Jo 129 kuollut rokotteeseen!

Anonyymi

16

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nuo on vain epäillyjä

        Oikeasti kukaan ei ole kuollut

        Haittavaikutuksia ovat mm pistos kohdan punoitus


    • Anonyymi

      Sinänsä kattavat seurannat lääkkeiden vaikutuksesta ovat ehdottomasti paikallaan, onhan maailmanlaajuisessa hädässä kehitetyillä rokotteilla useita eri valmistajia Kiinassa, Venäjällä, USA:ssa, EU:ssa jne. ja rokotteillakin siten eri vaikuttavuuksia erojen ollessa mittavia. Rokotteilla on pelastettu jo miljoonia ihmishenkiä maailmanlaajuisesti mutta on myös niitä jotka ovat menehtyneet rokotteen saatuaan niistä esim. allergisen reaktion tai verihyytymiä. Seuranta vaikuttavuuksista (mikään lääke ei ole 100%:n tehokas) ja haittavaikutuksista on esim. Suomessa suht. avointa ja hyvä niin. Vanha totuushan on, että lääkkeet ovat myrkkyjä mutta sopivalla annostuksella ne toimivat lääkkeinä. Penisiliniikin on pelastanut kymmeniä miljoonia ihmishenkiä mutta siihenkin on jotkut kuolleet, hyödyt ovat kuitenkin monituhatkertaisesti haittoja suuremmat kuten koronarokotuksissakin.

      Iäkkäät ihmiset joilla on muita sairauksia ovat herkkiä kaikille muutoksille ja mikä tahansa tavallinen yskä, flunssa tms. saattaa olla se viimeinen naula arkkuun. Koska rokotteetkin vaikuttavat elimistöön, ei sairaille, vastustuskyvyn menettäneille (esim. syöpähoidoissa) ja vanhoille rokotuksia suositellakaan. Niinpä on ensiarvoisen tärkeää, että heidän kanssaan millään lailla tekemisissä olevat ottavat itse rokotteensa ettei tauti tarttuisi ja veisi henkeä mennessään.

      Rokotteesta kieltäymistä voisi verrata kieltäytymiseen liikkumisesta, en käytä lentokoneita koska niitä on tippunut, kolareita on sattunut myös junille, ratikoille, autoille, moottoripyörille, rullatuoleille, pyörille, jalankulkijoille, maassa ryömijöille jne. Miksi siis kulkea ollenkaan koska riski on aina olemassa. Sitäpaitsi se foliohattu ei suojaa jos meteoriitti putoaa päähäsi.

    • Anonyymi

      Jotain jäi aloittajalta lukematta ja kertomatta.

      Kuolemantapauksissa ei ole syy-yhteyttä rokotukseen, on vain ajallinen yhteys. Kuolema on johtunut jo ennen rokotusta olleesta sairaudesta.

      Lisäksi tiedetään tilastojen valossa, että kuolleisuus on suurempaa rokottamattomilla kuin rokotetuilla.

    • Anonyymi

      Paljon piikkikuolemia jää ilmoittamatta FIMEAlle, koska lääkärit eivät niistä ilmoita. Päättelevät vaan, ettei liity rokotteeseen.
      Terveydenhuollon henkilökunnalla oli aiemmin velvollisuus ilmoittaa vakavat rokotehaitat ml . tietenkin kuolema FIMEAlle, mutta tämä velvollisuus poistettiin (kuinka ollakaan) koronan aikana. Nyt he "voivat" ilmoittaa jos haluavat. Ilmoittaminen on tehty hankalaksi koska lomakkeessa vaaditaan rokotteen eränumeroa, eikä se ole aina enää siinä vaiheessa selvitettävissä. (Potilaalta ei kysytä eränumeroa, vain terv.huoltohenkilökunnalta.)

      32-vuotiaana koronainjektiosta saamaansa veritulppaan kuolleen Sami Naukkarisen sisko kertoo Youtube videolla ja Vapauden puolesta-miekkarissa, kuinka perhe sai taistella että kuolinsyytutkimusta tehnyt sairaalalääkäri olisi suostunut huomioimaan koronarokotteen vaikutuksen. Aluksi hän teki selvityksen niin ettei kiinnittänyt mitään huomiota siihen että Omakanta-tiedoissa oli maininta hiljattain otetusta Pfizer-koronarokotteesta.

      Minulla on eräs tuttava, joka sai veritulpan viikon sisällä k-piikistä. "Ei liittynyt rokotteeseen," hän kertoi iloisesti toivuttuaan. Hoitava lääkäri kun oli kuulemma näin sanonut.
      En tiedä kenenkään tuttavani tehneen haittailmoitusta, vaikka vakavia haittoja on ollut usealla. Esim. eräältä halvaantui toinen jalka useaksi päiväksi niin ettei hän päässyt edes kävelemään. Toinen oli kuumeessa kaksi viikkoa, päänsärkyä ja nivelkipuja.

      Kansainvälisten tutkimusten mukaan vain 1-10- prosenttia rokotehaitoista ilmoitetaan lääkevalvontaviranomaisille.

      Tässä hyvä video koronahaittatilastoista ym., haastateltavana tohtori joka on entinen THL-tutkija:
      https://www.youtube.com/watch?v=A5lqX2SaSp0

      • Anonyymi

        Toisaalta vakavana haittana ilmoitetaan runsaasti myös käsivarren kipeytymisiä parina päivänä. Fimea ei näitä korjaa.

        Sopivasti tietoa valikoimalla ja vielä vähän vääristämällä saadaan tilanne näyttämään miltä vain. Tällaista on rokotevastaisten toiminta.


      • Anonyymi

        Tässä on nyt tieto korvattu uskolla. Kun usko on luja, sitä ei horjuta tietokaan.


    • Anonyymi

      Parempaa luetun ymmärtämistä toivoisi rokotuskriittisiltäkin.
      Kaikista rokotuksesta haittavaikutusilmoituksen tehneistä on kuollut 129. Kuolinsyy ei kuitenkaan ole rokote vaan jokin vakava sairaus, joka rokotetulla oli jo ennen rokotusta. Tai voisi olla onnettomuuskin kotimatkalla rokotuspaikalta.

      • Anonyymi

        Kuinkahan sitten nuo paljon uutisissa rummutetut koronakuolemat? Ovatkohan ne kaikki koronakuolemia vai sattuivatko vain ajallisesti nuhan yhteyteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinkahan sitten nuo paljon uutisissa rummutetut koronakuolemat? Ovatkohan ne kaikki koronakuolemia vai sattuivatko vain ajallisesti nuhan yhteyteen?

        Paljosta rummuttamisesta en tiedä. Mutta harvoin, jos koskaan, nuhaan kuollaan. Koronaan kuolleiksi katsotut oli varmasti testattu ja oli niitä hoidettu ihan sairaalassa, yleensä teho-osastolla. Mistään pikku nuhista ei ole voinut olla kyse.


      • Anonyymi

        Et itse lue tai ymmärrä luettua.
        "Kuolinsyyn määrittää hoitava lääkäri tai tietyissä tilanteissa oikeuslääkäri (Laki kuolemansyyn selvittämisestä)."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et itse lue tai ymmärrä luettua.
        "Kuolinsyyn määrittää hoitava lääkäri tai tietyissä tilanteissa oikeuslääkäri (Laki kuolemansyyn selvittämisestä)."

        Niin tietysti! Missä olen väittänyt muuta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljosta rummuttamisesta en tiedä. Mutta harvoin, jos koskaan, nuhaan kuollaan. Koronaan kuolleiksi katsotut oli varmasti testattu ja oli niitä hoidettu ihan sairaalassa, yleensä teho-osastolla. Mistään pikku nuhista ei ole voinut olla kyse.

        Asko Järvinenkin myönsi puhelinhaastattelussa että kaikki kuolleet jotka todetaan kuollessa Covid positiivisiksi PCR testillä, merkataan koronakuolleiksi vaikka olisi kuollut liikenneonnettomuudessa.


    • Anonyymi

      Siinä on 129 LIIKAA😡

    • Anonyymi

      Itse valitsen juosten kustun rokotteen sijaan oman immuunipuolustukseni ylläpitämisen, mutta kukin tyylillään. https://www.violetlight.fi/terveystietoa/ohjeita-virusinfektioiden-ennaltaehkaisyyn/

    • Anonyymi

      Itse saanu 8 covid rokotetta, eikä haittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3075
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2431
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2227
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe