Mistä hait seuraa ennen nettideittisivuja?

Anonyymi

Tämä viesti koskettaa keski-ikäistä deittailijaa. Löytyikö seksiseuraa miehille ja naisille? Missä vaiheessa siirryit nettideittailuun?

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naisena vai miehenä?

      • Anonyymi

        Kumpaisena vaan.


    • Anonyymi

      En ole nettideittaillut koskaan. Baarista olen naisia iskenut ihan nuoresta lähtien. Nykyisen avovaimoni tapasin terassilla 8 v sitten.

    • Anonyymi

      En ikinä ole hakenut seksiseuraa mistään. Ajatuskin inhottaa.

    • Anonyymi

      Rakkaus löytyi ruokakaupasta. Unohda alkuun ihan kaikki mitä olet aiemmin oppinut, älä etsi mitään, mutta kulje silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi missä ikinä liikutkaan. Se voi olla rakkautta yhdellä silmäyksellä juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Tsemppiä!

      • Anonyymi

        Kivat sulle. En etsi rakkautta, vaan haluan tietää mitä oli ennen nettideittailua. Missä esimerkiksi nykyiset sarjadeittailijat ja myös ne varatut tapapettäjät olivat ennen nettideittailua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kivat sulle. En etsi rakkautta, vaan haluan tietää mitä oli ennen nettideittailua. Missä esimerkiksi nykyiset sarjadeittailijat ja myös ne varatut tapapettäjät olivat ennen nettideittailua?

        Missä tynnyrissä oikein olet kasvanut, ellet millään itse keksi miten ennen internettiä sai seksiä?


    • Anonyymi

      En mä ole koskaan varsinaisesti etsinyt seuraa mistään. En ole lähtenyt mihinkään erityisesti haku päällä. Mä en usko sellasen tuottavan hyvää lopputulosta. Olen ollut suht sosiaalinen ja vietänyt välillä aikaa ihmisten seurassa. Aina sieltä on sopivia tarjokkaita eteen tullut. Eli ei etsimistä haku päällä, mutta normaalia elämää silmät auki pitäen.

      Ja siis en käytä deittiappeja. En ole koskaan käyttänyt. Kerran elämässäni olen ollut treffeillä tuntemattoman ihmisen kanssa - eli sellaisen ihmisen, jota en jo ollut aiemmin jotain kautta tuntenut. Ei se mikään karsea kokemus ollut, vaan ihan ok kahvihetki, mutta toista vastaavaa kokemusta en kaipaa. En siis usko, että tulen enää toista kertaa elämässäni lähtemään tuollaisille treffeille.

      -möhköfantti-

    • Anonyymi

      Yksinomaan ravintoloista ja juottoloista. Nykyään baarit ylikalliita ja olen miltei lopettanyt (vähentänyt todella vähiin) koko alkoholin käytön. Ei enää oikein maistu koko alkoholi samaan tapaan kuin ennen. Eikäpähän tarvitse ainakaan potea pienintäkään krapulaa. Parikymppisenähän oli vain jano ja pikkuväsy kun sitten taas illalla lähdettiin jo uuteen kiitoon. Sisäänpääsymaksun ja narikan joutuisi kumminkin kustamaan. Eikä selvänä viitsi oikein mennä enää klubeille, ellei joku jo tiedossa valmiiksi ja jonkun alkoholittoman ehkä ottaisi siinä sitten. Juodaanhan sitä jotain märkää treffeilläkin kumminkin sitten että puhekkin kulkee paremmin. Sitä selvänä ja vesilinjalla oloa ökerhoissa tuli joskus harrastettua jonkun kerran. Aika hirveäähän se oli kun kaikki muut ympärillä ihan kaasuissaan... Ei kestäisi enää oikein katsella sellaista. Tuskin enää kumminkaan nykynuoriso juo yhtä paljon kuin vanhemmat polvet. Näin olen tullut käsittäneekseni. Seuranhaku on kumminkin nykyisin pitkälti netissä. Erilaisissa treffisivustoilla. Nyt niidenkin paikan 18 - 45-vuotiailla ovat jo kumminkin mielestäni pitkälti vieneet erihenkiset treffiapit, joissa raakkaus tapahtuu etupäässä ulkonäöllä, mutta osassa myös muine annetuin ominaisuuksin. Ne ovat pikaisempi versio kattavammista treffisaiteista. Nuo sovelluksethan mahdollistavat kadulla bongailun livenä reaaliajassa jos kohde on lähellä tai metromatkan päässä ja itsekkin liikkeellä tai jossain hyörimässä. Itsellä ei tosin mitään ongelmaa mennä juttelemaan tai kysymään treffeille kiinnostavaa naista vaikka keskellä päivää kadulla, ihan kylmiltään, ilman mitään sovelluksien etukäteistietoja tai kuvia. Tottakai vanhanaikaisellakin tavalla pitää ensin saada vastakiinnostuksesta selvät merkit. Wanhanaikainen on ihan pätevä edelleenkin vielä sekin. Usein toimivin. Treffisovellukset kumminkin helpottavat ja selventävät nopeassa ajassa monin tavoin, ei tule turhia iskemisiä ihan umpimähkään ja on oikeasti kiinnostavia kohteita mistä raakata mieleisensä. Nykypäivänä kun kaikki tapahtuu niin nopeasti muutenkin.

      Mies 37v.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe