Samat miehet saiteilla

Anonyymi

Oletteko huomanneet samaa? Varsinkin keski-ikäisissä miehissä samat miehet ovat vuosikausia tyrkyllä? Mahtavatko olla niin loisto yksilöitä, että on varaa valkata noin.

27

856

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä. Ne miehet jotka ei naisille kelpaa: ovat poistuneet saiteilta ja jäljellä on vain nämä komeat loistomiehet. Pieni piiiri pyörii.

      • Anonyymi

        Loistomiehen merkki on siis se että notkuu vuosikymmenestä toiseen deittisaiteilla?

        Naisilla taitaa olla vähän eri käsitys kuin miehillä siitä, millainen on loistomies.


      • Anonyymi

        Päinvastoin. Ne jotka eivät naisille kelpaa eivät ikinä poistu vaan jäävät vuosikausiksi. Profiilikuvat ja tekstikin pysyvät samoina. Kuva on otettu10 vuotta sitten, mutta se ei oikeastaan vaikuta mitään koska kuva on niin epäselvä ettei siitä näe mitään. Tekstiä ei ole päivitetty, mutta ei sekään mitään vaikuta kun siinä ei sanota mitään. Tylsiä mitäänsanomattomia profiileja.


    • Anonyymi

      ""Loistomiehen merkki on siis se että notkuu vuosikymmenestä toiseen deittisaiteilla?""

      Loistomiehellä tarkoitan komeaa ja komeathan on aina naisten mielestä loistomiehiä. Ei ole minun vikani, että et ymmärrä sarkasmia:D

      • Anonyymi

        Miesten mielestä loistomies on komea kaveri, jonka he kuvittelevat saavan paljon pllua eri naisilta.

        Naisten mielestä loistomies ei ole kaveri, joka vuosikymmenestä toiseen notkuu deittisaiteilla.


    • Anonyymi

      Komppaan sinua. Ei voi olla totta että jollain on noin onneton kykyä ymmärtää sarkasmia ja mustaa huumoria. Päivän naurut sain. Kiitos!

    • Anonyymi

      ""Miesten mielestä loistomies on komea kaveri, jonka he kuvittelevat saavan paljon pllua eri naisilta.""

      No ketkäs sitä pilua sitten eniten saavat? Komeat miehet tinderissä ja muualla saavat eniten tykkäyksiä eli siis voisi luulla, että komeat miehet saavat eniten pilua, mutta ilmeisesti näin ei olekaan? Ketkä siis panevat eniten jos ei komeat miehet?

      • Anonyymi

        Niin, teidän miesten käsitys siitä mikä on "loistomies" on jätkä, joka panee paljon.

        Naisten mielestä tuollainen mies ei ole "loistomies".

        Siksi sinun on niin vaikea ymmärtää, että sinun mielestäsi loistomies ei ole naisten mielestä loistomies.


    • Anonyymi

      ""Naisten mielestä loistomies ei ole kaveri, joka vuosikymmenestä toiseen notkuu deittisaiteilla.""


      Ööö.. Komeat miehet siis on loistomiehiä jos ovat parisuhteissa, eivätkä pyöri deittisaiteilla vuosia? Tai komeat miehet ovat loistomiehiä jos alkavat parisuhteeseen juuri sinun kanssasi, eivätkä jatka pyörimistä deittisaiteilla? Komean miehen on siis oltava tavisnaiselle helppo nakki parisuhteeseen, jos komea mies jakaa yhteistä hyvää muille naisille, eikä edes etsi parisuhdetta, niin silloin kyseessä ei ole loistomies?

      Komea mies on loistomies, mutta se ei ole loistomies jos jakaa hyvää myös muille naisille.

      • Anonyymi

        Loistomiehet eivät kitise vuodesta toiseen palstoilla naisenpuutettaan ;)


    • Anonyymi

      ""Niin, teidän miesten käsitys siitä mikä on "loistomies" on jätkä, joka panee paljon.""

      Niin ja naisten mielestä loistomies on komea mies ja komeat miehet yllätys, yllätys panevat paljon. Tuliko tämä sinulle suurenakin yllätyksenä?

      • Anonyymi

        Entä jos komea mies on impotentti tai aseksuaali? Entä jos komea mies elää parisuhteessa ja on uskollinen? Entä jos komea mies on älykäs ja ammatillisesti kunnianhimoinen ja keskittyy työhönsä eikä ole erityisen kiinnostunut naisista ja seksistä? Entä jos komea mies on homo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä jos komea mies on impotentti tai aseksuaali? Entä jos komea mies elää parisuhteessa ja on uskollinen? Entä jos komea mies on älykäs ja ammatillisesti kunnianhimoinen ja keskittyy työhönsä eikä ole erityisen kiinnostunut naisista ja seksistä? Entä jos komea mies on homo?

        ""Entä jos komea mies elää parisuhteessa ja on uskollinen?""

        Miksi tinderissä sitten on paljon varattuja ja komeita miehiä etsimässä seksiseuraa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ""Entä jos komea mies elää parisuhteessa ja on uskollinen?""

        Miksi tinderissä sitten on paljon varattuja ja komeita miehiä etsimässä seksiseuraa?

        Puhuit ylipäänsä komeista miehistä. Et komeista miehistä jotka ovat Tinderissä. Väitit että kaikki komeat miehet panevat paljon. Ei pidä paikkaansa. On komeita miehiä jotka panevat vähän. On komeita miehiä jotka eivät pane ollenkaan. On komeita miehiä jotka eivät pane koska ei kiinnosta. Ja ukos tai älä mutta on komeita miehiä jotka eivät pane ollenkaan koska kukaan nainen ei kiinnostu heistä.


    • Anonyymi

      Voihan se johtua siitäkin että ei kelpaa juuri kenellekään. Minulla ainakin keski-ikäisenä miehenä on juuri sellainen tilanne.

    • Anonyymi

      "" Entä jos komea mies on impotentti tai aseksuaali?""

      Miksi se sitten etsii naisia tinderissä ja deittisaiteilla?

      ""Entä jos komea mies elää parisuhteessa ja on uskollinen?""

      Miksi se sitten varattuna etsii vieraita naisia? Onko se mielestäsi uskollisuutta?

      ""Entä jos komea mies on älykäs ja ammatillisesti kunnianhimoinen ja keskittyy työhönsä eikä ole erityisen kiinnostunut naisista ja seksistä?""

      Miksi se sitten on tinderissä tai deittisaiteilla etsimässä naisia?

      "" Entä jos komea mies on homo?""

      Miksi se sitten etsii tinderissä tai deittisaiteilla juuri naisia?

    • Anonyymi

      ""Niin ja naisten mielestä loistomies on komea mies ja komeat miehet yllätys, yllätys panevat paljon. Tuliko tämä sinulle suurenakin yllätyksenä?""


      Näinhän se on. Naiset ei vaan ymmärrä sitä, että kaikkea ei voi saada. Jos halutaan komea mies niin saadaan mies joka on pannut elämänsä aikana paljon ja tulee panemaan. Jos se tavismies kelpuutetaan, niin saadaan mies joka ei ole komea, mutta ei myöskään pane paljon mikä on hyvä asia.

      Ehkä naiset on tottuneet saamaan pienestä asti kaikki ja kuvittelevat, että deittimaailmassa homma menee samalla tavalla pitkine vaatimuslistoineen?

      • Anonyymi

        Aloittaja puhui kyllä ihan muusta. Puhe ei ollut miehistä joilla on kysyntää vaan miehistä joilla ei sitä ole.

        Hän tarkoitti sitä havaintoaan että samat naamat tyrkyttävät itseään vuodesta toiseen. Kyseessä siis miehet jotka eivät ketään saa ja joita kukaan ei halua.

        Miksi kukaan ei kiinnostu? Syynä on surkea nettiprofiili jonka laatimiiseen ei ole ollenkaan panostettu.

        Nuo miehet tupsahtavat kerta toisensa jälkeen uudestaan tyrkylle vaikka olen pyyhkinyt heidät aina uudestaan vasemmalle. Ts. heidän ainoa panostuksensa on että he välillä sulkevat profiilinsa ja avaavat sen uudelleen. En tiedä mikä ajatuksenjuoksu siinä on takana. Jos ko. profiili ei ole tähänkään mennessä saanut ketään kiinnostumaan niin miksi se yhtäkkiä kiinnostaisi?

        Eikö käy mielessä että profiilia voisi päivittää?

        Laiskoja miehiä.

        Profiilissa on surkea kuva josta ei näy kasvoja kunnolla. Päässä on aurinkolasit, kuva on himmeä ja epäselvä, otettu kaukaa. Tai pelkkiä maisemakuvia, kuvia autosta, moottoripyörästä tai kesämökistä. . Miksi? Nykypäivänä nainen ei hurmaanu siitä että miehellä on kesämökki tai muuta omaisuutta. Naiset käyvät töissä ja tienaavat leipänsä itse. Meillä on omat omakotitalomme, automme ja veneemme. Jos mies ei omalla persoonallaan pysty herättämään kiinnostusta, niin ei siinä auta kuva hienosta omakotitalosta.

        Jos etsin autoa, menen nettiautot-sivustolle. Jos etsin taloa, menen etuovi-sivustolle. Tinderistä etsin miestä.

        Oma lukunsa ovat nämä kalanroikottajat jotka julkaisevat kuvan jossa istuvat veneessä ja roikottavat jotain haukea tai ahventa kädestään. Miksi haluaisin miehen joka on kaiket päivät ja yöt järvellä kalastamassa? Jos haluan ahvenia, menen kauppaan. Tinderistä en etsi kaloja vaan miestä.

        Tekstiä ei ole ollenkaan vaan pelkkiä hymiöitä ja kuvakkeita. Jos et jaksa kirjoittaa muutamaa lausetta, minä en jaksa kiinnostua sinusta.

        Profiilitekstissä lukee vain jotain tällaista: Etsin kivaa naista kaikkeen kivaan kysymällä lisää.

        Ahaa. Olipa kiinnostavaa. Mitä minä voisin edes kysyä? Jaksaisiko tuo edes vastata? Eiköhän sieltä paljastuisi äijä joka sanoo kaikkeen vain että Jaa ja Ahaa ja Vai niin.


    • Anonyymi

      Palstaprinssien maailmassa kaikki miehet ovat kopioita toisistaan ja kaikki naiset kopioita toisistaan. Palstaprinssien maailmassa jokainen mies ajattelee samalla tavalla, mitään yksilöllisiä eroja ei yhdenkään miehen välillä ole. Sama naisten suhteen.

      Vaikeahan tuollaisten kanssa mitään keskustelua on käydä, kun eivät ymmärrä sitä että ihmisissä on yksilöllisiä eroja. Kaikki komeat miehet eivät ole keskenään samanlaisia. Edes ne Tinderiä käyttävät komeat miehet eivät ole keskenään samanlaisia.

      Mutta palstaprinssien maailma onkin täysin erilainen kuin muiden ihmisten maailma.

    • Anonyymi

      ""Aloittaja puhui kyllä ihan muusta. Puhe ei ollut miehistä joilla on kysyntää vaan miehistä joilla ei sitä ole.""

      Lue aloitusviesti uudestaan.


      ""Hän tarkoitti sitä havaintoaan että samat naamat tyrkyttävät itseään vuodesta toiseen. Kyseessä siis miehet jotka eivät ketään saa ja joita kukaan ei halua.""

      Vaikka sinä et pyyhi heitä jatkoon, niin muut pyyhkivät. EI kukaan mies ole nettisaiteilla tai tinderissä jos ne ei toimi. Nuo miehet saavat seuraa ja todennäköisesti etsivät vain seksiseuraa, eivätkä hae parisuhdetta. Siinä syy minkä takia he pyörivät deittisaiteilla ja tinderissä.

      ""Miksi kukaan ei kiinnostu? Syynä on surkea nettiprofiili jonka laatimiiseen ei ole ollenkaan panostettu.""

      Hakevat seksiseuraa. Eivät hae parisuhdetta, kuten tuosa ylempänä jo kirjoitin.

      • Anonyymi

        " EI kukaan mies ole nettisaiteilla tai tinderissä jos ne ei toimi. "

        Vale. Siellähän te roikutte vuodesta toiseen vaikka toivomianne tuloksia ei ole koskaan näkynyt.


    • Anonyymi

      Entäs ne naiset, jotka notkuvat huudeilla seuraillen noita miehiä ja juoruillen heidän säälittävyydestä, ovatko ne naiset jotenkin säälittävyyden yläpuolella?
      Tässä itsekin mietin omaa säälittävyyttäni avioliitossa, jossa ei ole jäljellä kuin ilkeyttä ja ylenkatsetta. Kun henkiset voimavarat kohta on syöty, niin mitä seuraavaksi tapahtuu, olenko samoilla hoodeilla mainostamassa itseäni? Tunnekylmyys on aikamme kammottavin virus, joka tekee ihmisistä sieluttomia zombeja, onko siis ihme, jos lämmin ihmissuhde ei ole enään tavoite, vaan kuvitelman unelmointi.

      • Anonyymi

        Ai nyt ne miehet ovat jo jotenkin säälittäviä? Toosaa niille säälittäville miehille kuitenkin ilomielin annetaan:D


    • Anonyymi

      ""EI kukaan mies ole nettisaiteilla tai tinderissä jos ne ei toimi. ""

      ""Vale. Siellähän te roikutte vuodesta toiseen vaikka toivomianne tuloksia ei ole koskaan näkynyt.""

      Ketkä te? Mistä sinä tiedät onko palstan miehet tinderissä? Hälyttääkö tutka taas siihen malliin? Se, että on joskus ollut ei tarkoita, että on vieläkin.

      Jos mies on tinderissä pitkään, niin toosaa irtoaa. Jos nainen on tinderissä pitkään, niin nainen ei kelpuuta ketään parisuhteeseen tai etsii vain pelkkää seksiseuraa. Voi myös olla, että pitkään tinderissä ollut nainen etsii seuraajia instaan ja sitä kautta saa mainosrahaa instalta eli kyse on tavallaan h**raamisesta kun esitellään alastonkuvia koko tinderistön miehistölle ja kun instan nick lukee profiilissa, niin miehistö kalu kovana menee seuraamaan naista ja nainen saa mainosrahaa kun on tarpeeksi seuraajia.

      • Anonyymi

        "Voi myös olla, että pitkään tinderissä ollut nainen etsii seuraajia instaan ja sitä kautta saa mainosrahaa instalta eli kyse on tavallaan h**raamisesta kun esitellään alastonkuvia koko tinderistön miehistölle ja kun instan nick lukee profiilissa, niin miehistö kalu kovana menee seuraamaan naista ja nainen saa mainosrahaa kun on tarpeeksi seuraajia."

        Tuohon on helppo ratkaisu: lakatkaa miehet tekemästä noin!

        Avaimet naisten käytöksen muuttamiseen on teidän miesten omissa käsissä!

        Lakatkaa huomioimasta tasonne alapuolella olevia naisia! Älkää antako heille enää tykkäyksiä älkääkä seuratko heitä somessa!

        Kyllä ne naiset sitten pikku hiljaa muuttavat käytöstään kun eivät saa enää teidän miesten huomiota!


    • Anonyymi

      Kyllä, samat kuvat ja profiilitekstit vuodesta toiseen. Lisäksi useammalla monta profiilia, tympeää.

    • Anonyymi

      Samaa voisi kysyä naisilta. 5 - 7 vuotta joillakin takana ja useissa eri deittipaikoissa. Se siitä kimaltavasta rakkaudesta😆

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      146
      2491
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      412
      2148
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      38
      1992
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1310
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      113
      1295
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1159
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1103
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1087
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1054
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      978
    Aihe