Piikki kiihdyttää tartunnat nousuun

Anonyymi

Huimia lukemia kyllä....koskakohan ihmisille Alkaa syttyä valoja päähän...ei piikit autuaaksi tee ja ei ainakaan jarruta leviämistä...jokohan kohta alkaa piikittömät olla rauhassa päivittäisiltä syyttelyiltä..

15

818

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Veikkaan, että sitten kun jokainen tai melkein jokainen on saatu piikitettyä lopetetaan myös koronapländemia. Silloin on nimittäin kaikilla myös piikkipassi-jalkapanta. Sekä luonnollinen vastustuskyky alasajettuna.

   Ikävää joutua kirjoittelemaan tällaista, mikä kuulostaa varmasti vitsiltä, salaliittoteoretisoinnilta tai paranoialta monen korvaan joka ei ole vielä kuullut eikä perehtynyt mitä kaikkea "koronapandemian" taustalla on. Itsekään en olisi tällaista voinut uskoa esim. vielä vuosi sitten. Ei ole ollut tapana ajatella, että THL, poliitikot, useimmat lääkärit (ainakin virallisissa puheissaan) valehtelevat meille tai tekevät propagandaa. Enkä olisi osannut arvella, että Suomi ei olekaan meidän omien poliitikkojen johdossa (mitä nyt EU vähän kiusaa byrokratiallaan) vaan että maatamme johdettaisiin muualta.

   Olen vasta sopeutumassa näihin maailmankuvan muutoksiin. Koville ottaa, myönnän.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Suuri nollaus -lopun alku. No jopas. Missä nämä salaliitioteoriat synnytetään ja miksi? Ne ovat täyttä puppua. Ilmastonmuutos on se todellinen ja vakava ongelma, eikä mikään koronapassi. Varmasti olet löytänyt salaliittoteorioita ilmastonmuutoksestakin. Mikä teitä salaliittoihmisiä oikein kalvaa? Tunnen kuitenkin teitä kohtaan myötätuntoa koska ymmärrän että teidän ei ole hyvä olla. Olette onnettomia ihmisiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suuri nollaus -lopun alku. No jopas. Missä nämä salaliitioteoriat synnytetään ja miksi? Ne ovat täyttä puppua. Ilmastonmuutos on se todellinen ja vakava ongelma, eikä mikään koronapassi. Varmasti olet löytänyt salaliittoteorioita ilmastonmuutoksestakin. Mikä teitä salaliittoihmisiä oikein kalvaa? Tunnen kuitenkin teitä kohtaan myötätuntoa koska ymmärrän että teidän ei ole hyvä olla. Olette onnettomia ihmisiä.

    kerropa miksi passia ennustaneet leimattiin salaliittoteorikoiksi ja sössötettiin ettei sitä tule.? Tuliko? V**** olet sinäkin yks järjenjättiläinen!!!!!! Ilmastonmuutos: Miksi suuret herrat menivät kokouksiinsa yksityiskoneilla? Ilmastonmuutos ei koske heitä? Miksi muuten Barackin synttäreitä vietettiin isolla joukolla Marthas Vineyardilla ja ilman maskeja ja turvavälejä (tämä siis aikaa sitten), kun muiden piti olla erossa toisistaan? Mieti!


   • Anonyymi

    On sen ottaminen silti tyhmä päätös, vaikka kuinka sitä koitetaan pakottaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On sen ottaminen silti tyhmä päätös, vaikka kuinka sitä koitetaan pakottaa

    Onko kukaan hoksannut kysyä oma-lääkäriltä lupaa piikin ottamiseen?
    Yllätys, yllätys, voi olla että lupaa ei tulekaan.


  • Anonyymi

   Elokuvissa sankareita yleensä lyödään aika paljon ja pohdimme tässä taannoin, että jos esimerkiksi James Bond on lyöty tajuttomaksi niin monta kertaa, niin eikö se alkaisi näkyä aivotoiminnassa jossain kohtaa.

   Teoriasta käytäntöön, onko teitä mahdollisesti lyöty päähän liian monta kertaa?

   Johtopäätelmänne tilanteesta on hämmästyttävän epälooginen. Rokotetuilla tautimäärät ja oireet ovat radikaalisti vähäisempiä, kuin rokottamattomilla, mutta ette tunnu ymmärtävän tätä edes rautalangasta väännettynä.

  • Anonyymi

   Ausseissa näkyy jo tuo piikin viivästytnyt vaikutus ihmisiin. Niin tuota varoitettiin, että haitat alkavat ilmaantua 6-18 kk piikin jälkeen.
   https://www.bitchute.com/video/1lR5MpxmefZE/
   Eivät vain uskalla sanoa suoraan, että rokotetut ovat nyt noita sairaalaan joutuvia ja syy on itse rokotteissa. Tilastot ja ilmenneet sairaudet kertovat lähteen. Media kyllä yrittää kääntää kaiken huomion pois piikkien haittavaikutuksista. Kohta varmaan ilman lämpätila on suurin syy ja se taas johtuu ilmastonmuutoksesta. No, tuonkin joku ostaa ja kääntää kaiken rokottomattomien ilmastonmuutokseen uskomattomien syyksi. Siksi niiltä pitää ottaa kaikki kansalaisoikeudet pois ja eristää jollekin ulkomeren saarelle.

  • Anonyymi

   Minusta me jotka ollaan oltu vahvoja tähän asti ei sorruta edes paineen alla..ainakaan kaikki tuntemani covid piikki vastaiset.ennemmin ehdottomasti lopputili kuin myrkkypiikki.suuri osa alkaa tiedostaa että piikki on mätä mutta on vain hiljaa koska on sortunut kyseiseen ja odottaa mitä tapahtuu
   ..uskon että talvella/keväällä lopetetaan myrkkypiikkien jako. Ja se päätös tulee usasta yai jostain isosta maasta..ja pienemmät hiljalleen perästä.ja kesällä jo vaaditaan päitä vadille.lääketiede tulee kokemaan todella kovan kolauksen.ihmisten luotto alkaa ontumaan ja hyvä niin

  • Anonyymi

   Piikittämättömät tällä hetkellä toimii koronalinkoina ja kuormittaa terveydenhuoltoa.
   Hyi hyi teitä, heti piikille niin päästään pandemiasta..

   • Anonyymi

    tietysti, tiesitkö että me myös haluamme Virosta potilaat tänne ja haluamme että hengityslaitteita lainaillaan/annetaan toisiin maihin. On meillä katasfaalinen tilanne täällä Suomessa, eikö vaan? Kovaan ääneen vain THL huutelee kuinka nyt halutaan suojella rokottamattomia. Mitä sanoivat eilen ja toissapäivänä ja viime viikolla? Satutko muistamaan? Suomalaisia pidetään aivan saatanan tyhminä! Sen on varma!


  • Anonyymi

   Aloittaja, älä viitsi trollailla.

  • Anonyymi

   Ole rauhassa,

  • Anonyymi

   Ei kai sitä rokotetta oo pakko ottaa?
   Tietty, jos haluu sairastaa tautia, niin sitte ei.

  • Anonyymi

   joka syksy leviää ja kohta tulee se tappavampi muoto ?

  • Anonyymi

   Ei tuo piikki ole voimassa kuin 6 kuukautta. Sitten taas uusi tehoste ja odotus, iskeekö tällä kertaa joku lukuisista vastareaktioista. Miten Kalifornian kuvernöörille Newsomille onkaan käynyt? Media yrittää peitellä, mutta lähipiiri kertoo, että hän sai Guillain-Barre syndrooman heti piikin jälkeen. Se on kiva seuralainen tuo GBS. Iskee omiin hermostojärjestelmiin ja pahimmillaan vie pyörötuoliin pakkoliikkeiden ja hermosäryn vuoksi.
   Sairaalat alkavat olla täynnä näitä vastareaktion saaneita ihmisiä, mutta media kertoo yhä uudelleen, että ei sieltä löydy kuin rokottomattomia ihmisiä. Sairaanhoitajat kuitenkin kertovat asioiden olevan juuri päin vastoin. Rokotetut siellä täyttävät paikat niin teholla kuin osastoillakin. Mitä tuolla piikillä oikein ajetaan takaa, kun se ei suojaa ja aiheuttaan noin paljon vastareaktioita ja silti rokotusohjelmaa ei keskeytetä. Ennen rokotteet on vedetty pois markkinoilta, kun kuolemantapauksia on sattunut 58 kpl (esim. sikapiikki). Jotain on pahasti pielessä tässä tuputuksesssa ja media valehtelee kaikesta.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   4052
  2. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   310
   1643
  3. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   240
   1409
  4. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1406
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   75
   1253
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   32
   1112
  7. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   227
   989
  8. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   31
   951
  9. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   45
   861
  10. Vaati aika monta kertaa et uskoit

   Vois sanoa vihdoinki meni perille. Ole onnellinen ja hyvää elämää sinulle. Olet upea ihminen, et vain ole se oikea minulle. Moikataan kun törmätään
   Ikävä
   38
   793
  Aihe