Rokoteuskovaisen ulina sairaalassa

Anonyymi

Kuolinvuoteellaan, kun meni ottamaan rokotteen.

--
22.3.2021 klo 9.51 Astra Zeneca:
"Vakavan sairastumisen ja sairaalahoitoon joutumisen rokote esti kaikilla ikäryhmillä sataprosenttisesti, yhtiö kertoo."
---

Miksi sairaalassa on rokotettuja, jos yhtiö kerran lupaa, ettei kukaan rokotettu joudu sairaalahoitoon?

Suomen kielessä tuota kutsutaan valehteluksi. Ja jos valehtellun perusteella myydään tuotetta, niin kyse on huijauksesta, joka puolestaan on rikos.

Milloin koronarokotteita tuputtavat tahot laitetaan rikosoikeudelliseen vastuuseen?

18

114

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pääasia on että on uskonut. Silloin saa taivaspaikan.

   • Anonyymi

    Yli 5200 COVID-politiikasta huolestunutta tiedemiestä ja lääkäriä on allekirjoittanut Rooman julistuksen!!!
    Lääkäreiden ja tiedemiesten kansainvälinen liitto on julkaissut huomattavan Rooman julistuksen koskien koronavirusta (COVID-19) ja siihen liittyviä asioiden hoitamista. Julistuksen allekirjoittaneiden asiantuntijoiden määrä kasvaa edelleen.
    Myös suomalaiset lääkärit ja tiedemiehet voivat allekirjoittaa alla vapaasti suomennetun Rooman julistuksen: Täältä
    ”Me maailman lääkärit, jotka olemme yhtenäisiä ja uskollisia Hippokratoksen valalle, me tunnustamme, että lääketieteen ammatti sellaisena kuin me sen tunnemme, on tiensä risteyksessä, joten meidän on pakko julistaa seuraavaa:

    KATSOMME, että meidän äärimmäinen vastuumme ja velvollisuutemme on puolustaa ja palauttaa lääketieteen ihmisarvo, eheys, taide ja tiede;

    KATSOMME, että me olemme joutuneet ennennäkemättömään hyökkäyksen kohteeksi kyvyssämme hoitaa potilaitamme;

    KATSOMME, että julkisen sektorin päättäjät ovat päättäneet pakottaa ”yksi koko sopii kaikille” hoitostrategian, joka johtaa tarpeettomiin sairauksiin ja kuolemaan, sen sijaan, että he pitäisivät yllä perusperiaatteita yksilöllisyydestä, yksilöllisestä lähestymistavasta potilaan hoitoon, joka on osoittautunut turvalliseksi ja tehokkaammaksi;

    KATSOMME, että lääkärit ja muut terveydenhuollon tarjoajat, jotka työskentelevät eturintamassa ja käyttävät tietämystään epidemiologiasta, patofysiologiasta ja farmakologiasta, tunnistavat usein ensimmäisenä uusia, mahdollisesti hengenpelastavia hoitoja;

    KATSOMME, että lääkäreitä lannistetaan yhä enemmän osallistumasta avoimeen ammatilliseen keskusteluun ja ajatustenvaihtoon uusista sekä tuntemattomista sairauksista, mikä ei vaaranna ainoastaan ​​lääkärin olemusta, vaan mikä vielä tärkeämpää ja traagisempaa, potilaidemme elämää;

    KATSOMME, että tuhansia lääkäreitä estetään tarjoamasta hoitoa potilailleen apteekkien, sairaaloiden ja kansanterveysvirastojen asettamien esteiden vuoksi, mikä tekee valtaosasta terveydenhuollon tarjoajista avuttomia suojaamaan potilaitaan sairauksien edessä. Lääkärit neuvovat nyt potilaitaan yksinkertaisesti palaamaan kotiinsa (antamaan viruksen lisääntyä) ja palaamaan, kun heidän sairautensa pahenee, mikä johtaa satoihin tuhansiin potilaiden tarpeettomiin kuolemiin hoidon epäonnistumisen vuoksi;

    KATSOMME, että tämä ei ole lääke. Tämä ei ole hoitoa. Nämä politiikat voivat itse asiassa olla rikoksia ihmisyyttä vastaan.

    TÄMÄN VUOKSI, ON:
    PÄÄTETTY, että lääkärin ja potilaan suhde on palautettava. Lääketieteen ydin on tämä suhde, jonka avulla lääkärit voivat parhaiten ymmärtää potilaitaan ja heidän sairauksiaan, muotoilla hoitoja, jotka antavat parhaan mahdollisuuden menestyä, kun taas potilas on aktiivinen osallistuja heidän hoidossaan.

    PÄÄTETTY, että poliittinen tunkeutuminen lääketieteen käytäntöön ja lääkärin / potilaan suhteeseen on lopetettava. Lääkärien ja kaikkien terveydenhuollon tarjoajien on voitava harjoittaa lääketieteen taidetta ja tiedettä ilman pelkoa kostosta, sensuurista, panettelusta tai kurinpidollisista toimenpiteistä, mukaan lukien mahdollinen lisenssin menettäminen ja sairaalan etuoikeudet, vakuutussopimusten menettäminen.. Valtion laitosten ja yksiköiden puuttuminen on lopetettava, jotka estävät meitä hoitamasta apua tarvitsevia potilaita. Enemmän kuin koskaan on suojeltava oikeutta ja kykyä vaihtaa objektiivisia tieteellisiä havaintoja, jotka edistävät ymmärrystämme taudeista.

    PÄÄTETTY, että lääkäreiden on puolustettava oikeuttaan määrätä hoitoa noudattaen periaatetta ENSIMMÄISEKSI, ÄLÄ AIHEUTA HAITTAA. Lääkäreitä ei saa rajoittaa määräämästä turvallisia ja tehokkaita hoitoja. Nämä rajoitukset aiheuttavat edelleen tarpeetonta sairautta ja kuolemaa. Potilaiden oikeudet on palautettava, kun he ovat saaneet täydellisen tiedon kunkin vaihtoehdon riskeistä ja eduista, jotta he voivat saada näitä hoitoja.

    PÄÄTETTY, että kutsumme maailman lääkäreitä ja kaikkia terveydenhuollon tarjoajia mukaan tähän jaloon tarkoitukseen, kun pyrimme palauttamaan luottamuksen, eheyden ja ammattitaidon lääketieteen käytäntöön.

    PÄÄTETTY, että kutsumme maailman tiedemiehiä, jotka ovat taitavia biolääketieteellisessä tutkimuksessa ja noudattavat korkeimpia eettisiä ja moraalisia normeja, vaatimaan kyvyn suorittaa ja julkaista objektiivista, empiiristä tutkimusta pelkäämättä kostoa uraansa, mainettaan ja toimeentuloaan vastaan.

    PÄÄTETTY, että kutsumme potilaita, jotka uskovat lääkäri-potilas-suhteen tärkeyteen ja kykyyn olla aktiivisia osallistujia hoitoonsa, vaatia pääsyä tieteelliseen sairaanhoitoon.


   • Anonyymi

    Edelleen koronaan kuolleiden mediaani-ikä on 82 vuotta ja kuolleista 95% on useamman perussairauden kanssa kamppailleita THL:n sivujen mukaan. Nämä riskiryhmät vanhukset ja monisairaat on kriisiryhminä rokotettu ensimmäisinä ja kaikki käytännössä tuplarokotettuja. Vai väittääkö joku, että näistä riskiryhmistä löytyvät kaikki rokptekriittiset "persut" ja "salkkarit"? Koronaan kuolleet ovat siis pääosin tuplarokotettuja THL:n tiedon mukaan.


  • Anonyymi

   Hekotuttaa moinen.

   • Anonyymi

    Internetissä liikkuu tarinoita rokotteiden aiheuttamista keskenmenoista sekä miesten muuttumisesta hedelmättömiksi rokotteiden saamisen jälkeen. Mikäli nämä pitävät paikkansa, voivat rokotteet – eikä virus – olla se, josta aiheutuu katastrofaaliset mitat saavuttava sairauksien ja hedelmättömyyden hyökyaalto, joka voi lähes tuhota kansakuntia tai vähintään tehdä kokonaisista perheistä ja suvuista linjojensa viimeisiä.

    Käsittämätöntä on että terveydenhoitoala ummistaa silmänsä koronarokotteiden aiheuttamista kuolemista ja sairauksista, ikään kuin ne kuuluisivat asiaan tai olisivat merkki rokotteiden toimivuudesta. Lisäksi on hälyttävää, että mediassa ei pysty julkaisemaan minkäänlaista varoituksen sanaa suomalaisille ihmisille, että heidän lastensa lisääntymiskyky on vaarassa näiden täysin uudenlaisten ja testaamattomien rokotteiden takia.

    Mikäli pahimmat pelot toteutuvat ja suuri osa suomalaisista saa peruuttamattimia sairauksia tai muuttuu hedelmättömiksi, syyllisiä aletaan etsiä. Ne terveydenhoidon johtoihmiset, jotka tiesivät, että Covid-19-virukseen on maailmalla toimivia lääkityksiä, kuten hydroksiklorokiini ja sen johdannaiset sekä Ivermectiini luultavasti ovat ensimmäiset, jotka tullaan raahaamaan oikeuden eteen. Oikeuteen päätynevät myös uutistalot ja toimittajat jotka estivät tiedon tautiin käytettävissä olevasta toimivasta lääkityksestä, ja painostivat lapset rokotettaviksi.

    Luoja suokoon että pahimmat pelot eivät toteudu, mutta mikäli pahin pelko rokotteista käy toteen, kansanmurha tulee olemaan oikea syytenimike.

    Ihmisille jotka ovat rokotteen saaneet, toivon, että suhteenne uskontoonne on kunnossa, sillä asioiden paljastaessa todellisen luonteensa tämän median mykkäkoulun loputtua, uskonto tulee olemaan ainoita toivojanne!


  • Anonyymi

   Totta, ei pitäs olla yhtään, jos
   "Suojaa Hyvin VakavaltaTaudilta" ....Kuten luvattiin.

   • Anonyymi

    Eikä tämän tytön rokotemainonta kovin vakuuttavaa ollut tuloksiltaan kuten näkyy:

    20-vuotias rokoteaktivisti kuoli muutamassa viikossa toisen mRNA-piikityksen jälkeen!
    Lääketieteen opiskelija Hadley Ann Huffman, joka oli aktiivinen koronarokotteiden kannattaja Detroitista, Michiganista, kuoli vain muutamassa viikossa saatuaan toisen annoksen koronarokotetta.

    Terveystietojen mukaan Hadley Ann Huffman kuoli yllättäen 15. kesäkuuta 20-vuotiaana Detroitissa, Michiganissa. Waynen osavaltion yliopiston lääketieteen opiskelija perusti koronarokotuksia edistävän Student Against Medical Racism Non-profit (SAMR).
    Lääkäriksi opiskellut Huffman perusti SAMR: n kiinnittääkseen huomiota epäoikeudenmukaisuuteen rokotesaatavuuteen värillisten keskuudessa. Huffman, joka julkaisi Facebookissa SAMR-varainhankintaa mainostavan mainoslehden ja toimi saadakseen vähemmistöt COVID-rokotetuksi.

    Hadley esimerkiksi julkaisi tammikuussa myös Maailman terveysjärjestö WHO:n mainosvideon COVID-19-rokotteista. Hän oli demokraatti, joka äänesti Joe Bidenin ja Kamala Harrisin puolesta vuoden 2020 vaaleissa sosiaalisen median tilinsä mukaan.

    Luottaen demokraattipoliitikkoihin, valtamediaan ja lääkejätteihin, Hadley ilmoitti 15. huhtikuuta, että hän oli juuri saanut toisen annoksensa COVID-19-rokotuksesta: ”2/2! Palataan takaisin normaaliin tilaan.”


  • Anonyymi

   Jonkun verran harmittaisi kyllä, kun sen lisäksi että on mainoksen uhri lähtee vielä henkikin.

  • Anonyymi

   Suomen hallitus rikkoo Suomen perustuslakia uusilla rajoitteilla. Koko koronapassi rikkoo ihmisoikeuksia niin monella tasolla etten edes jaksa kirjoittaa kuinka monella tapaa se lakia rikkoo. No, esim itsemääräämisoikeus ja sananvapaus tullaan riistämään lopullisesti. Ihmiset ollaan jakamassa kuten sisällissodan aikana. Olemme todella synkkien aikojen edessä jos Suomen kansa ei nyt nouse tätä hirmuvaltaa vastaan. Pääministerimme Marin kannattaa myös julkisesti great resettiä jossa kaikkien tulot viedään nolliin ja sen jälkeen vallitsisi täysi kaaos ja ihmiset alennattaisiin kaikki orjien tasolle palvelemaan päättäjiä ja eliittiä kuin pienet muurahaiset. Haluatteko te todella tätä? Aivan järkyttävää tämä kehitys. Jopa pieniä vauvoja halutaan myrkyttää piikillä joka ei ole saanut edes myyntioikeutta ja joka on aiheuttanut esim jenkeissä yli 8000 kuolemaa CDC vaersin mukaan. Nuoria urheilijoita on kuollut tähän piikkiin. Voi vaan kuvitella mitä tämä tekee pienille vauvoille! Nyt on aika herätä!!!

   • Anonyymi

    Ei riko.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi sairaalahoidossa on 1/3 rokotettuja, vaikka rokotevalmistajan mukaan kukaan ei joudu rokotteen jälkeen sairaalahoitoon?

    Älä muuta viserrä, Israelissa on heidän uutisten mukaan jopa 94% nyt ja lähelle menee brittienkin lukemat, Suomessa salataan, mutta sisaret kertovat tuota samaa.
    Meilläkin yksi joutui pari päivää sitten hospitaaliin kun otti pari torjuntapiikkiä käteen 😃🤣😄😄
    Ei saisi nauraa, mutta me varoittelimme jo marraskuusta lähtien, akka pahus se sai kai aikaan kun on itse alalla.


  • Anonyymi

   Onko sinulla.tilastoja tehohoitoon joutuneista rokotetuista? Ennen parempia todisteita väitteesi on fiktiota.

   • Anonyymi

    THL panttaa tilastoja, koska se paljastaisi rokotehuijauksen.


  • Anonyymi

   3 miljoonan terveys on pilattu,
   luottamus on petetty,
   sisäinen riita on kylvetty.

   rämet on varmaan ylpeä teoistaan.

  • Anonyymi

   He eivät ole vastuussa. Rokotetuottajilla on vastuuvapaus kaikista, myös rokote kuolemista. Kertoo tuotteesta kaiken. Se ei ole turvallinen

  • Anonyymi

   "ilman muuta voi kiittää itseään rokotteen ottamisesta"?

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   6099
  2. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   4489
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   1653
  4. Mikko osti Maisalle 1000e Gucci laukun

   Romanttinen Mikko jolla näyttää myös rahaa olevan vaikka kateelliset täällä muuta väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1007
  5. Kyllä mä haluun olla

   enemmän kun kaveri jos sä sitä mietit...jos sut saan, en palauta 😍😊❤️
   Ikävä
   43
   865
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   48
   822
  7. Martinan alastonkuvat Hymy lehdessä

   Kaikkeen on leijonaemo suostunut. Julkisuuteen oli päästävä vaikka sitten heittämällä vaatteet pois. Koko kroppa vaan näytille tissit ja pylly paljaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   780
  8. Husin potilaista jo 23 prosenttia rokotettuja

   Mikä huomattavaa, niin nimenomaan kahdesti rokotettuja on sairaalassa. Kerran rokotettuja ei lainkaan. Toinen rokote siis heikentää entisestään ihmise
   Maailman menoa
   300
   775
  Aihe