Uusi suhde vaikka edelleen exän kanssa samassa asunnossa

Anonyymi

Hei, olin asunut exäni kanssa monta vuotta yhdessä, ja meillä oli aika tiivis yhteinen elämä, mutta loppuaikoina kipinä hävisi ja suhde muuttui enemmän kaveri suhteeksi. Päätettiin yhteisymmärryksessä erota viime keväänä, mutta kuitenkin asutaan edelleen samassa asunnossa. Olemme edelleen opiskelijoita joten muuttaminen olisi aikamoinen taloudellinen rasite, sekä talouden jakaminen tekee elämästä paljon helpompaa (askareiden jakaminen, lemmikistä huolehtiminen, pienemmät ruokakustannukset yms.) vaikka olemmekin erittäin itsenäisiä muuten. Exäni tapailee nykyään toista miestä joka ei ole minulle mikään ongelma, eikä hänellekään ole ongelma että me vielä asumme saman katon alla. Itsellä ei ole aikoihin ollut kiinnostusta aloittaa seurustelua uudestaan, mutta vähän aika sitten olen tavannut yhden naisen josta olen erittäin kiinnostunut. Olemme jutelleet paljon netissä, ja tavanneet kerran, mutta en ole vielä kertonut asumistilanteestani. Tiedän että siitä on pakko kertoa, ja että sen pimittämisellä ei tavoita mitään, mutta pelkään että hän torjuu minut täysin vain ja ainoastaan tämän seikan takia. Olen nyt avoin miettimään muuttamista, mutta aikaisemmin minulla ei ole ollut sille mitään tarvetta joten en ollut tehnyt asian eteen mitään, ja vuokrasopimustakin pari kuukautta vielä jäljellä, enkä halua että exäni harteille tulisi mitään ylimääräisiä kuluja. Mietin että olisiko jotain asioita joita voisin painottaa että saisin tämän tilanteen vaikuttamaan mahdollisen harmittomalta ja sellaiselta asialta josta ei olisi mitään haittaa. Minulla ei ole mitään muita kuin kaverillisia tunteita exääni kohtaan, mutta voin jo kuvitella minkälaisen stressin tämä asuinratkaisu voisi aiheuttaa tälle tapaamalleni naiselle jos hän alkaisi seurustelemaan kanssani (mustasukkaisuus yms.). Olemme exäni kanssa sopineet että ehkä paras ratkaisu olisi että emme toisi tänne taloon seurustelukumppaneita, mutta en tiedä onko tästäkin rajoituksesta vain haittaa.

Kiitos jo vastauksistanne, mukavaa syksyn jatkoa!

8

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naisena en katsoisi hetkeäkään miestä joka asuisi eksänsä luona. Muuta pois ja katsele sitten eteenpäin. Tai voithan yrittää vakuuttaa tätä uutta, mutta tosi epäilyttävää jos et edes päästä käymään kotonasi.

      • Anonyymi

        Kahden kuukauden takia? Jos uusi ei voi sitä odottaa niin sitten ei ole tarkoitettu niin.


    • Anonyymi

      No tuntuisi kyllä näin äkkipäätään ajateltuna, että toinen järkevä ratkaisu tuon välittömän omilleen muuttamisen lisäksi olisi kutsua tuo sun uus heilas vaikkapa kahville tän sun exän ja sen uuden kanssa, siis sinne teidän yhteiskämppään, noin niinku väärinkäsitysten välttämiseksi. Aikuiset ihmiset ymmärtää kyllä elämän joskus eteen tuomien monimutkaiseltakin tuntuvien järjestelyjen pohjimmaisen rationaalisuuden. Kompromisseja, paskuuden minimointia ja sopeutumista mahdottomaltakin tuntuvaan on ihmiselämä täynnä. Muu on keskenkasvuista haihattelevaa täydellisyyden tavoittelua, jota harrastava ihminen ei ole kovin hyvä ehdokas yhtään mihinkään.

    • Anonyymi

      Kylläpä on outoo.

    • Anonyymi

      Miksi sinun täytyisi tuoda juuri tuntemasi nainen asuntoosi!!
      Tehän olette vasta orastavalla ystävyysasteella. Tajua nyt , hyvä mies, ettei sinulla ole mitään tarvetta laahata ihmisiä kotiisi, niinkuin ei kämppäkaverillasikaan. Sinun ja kamppäkaverisi asunto on vain teitä varten. Teillä kummakin on oikeus yksityiseen elämään siellä niin kauan kuin vuokrasopimuksennne on voimassa.

      Sitten kun sinulla on oma asunto , 4kk1päivän päästä, sinä valitset kuka tulee vieraaksi. Oma tupa oma lupa.
      Tämä nykyinen uusi ystäväsi saattaa olla jo historiaa siinä vaiheessa.

    • Anonyymi

      Joo hyväksyn kun on pakko hyväksyä että minulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä että petät minua minkä kerkeät koko ajan kun minä en kestä sitä että jätät minut niin minä tietenkin hyväksyn kaiken mitä ikinä teet mutta joskus se raja tulee vastaan minullakin ja otan irtisuhteilla lohdutusta

      • Anonyymi

        Terapian tarpeessa oleva tapaus. Red flag miehille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terapian tarpeessa oleva tapaus. Red flag miehille.

        Kuinka niin. Helpostikin voin kuvitella että monikin tuntemani selkärangaton mies voi sanoa itselleen jopa asuessa vielä naisensa kanssa että eihän tässä enää yhdessä olla vaan aikalisällä tai erottu. Että ymmärrän kyllä tuon ylemmän ja miehinen näkökulma se voi olla myös, kun miehet tuntee paremmin noi pelurit ja muut.
        Mutta jos suhde on todella päättynyt. Mitä siinä sitten , kun löydät uuden, käsket exän muuttaa pois. Ei siinä sen kummempaa. Tuskin se oikea heti löytyy. Voi mennä pitkästikkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe