Cuckold ym. avoimet suhteet

Anonyymi

Onko muilla ihmisillä kokemusta, ja miltä on tuntunut noissa jutuissa. Millaisia tunnetiloja nuo kimppajutut aiheuttavat naisessa jälkeenpäin ? Entä tuossa parin miehessä ? Tai sitten tuossa kolmannessa pyörässä ? Mihin pitäisi kunkin osapuolen varautua ? Kiitos vastauksista.

14

2492

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On meillä jo usealta vuodelta kokemuksia. Vaimoni jäi yleensä aina vähän liian vähälle, kun laukean hiukan herkemmin, joten jo senkin takia otimme tousen miehen mukaan. Alkuun vaimoani nolotti, mutta kun hän huomasi järjestelyn edut on hän oppinut nauttimaan näistä sessioista. Itselleni ekat kerrat olivat superjännittäviä, oli todella outoa katsella kun vieras tai edes toinen, mies yhtyi häneen. Nykyään se kiihottaa minua kovasti. Yleensä hän rakastelee yhden miehen kanssa kerrallaan, nykyään tosin yhä useammin mukana on kaksi miestä. Toisen yhtyessä häneen toinen suutelee ja hyväilee vaimoni rintoja samaan aikaan. Vaimoni on oppinut nauttimaan useamman miehen samanaikaisesta huomiosta. Aina vähän ajan päästä miehet vaihtavat paikkoja. Näin rakastelu saattaa kestää yli tunnin ja hän ehtii saada useamman orgasmin. Miehet ovat tykänneet kovasti, kukaan ei ole ainakaan sanonut että olisi ollut vastenmielistä. Vaimoni antaa vieraan laueta sisälleen tai jos mies haluaa niin rinnoilleen, vatsalle, pepun päälle. Sekin on osa näitä leikkejä. Me olemme saaneet todella paljon näistä sessioista.
   -Pasi-

  • Anonyymi

   Mä oon ollut sinä kolmantena pyöränä itseäni kaksikertaa vanhemmalle parille. Alkuun oli hiukan outoa, kun sen muijan ukko katseli vierestä. Nyt olen tottunut tuohon, eikä mulla ole siinä suhteessa mitään suorituspaineita. En ole sen kummemmin viettänyt yhteistä aikaa tuon parin kanssa. Kun juttu on ohi, olen poistunut. Tapaamiset on sovittu tekstareilla.

  • Anonyymi

   Avoin suhde ei kuulu elämääni eikä tällaisesta kokemusta.
   Hassua että kysyt. Aikoinaan kyselin mieheltä tällaista ihan vain suuntautumistensa selvittämiseksi. Vaihtoi naisen kokonaan. En siis tiedä olisiko siihen pitänyt jäädä kolmanneksi leikkimään perhettä parin lisämuksun kanssa.
   Täytyypä kysyä uudestaan eksän ominaisuudessa.

  • Anonyymi

   Olen ollu kimpassa se nainen ja harrastanut seksiä useamman miehen kanssa peräkkäin. Alkuun oli jotenkin outoa, mutta nyt ei mitenkään.

   • Anonyymi

    Noin se juuri menee. Alkuun on aikamoinen myllerrys tuon omantunnon ja muun kanssa. Jatkossa siihen tottuu, pano mikä pano. Usein on kivaa ja joskus menee aivan ojaan. Aina ei voi onnata. Pitää suhtautua tuohon siten, kuin se olisi vain aikuisten leikkiä.


  • Anonyymi

   Mä olen ollut tuollaisessa cuckold suhteessa 27 vuotta. Siihen ei liity mitään alistamista puolin eikä toisin. Onhan tuo elämä ollut ns. mielenkiintoista. Alussa oli kaikensorttista pientä morkkista, mutta muutaman kerran jälkeen asiaan tottui. Ei tuo varmaankaan kaikille sovi, mutta mulle se on ollut ok.

  • Ei kyllä kokemusta kimppajutuista. Vaikka cuckold jutuista jonkun verran. Ei mulla ole erityistä halua osallistua, haluun oikeastaan että nainen haluu pitää kivaa ihan omillaan. Kuva on kiva saada ja tarinat tietysti sit sängyssä kun on mun vuoro.

   En mä noista tuntemuksista tiedä, vain että kiihottavaa, kun suhde on sillä pohjalla että huolta ei ole kenenkään jätetyksi tulemisesta noiden jälkeen

  • Anonyymi

   Mieheni ehdotuksesta, naisena olen suostunut kimppajutskiin. Ekaksi ihan mieletön jännitys ja pelko, en muista eka kerrasta juuri mitään. Muutaman kerran jälkeen morkkis, onko tämä syntiä... saako näin tehdä ? Olen uskovainen. Nyt 14 vuotta myöhemmin suhtaudun asiaan rationaalisesti, ei tunnontuskia. Ajattelen, että jos kaikille osapuolille on hyvä, niin asia ei voi olla väärin.

  • Anonyymi

   Olen entinen Hxxxx, nyt 38v. nainen. Tapasin "työasioissa" aikoinaan mukavan ja karismaattisen miehen. Olen elänyt hänen kanssaan 8 vuotta, ja siinä on unohtunut tuo entinen elämänikin. Seksi, viime vuosiin asti minulle riittävästi, mutta nyt mies on jo 72 v. ja ikä on tehnyt tehtävänsä. Hän on esittänyt minulle tuollaista cuckold suhdetta. Olemme harrastaneet sitä pari kertaa, mieheni puolesta se on ihan ok. Minusta tuntuu vaikealta. Asia tuo mieleeni entisen elämäni, vaikka en tuosta enään rahaa saakkaan... en oikein tiedä ?

  • Anonyymi

   Ei tuosta asiasta varmaan naiset yleisesti puhu, on sen verran arka aihe. Mutta tiedän, että kaksi ystävätärtäni on noissa kuvioissa mukana. Ja ei heistä ainakaan päällepäin näytä olevan mitään ongelmaa. Voisin kokeilla, jos ukko suostuisi.

  • Anonyymi

   Jos osaa suhtautua asiaan vain tuollaisena panona, niin ei siinä mitään mystistä tapahdu. Mutta jos tuosta imagosta lipsuu, niin ongelmia tulee. Ms. 50 v.

  • Anonyymi

   Onkohan tuo ominaisuus geenivirhe, vai mikä ? Mistä se alkaa ja loppuuko se johonkin ja miten ?

   • Anonyymi

    Luulisi tuon olevan sekä geneettistä että opittua käyttäytymistä. Uskonnolla on myös suuri merkitys tuohon.


  • Anonyymi

   no meillä vaimo saa vierasta kalua aina silloin tällöin ja toimii meille.itse tykkään katsella ja osallistua.on kivaa olla aisankannattaja koska vaimoni tyydyttäminen ei ole pelkästään minun harteillani.meillä on kaksi alfamiestä jotka käyvät kylässä joskus

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   6816
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   73
   1293
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   632
   899
  4. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   842
  5. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   16
   839
  6. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   84
   704
  7. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   120
   698
  8. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   49
   666
  9. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   47
   661
  10. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   165
   661
  Aihe