Koronan kustannukset

Anonyymi

Tilanne on nyt, että koronan takia ei saa hoitoa tarvittaessa vaan joutuu odottamaan, koska rokottamattomat vievät sairaalapaikat. Monetko ovat jo kuolleet?

Mielestäni yli 25-vuotiaat ja siitä vanhemmat rokottamattomat saisivat maksaa omat koronakustannuksensa ja sairaalahoitonsa, jos tarjolla on ollut rokotteita, mutta niitä ei ole otettu.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Iäkkäiden tulee todellakin ottaa koronarokotus, mutta antaisin sen lapselle ainoastaan, jos lapsella on perussairaus. On olemassa tutkimuksia, joiden mukaan mRNA kykenisi jossain tapauksessa menemään osaksi perimäainesta. Siis koronarokotuksen pitkäaikaisvaikutuksista ei ole tietoa.

      • Anonyymi

        Tilasto: ”Koronakuolemat” seuraa erittäin tarkasti COVID-rokoteannoksia Israelissa
        Valtamedian ja hallinnon toitottama "virallinen totuus" lienee tullut kaikille selväksi: Koronasta syytetään rokottamattomia ja kuolemantapaukset kirjataan "koronakuolemiksi". Mutta miten narratiivi peilautuu faktoihin erittäin korkean rokoteaseteen Israelista?

        Otetaanpa uutisointimme taustaksi muutama tieteellisesti todistettu fakta, jotka pakottavat kyseenalaistamaan esitetyn ”virallisen totuuden”.

        Ensinnäkin COVID-rokotetut kantavat tutkimuksen mukaan jopa 215-kertaisia tautimääriä rokottamattomiin verrattuna, joten koronapositiivisia ovat erityisesti kokeellisilla COVID-rokotteilla piikitetyt. Toisekseen, rokottamattomiksi on ryhdytty luokittelemaan henkilöitä, joiden edellisestä piikityksestä on kulunut yli kaksi viikkoa. On selvää, että esimerkiksi näin luodaan tavoitteellisia tilastoja ”koronakuolemista”.

        Todettakoon edelleen, että samalla rokotehaittoja ja -kuolemia peitellään aktiivisesti sekä valtamediassa että viranomaisten toimesta. Esimerkiksi Suomessa Fimea ei ole käsitellyt kuin murto-osan lääkeviranomaisille toimitetuista rokotehaittojen ilmoituksista ja määrä kasvaa jatkuvasti.

        Mikä siis on totuus? Israelissa on tilastoitu elokuun alusta valtava koronakuolemien kasvu, joka ajoittuu alkuhetkeltään tarkoin siihen, kun väestölle aloitettiin piikittämään kolmansia ns. ”tehosterokotuksia” Pfizerin solumuutoksia aiheuttavalla kokeellisella mRNA-yhdisteellä.

        Kuten alla olevat diagrammit osoittavat, ”koronakuolemat” jokaista miljoonaa ihmistä kohden seuraavat tunnontarkasti Israelissa jaettuhin rokoteannoksiin, jopa hämmästyttävällä tarkkuudella:


    • Anonyymi

      Tämä käsite rokottamaton on aika laaja.Olen kuullut,että jos 1 rokotuksen saanut joutuu sairaalaan hän on rokottamaton, koska ei ole täyttä rokotesuojaa.
      Samoin jos on saanut 1 rokotteen ja myös toisen , mutta toisen rokotteen saannista on alle viikko niin hänellä ei ole täyttä rokotesuojaa ja hän on rokottamaton.
      Samoin jos joutuu sairaalaan muun sairauden kuin koronan vuoksi ja saa korona tartunnan niin hän on koronapotilas jatkossa. Pitääkö nämä paikkansa.

      Mielenkiintoista olisi nähdä tilasto josta kävisi ilmi kuinka paljon on ollut sairaalassa niitä koronapotilaita kun rokotukset alkoivat, joilla ei ole yhtään rokotusta.Silloin kun ei ollut vielä rokotuksia kaikki sairaalaan joutuneet olivat tietenkin rokottamattomia.

      Kolmas rokotuskierros menossa.Onkohan kohta niin ja menöökä siihen,että sairaalaan joutunut koronapotilas määritellään rokottamattomaksi jos on vai 2 rokotusta saanut ja rokotukset ajallisesti saanut niin että määritelty rokotetuksi, mutta muuttuneeko tämä määritelmä jatkossa niin,että 3 rokotusta saanut on rokotettu ja 2 saaneet koronaan sairastuneet sairaalaan joutuneet ovat rokottamattomia.

      Sitten tuosta että rokottamattomien pitäisi korvata omat sairaalamaksunsa.
      Tämän joukon pitäisi sitten laajentua laajemmaksi.
      Alkoholin vaikutuksen alaiset kaatuilevat ja satuttavat itseään. Tulee murtumia, aivovammoja ym.työkyvyttömyyttä.Jokainen humalahakuinen alkoholia juova ottaa riskin, koska alkoholi vaikuttaa aivoihin ja ihmisen toiminta ei ole normaali.
      Eikö myös heidän tule korvata yhteiskunnalla aiheuttamansa kustannukset.

    • Anonyymi

      Korjaan siis yhteiskannalle

      • Anonyymi

        Korjaat yhteiskunnalle.

        Entä sitten yksilölle? Jos, kun verenkierto ja sydän rupee reistailee.? Tulee halvauksia ja kuolemia. Mikä on menetys näille yksilöille ja myös yhteiskunnalle, kun joudutaan sydän ja verenkiertoelin vaivaisia, halvaantuneita ym. hoitamaan vuosia jopa vuosikymmeniä moisen piikityksen takia.
        No, ne kuolleet eivät enää paljon rasita yhteiskunnan kassaa.


    • Anonyymi

      Kiire huono asia. No nyt vielä kerran ;) YHTEISKUNNALLE

    • Anonyymi

      Lista on todella laaja keiden tulisi korvata sairaskustannuksensa, koska ne ovat tavalla tai toisella väärin elämisestä aiheutuneet. Kuten alkoholista humaltuneet kompuroivat, kaatuilevat vanhukset ja vielä lääkityksen alaisena ottavat alkoholia ja aiheuttavat kustannuksia terveydenhuollolle.

    • Anonyymi

      Ei täällä Suomesssa - esimerkiksi pääkaupunkiseudulla - ole edelleenkään sellaista tilannnetta, että hoidon viivästymisä voitaisiin perustella koronpotilaiden suurella määrällä. Jal iisääkin koronpotilaitamahtuu kun ulkomalta olaan ottamassa( Virosta). TH vaan on ajettu alas koronan varjolla ja raukkamisesti. HUS haluaa vaan rahastaa ja rahaahan ulkomaisista potuilaista varmasti kertyisi.

    • Anonyymi

      HUS:n virkaloiset ne vaan heittelevät kansanryhmää vastaan kiihottavia lausuntojaan, ja iltapäivälehdet julkaisevat ne kiilto silmissä. Jonkun pitäisi puuttua tähän jo, esimerkiksi vähemmistövaltuutetun. Kyse on selvästä vihapuheesta ja syrjinnästä.

      Puhumattakaan miten meidän verovaroja käytetään. Tuollaisten p*skalääkärien ylläpitoon.

      • Anonyymi

        Sairaanhoitopiirien johtajaylilääkärien palkat ovat siinä 200 000 euron paikkeilla. Verovaroista kaikki. (Plus lääkeyhtiöiden bonukset.) Luulisi että sillä rahalla löytyisi jo vähän kunnioitusta palkan maksajaa kohtaan. Solvataan hävyttömästi potilaita.
        Samalla STM, Lääkäriliitto ja monet muut tahot julkaisevat pitkiä sepustuksia "potilaan itsemääräämisoikeudesta", "ihmisarvon kunnioittamisesta", "potilaan oikeudesta hyvään hoitoon ja kohteluun" jne. jne.
        Eduskunnan säätämä potilaslaki jo takaa nämä oikeudet, joiden rikkomisesta voi tulla sanktioita koska kyse on lakisääteisistä oikeuksista. Lisäksi on Lääkäriliiton omat eettiset ohjeet ( joita Lehtosen ja muiden sh-piirien pomojen "rokottamattomia" halventavat ja syyllistävät lausunnot rikkovat), ja monta muuta hyvää ja kaunista paperia. Nyt niillä papereilla pyyhitään Lehtosen ym. sanonko mitä.

        Tästäkö minäkin maksoin verovaroillani monta vuotta, että minä, kaikki perusrokotukset lapsena saanut ja siten täysin rokotettu kansalainen saisin kuulla nimittelyä "rokottamattomaksi", ja "viidenneksi kolonnaksi" (miksi sotakieltä? En ole sodassa ketään vastaan), "vastuuttomaksi", "toisilta hoitopaikan vieväksi" ties mitä. Vieläkin rumempaa on lehdissä kirjoitettu tulleen näiden valkotakkisten virkaloisten suusta viime aikoina. En voi uskoa, että elämme Suomessa, 2020-lukua. Näyttää pikemminkin Saksan vuodelta 1939.


    • Anonyymi

      Ne tulevat vielä pyytämään anteeksi, julkisesti. Katsokaa vain. Ottakaa popcornit esiin.

    • Anonyymi

      Eikös sitä olla jonotettu jo kauan enne kuin koronasta on ollut tietoakaan?
      Kuinka sitä jonotusta vasta nyt havaitaan?

    • Anonyymi

      Eiköhän ne rokottamattomat hylkiöt automaattisesti heitetä viimeiseksi. Kaikkialla haukkuminen ja syyllistys. Olisipa sitten muutama syntipukki vähemmän. Sillä heistä eroon pääsee, hienovaraisesti kuten muistakin hyödyttömistä luusereista tk:ssa kun ei sanota eikä tehdä mitään.

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe