Kulkutautimannekiinit ellikkäs rokotevastaiset

Anonyymi

Kulkutautimyönteiset jotka eivät ilman mitään järkevää syytä ota rokotusta koronaa vastaan tulisi laittaa karanteeniin ensi kevääseen asti. Sitten kysyttäisiin uudelleen rokotuksesta ja jatkotoimet sen mukaan.
Kyllä tämä tauti nyt vaan on saatava kuriin ja siihen tarvitaan näitä vihervassari rokotevastustajia. Eikös vakavan tarttuvan taudin tahallinen tartuttaminen ole kriminalisoitu. Miksi siis ei nakki napsahda?

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pelkäät ja pelkäätkin ihan hitosti, mä en.

      • Anonyymi

        Joo sieltä löytyi alienin sisuskalut. Olisikos sittenkin joku ulkoavaruuden tauti tämä korona. Alienit tulee ja tappaa. APUVA .. En ota rokotusta en, en, en.


      • Anonyymi

        Joo sai oireita jo viikkoa ennen rokotusta. On se paha tuo rokote..


      • Anonyymi

        Älä huolehdi, en ole hyvinvoinnistasi
        huolissani, ei rokotetta, pärjää.


      • Anonyymi

        Vai työskentelet, taidat olla päälikkö.
        Onnekes olkoon.


      • Anonyymi

        Hienoo, kivaa vähän aikaa, nauti toki.


      • Anonyymi

        Minua ei pelota mikään eikä kukaan. Otan elämän sellaisena kuin se on ja vastaan tulee. Järkeäni minä kuitenkin käytän ja sitäkautta helpotan elämääni ja kohennan terveyttäni ottamalla koronarokotteet. Suojelen itseäni koronatartunnan vakavalta muodolta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua ei pelota mikään eikä kukaan. Otan elämän sellaisena kuin se on ja vastaan tulee. Järkeäni minä kuitenkin käytän ja sitäkautta helpotan elämääni ja kohennan terveyttäni ottamalla koronarokotteet. Suojelen itseäni koronatartunnan vakavalta muodolta

        "kohennan terveyttäni ottamalla koronarokotteet. Suojelen itseäni koronatartunnan vakavalta muodolta"

        Taitaa olla aika vaatimaton se vakavan muodon esiintymistiheys. Pari miljoonaa ihmistä on saanut enemmän tai vähemmän vaarallisia sairauksia koronarokotteesta. Korona iskee jos iskee, mutta mitään epämääräistä mömmöä en vapaaehtoisesti anna itseeni piikittää. Kuolema tai vammautuminen omaa hölmöyttään olisi pahempi vaihtoehto kuin koronan saaminen.


      • Anonyymi

        "Työskentelen Uudenmaan alueella päivystyksessä"

        Mistä tiedän, että työskentelet?


    • Anonyymi

      mannekiini 🤣 ole se joka jää viimeiseksi henkiin 😠

      • Anonyymi

        Taas alienit iski rokotuksessa Apuva.


      • Anonyymi

        Kuolivat suorin vartaloin kesken lennon ja alienit ohjasi koneen maahan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolivat suorin vartaloin kesken lennon ja alienit ohjasi koneen maahan.

        Taisivat kuolla lennon jälkeen ...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Homma alkaa selkenemään pikku hiljaa:
      Military action across planet to move to second phase.
      Increase in military activity now given green light.
      Älkää siis ihmetelkö, vaikka noita sotilasuutisia alkaa päästä läpi julkisuuteen. Tähän mennessä taisteluiden etenemisen on nähnyt lähinnä maanjäristyskartoista. Siellä, missä tapahtuu järistys syvyydellä 10 km tai pienempi, on todennäköisesti kyse jostain muusta kuin maanjäristyksestä. Koskee myös merialueita. Yhditstelemällä näitä pisteitä, voi verrata syntyviä linjoja julkisuudessa oleviin karttoihin maanalaisista tunnelijärjelmistä. Ja kyllä, tämä liittyy myös näihin rokotuksiin.

    • Anonyymi

      KPiikit sisältävät ihmisen, apinan ja lehmän abortoituja sikiö soluja ja nanoteknologiaa joka voidaan aktivoida myöhemmin joko ihmisen ohjailtavaksi tai niin sanottu remote "killswitch" kyseessä on koktaili jonka tarkoituksena on uudelleen ohjelmoida dna:ta, eli geenimuokkausta uudenlaiseksi androidiksi. Totaalinen kontrolli kansaan. Piikki vie immuniteetin jolloin elimistö ei taistele dna muokkausta vastaan. Oireet alkavat hitaasti ja voimistuvat piikki piikiltä, siksi säännölliset buusterit. Totuus on tarua ihmeellisempää. Follow the white rabbit

    • Anonyymi

      Minä yritän välttää näitä rokottamattomia kulkutautimyönteisiä - siis ihan kuten ruttoakin vältettiin. Kulkutautimyönteiset pitäisi eristää omiin oloihinsa.

    • Anonyymi

      Tässä on suunnitelma, miten armeija menettelee tiettyjen tahojen kanssa. Korona on kätevä keino, jonka varjolla saadaan tehtyä kaikenlaista.
      https://t.me/projectcamelotKerry/3786
      Osa noista henkilöistä on jo tuomittu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KIRJE KANSANEDUSTAJILLE 11.10.2021
      Lähettäjä: Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä

      KORONAPASSILLE EI OLE LÄÄKETIETEELLISIÄ PERUSTEITA JA SE LOUKKAA SUOMEN HYVÄKSYMIÄ SOPIMUKSIA, JOISSA IHMISTEN SYRJINTÄ KIELLETÄÄN

      Mitään yleisvaarallista koronapandemiaa ei ole, eikä ole koskaan ollut

      Sosiaali- ja Terveysministeriön vuonna 2012 julkaiseman dokumentin “Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaan” sivulla 50 kappaleen 8.1.4

      taulukossa 3 on määritelty “lieväksi pandemiaksi” tilanne, jossa 8 viikon aikana 11.480 ihmistä joutuu sairaalahoitoon ja kuolleita on 3.450. Maaliskuusta 2020 alkaen Suomessa on THL:n virallisten tilastojen mukaan kuollut koronatautiin vain pieni murto-osa tästä, myös sairaalahoidossa olevien määrät ovat olleet kaukana lievänkin pandemian määritelmän vaatimuksesta. Maassamme on todettu runsaan 18 kk seuranta-aikana hieman yli 1000 “koronaan liittyvää kuolemaa”, joista kuitenkin korona on pääasiallinen kuolinsyy THL:n omin kriteerein laskettuna ainoastaan alle 50 tapauksessa. Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut korona-aikana vähääkään Suomessa . Näyttää myös siltä, että sekä koronadiagnoosien että koronakuolemien määrää on vahvasti liioiteltu.

      Valtaosa koronadiagnooseista on vääriä

      SARS-CoV-2 infektiot diagnosoidaan pääasiassa PCR-testillä, jonka maailman johtavat asiantuntijat ovat todenneet olevan täysin sopimaton kyseiseen tarkoitukseen , koska se tunnistaa myös tavallista flunssaa aiheuttavat koronavirukset sekä virusten jäänteet, jotka eivät infektoi ketään. Meillä käytössä olevassa Drosten PCR-testissä jopa 97% positiivisista tuloksista on vääriä.

      Merkittävä osa sairaalahoidossa olevien koronadiagnooseista on tehty ilman mitään testiä – pelkästään oireiden perusteella, Suomessa noin 50%:lle koronadiagnosoiduista tehohoitopotilaista. Tämä on tehty siitä huolimatta että koronan diagnosointi ei ole mahdollista pelkkien oireiden perusteella. Loogisena kannustimena tähän on saattanut toimia valtion sairaanhoitopiireille jakamien korona-avustusten määrän osittainen liittäminen koronapotilaiden toteutuneiden hoitovuorokausien määrään. Toisin sanoen, sairaanhoitopiirit saavat sitä enemmän rahaa valtiolta, mitä enemmän niissä hoidetaan koronapotilaita, kun taas esim. influenssapotilaiden hoitamisesta ei vastaavaa tukea saa.

      Vakavaan koronatautiin on olemassa tehokkaita lääkkeitä

      Laaja tieteellinen näyttö osoittaa, että esimerkiksi ivermektiini on tehokas ja turvallinen lääke vakavan koronataudin hoitoon, ja sitä on myös käytetty kyseiseen tarkoitukseen menestyksekkäästi useissa maissa, esim. Intiassa . Yhdysvalloissa joukko lääkäreitä on perustanut järjestön Front Line Covid-19 Critical Care Alliance, jonka tekemien hoitoprotokollien avulla on hoidettu koronapotilaita halpojen lääkkeiden avulla erittäin hyvin tuloksin. Nämä hoitoprotokollat pitää saada käyttöön myös Suomessa.

      Käytössä olevat koronarokotteet ovat tehottomia ja niitä markkinoidaan valheellisin perustein

      Julkaistut kliiniset tutkimukset ja käytännön kokemukset ovat osoittaneet, että koronarokotteet ovat käytännössä tehottomia. THL ja valtamedia mainostavat totuutta vääristäen esimerkiksi Pfizer/BioNTechin rokotteen 95% suhteellista tehoa, mutta rokotteen käytännön elämän kannalta olennainen absoluuttinen teho ja vaikuttavuus on alle prosentin luokkaa niin, että yhden vakavan koronadiagnoosin estämiseksi on rokotettava lähes 20.000 ihmistä.

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/kirje-kansanedustajille-11-10-2021/

      • Anonyymi

        jatkoa

        Koronarokotukset eivät estä rokotettua saamasta tartuntaa tai tartuttamasta muita, ja rokotesuoja hiipuu jo muutamassa kuukaudessa. Tuore tutkimus vahvistaa myös, että korkean rokotekattavuuden alueilla ei ole vähemmän uusia koronatartuntoja kuin matalan rokotekattavuuden alueilla. Lisäksi on syytä huomioida, että lievänkin SARS-CoV-2 infektion seurauksena syntyy jopa elinikäinen suoja virusta vastaan, joten taudin sairastaneiden rokottamiselle ei ole mitään perusteita.

        Suomessakin rokotekisan voittajaksi selvisi järjestäytyneestä rikollisuudesta aiemmin surullisen kuuluisaksi tullut Pfizer, jonka vakiintuneisiin toimintatapoihin on aiempina vuosina kuulunut mm. lääkkeiden tehon liioittelu, lääkehaittojen salaaminen sekä lääkäreiden, terveysviranomaisten ja poliitikkojen lahjonta, joista se on toistuvasti tuomittu.Pääministeri Sanna Marin kirjoitti aiheesta vuonna 2009 kirjoituksen “Tampereen kaupunki Pfizerin lahjonnan kohde”, josta tässä muutamia otteita:

        “Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin.”
        “On käsittämätöntä, että lääkeyhtiöiden lahjuksista on tullut hyväksyttävä toimintatapa ja vakituinen käytäntö yhteiskunnassamme.”
        “Toivon vakaasti, että Pfizerin tuomitseminen johtaa myös Suomen julkisella kentällä vakavaan ja kattavaan keskusteluun tällaisen toiminnan oikeellisuudesta.”
        Nyt olisi korkea aika vastata pääministeri Marinin vuosien takaiseen huutoon ja aloittaa perusteellinen rikostutkinta rokoteteollisuuden harrastamasta korruptiosta Suomessa. Tutkinnan kohteena tulisi olla ainakin valtamediaa ohjaileva Mediapooli sekä kaikki terveys- ja lääketurvallisuudesta vastaavat viranomaistahot.

        Käytössä olevilla koronarokotteilla on ilmennyt runsaasti vakavia terveyshaittoja, niiden pitkäaikaishaittoja ei ole tutkittu ja niiden valmistajat eivät uskalla ottaa vastuuta rokotteidensa turvallisuudesta

        Rokotehaittarekistereihin eri puolilla maailmaa on ilmaantunut valtava määrä vakavia haittailmoituksia. Esimerkiksi Yhdysvalloissa koronarokotteista on rekisteröity 8 kk aikana enemmän kuolemia kuin kaikista muista FDA:n hyväksymistä 70 rokotteesta yhteensä edellisen 30 vuoden aikana. Myös Suomessa FIMEA:n haittarekisteriin on ilmoitettu ennennäkemättömän valtava määrä vakavia rokotehaittoja ja kuolemia. Tämäkin on mitä todennäköisimmin vasta jäävuoren huippu, sillä tutkimusten mukaan ainoastaan 1-10% rokotehaitoista päätyy rekisteröitäväksi.

        Tutkittuun tietoon perustuvat tieteelliset faktat osoittavat kiistatta, että koronarokotteet aiheuttavat useita vakavia terveyshaittoja, koska rokotteen aikaansaaman piikkiproteiinin tiedetään olevan itsessään myrkyllinen. Sitä kertyy rokotetun verisuonten seinämään tavalla, joka johtaa mm. sydänlihastulehduksiin ja veren hyytymishäiriöihin. On myös erittäin vahvat tieteelliset perusteet pelätä, että rokote tuhoaa luonnollista immuniteettia ja rokotetut tulevat saamaan viruksen kohdatessaan tartunnan todennäköisemmin kuin rokottamattomat, ja sairastuvat myös todennäköisemmin taudin vakavaan muotoon.

        Massarokotukset rokotteella, joka ei estä tartuntoja ja tartuttamasta muita, altistavat myös vaarallisten virusmuunnosten syntymiselle rokotetuissa. Rokotetut saattavat siis toimia vaarallisten virusmuunnosten tehtaina ja levittäjinä. Tästä on jo selkeitä viitteitä esimerkiksi Israelista, jossa lähes koko kansa on vähintään kahteen kertaan rokotettuja, mutta tautimäärät ovat korkeammat kuin koskaan aikaisemmin, ja korkeammat kuin missään muualla maailmassa. Sen sijaan palestiinalaisten keskuudessa, joita on rokotettu vasta vähän, koronaa ei juurikaan esiinny. Rokotusten seurauksena edessä saattaakin olla juuri rokotettujen epidemia.

        https://pelastetaansuomenlapset.fi/kirje-kansanedustajille-11-10-2021/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkoa

        Koronarokotukset eivät estä rokotettua saamasta tartuntaa tai tartuttamasta muita, ja rokotesuoja hiipuu jo muutamassa kuukaudessa. Tuore tutkimus vahvistaa myös, että korkean rokotekattavuuden alueilla ei ole vähemmän uusia koronatartuntoja kuin matalan rokotekattavuuden alueilla. Lisäksi on syytä huomioida, että lievänkin SARS-CoV-2 infektion seurauksena syntyy jopa elinikäinen suoja virusta vastaan, joten taudin sairastaneiden rokottamiselle ei ole mitään perusteita.

        Suomessakin rokotekisan voittajaksi selvisi järjestäytyneestä rikollisuudesta aiemmin surullisen kuuluisaksi tullut Pfizer, jonka vakiintuneisiin toimintatapoihin on aiempina vuosina kuulunut mm. lääkkeiden tehon liioittelu, lääkehaittojen salaaminen sekä lääkäreiden, terveysviranomaisten ja poliitikkojen lahjonta, joista se on toistuvasti tuomittu.Pääministeri Sanna Marin kirjoitti aiheesta vuonna 2009 kirjoituksen “Tampereen kaupunki Pfizerin lahjonnan kohde”, josta tässä muutamia otteita:

        “Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin.”
        “On käsittämätöntä, että lääkeyhtiöiden lahjuksista on tullut hyväksyttävä toimintatapa ja vakituinen käytäntö yhteiskunnassamme.”
        “Toivon vakaasti, että Pfizerin tuomitseminen johtaa myös Suomen julkisella kentällä vakavaan ja kattavaan keskusteluun tällaisen toiminnan oikeellisuudesta.”
        Nyt olisi korkea aika vastata pääministeri Marinin vuosien takaiseen huutoon ja aloittaa perusteellinen rikostutkinta rokoteteollisuuden harrastamasta korruptiosta Suomessa. Tutkinnan kohteena tulisi olla ainakin valtamediaa ohjaileva Mediapooli sekä kaikki terveys- ja lääketurvallisuudesta vastaavat viranomaistahot.

        Käytössä olevilla koronarokotteilla on ilmennyt runsaasti vakavia terveyshaittoja, niiden pitkäaikaishaittoja ei ole tutkittu ja niiden valmistajat eivät uskalla ottaa vastuuta rokotteidensa turvallisuudesta

        Rokotehaittarekistereihin eri puolilla maailmaa on ilmaantunut valtava määrä vakavia haittailmoituksia. Esimerkiksi Yhdysvalloissa koronarokotteista on rekisteröity 8 kk aikana enemmän kuolemia kuin kaikista muista FDA:n hyväksymistä 70 rokotteesta yhteensä edellisen 30 vuoden aikana. Myös Suomessa FIMEA:n haittarekisteriin on ilmoitettu ennennäkemättömän valtava määrä vakavia rokotehaittoja ja kuolemia. Tämäkin on mitä todennäköisimmin vasta jäävuoren huippu, sillä tutkimusten mukaan ainoastaan 1-10% rokotehaitoista päätyy rekisteröitäväksi.

        Tutkittuun tietoon perustuvat tieteelliset faktat osoittavat kiistatta, että koronarokotteet aiheuttavat useita vakavia terveyshaittoja, koska rokotteen aikaansaaman piikkiproteiinin tiedetään olevan itsessään myrkyllinen. Sitä kertyy rokotetun verisuonten seinämään tavalla, joka johtaa mm. sydänlihastulehduksiin ja veren hyytymishäiriöihin. On myös erittäin vahvat tieteelliset perusteet pelätä, että rokote tuhoaa luonnollista immuniteettia ja rokotetut tulevat saamaan viruksen kohdatessaan tartunnan todennäköisemmin kuin rokottamattomat, ja sairastuvat myös todennäköisemmin taudin vakavaan muotoon.

        Massarokotukset rokotteella, joka ei estä tartuntoja ja tartuttamasta muita, altistavat myös vaarallisten virusmuunnosten syntymiselle rokotetuissa. Rokotetut saattavat siis toimia vaarallisten virusmuunnosten tehtaina ja levittäjinä. Tästä on jo selkeitä viitteitä esimerkiksi Israelista, jossa lähes koko kansa on vähintään kahteen kertaan rokotettuja, mutta tautimäärät ovat korkeammat kuin koskaan aikaisemmin, ja korkeammat kuin missään muualla maailmassa. Sen sijaan palestiinalaisten keskuudessa, joita on rokotettu vasta vähän, koronaa ei juurikaan esiinny. Rokotusten seurauksena edessä saattaakin olla juuri rokotettujen epidemia.

        https://pelastetaansuomenlapset.fi/kirje-kansanedustajille-11-10-2021/

        jatkoa
        On käsittämätöntä, että rokotteita hankkineet valtiot ovat vapauttaneet rokotteiden valmistajat kaikesta vastuusta, mikäli rokotuksesta aiheutuu rokotettaville vakavia terveyshaittoja tai kuolemia. Huomioitavaa on, että Pfizer toteaa sopimustekstissä yksiselitteisesti, että rokotteen turvallisuutta ei ole vielä ehditty tutkia asianmukaisella tavalla (ks. Pfizer contract explanations ). Kuinka siis useiden valtioiden terveysviranomaiset, THL mukaan lukien, voivat väittää, että rokotteet ovat turvallisia? Koronapassia ja muita rajoituksia käyttäen kansalaiset – myös lapset- pyritään siis käytännössä pakkorokottamaan rokotteella, jonka valmistaja itse ei uskalla ottaa vastuuta rokotteensa turvallisuudesta.

        Suomi on Eurooppa -neuvoston jäsenenä sitoutunut vastustamaan syrjintää

        Koronatestien tekemiseen terveille oireettomille, ja heille “altistuneiden” jäljityksiin on käytetty valtavasti rahaa ja terveydenhuollon voimavaroja. Samoin yhteiskunnan sulkutoimilla on kansantaloudelle aiheutettu massiiveja taloudellisia vahinkoja. Nyt nämä miljardien eurojen tuhlaukset halutaan unohtaa, kun on alettu rokottamattomien syyllistäminen ja tehdään tarkoitushakuisia laskentamalleja heidän tulevaisuudessa ehkä aiheuttamien sairaanhoidon kuluista.

        Tämän ajojahdin keskellä näyttää täysin unohtuneen, että Suomi on ollut vuodesta 1989 Eurooppa-neuvoston jäsen ja siis mukana laatimassa perustavan laatuisia ihmisarvoa puolustavia päätöslauselmia. Päätöslauselmat 2361 (2020) ja 2383 (2021) vaativat yksiselitteisesti, että

        kansalaisille on tiedotettava, että koronarokotukset eivät ole pakollisia. Ketään ei saa painostaa poliittisesti, sosiaalisesti tai muilla tavoin ottamaan rokotetta elleivät he sitä itse halua.
        on varmistuttava siitä, ettei ketään syrjitä sen perusteella, ettei hän ole rokotettu tapahtuipa valinta mahdollisia terveysongelmia peläten tai pelkästään omasta halusta.
        Helsingissä 11.10.2021

        Kunnioittaen

        Pelastetaan Suomen Lapset – lääkäriryhmä

        https://pelastetaansuomenlapset.fi/kirje-kansanedustajille-11-10-2021/


    • Anonyymi

      Nostakaa bensan hintaa.

    • Anonyymi

      Ja kahvilat, hinnat vaan ylös.

    • Anonyymi

      Rokottamattomat joutuivat sairaalaan 16 kertaa rokotettuja toden­näköisemmin. (HS:fi)

      Vapaa ihminen ei pelkää, eikä vapaata ihmistä kiinnosta, vaikka tartuttaa muut. Sellainen on kulkutautimyönteinen.

    • Anonyymi

      Koronarokotepelko on vienyt satoja ihmisiä psykiatriseen hoitoon. Osa on tehnyt itsemurhan tai vajonnut syvään psykoosiin. Johtuu tutkimusten mukaan rokotevastaisten pelottelusta. On jo ruuhkaa osastoilla, ei pystytä auttamaan.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiantuntijat kertovat, että tätä rokotetta on tutkittu paljon pitempään mitä se nyt näyttää.
        Vain pikaisesti tutkitulta.
        Tottahan se on!

        https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-2/

        Olet oikeassa. Koronarokotetta tutkittiin kauan ennen kuin koronaa vielä olikaan. Kun testausmenetelmät ja rokotteet olivat valmiina, laukaistiin paniikki herkkähermoisten joukossa.
        Sitä ennen tiedettiin jo niin paljon rokotteesta, että se tappoi kaikki kokeisiin käytetyt apinat, joten sitä alettiin kokeilemaan ihmisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa. Koronarokotetta tutkittiin kauan ennen kuin koronaa vielä olikaan. Kun testausmenetelmät ja rokotteet olivat valmiina, laukaistiin paniikki herkkähermoisten joukossa.
        Sitä ennen tiedettiin jo niin paljon rokotteesta, että se tappoi kaikki kokeisiin käytetyt apinat, joten sitä alettiin kokeilemaan ihmisiin.

        " että se tappoi kaikki kokeisiin käytetyt apinat, "
        Ainakin yksi näyttää selvinneen.


    • Anonyymi

      Rokottamattomat joutuivat sairaalaan 16 kertaa rokotettuja toden­näköisemmin. (HS:fi)

      Vapaa ihminen ei pelkää, eikä vapaata ihmistä kiinnosta, vaikka tartuttaa muut. Sellainen on kulkutautimyönteinen.

      Ei kulkutautimannekiinia kiinnosta tilastot, koska niissä on aina valhe. Kulkutautimyönteinen katsoo olevansa vapaa kaikesta.

      Ps. Maksaako kulkutautimyönteinen veroja?

      • Anonyymi

        Rokotuksesta kieltäytyvät ovat maksaneet osansa kaikista rokotteista ja sulkutoimista, vaikka niitä ei edes olisi tarvittu. Sulkutoimet ovat maksaneet 10 000 euroa henkilöä kohden. Viisainta maksaa rahat takaisin niille jotka eivät ole olleet pyytämässä rokotteita tai terveiden järjetöntä karanteenia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotuksesta kieltäytyvät ovat maksaneet osansa kaikista rokotteista ja sulkutoimista, vaikka niitä ei edes olisi tarvittu. Sulkutoimet ovat maksaneet 10 000 euroa henkilöä kohden. Viisainta maksaa rahat takaisin niille jotka eivät ole olleet pyytämässä rokotteita tai terveiden järjetöntä karanteenia.

        Karkoitus ruttotautisten saarelle odottaa piikkikammoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karkoitus ruttotautisten saarelle odottaa piikkikammoisia.

        Jos rakastat piikkejä, osta fakiirilta piikkimatto ja nauti pistoksistasi!

        Muutoin: Piikitettyjä tulee sairastumaan massoittain flunssaan (jota ei tilastollisesti ole enää)

        Ja syyttäkää itseänne, teitä on varotettu että niin tulee käymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotuksesta kieltäytyvät ovat maksaneet osansa kaikista rokotteista ja sulkutoimista, vaikka niitä ei edes olisi tarvittu. Sulkutoimet ovat maksaneet 10 000 euroa henkilöä kohden. Viisainta maksaa rahat takaisin niille jotka eivät ole olleet pyytämässä rokotteita tai terveiden järjetöntä karanteenia.

        Rokotetut maksavat myös rokottamattomien tehohoidon, eikö niin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotuksesta kieltäytyvät ovat maksaneet osansa kaikista rokotteista ja sulkutoimista, vaikka niitä ei edes olisi tarvittu. Sulkutoimet ovat maksaneet 10 000 euroa henkilöä kohden. Viisainta maksaa rahat takaisin niille jotka eivät ole olleet pyytämässä rokotteita tai terveiden järjetöntä karanteenia.

        Puhut täyttä asiaa...maksellaan kyllä piikki invalidien haittoja monia monia vuosia tästä eteenpäin...


    Ketjusta on poistettu 86 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe