Reino on Suomesta!

Pekka asui Naantalissa, osoitteessa Alikatu 9. On hänen kokopitkä C- kasettinsa netissä lyhennettynä versiona, joka kulkee nimellä: "Nauravat Nats". Nykyään siinä toimii ravintola, jonka suosituin annos on: "Nauravat Nak". Pekka kopio kasettiaan ja myi niitä ja kaikki meni lyhentämättömänä hyvään tarkoitukseen eli Natsien hyväksi.
Tässä on tiettyä karheutta ja viimestelemättömyyttä ja välinpitämättömyyttä, mutta Pekan basso on korvia hivelevää.

Nauravat Nats:https://www.youtube.com/watch?v=I-7jB1BJgKI&t=269s

Sauna ei ole ainoa suomalainen sana, joka on lähes joka kieleen otettu. Reino on nimittäin myös sellainen ja se todistaa tiedemiehille, että maassamme on ollut aikoinaan paljon sarvikuonoja. Lappajärveen tippui jotain joskus, kauan sitten ja sarvikuonot katosivat. Niitä on enää edesmenneen tervaparoni Paavo Eskosen kotitilalla, Muhoksen Sanginjoen kylässä, jossa ne lisääntyvät holtittomasti, koska niillä ei ole luontaisia vihulaisia.

Tiedemiehet sanovat, että pikku- bangin jälkeen ei ole enää mitään tapahtunut. Kaikki tapahtuu sen jälkeen yht'aikaisesti eli elämme edelleen menneisyydessä ja tulevaisuudessa yht'aikaa - on vain nykyhetki! Kaikki meistä elelevät kaikkia elämänsä hetkiä yht'aikaa. Aikaa ei ole - vain ajatus luo illuusion entropian lisääntymisestä. Korkealla mastossa kiikkuvalle tai kännissä olevalle aika kulkee hitaammin. Aika- avaruus kaareutuu känniläisen ympärillä niin, että aika kuluu kolmanneksen hitaammin tuossa tilassa. Tämän voi vaikka todeta näistä Jorma Biisisen vanhoista tv- pätkistä: https://www.youtube.com/watch?v=HXu65NYmA-k

Pandoilla on vaikeuksia Ähtärissä, kun rahat ei riitä ja nyt niitä uhkaa palautus Kiinan Kommunistisen Puolueen Keskuskomitealle. Ehdotukseni rahoituksen järjestämiseksi: laitetaan pandat lihoiksi, säilykepurkkiin. Etikettiin näkyvästi, että "Luomu- Pandaa" ja purkkiin vain 5% pandaa ja loput sianlihaa. Rikkaat ovat valmiita maksamaan tonneja yhdestäkin purkista ja näin rahoitus saadaan kuntoon.

9

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sisiliskojahan meidän kannattaisi ruveta viljelemään ja niiltä vaan kerättäisiin hännät ja odotellaan että kasvaa uus tai sitten siirrettään liskon regen-geeni sikaan ja niille kasvaa irtokinkkuja. Ei tarvitse kun säikäyttää ja lisälihat putoaa.

      • Nerokas ajatus, mutta.. Tämä geeniviritelmä, joka elävissä organismeissä esiintyy on vanha ja alkeellinen. Nimittäin yksi geeni vaikuttaa moneen asiaan ja jos yhden hännänpudottamisgeenin siirtää liskolta sialle, niin se saattaa pudottaa vaan saparonsa ja ryhtyä hyönteissyöjäksi. Sitten on laihaa kankkua tarjolla joulupöytään.


    • Ruokailussa tehtiin aikoinaan lyhennetty versio "nauravat nakit" kuka nauroi kuka ei. Siihen aikaan prinssinnakitkin kun oli priimaa. Teepä niistä nauravia nakkeja? Niin..muistoja 80-luvulta.

      Saunoista tiedän vain sen ettei se ole suomalainen keksintö. se on slaavilainen keksintö. Ja aikaa ennen musulmaaneja iiii...shh..la.....mmm..oli taas turkkilaisia kylpylöitä.

      Olen juonut omenateetä shortseissa 2600 metrissä taurusvuoristossa (anteeksi ettei tämä juttu ole ihan huuhaata)..olihan siellä tundran rajalla pirun kylmä..shortseissa. Eikä puita näkyny missään. Laidunmaita lampaita ja pussihousuisia äijiä. Kokemus sekin. Ja sitä OMENATEETÄ.

      Se että suomalaisia sanotaan sarvikuonoiksi on mielestäni loukkaus sarvikuonoja kohtaan. Lappajärven posaus saattoi jäädä jucatanin posauksesta jälkeen mutta ompa pohojanmaalaisilla nätti järvi..kraatteri. Mutta jos halutaan sarvikuonoja haukkua niin ei ne suomesta hävinneet ole. aina uusi syntyy? ah se evoluutio toimii??? just joo.

      Kun ns jumala loi maailman genesis, big bang ,autio tellus, mielestäni kehitystä kyllä on ollut. mutta mutta..ihmisen suhteen EI"jumalan virhe" on jo kirjoitettuna raamattuun. Kuten telluksen alkuajat ihan kirjaimellisesti.

      Pandat eivät ole enää yhtä uhanalaisia kuin ennen. mutta olen kuitenkin sitä mieltä etten niitä syö. Jos vois yrittää metsästää pandaa,pahoin pelkään että itsellekin tulisi pandasilmä. Mutta en ole kiinnostunut pandanmetsästyksestä.

      • Kokonaisvaltaisen muiston muistaa! Sellaisen, kun kaikki kuusi aistia on kuormitettuna yht'aikaa. Muistan hyvin, kun kävelin vuosia sitten reilu 10 kilsaa rankkasateessa, viluissani Muijalasta, Lohjan kirkolle. Vielä, jos olisin syönyt koiranpaskaa ja kuunnellut Arttu Wiskaria koko matkani ajan, en saisi tuolta kokemukseltani hetkenkään rauhaa.

        Sinäkin olisit unohtanut Taurusvuoret, ilman omenateetä.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Kokonaisvaltaisen muiston muistaa! Sellaisen, kun kaikki kuusi aistia on kuormitettuna yht'aikaa. Muistan hyvin, kun kävelin vuosia sitten reilu 10 kilsaa rankkasateessa, viluissani Muijalasta, Lohjan kirkolle. Vielä, jos olisin syönyt koiranpaskaa ja kuunnellut Arttu Wiskaria koko matkani ajan, en saisi tuolta kokemukseltani hetkenkään rauhaa.

        Sinäkin olisit unohtanut Taurusvuoret, ilman omenateetä.

        Juu korkean paikan kammo rotkon reunalla. Oli muuten mukava opettaja joka meitäkuskas vuoristossa. Joo se oli joskus hämyssä 90-luvuilla. oi niitä aikoja.


      • Anonyymi
        roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Kokonaisvaltaisen muiston muistaa! Sellaisen, kun kaikki kuusi aistia on kuormitettuna yht'aikaa. Muistan hyvin, kun kävelin vuosia sitten reilu 10 kilsaa rankkasateessa, viluissani Muijalasta, Lohjan kirkolle. Vielä, jos olisin syönyt koiranpaskaa ja kuunnellut Arttu Wiskaria koko matkani ajan, en saisi tuolta kokemukseltani hetkenkään rauhaa.

        Sinäkin olisit unohtanut Taurusvuoret, ilman omenateetä.

        Pekka on eräiden miespuolisten suomalaisten kutsumanimi viron puolella.

        Liekö niiden mokabukkipekkojen syytä tämäkin?


    • Anonyymi

      Merimaskussa käveltiin pitkä matka lossirantaan kauan sitten kesällä. Sieltä sitten menisi bussi Naantaliin. Meitä oli viisi tai kuusi ihmistä joista kaksi naista. Eräs seurueen jäsenistä oli Jehovan todistaja veli joka yritti kovasti käännyttää minua. Iskin ukolle takaisin vastapalloon tarinaa Urho Kekkosen politiikasta ja setä hiljeni siinä aika nopeasti.

      Lopulta huomasimme ettei busseja mene enää tänä iltana, joten jouduimme talsimaan takaisin lähtöruutuun. Uskovainen setä oli kasannut itsensä ja sai taas vettä myllyyn yrittäessään rakentaa uskonlauseilla minusta parempaa ihmistä, mutta tällä kertaa hiljensin hänet pohtimalla Lyndon B Johnsonin osuutta Vietnamin sodan tappioissa ja jälleen setä joutui nikottelulinjalle.. Menihän se yksi kesäyö näinkin, koska teimme vielä kyseisenä yönä monta turhaa reissua.

      • Oli massiivinen virhe sinulta puhua JW:lle Kekkosen hyvyydestä. Se on kuin ruikkisi bensaa liekkeihin.

        Karviassa, Pohjois- Satakunnassa sijaitsi vielä 60- luvulla entinen suovankila, johon aseista kieltäytyneet JW:t sijoitettiin. Ruotsalaiset kirjoittivat lehtiinsä sensaatiojutun suomalaisesta keskitysleiristä, joissa asukkaat viettivät yli kaksi vuotta ja saivat ulkoilla vain tunnin päivässä. Sitten 60- luvun lopulla presidentti Kekkonen vieraili leirillä ja päätti lopettaa sen. Kekkonen on arvossaan sen uskonpiirin piirissä.

        Sinun kannattaa vain JW:n kohdatessaan kysellä hänen sotilasarvoaan ja sijoitusyksikköään, sekä kampanjan päällikön nimeä ja kertoilla loputtomia armeijamuistojasi. Voit myös kertoilla parhaimpia veripalttureseptejäsi.


    • Anonyymi

      Naapurin nuorimies lähti Naantalin Nesteen öljynjalostuslaitokselle töihin aikoja sitten.
      Perusti perheenkin. Hän uskoi työnantajan lupaukseen, että pojilleenkin löytyy sieltä töitä.

      Ajat muuttuvat. Lopettamispäätöstäkin siellä jo kaavaillaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      261
      6108
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      145
      3586
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2599
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2476
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2052
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1625
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1621
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1473
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1290
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      106
      1143
    Aihe