Pikkuletit hiuksiin?

J

Haluaisin lukea muiden kokemuksista tällaisista.. Itselläni on hieman lapaluiden yli menevät hiukset ja ne ovat myös aika paksut.. onko pakollista, että joukkoon lisätään jotain tekohiusta, jotta tulos näyttäisi hyvältä?

Olisi mukava myös tietää kauanko niiden laittoon meni aikaa ja paljonko rahaa kului (ymmärrän kyllä, että se riippuu hiusten määrästä, mutta..)?

Entäpä lettien hoitaminen, kauanko kestävät hyväkuntoisina, miten ne viimein aukaistaan ja millaiset hiukset ovat ko. operaation jälkeen? jne...

Olen hyvin kiitollinen, jos joku vastaa.. :)

6

1543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keisi

      Mulla oli talvella pikkuletit. Omat hiukset olivat silloin lyhyet, juuri ja juuri sai niskahiuksiin letit tehtyä (liiman avustuksella). Ne tehtiin kotona kaverin kanssa, joten rahaa meni "vain" vähän yli 500 markkaa (sisältäen 5 pakkaa tekokuitua á 70 mk, hiusliimaa, liimapyssy ja pieniä kumilenkkejä).

      Aikaa tähän hommaan kului n. 14 tuntia. Tämä kävi siis nopeasti, johtuen siitä, että niskaan emme tehneet enää niin pientä ja tarkkaa työtä kuin päälle. Jos vain intoa riittää, mielestäni homma kannattaa tehdä kotona parin kaverin kanssa, hommahan on todella kallista kampaajalla. Pää ja niska kylläkin väsyy ja kyllästyttää, päänahkaa kiristää... Mutta pakko sekin oli kokea.

      Muutaman viikon letit pysyvät hyvinä, mutta kun hiukset alkavat kasvaa, letit alkavat löystyä varsinkin niskan lyhyissä hiuksissa ja lopuksi lettejä alkaa tippuilla... Loppuaikoina pidin koko ajan huivia tai kanganpantaa hiusrajassa, koska letit luisuivat jo pois eikä tyvi ollut kauhean nätin näköinen… Omat hiukset takkuuntuvat aika lailla ja niskahiusten liimaklöntit ovat hieman hassun näköisiä. Mulla letit olivat n. 2 kuukautta.

      Pesin hiukset muutaman kerran viikossa siten, että tein vatiin vesi-shampoo-seoksen ja siitä sitten pesusienellä tuputtelemaan. Hiusten kuivuminen vie muutaman tunnin. Muuten hiuksia ei tarvi lettien aikana hoitaa. Aamulla on siis helppoa vain kietaista paksu lettikasa jotenkin sykkyrään pään päälle ja lähteä kouluun.

      Lettien pois ottamisesta sen verran, että se sattuu ja ärsyttää! Omat hiukset ovat tosiaankin ihan takussa ja lettien purkaminen ikuista. Itselläni omat hiukset eivät leteistä kärsineet, päinvastoin. Hiukset olivat kiiltävät ja hyväkuntoiset. Päänahka olikin sitten todella arka.

      Sulle tämä operaatio voi olla siis paljon mukavampi, jos tekokuitua ei tarvi lisätä. Saahan noin pitkiin hiuksiin jo hyvännäköiset letit! Voihan muutamaan lettiin lisätä vähän vaikka eri väristä kuitua, jotta lettikasa olisi paksumpi ja kivan värinen! Nyt tämä alkaa käydä jo novelliksi, joten jos vielä jäi jotain, mailaa : [email protected]

      • saana

        mistä noita "tarvikkeita" lettien tekoon (hiusliimaa ym) saa?? -netin kautta mistään? Hairstoresta hiuskuituja, mutta entä muualta??


      • kokemusta myös

        On hyvö olla kuitua mukana kun menet laittaa lettejä,Helsingissä on Aleksilla DIMORA joka myy kuitua 10€/nippu.Riihimäellä on hyvä ja edullinen laittaja.Eli mukaan tarvitset vain ostamasi kuidut,laittaja hoitaa kiinnitys tarvikkeet.Jos sinulla on oma laittaja niin liimapyssyjä myy edullisesti hessumobiili ja biltema,osta pienin mahdollinen liimapyssy ja "varapatruunoita".minulle letit kiinnitettiin liimalla(näkyy vähiten).


      • girl
        kokemusta myös kirjoitti:

        On hyvö olla kuitua mukana kun menet laittaa lettejä,Helsingissä on Aleksilla DIMORA joka myy kuitua 10€/nippu.Riihimäellä on hyvä ja edullinen laittaja.Eli mukaan tarvitset vain ostamasi kuidut,laittaja hoitaa kiinnitys tarvikkeet.Jos sinulla on oma laittaja niin liimapyssyjä myy edullisesti hessumobiili ja biltema,osta pienin mahdollinen liimapyssy ja "varapatruunoita".minulle letit kiinnitettiin liimalla(näkyy vähiten).

        Voitko näin netin välityksellä kertoa, kuka Riksussa tekee halvalla, mistä löysit hänet?


      • ...
        girl kirjoitti:

        Voitko näin netin välityksellä kertoa, kuka Riksussa tekee halvalla, mistä löysit hänet?

        laita mailia ja kysy lisää:
        [email protected]


    • Savolaine1

      Miten monta pakettia tohon yhteen normi päähän mennöö semmoset semi paksut hiukset mut ei mittöö hevosen harjoo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      375
      3369
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      165
      1399
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1102
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe