THL valehtelee koronasta.

Anonyymi

Päijät Hämeen sanomat sen sijaan kertoo totuuden. Otsikko maanantailta: Kahdesti rokotettuja sairaalahoidossa koronan takia.

12

155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarvimmeko edes mitään Terveyden ja hyvinvoinninlaitosta? Säästetään ja lopetetaan se.
   Ja jos poliiseilla ei ole rahaa, niin suljetaan poliisikoulu siksi aikaa kun rahaa taas on. Ei heitä tarvi kouluttaa työttömiksi.
   Ja oikeastaan tarviiko valtio nyt tietokone aikana enää niin montaa virkamiestä? Pidetään Valtiolla YT-neuvottelut.
   Säästin heti Valtiolle 5 miljardii euroo.

   • Anonyymi

    Totuutta tässä kaivattaisiinkin, eikä aina vaan Hesarin ja muun valtamedian propagandaa. Valtamediasta ei kannata lukea enää mitään koronasta. Siellä on niin paljon suorastaan totuudenvastaista. Tilastojen vääristelyä ja disinformaatiota.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Totuutta tässä kaivattaisiinkin, eikä aina vaan Hesarin ja muun valtamedian propagandaa. Valtamediasta ei kannata lukea enää mitään koronasta. Siellä on niin paljon suorastaan totuudenvastaista. Tilastojen vääristelyä ja disinformaatiota.

    Disinformaatiota jakavat rokotevastaiset yksittäiset henkilöt ovat masinoineet laajaa vastustusta oikeaa faktaa jakavaa mediaa kohtaan. Edellisessä viestissäkin vain toistetaan vastapuolueen jakamaa disinformaatiota kyseistä lehteä kohtaan.


  • Anonyymi

   Kyllä, rokotettujakin joutuu sairaalahoitoon mikäli heillä on jokin vastustuskykyä alentava sairaus. Mutta heitä on vain yksittäisiä, ylivoimaisesti suurin osa sairaalaan joutuneista on rokottamattomia. Eikä mikään koronarokote ole 100 % suojaava.

  • Anonyymi

   Sinunlaisilta vajakeilta pitäisi kieltää epidemian aikana (jonka muuten pitäisi olla poikkeustila-aikaa) terveydenhuoltoon liittyvä kommentointi.

   Ja mitä sairaalapalvelujen käyttöön tulee, rokotekapinallisillle pitäisi olla sairaalan ovet (ulkoa päin ) lukitut, sillä he ovat niskuroinnillaan yllyttäneet muita vajaaälyisiä välttämättömän terveyden suojan käytön estämiseen, vaikeutttavat muiden pääsyä hoitoon ja kuormittavat järjenvastaisesti terveydenhuollon henkilökuntaa.

   Vapaaehtoinen rokotus järkeville kanslaisille hyvin kasvatettuine lapsineen. Pakkorokotus idioottikapinallisille ja lapset huostanottoon.

   • Anonyymi

    Ihailtavaa työskentelyä, lääkeyhtiön trolli! Perinne jatkuu, Mengele kiittää.


  • Anonyymi

   HUS vääristelee totuutta myös. Kysymys kuuluukin, että olemmeko me kansalaiset sitten niin kyvyttömiä ettei meille voi totuutta kertoa?

  • Anonyymi

   No jos rokote suojaa kaksi kuukautta, niin eipä hyvältä näytä
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/halyttavaa-tietoa-pfizerin-koronarokotteesta-rokotettujen-vasta-aineet-laskevat-jopa-kahdessa-kuukaudessa/8255330#gs.d6mcun

  • Anonyymi

   Umpihullu rokotusvastainen! Pidätte yhteiskuntaa panttivankina. Teidän vuoksenne jää hoitamatta muiden sairauksien vuoksi potilaita. Syöpäsairaita mm. tulee turhaan kuolemaan teidän vuoksenne!

   • Anonyymi

    Ja sinun vuoksesi moni lapsi sairastuu psyykkiseen häiriöön, kun ei ole kannustavia esimerkkejä.


  • Anonyymi

   Lehdet ovat pitkään valehdelleet- ainakin iltapäivälehdet - selkeä jatkumo.
   Jättävät kertomatta ne, joista on myrkkytehtaille luvattu olla hiljaa, muuten rahantulo loppuu lehdiltäkin

  • Anonyymi

   Maailmalla vuotuinen väestönräjähdys on edelleen 85miljoonaa.
   Suomessa kuolee vuodessa 500 vanhusta koronaan ja ollaan valmiita pyyhkimään perustulailla persettä.

   - Nää mielenvikaiset hörhöt on saatava vittuun sieltä vallankahvasta. Nää käy vajaalla ihan selkeesti....Niin tai no..Kansaahan tässä kusetetaan. Ei ole kyse koronasta lainkaan. Korona ja rokotteet on tietysti väline toteuttaa suurempia tavoitteita. Eiköhän fiksut ymmärrä mistä on kyse.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tänään kerrottiin 1 732 uudesta koronavirustartunnasta

   "Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa
   Maailman menoa
   414
   6080
  2. Pohjanoteeraus tuotannolta

   Juuri, kun kaikki luisti hyvin tuotannon suunnasta, niin sitten tuli tämä huti, että Minna, mitääntuottamaton, hihittelevä puutarhatonttu otettiin tak
   Big Brother
   73
   5363
  3. TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."

   Mikko Leppilampi oli todellakin tilanteen tasalla suorassa TTK-lähetyksessä. Tsemppiä Sita Salminen, tanssit todella upeasti ja olisit ansainnut jatko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4204
  4. Soffiko ei lähtenyt Dubaihin?

   Miten malttoi jäädä Suomen syksyyn kun puoliso lähti lämpöön 🤔
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   3128
  5. Rokotevastaiset julistivat sodan Suomelle

   https://www.verkkouutiset.fi/hs-raju-viestitulva-kansanedustajille-se-on-sota-nyt/ "Se on sota nyt!" Rokotevastainen äärioikeisto on julistanut Suome
   Maailman menoa
   449
   2492
  6. Menetit elämäsi rakkauden

   Miltä se mahtaakaan tuntua?
   Ikävä
   116
   2154
  7. Sidottu ja rajusti pahoinpidelty mies löytyi ulkovarastosta Outokummussa

   Kaikenlaisia hulluja sitä on Outokummussakin, vaikka se asia ei ole mitenkään uusi tieto. Poliisi teki järkyttävän löydön: Sidottu ja rajusti pahoinp
   Outokumpu
   41
   1917
  8. Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi.

   Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia” Pääministeri Sanna Marin julkaisi
   Pori
   274
   1822
  Aihe