessa sillä emännällä oli tärkeä rooli sen maatilan toiminnassa. Ei tuollaista sovinismin aikaa ole koskaan Suomessa ollut. Jotku eurooppalaisten ohjaajien elokuvat jostain 1900-luvun puolivälin tienoilta, Bardotin, Deneuven kaltaisten seksisymbolien tähdittämät, lähinnä tulee mieleen tuosta visiosta pääosissa, ohjaajien päänsisäisiä fantasioita, ei muuta.

    • Anonyymi

      No, tuossapa taitoo olla puolet minua. Mutta , mullapa ei tainnut ....tuota noin,, olikos mulla ystäviä ?? Taisi niitä jokunen olla vaikka moni jiäi vain puolihuolimattomasti unohduksiin samantien kuin oli muutaman kerran nähnyt. En vain ymmärrä miten nykyään pitäisi käyttäytyä ??

      Yksin vai yksin, eipä kovin kaksista oo yksin.😶😑😏🤔

    • Anonyymi

      Psykopaatin piirteitä.

    • Anonyymi

      Ukrainasta löytyy, kun hinnasta sovitaan.

    • Anonyymi

      Hyi helvetti

    • Anonyymi

      Mahtaa olla sulla surkea itsetunto kun etsit koiraa itsellesi

    • Anonyymi

      Tuollaista naista saaat etsiä! Mene äitisi luo ja kysyppäs häneltä. Vielä tärkeämpää kysäistä myöskin isältäsi jotta oletko vielä aikuinen...

    • Anonyymi

      Toi oli sitä vanhaa hyvää aikaa, jolloin miehet oli miehiä? Nykyään vääräuskoisia? Siksi ei homma toimi enää vanhaan hyvään tapaan? Ajatuksia herättävää ajattelua?

    • Anonyymi

      Uskallan epäillä, sillä miehet tarvitsevat haasteita elämässään. Itse joudun miehiä hätistelemään ympäriltä. Olen paljon tuota mitä luettelit, mutta minulla on oma tahto ja se usein oudolla tavalla kiihottaa miehiä T: Toisenlainen

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe