Kannattaako vielä odotella?

Anonyymi

Minulla on salasuhde naimisissa olevaan mieheen, tosin itsekin olen naimisissa. Suhteemme on jatkunut puolisen vuotta. Jo aika alkuvaiheessa tämä mies ilmoitti, ettei aio koskaan erota aviovaimostaan. Silti suhteemme on kuuma ja tapaamme usein. Rakastamme toisiamme yli kaiken. Viestittelemme tyyliin 24/7.

Viime viikolla kysyin häneltä hyvin vakavasti, pitäisikö meidän kuitenkin erota tahoillamme ja aloittaa yhteinen elämä. Vastaus oli taas se sama, ettei eroa vaimostaan.

Mikä tätä miestä vaivaa??? Rakastaa minua eniten maailmassa, mutta ei siltikään eroa vaimostaan vuokseni! Onkohan tässä suhteessa mitään järkeä?

45

2624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yleensä se on nainen joka valehtelee tunteistaan.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö-yleistys


    • Anonyymi

      Ei ole järkeä. Käyttää hyväksi, sori. Peluri on peluri

      • Anonyymi

        Yleensä nuo paljastuu kun kaikki saavat yhteisen sukupuolitaudin esim aidsin.
        Hassua muuten että korona ja aids on melkrin samoja viruksia.


    • Anonyymi

      Nää on noiden vakio juttuja joilla pidetään ilmaisia panoja. Eli olet pano 😎

    • Anonyymi

      No voihan se sua tavallaan rakastaakkin, ja vaimoonsa sitte eri lailla. On aika paljon odotettu että yks ihminen tyydyttäis kaikki tarpeet. Näkee sua paremmin, ettei teidän yhteiselämästä tulis mitään. Ja mikä tossa järjestelyssä sitte on vikana. Ei tartte muuttaa mitään. Muutokset harvoin menee parempaan suuntaan. Kaikki menee niin kovin helposti perseelleen.

    • Anonyymi

      Ei kannata uskoa tuollaisia miehiä. Mitä oikein kuvittelet? Jos mies rakastaisi sinua oikeasti, ja ei etsi pelkkää vakiopanoa, hän tuskin sanoisi sinulle , että ei halua erota vaimostaan. Voin kertoa, että naimisissa olevat miehet vakiopanojensa kanssa ne vasta ovelia ovatkin. Tällaiseen valehtelija mieheen olen itsekin tutustunut. Hyvin empaattinen ja fiksu mies, mutta valehtelussa paras kaikista. Eli herätys siellä todellisuuteen!!!!

      • Anonyymi

        Olen kolmatta ja viimeistä krt. naimisissa! Vaikka olen jo 75v, niin mulla on vieläkin salainen rakastajatar...


    • Anonyymi

      Jos ihminen oikeasti rakastaa toista ihmistä, kyllä hän suunnittelee yhteistä tulevaisuutta tämän kanssa. Se kuuluu aitoon rakastamiseen. Jos mies vannoo rakkauttaan sinuun, hän varmistaa vain sen, että pelinne jatkuu etkä epäile mitään. Sanooko mies aina ensin rakastavansa sinua vai vastaako sinun rakkauden tunnustukseesi "niin minäkin rakastan sinua"? Silläkin on merkityksensä.

    • Anonyymi

      Tapaamme keskimäärin pari kertaa viikossa, pari tuntia kerrallaan jossain kahvilassa. Seksiä emme ole harrastaneet. Suhteemme perustuu paljolti viestittelylle. Joskus olen miettinyt, onko mies jäänyt vain jotenkin koukkuun viestittelyymme. Onko siitä tullut hänelle vain tapa? Vai eikö hän vaan vakuutu täysin siitä, että myös tavallinen arkielämä sujuisi meiltä? On vaan mahdotonta testata kotielämää, kun molemmat tahoillaan avioliitossa.

      Voiko yhteiselämä sujua, vaikka "seurusteluaika" olisikin ollut pelkkää kahvillakäymistä ja viestittelyä?

      • Anonyymi

        Tuo on kaveruutta ja pillusi on vain märkä hänelle. Kannattaa ehkä varata joskus vaikka pitkä iltapäivä ja mennä yhdessä hieman etäämmälle ympyrästä ja harrastaa seksiä muutamia kertoja niin oppii ihmisestä enemmän. Sitten vasta muuta miettimään. Mielummin rakastaja kuin eron jälkeen kulkukoiraksi.


      • Anonyymi

        Sä voisit kysyä mielipidettä omalta aviomieheltäsi. Hän kuitenkin tuntee sinut hyvin kun avioliitossa olette. Häneltä saisit todenperäisemmän vastauksen kuin täältä anonyymipalstalta tuntemattomilta.


    • Anonyymi

      Mikset sä itse eroa omasta liitostasi?

    • Anonyymi

      En ymmärrä salasuhteilua. Itse haluan vain sellaisen ihmisen kumppanikseni joka on uskollinen.

    • Anonyymi

      En usko, et menen koskaan naimisiin. Tällainen tuntuu jo niin todennäköiseltä monissa tapauksissa. Luottamus toiseen? Vaikea luoda sellaisen kanssa, jolla todennäköisesti on jo värikäs menneisyys takana.

      • Anonyymi

        Parisuhteessa voi olla menemättä naimisiin. Olisi mukavaa vanheta yhdessä toisen samanikäisen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parisuhteessa voi olla menemättä naimisiin. Olisi mukavaa vanheta yhdessä toisen samanikäisen kanssa.

        Miehet ajattelee monesti, et oman ikäiset on jo niin käytettyjä, siksi katsovat mielummin nuorempia? Toki jos olisi samanlainen kokemuspohja samanikäinen olisi mieleen, mut vähemmän todennäköistä? Kemioista on moni asia kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet ajattelee monesti, et oman ikäiset on jo niin käytettyjä, siksi katsovat mielummin nuorempia? Toki jos olisi samanlainen kokemuspohja samanikäinen olisi mieleen, mut vähemmän todennäköistä? Kemioista on moni asia kiinni.

        Eiks ne samanikäiset miehet sitten ole käytettyjä 🤔


    • Anonyymi

      käytää sinua seksuaaliseksi hyväksi.Ihan oikein saat maksaa omaa läketäsi,kehtaat pettä omaa aviomiestäsi.Häpeä.Sitä ensin erotaan ,sitten etsitän vapaa mies tai nainen.Miksi olla aviolitossa,jos se ei riitä? Vai oletko nainen etsit valmiiksi uuden pesän,kun miehelle jää erossa asunto? Taivas alle jäät,hahaa ja niin jää pettävä suhtesikin ,kun sielä tajutaa vieraissa juoksee.Molemat oote sitten yömajassa.Hyvä niin paha saa aina palkansa.Kuten petos.

    • Ei se mies haluu erota nykyisestään.

      • Anonyymi

        Eikä mies erosa samoin sanoin mä..
        Mulla oli kerran 4panoa ja vaimo. Hyvin meni yks ei loppuun asti antana hyvin.
        Mut en nää varatut sitkeitä antaa..


    • Anonyymi

      sinä olet miehelle FWB = Friend With Benefits ( ilmainen huorattava).
      Mies ei ikinä jätä vaimoaan jota hän omalla sairaalla tavallaan rakastaa enemmän kuin sinua.
      Pitäisiko hänen maalata tuo taivaalle ennenkuin uskot?

    • Anonyymi

      Kerro se kaikille.

    • Anonyymi

      Ketjussa on viesti jonka olet oletettavasti itse kirjoittanut. ”Tapaamme kahvilassa, emme ole harrastaneet seksiä”. En tiedä kannattaako tuon lauseen perusteella mennä liian pitkälle ja harjoittaa avioliittoa. Olisiko fiksua edetä seksiin vakavasti ja tehdä tästä toisesta miehestä ihminen jonka kanssa tehdään asioita joita kotona ei tehdä. Kerrotte kumpikin tärkeät asiat ja sen mitä olette nyt vailla. Yksinolevana on helppo sanoa, mutta ei tuo nin paha ole ettekä te ole ensimmäisiä. Tuo mitä ketjun keskellä oli ja minkä lainasin ei ole uskottomuutta eikä satunnainen tapaaminenkaam vaikka siinä on seksiä.

      • No onhan se uskottomuutta jos satunnaisesti tapaa vierasta ja nussii.. mitä se sitten on jos ei sitä? Tyhmä olette


    • Anonyymi

      Ihminen tekee käsittämättömän typeriä asioita tuossa tilassa.

      Avain on olla joutumatta tuohon tilaan, sinulle se on jo myöhäistä. Olet käytännössä jo eronnut ja niin on mieskin.

      Olette vetäneet rakentamanne elämän vessasta alas ja olette pettäjiä, vailla kykyä rakentaa elämää sen kanssa, joka olisi ollut se oikea.

      Tuossa sekoilun vaiheessa on jo liian myöhäistä. Menetätte molemmat aivan kaiken.

      Voit sitten seuraavassa suhteessa miettiä mikä meni vikaan ja yrittää oppia, jos sinusta on eron jälkeen enää mitään jäljellä.

    • Anonyymi

      22vuotta pannut kivaa varattua naista.
      99 vuonna alkoi.
      Kummallakin oma perhe.
      Kumpikin saa tarpeeksi rakastelu mahtavaa

      Seksittä kumpikin oli yli viisi vuotta.
      Tässä tarpeet kohtasi.. Tälläistä se vaan elämä on ehken kaikkien onni näin

      • Anonyymi

        Vastaus ja jatkokysymyksiä!

        Siis tuo vuonna 99 alkanut juttu on se mitä itse yksinolevana olen anonut kannattavani. Ihmiset joilla on parisuhde ja perheet on oikeutettuja kaveriin joka on myös seksikaveri. Hänen kanssa tehdään perusjutut ja ne asiat joita ei kotona saada. Se ns sivusuhde saa olla vaikka samaa sukupuolta jos se sille tuntuu! Kyllä nainenkin voi kaivata nuolemista tai nuolentaa….


    • Anonyymi

      Ero on raskas prosessi, voisiko syy olla vain tämä.

      Ja panoahan olitte molemmat hakemassa, yhteen muuto latistaisi teidän hyvän "jännittävän" panosuhteenne.

      Montako vuotta ja petätte toisianne taas kumpainenkin.

    • Anonyymi

      Jos jo 2 kertaa ilmoittanut että ei aio erota. Niin miten rautalangasta se pitää vääntää? Eikö tuo nyt ole selvä mies valehtelee sinulle ja vaimolle molemmille. Varmaan
      on olemassa vielä joku muukin josta et tiedä " Jota rakastaa eniten maailmassa"

    • Anonyymi

      olemme salasuhteessa huoh

    • Anonyymi

      Toinen teistä pitää tunteita ja rakkautta, itse elämistä tärkeänä ja toinen, tuossa tapauksessa tuo mies kulissielämäänsä. Tai sitten mies valehtelee, kun sanoo rakastavansa.

    • Anonyymi

      Päivitänpä nyt sitten tilannetta.

      Olimme viime viikolla kahvilla, kun salasudemieheni käly sattui samaan kahvilaan. Emme huomanneet häntä. Poistuimme kahvilasta ja jäimme suukottelemaan autoon parkkipaikalle. Käly näki sen ja raportoi asiasta miehen vaimolle eli siskolleen. Eli jäimme kiinni rysän päältä. Mies lähetti tuona iltana minulle lyhyen viestin kiinnijäämisestämme. Soitin hänelle töihin seuraavana aamuna ja kysyin, miten etenemme. Hän totesi vain, että suhteemme on ohi, hän ei tosiaankaan eroa vaimostaan. Sanoipa vielä lopuksi, että eipä hän ole koskaan ketään muuta rakastanutkaan oikeasti kuin vaimoaan.

      Elämäni on murskana.

      -ap

      • Anonyymi

        Jos viestittely oli noin vähäistä, niin tunnet ihmeen paljon detailja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos viestittely oli noin vähäistä, niin tunnet ihmeen paljon detailja.

        Vähäistä? Siis kiinnijäämisen jälkeen? "X:n sisko oli nähnyt meidät tänään Y:llä. X tietää meistä." Ja puhelimessa loput.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos viestittely oli noin vähäistä, niin tunnet ihmeen paljon detailja.

        Niinpä, aika nolosti rakennettu provo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, aika nolosti rakennettu provo.

        Samaa mieltä. Kirjoitusta ei voi ottaa vakavasti.


      • Ihan oikein teille, typerälle portolle. Vittuako alatte varatun miehen kanssa suhteilemaan. Toivottavasti tämä vaimo myös informoi tilanteesta myös miestänne, se vasta olisikin oikein. Pelätkää nyt sitten oikein olan takaa että milloin miehenne puhelin soi.. kannattaa alkaa jo katsella yksiötä.


      • Anonyymi

        😆😆😆


    • Anonyymi

      Siis ihme että ei voi keskustella hieman etäämmällä tutusta ympäristöstä jos kerta tietää riskin jäädä kiinni ja kerran piööu on märkänä!

      Jos pääsee kulkemaan helposti muutaman kilometrin päähän jollekin huoltoasemaselle kahville, niin mikä estää menemästä ja juttelemasta asioita siellä. Juttelette kahvikupin ääressä asioita ja teet aloitteen kaveruuden uudesta jutusta. Jos on mahdollista, niin varatkaa kohtuullisen välimatkan takaa hotelli ja menkää sinne tekemään ne asiat joita haluatte! Ette ole ekoja jotka tekee noin!

    • Anonyymi

      tottakai sanoo, että rakasta, sillä saa pillua.. teillä hänen naisillaan kun on menkat eri aikaan, niin saa panna vaikka joka päivä..

    • Anonyymi

      Kiinnostavaa, että aloituksen kirjoittanut muikku-Seppo ei muistanut kiinnittää huomiota siihen, että trollauksen nainenkin on naimisissa, ei siis käyttänyt tätä naisvihaa kylvämisen muotoa hyväkseen, alkaako ote lipsua vai?

    • Anonyymi

      Rakastajatar on joka miehellä, joka on rehellinen... Minullakin ja uskon, että vaimo saa myös vierasta miestä... EI ne värkit siitä kulu paranevat vain....

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      461
      3391
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      456
      3324
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      136
      2931
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2262
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2130
    6. 192
      1487
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1377
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1242
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe