Onko Lervoa näkyny?

Anonyymi

Onko vielä aju hommissa, vai veikö pankki kanikan? Mylviikö vielä kuin kiimainen sonni brojoa puhaltaessa? Takatukka-Hemmo kertoi Kivihovin tepskalla, ettei ole rahtikourua vähän aikaan ole näkynyt…

12

1577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aune-mumma tuossa tiesi Mulkuan Seolla kertoilla että oli lervolainen kuulemma saudikeikalla kadonnut männä vuotena

    • Anonyymi

      Niin on kuulemma kadonnut. Eikös se ajanut 70 luvulla kalaa vanerilattialla Norjasta?

      • Anonyymi

        Juu kyllä vanerilattioita ajeli kalakuorma päällä Saudeista Norjaan 111 pystyhytti niitti koppi Volvolla kossua kolmen vartin pulloista loimottaen ja ankarasti karjahdellen sekä välillä mylvähdellen.


      • Anonyymi

        kalijaa aju ainakin kiljuhessun ja kaljakassun kanssa puoliperä kasetilla teheraniin ja paluuna toi hiekkaa soraseulan montulle


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Oho! Tuonnekos se lervo onkin siirtynyt lervoilemaan ja tsättäilemään! HYVÄ LERVO TSÄTTI, SUOSITTELEN!
        T.Kale63


    • Anonyymi

      Saakura vie oli ne aikoja ne, 70-60 lukujen loput ja alut. Vekselit pyöri ja niin pyöri sekä möyri myös lihikset ja tupla höyrärit sekä kaikenmaailman tuplakananmunat ajusonnien isoissa mahoissa joista ne sitten myöhemmin läjätettiin takuumureana föijäkkana eli aitona oikeana rahtimiehen sontuulina huoltikoitten pihoihin. Lervolaisen lisäksi yksi kovimmista läjättäjistä oli Rapasuun Repe. Repehän tapasi aina päästää ensimmäisen läjän jo ennenkuin oli edes päässyt pihalle 111 LBS:n hytästä, portaita alas könytessä rahti vakoa sen perinteisen 6 tuumaa näkösällä puhalsi jo ensimmaisen läjän komeasti usean metrin päähän mittarikentälle.

    • Anonyymi

      Kävipä kerran niin, että sillä aikaa kun kaikki muut rattipenat ja pippeleitään kasvattelevat pikkupenikat keskusteli autoista ja ajamisesta ylilaudalla, oli muualla ihan aikuisten miesten meininki.
      KATSOKAAHAN KUN: Lervo, hän nimittäin oli juuri tilaamassa pyttipannua makkaraperunoilla Simpeleen Kisahallin nakkikipsalla, kun joutui kesken kaiken toteamaan: Mylv! Eikäku ensin täytyyki käyvä paskalla!
      No eihän siinä mitään. Antakaahan kun selitän.
      Nimittäin eihän siinä mitään vessaa ollut lähimainkaan, ja Lervolla oli vuodesta -51 lähtien ollut muutenkin porttikielto kylän ainoaa juottolaan Lärvituoppiin, koska oli paskonut kunnan viemarin tukkoon kuukausiksi ja Lassila & tikanoja oli jouduttu palkkaamaan ylitöihin asian korjaamiseksi.
      No äläpä mittää. Siinähän Lervo sitten pyörähti turhapuromainen virne naamalla nakkikipsan takapuolelle, ja laski jo valmiiksi paskakuormaiset kolitsinsa nilkkoihin ja alkoi turaamaan ja juilimaan kiljupaskaa siihen kulmalle.
      Mutta mikä? Mikä ihme se ongelma oli joka seuraavaksi meinasi päälle tunkea?
      Siitä kerron nyt seuraavaksi.
      Nähkääs, vaikka yleisesti luullaan, että lervo ei turhia pröystäile, kuten esimerkiksi kenkien pitäminen jaloissa, oli tällä kertaa Lervolla sellainen tunne, että juhlalounaan kunniaksi täytyisi nyt kuitenkin olla vähän niinkun herrasmiesmäisemmin.
      Puolet kiljupaskannettuaan, jätti hän vielä pikkaisen suolen mutkaan talteen, vetäisi kolitsit jalkaan ja kiersi takaisin pystygrillin luukulle.
      "mylv! Annas likka tänne ne sapuskat ja laitahan luotolle! ...tai voin minä sinua nussiakkin maksuksi jos vaan tuo kyrvän perkele viittii seisua!"
      Nyt ruoka-annoksen mukana tulleet käsipaperit muuttuivatkin perspyyhkimiksi, joten lervo räjäytti loput suolen tuotannostaan ja aloitti juhlaruokailun.
      Lopuksi pyyhki suunpielensä puhtaaksi paskapapereihin.
      Ja tämä tarina on tosi!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KA-LERVO oli vuonna 1982 vinkuintian lomalla ja ajoi rahtia tuhannen tumuissa ganjesjoen lähellä. Lervon rekkamiehen vako joka paistoi 6 tuumaa herätti kiimaa intian krillipimujen majavissa jotka valuivat hunajaa kun lervo ahmi curryhöyräreitä kiparilla. Mausteisesta ruuasta seurasi ripuli, jonkalaista ei koko maassa oltu nähty ja lervo puhalsi ganjesjokeen tonneittain kädenlämpöistä deleriumpaskaa niin, että hipit ei enään voineet peseytyä jo ennestään paskaisessa vedessä, KA-LERVO karkoitettiin maasta ikuiseksi ajaksi ja kun oli palannut päntäälän SEOlle, rahtihirmut hurrasivat sankaria ja lervo puhalsi hyvää brojoa kolitsin punttiin pajatson äärellä ja astui krillipimua rahtimiesten WC-tiloissa.

    • Anonyymi

      Nämä LERVON JUTUT on tosielämästä ja parhaita!

    • Anonyymi

      KA-lervo nähty ja havaittu todellisessa mörköpöhnässä niitti hyttä Sisunsa hytässä 1993, Vekselilän vanhalla Seolla. Oli mylvinyt ikkunasta että ajaa päivisin Saudikeikkaa, yöt sannan ajussa, kahta tuuria täytyy repiä meneen, kuulemma leipä niin pieninä palasina maantieltä revittävä. Kulautti päälle vielä yhdellä hotaisulla puoli pulloa kosamiittia, jäykkänä, ja irvisti kuin turhapuro konsanaan päälle. Tämän jälkeen Lervo tokas "ei saatana, pakko se on lähteä kohti lauttarantaa"! ja väänsi FH12 kaaniansa käyntiin ja lähti Antwerpenia kohti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1276
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe