Ujon miehen unelmanainen

Nuorempana minulla ei ollut oikein muuta mahdollisuutta naisten tapaamiseen kuin työpaikalla. Siellä olikin eräs Marjut, johon ihastuin jo ensimmäisenä työpäivänä. Emme työskennelleet yhdessä, joten yritin aina kahvitauoilla asettua hänen lähelleen. Paljonkaan hyötyä hänen lähelleen ujuttautumisesta ei ollut, koska hän istui aina suuren virastomme muiden työntekijöiden seurassa nauraen heidän jutuilleen. Yleensä he puhuivat mitä mielenkiintoisimmista aiheista, mutta minä en niistä osannut koskaan sanoa mitään. Missään tapauksessa en olisi voinut aloittaa mitään keskustelua Marjutin kanssa, koska muut olisivat heti liittyneet mukaan ja nolanneet minut Marjutin silmissä. Saatoin vain seurata vierestä, kuinka Marjut oli jatkuvasti minua hauskempien ja nokkelampien miesten jututettavana ja toivoa tilaisuutta, jossa voisin olla edes hetken hänen kanssaan kahden.

Kerran näin Marjutin olevan menossa hissiin, eikä hänellä ollut ketään seuranaan. Uskoin tilaisuuteni koittaneen ja ampaisin oitis samaan hissiin, ovet sulkeutuivat ja olimme kahden. Iloa ei tosin kestänyt kuin sekunnin ja ovet aukesivat jälleen. Neljä Marjutin hauskuuttajaa ja kaksi vanhempaa naista ehtivät sittenkin mukaan samaan hissiin.

Harmittelin hukkaanmennyttä tilaisuutta ja juuri silloin hissi pysähtyi kerrosten väliin ja valot sammuivat. Kuulin naisten hätääntyneitä ääniä ja miesten sadattelua tilanteen johdosta. Hivuttauduin pimeässä Marjutin lähelle ja pian joku sytytti puhelimensa valon. Kopeloimme kukin puhelimemme esiin, eikä kenenkään kännykässä ollut kenttää. Tämä havainto sai minut, kuten useimmat meistä vähintäänkin huolestumaan.

Jonkinlainen esimies päätti ottaa johdon pimeässä hississä ja hän kehotti meitä säästämään puheliemme akkuja, sillä ei ollut varmuutta kuinka kauan joutuisimme hississä olemaan. Hätäpuhelin ei toiminut, eikä avunhuudoistamme ollut hyötyä. Johtaja kuitenkin vakuutti meille, että apu tulisi aivan tuossa tuokiossa.

Joku alkoi ääneen muistelemaan, että aikoinaan Hankkijalla oli joku siivooja jäänyt hissiin koko juhannukseksi ja joutunut juomaan janoonsa kaiken likaveden ämpäreistään.

Henkeäni alkoi ahdistaa ja liikahtelin levottomasti, kunnes käteni osui toisen ihmisen käteen. Se oli Marjutin käsi. Kännykkälampun valossa näin hänen katseessaan pelkoa ja samanlaista hätääntymistä kuin itsekin koin. Puristin hänen kättään hellästi ja yritin katsoa häntä niin rauhoittavasti kuin vain osasin. Hän puristi kättäni takaisin ja huokaisin syvään. Hän ymmärsi sen vihjeeksi ja hengitti syvään itsekin. Rauhoituttuaan silminnähden, hän katsoi minua ja muodosti huulillaan äänettömän kiitoksen. Olin onneni kukkuloilla.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pian vanhemmat naiset alkoivat valittaa vessahätäänsä. En tiennyt kuinka kauan olimme hississä olleet, mutta arvelin olleemme siellä useamman tunnin, joten ymmärrettävästä syystä alkoi yhdellä jos toisella olla hätä. Johtaja päätti ettei kenenkään tarvitse tehdä tarpeitaan housuun, joten meidän olisi syytä valita hissistä yksi nurkka käymäläksi. Meitä oli 12 henkilön hississä kahdeksan ihmistä, joten jonkinlaista tilaa käymälänurkkaukselle oli. Johtaja neuvoi meitä tutkimaan laukkumme ja antamaan käyttöön kaikki sanomalehdet, nenäliinat ja sen sellaiset. Muutamasta sanomalehdestä saimme aikaiseksi reunuksen hissin nurkkaan, ja revimme loput lehdistä kuivikkeiksi "käymälän" pohjalle sekä tarpeiden päälle heiteltäväksi.

      Kun käymälävuoro kohdalle sattui, käänsivät muut selkänsä, jotta hän saisi rauhassa toimittaa asiansa. Naiset aloittivat käymäläkierroksen ja hyvin pian selvisi, etteivät kuivikkeet riittäneet nesteiden eivätkä varsinkaan hajujen sitomiseen. Marjutin vuoron tullessa menin hänen lähelleen, en tietenkään katsonut, mutta tarjosin kättäni auttaakseni hänet ylös. Kun hän oli valmis, kuiskasi hän hieman nolona kiitos. Kaikessa kamaluudessaan oli tilanne minusta jollain tavalla romanttinen. Sain olla yhdessä Marjutin kanssa, eikä kenelläkään ollut siihen mitään sanomista. Voisin tästä lähtien mennä aina Marjutin seuraan, sillä meillä oli nyt kontakti, olimme kokeneet jotakin poikkeuksellista yhdessä.

      Lopulta koitti minun käymälävuoroni, eikä kysymys ollut pienestä hädästä vaan kakkosesta. Jätin Marjutin hetkeksi ja siirryin käymälänurkkaukseen. Muut olivat hienotunteisesti kääntäneet selkänsä, joten uskalsin laskea housuni ja kyykistyä. Vaikka miten yritin, toimitus ei ollut äänetön eikä pienimpien joukossa. Kuulin, kuinka jotkut alkoivat tahattomasti yökkäillä ja näin johtajan kännykkälampun valossa, kuinka kaikki peittivät nenänsä käsillään. Olin suunnattoman nolona.

      Juuri silloin hissin ovet aukesivat ja huoltomiehet kehottivat kaikkia poistumaan hissistä. Kaikki huokaisivat helpottuneena ja eräs nainen jopa kiljahti riemusta. Hissi oli pysähtynyt lähes kerroksen kohdalle, joten kaikki saattoivat pelkästään astua hissistä ulos. Minä en kuitenkaan voinut, koska olin edelleen kyykyllä hissin nurkassa. Kun väki hissistä oli poistunut, alkoivat huoltomiehet välittömästi kysellä äänekkäästi: "Mikä täällä haisee?". Sen jälkeen he huomasivat minut: "Jumalauta toi jätkä on hississä paskalla". Kiskoin housuja jalkaani niin nopeasti kuin vain kykenin, mutta sain ne vasta puolitiehen kun huoltomiehet olivat jo hississä. "Kuka tämän siivoo?" En voinut muuta kuin rynnätä hissistä ulos. "Ottakaa se kiinni, jumalauta sehän on paskonut koko hissin remonttiin".

      En mennyt töihin seuraavana päivänä, enkä siihen työpaikkaan enää ikinä. Marjutista en ole tähän päivään mennessä kuullut mitään, enkä varmaan tule koskaan kuulemaankaan.

      • Hahahha, hauska tarina. :'D


      • Suatana kirjoitti:

        Hahahha, hauska tarina. :'D

        Makunsa kullakin. Minusta se ei ollut hauska vaan karmea. Onnellinen loppu olisi ollut, että olisivat Marjutin kanssa löytäneet toisensa.


      • dano.m kirjoitti:

        Makunsa kullakin. Minusta se ei ollut hauska vaan karmea. Onnellinen loppu olisi ollut, että olisivat Marjutin kanssa löytäneet toisensa.

        No mulla saattaa olla vähän hirteinen huumorintaju. Jotkut on joskus liian rajuksikin sanonut.


    • Anonyymi

      Hauskoja kilpailuja tuossa selviytyjät-ohjelmassa jos edes jaksaa valvoa ja katsoa niitä :ÖD

    • Anonyymi

      Nuorena teidän olisi pitänyt käydä usein baareissa juomassa viinaa ja tutustumassa naisiin. Naisia tapaa helposti baareissa. Hississa ei tapaa naisia kuin pari sekunbtia eikä siinä ehdi tutustua joten baariin pitää mennä koska siellä naisilla on aikaa jutella miesten kanssa.
      T viinamies

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe