Pettäjän tarina, osa 1

Anonyymi

Olen pettänyt vaimoani, ja saatte tuomita minut lopuksi tämän kirjoituksen perusteella niin kuin haluatte. Ensin hieman itsestäni: olen reilu viisikymppinen, urheilullinen ja pitkähkö mies Pirkanmaan seudulta. Minulla on siis vaimo ja kaksi ala-asteikäistä poikaa, jotka ovat tosi ihania. Asumme omakotitalossa aika lähellä Tampereen keskustaa. Rahahuolia ei ole, ja vaimokin rakastaa mua. Minulla ovat siis asiat näennäisesti hyvin.

Koko homma sai alkunsa keväällä, kun jostain syystä menin treffipalstalle ja tein sinne profiilin. Aluksi vain selailin profiileja, mutta sitten muutamalle kiinnostavalle kirjoitin (osa muuten paljastui venäläisiksi). Niistä ei sitten kehittynyt enempää. Sitten yhtenä iltana ruudulle pompsahti eteen profiililtaan ja ulkonäöltään (olen siis pinnallinen) minulle täydellinen nainen, jonka kanssa aloin kirjoitella enemmänkin. Vaihdoimme sitten numeroita, ja lähettelimme WA-viestejä ja soittelimme, kun vaimon silmä vältti. Välillä oltiin yhteydessä Teamsinkin kautta. Tämä nainen vaikutti todelliselta sielunkumppaniltani kaikkien asioiden perusteella (hän tiesi myös, että olen naimisissa, mutta ei pojista). Ainoa ongelma välillämme tuntui olevan etäisyys, hän kun asui Helsingissä. Tämä nainen on kuitenkin liikkuvaista sorttia jo työnsäkin puolesta (eronnut, yrittäjä), joten sovimme treffit Tampereelle lähelle entistä työpaikkaani (virhe). Hyppäsin kyytiin ja ajoimme lähellä olevalle uimarannalle, jonka ympärillä olevaa pururataa lähdimme kiertämään käsi kädessä. Yhdessä vaiheessa menimme laiturille makoilemaan, josta siirryimme penkille pussailemaan. En tiedä, menetin jotenkin itsekontrollin kokonaan, kun aloin suudella ja hipelöidä tätä naista julkisesti. En ole koskaan aiemmin niin tehnyt ja olen oikeastaan paheksunut, jos joku on niin tehnyt. Nuoremmilla ehkä se on hyväksytympää, mutta meillä on ikää jo se 50. Onneksi kauempana oli poikia, jotka saivat mut havahtumaan tilanteeseen. Lopetettiin siihen ja käveltiin autolle, ja hän ajoi takaisin kotiinsa Helsinkiin.

Viestittely jatkui entistä kiivaampana tämän jälkeen, ja sovimmekin sitten seuraavat treffit niin, että hän varaa hotellin. Hän tuli hakemaan mut, kävimme syömässä (vielä sellaisessa paikassa, jossa käy paljon mun tuttuja – mulla ei ollut mitään itsesuojeluvaistoa) ja sitten menimme hotelliin. No, siellähän sitten tapahtui, mitä miehen ja naisen välillä tapahtuu. Hän heitti mut tämän jälkeen lähtöpaikalle, josta menin sitten kotiin ja lähdin suoraan pojan harrastukseen (melkein myöhästyin).

Illalla tältä naiselta tuli viestejä, että hän haluaisi nähdä mut vielä samana iltana jossain. Enhän mä voinut keksiä tekosyytä lähteä, joten se jäi siihen. Myöhemmin illalla tuli synkkiä viestejä, jossa hän kertoi olevansa ahdistunut – oli epätietoinen olo tulevaisuudesta, jonka työ pitää useimmiten loitolla. Meidän tapaaminen oli nostanut nyt epätoivon pintaan. Mä en voinut muuta kuin surkutella, että en halua, että näin käy meidän tavatessa. Tämänhän pitäisi olla iloinen asia eikä päättyä synkistelyyn.

Aamulla sitten viestiteltiin lisää, ja hän halusi nähdä mut vielä, kun lähtee hotellilta Helsinkiin päin. Olin sopimassa treffejä lähiuimarannalle, kun vaimo sai mut kiinni. Alkoi tivata, että kenen kanssa sovit tapaamista. Kerroin, että olen viestitellyt treffipalstalla kohtaamani naisen kanssa, jonka olen sitten treffannutkin pari kertaa, mutta ihan pusuasteella ollaan. Vaimo joka tapauksessa menetti käpynsä täysin ja heitti kassin lattialle ja sanoi, että pakkaa kamasi. Yritin tyynnytellä häntä ja vakuutella, ettei meidän välillä ole mitään. Keräsin kuitenkin tavaroitani kassiin ja sanoin, että menen kaverille yöksi ja mietin asioita. Hyvästelin jo pojatkin, mutta sanoin, että nähdään vielä. Olin sitten sen illan ja yön kaverilla, mutta viestittelin sekä vaimon että toisen naisen kanssa. Sovittiin toisen naisen kanssa treffit vielä seuraavaksi aamuksi Tampereelle ennen suhteen katkaisua. Meidän piti siis pistää poikki tuossa vaiheessa, ja mun piti yrittää saada asiat toimimaan kotona. Sovittiin naisen kanssa kuitenkin, että ollaan kolmen kuukauden sisällä yhteydessä, jotta tiede-tään, missä mennään. Eihän siinä sitten mennyt kuin iltaan, kun piti jo kysyä, että pääsitkö turvallisesti kotiin jne.

Viestittely siis jatkui entiseen malliin. Kotona vakuuttelin, että tämä nainen on historiaa, ja olen poistanut kaikki viestit ym. tiedot puhelimesta.
Kotona sitten käytiin asioita läpi ja todettiin, että jatketaan yhdessä. Uskottelin vaimolleni, että olen ahdistunut, ja olisi hyvä, jos saisin viettää pari päivää yksikseni vanhempieni luona kesäloman alussa. Vaimo suostui tähän, vaikka ei varmasti luottanut minuun.

Jatkuu…

20

1335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      … jatkoa ...

      Niinhän siinä sitten kävi, että varasin meille tämän toisen kanssa hotellin kahdeksi yöksi läheltä vanhempiani. Vanhemmat ovat huonossa kunnossa, joten pääsisin nopeasti heidän luokseen tarvittaessa.

      Nainen tuli sitten vanhempieni paikkakunnalle ja mentiin ensiksi syömään. Huomasin heti, että hän oli hieman nihkeän oloinen ja kysyin syytä. Hän sanoi, ettei voi tehdä näin mun vaimolle. Hän kuitenkin sitten ruuan aikana selvästi vapautui ja oli jo lähes normaali itsensä. Kun saatiin syötyä, niin mentiin kirjautumaan majapaikkaan. Siellä sitten juteltiin asioista (aika kipeistäkin) ja levättiin hetkonen, ennen kuin mun piti mennä käymään vanhemmillani hakemaan kamani. Tällä välin nainen oli asettunut taloksi ja odotti mua. Kävimme saunassa ja harrastimme seksiä, jonka jälkeen juteltiin kaikesta taivaan ja maan välillä.

      Seuraava päivä sujui iltaan asti mainiosti. Olin luvannut lähteä katsomaan omakotitaloa hänen kanssaan (aikamoiset odotukset siis oli jo). Talo ei kuitenkaan mahtunut budjettiin, kun siinä olisi ollut liian paljoa laittoa. Kävin välillä vanhemmilla, ja illalla lähdimme uuteen talonäyttöön. Tullessamme vielä käytiin hakemassa ruokaa (kello oli paljon). En tiedä, mitä sitten tapahtui, mutta hän muuttui ihan totaalisesti (meni aivan hiljaiseksi, vaikka yleensä puhuu koko ajan). Itse ymmärsin sen niin, että hänellä iskivät realiteetit kasvoille. Omilla rahoillaan hän ei saisi kunnon taloa hankittua Etelä-Suomesta. En oikein osannut lohduttaa häntä. Kävin sitten yksin saunassa, jonka jälkeen katsottiin leffaa. Sen aikana hän ei puhunut sanaakaan, ja kun se päättyi, pestiin hampaat ja käytiin vaan nukkumaan. Olin todella hämilläni tästä muutoksesta.

      Aamulla hän oli taas pirteämpi ja halusi seksiäkin. Otimme yhteiskuvia ja suunnittelimme siinä yhdessä seuraavaa tapaamista, joka ei sitten koskaan toteutunutkaan.

      Lähdin kotiini Pirkanmaalle ja hän puolestaan Helsinkiin. Viestittelymme tyrehtyi tämän tapaamisen jälkeen. Mä olin mökillä toista viikkoa perheen kanssa ja hän puolestaan sukulaistensa kanssa kotiseuduillaan. Viestittely oli tosi vähäistä siihen verrattuna, mitä se oli aiemmin ollut. Itse tosin laitoin viestin, että pidetään nyt hiljaiseloa, ettei tule epäilyksiä. Ehkä se oli virhe, en tiedä.

      Häneltä tuli sitten viikon päästä tapaamisesta viesti, ettei meidän juttu pelitä näin ja ettei hän pysty tähän. Moni asia kuulemma haraa vastaan. Hän halusi kuitenkin jatkaa yhteydenpitoa jollain tasolla. Samana iltana soitin sitten viimeisen kerran tälle naiselle ja sanoin, että ei palailla ja että tämä oli mun puolesta tässä. Kerroin myös pojista tässä vaiheessa. Ensimmäisen kerran kuulin hänen äänestään, että hän oli poissa tolaltaan. Poistin vielä kännykästä kaikki viestit ja muun median (pari arkaluontoista kuvaakin oli). Ilmoitin tästä myös hänelle.

      Asia painoi mua niin paljon, että paljastin koko karmeuden vaimolle. Hän meni aivan hervotto-maksi. Jostain syystä hän kuitenkin antoi minulle lopulta anteeksi. Vaikeita hetkiä on ollut ja on edelleen, välillä olen ottanut ihan nyrkiniskuja vastaan. Vaimon kanssa kuitenkin jutellaan päivittäin tästä ja tehdään yhdessä paljon enemmän asioita (seksiäkin on ollut enemmän viimeisen kuukauden kuin edeltävän kolmen vuoden aikana). Terapiassa olen käynyt sekä yksin että vaimon kanssa. Siitä on ollut jonkinlaista apua.

      Nyt kuitenkin huomaan, että kaipaan tätä toista naista välillä aivan älyttömästi - kyyneleet tulevat silmiin tätäkin kirjoittaessa. Kunnioitan silti hänen päätöstään, vaikka sydämeen kirjaimellisesti sattuu. Syytä en ehkä koskaan saa tietää, miksi se päättyi näin. Olisin kuitenkin halunnut sen tapahtuvan kasvotusten. Olen jopa harkinnut etsiväni hänet joskus käsiini ja puhua tapahtuneesta vielä kerran. Siinä on kyllä vaarana, että se maksaa avioliittoni (olen nyt tosi tiukan seurannan alla), mutta ei tällainen poissa olevana eläminenkään ole mistään kotoisin. Tuntuu, että möykky sisälläni vain kasvaa, eikä musta ole kohta iloa kenellekään. En oikein innostu enää edes itselle aikaisemmin tärkeinä olleista asioista. Työ onneksi saa ajatukset muualle välillä.

      Avioeroa olen harkinnut ihan jo sen takia, että olen ollut niin paska ja julma vaimolleni. Olen häpäissyt hänet tuplapettämiselläni. En minä ansaitse häntä. Vaikka vaimo on antanut anteeksi, niin hän tuntuu koko ajan olevan takajaloillaan ja odottavan, että milloin ilmoitan lähteväni.

      On tämä elämä vaikeaa. Välillä tekisi mieli vaan ottaa kassi ja lähteä. Ei vaan voi, tässä on liian paljon pelissä. Lapset, oma status, jne. Ehkä mä olen itsekäs, selkärangaton pelkuri, en tiedä.

      Joku viisas on sanonut, että avioliitto on tahtotila. Sitä tahtoa yritän nyt itsestäni kaivaa.

      Saattaa olla, että tämä oli vikatikki kirjoittaa tänne, jos jompikumpi osapuolista tunnistaa itsensä tästä, mutta joka tapauksessa anteeksi ja kiitos pitkästä ja sekavasta avautumisesta.

      -JJ-

    • Anonyymi

      Pitkä kirjoitus. Tunnistan paljon omasta elämästäni, tosin ex-puolison tempuista enemmälti.

      Kyllähän se juttu on niin, että tuollaisiin tekoihin ei ryhdytä, jos avioliitto on kunnossa. Sen puolesta tuo kiemurtelu vaimosi luokse on käsittämätöntä.

      Sinun ei myöskään olisi koskaan pitänyt kertoa tekojasi hänelle. Ei toista ihmistä kiusata tuollaisilla asioilla, ne ovat sinun helvettisi.

      Jotkut saattavat selvitä tuollaisesta ja avioliitto saattaa jatkua jossain muodossa, mutta minusta teidän liittonne on ohi. Se on tyly fakta, vaikka muutosvastarinta ajaa sinua kiemurtelemaan.

      Hyväksy asia ja älä valehtele itsellesi.

      • Anonyymi

        Kiitos kommenteista ja varsinkin suorasanaisuudesta. Yritän tässä löytää keinoa, missä kaikkiin sattuisi mahdollisimman vähän.

        -JJ-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kommenteista ja varsinkin suorasanaisuudesta. Yritän tässä löytää keinoa, missä kaikkiin sattuisi mahdollisimman vähän.

        -JJ-

        Tuossa tulee sattumaan kaikkia joka tapauksessa.

        Jos olet mies, niin varmista että muita sattuu vähemmän, kuin sinua.

        Avioero on sellainen kierre, jota ei oikein saa pysäytettyä ja minusta olette nyt sen imussa.

        t.been there, done that


    • Anonyymi

      Hyvän ja onnellisen parisuhteen tai avioliiton saa hetkessä pilattua. Siihen tarvitaan vain valehtelua ja pettämistä.

      Vaikka avioliitto tai parisuhde olisi kunnossa silti jotkut ryhtyy tuollaisiin tekoihin. Riippuu persoonallisuudesta ja elämänarvoista, itsekkyydestä, kuka tuollaiseen ryhtyy. Mutta sen jälkeen parisuhde ei ole enää kunnossa, se on ainakin varmaa. Todella moni taitaa nykyaikana astua tuohon samaan itsekkyyden ansaan ja se on surullista.

      • Anonyymi

        Kiitos myös kommentista. Itsekäs valehteleva paskiainen olen ollut molemmille naisille, sen myönnän. Ajattelematon ja edesvastuutonkin. En edes tunnista itseäni enää, kun aikaisemmin kuvittelin olevani ns. "suoraselkäinen, kunnon mies". Kaikkea muuta.

        -JJ-


    • Anonyymi

      En lue tuota moskaa.mitä tänne kirjoitat.kerro tuo vaimollesi.

    • Anonyymi

      Olet elämässäsi saanut paljon hyvää aikaan, ikioman vaimon, lapset jotka luottavat sinuun, ammatin joka takaa teille kaikille toimeentulon.

      Teit kaikkesi heittääksesi sioille kaiken tuon hyvän ja kauniin. Vain yhden sekopäähepsankeikan takia! Nyt järki käteen ja ajattele aivoillasi jonka Luoja suuressa viisaudessaan on sinulla lahjoittanut!

      Unohda hepsankeikka, se aina hakee ja keksii uuden viihdyttäjän. Sinä et saa tässä elämän vaiheessasi olla se. Sinulla on aivan liian paljon menetettävää.

      Paina "delete-poista" nappulaa aivoissasi joka pyyhkäisee tuon hepsankeikan muistipankistasi.
      Käytä jokaikinen aivomolekyylisi huomioidaksesi vaimosi. Häneen sattuu ja kovasti. Sinun täytyy poistaa tuo paha tunne häneltä.
      Tuo kukkia, menkää ravintolaan lounaille, päivällisille (ilman viinaa!), tehkää minilomamatkoja Suomessa tai kauempana, auta arkisissa pikkuhommissa jne.

      Ts. Todista ettet halua menettää häntä ja lapsianne. Mitä tahaansa vaatiikin,tee se että saat vaimosi uskomaan että hän ja lapsesi ovat kaikista kalleimmat asiat sinun elämässä.
      EI netissä tavatut H...at.

      • Anonyymi

        Kiitos kommentista.

        Vaimo luonnehti tätä naista aivan samoin. Pitää häntä sekoboltsina, lortt..na ja hyväksikäyttäjänä. Toki itsekin jotain älyttömyyksiä huomasin hänessä, mutta painoin ne vaan villaisella. Kunpa olisikin delete-nappi, niin poistasin kaiken tapahtuneen.

        Olen muuten huomioinut vaimoani kaikilla noilla tavoilla, joita mainitsit. Täytyy yrittää vaan kovemmin vielä.

        -JJ-


    • Anonyymi

      Sinun asiasi oletko pettänyt vaimoasi tai et? Asia ei kuulu meille ulkopuolisille yhtään.Asia on sinun ja vaimosi välinen.Haukuja tai empatiaa et saa. Uskon olet koko jutun kirjoitanut päästsi .Mitän ei ole tapahtunut.Eikä sinulla vaimoa ,ei lasta.Haluat keksityllä aihella ärsytää ihmisiä ja lukea heidän reaktiot.

    • Anonyymi

      No voi hellanlettas sentään. Taapersit vaimon helmoihin ainakin siksi aikaa kunnes uusi elämä on varmaa ja vaaratonta. Älä huoli, vaimo hoitaa eron aikanaan sun puolesta kun et itse siihen kykene.

      • Anonyymi

        Noin siinä käytännössä menee. Ei tosta mitään muuta seuraa. Popkornit kouraan!


    • Anonyymi

      Säälittävää. Luulet et tää niin spesiaalia, mutta niin tuhattuttua ja aina sama toistaa itseään Ero tulee ja luulet onnen potkaisee. Potku onkin luja etkä siitä selviä.

      • Anonyymi

        Kiitos kommentista.

        Oikeassa olet, ei tämä ole millään lailla spesiaalitapaus. Omalle kohdalle toki ainutkertainen.

        Todennäköisesti tästä on ero seurauksena ennemmin tai myöhemmin, ja siinä minulle todellakin jää musta pekka kouraan.


        -JJ-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kommentista.

        Oikeassa olet, ei tämä ole millään lailla spesiaalitapaus. Omalle kohdalle toki ainutkertainen.

        Todennäköisesti tästä on ero seurauksena ennemmin tai myöhemmin, ja siinä minulle todellakin jää musta pekka kouraan.


        -JJ-

        Sitä saa mitä tilaa. Tindertyttösi saattoi tahtoa sinut talonsa maksajaksi. Vaan eipä taida sinulla olla varaa ostaa hänelle taloa. Haksahdit kalliiseen naiseen. Tuossa pelissä taidat menettää kaiken.


    • Anonyymi

      Tarinaa kerrakseen huhuhuh kun olis vielä tottakin XD

    • Anonyymi

      Milloin ilmestyy osa 2?

      • Anonyymi

        Ilmestyy vain tuolle ap:lle paraikaa ja se on sellainen tarina, että sitä ei tänne jaa.


    • Anonyymi

      Raskaita syntisiä mietteitä.

    • Anonyymi

      nyt parin viikon aloituksen jälkeen, riiputko yhä kiinni huor..ssa vai onko "AHAAA" lamppusi vieläkään syttynyt?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      239
      2095
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      153
      1355
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1246
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      639
    Aihe