Nainen saa kuningattaren kohtelun, kunhan......

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/suhteet/a/efae40e4-2e62-4d33-a649-4cd0efc58107
"”Arabimies kohtelee naista kuin kuningatarta”
Hanna-Mari kertoo suhteestaan irakilaiseen mieheen somessa, koska haluaa rikkoa ennakkoluuloja. Hyvistä arabeista puhutaan aivan liian vähän, hän uskoo."

Tuokin on Plus uutisartikkeli eli ei pääse lukemaan ilmaseksi, vaikka tuollaiset artikkelit pitäisi päästä lukemaan ilmaiseksi, muuten herättää epäilyjä, että jotakin salataan.
No niin naiset, nyt valkkaamaan arabimiestä, niin saatte kuningattarellista kohtelua, varpaitasi suudellaan, pestään viinillä, kylpyamme täytyy ruusunlehdillä ja oliiiveilla, tautalla soi rimpseän tunnelmallinen arabimusiikki ja seinään arabimies tekee ison reiän, että täysikuun loimu valaisee kylpyhuoneen ja kylpyhuoneeseen leijuu lämpimän kylpyveden höyry.
Kömpelö suomi mies jää auttamatta kakkoseksi, kun tarjoaa naiselle hauen kylpyammeeseen ja nainen joutuu alkaa haukea perkkaamaan.
Arabimies sensijaan tarjoaa suomi naiselle parasta viiniä ja viiriäisiä.

Hopi, hopi naiset, kymmenet tuhannet arabimiehet odottavat sinua, saat olla vaikka minkänäköinen kurppa tahansa, niin olet heidän silmissään kuningatar.

12

1705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No.... möhömahaisille suomi rölleille kelpaa iloistentalojen thaikut....

      • Anonyymi

        Entäs 'pyykkilauta' suomi-miehelle?
        Itse olen sellainen.
        Kyllä olen sitä mieltä että paras kumppani jokaiselle on puoliso omasta rotu, kulttuuri ja kansallisuuspiiristä. Itsellä suomalainen vaimo jonka kanssa ollut 20 vuotta ja lapset tehty. Kun on samanlainen tausta, myös ymmärrys on syvällistä.
        Suomalainen nainen voi huomata että arabimiehen 'rakkaus' muuttuu yhtäkkiä raivoksi jonkun väärinkäsityksen vuoksi jos miehen 'kunniaa' on luokattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs 'pyykkilauta' suomi-miehelle?
        Itse olen sellainen.
        Kyllä olen sitä mieltä että paras kumppani jokaiselle on puoliso omasta rotu, kulttuuri ja kansallisuuspiiristä. Itsellä suomalainen vaimo jonka kanssa ollut 20 vuotta ja lapset tehty. Kun on samanlainen tausta, myös ymmärrys on syvällistä.
        Suomalainen nainen voi huomata että arabimiehen 'rakkaus' muuttuu yhtäkkiä raivoksi jonkun väärinkäsityksen vuoksi jos miehen 'kunniaa' on luokattu.

        "Suomalainen nainen voi huomata että arabimiehen 'rakkaus' muuttuu yhtäkkiä raivoksi jonkun väärinkäsityksen vuoksi jos miehen 'kunniaa' on luokattu."

        Näinpä. Koska suomalaisilla ei ole ymmärrystä arabien kunniakulttuurin ekstreemistä luonteesta, on kantasuomalaisnaisen ja arabimiehen suhde (naisen) hengellä ja terveydellä leikkimistä.


    • Anonyymi

      Ei tule olemaan pitkäikäinen tuo kuningatar

    • Anonyymi

      Kumppani on kätevä vaihtaa samalla kun kännykkäkin.

    • Anonyymi

      Kyllä jos kaikki suomen naiset nyt voimaantuisivat ja joukolla menisivät Puolan ja valkovenäjän rajalle vastaanottamaan ja vaatimaan oikeutta arabimiehiinsä he varmaan saisivat jo ihan joukkovoimalla tahtonsa lävitse, Puola lopettaisi ilkeät estämisyrityksensä ja kaikki halukkaat muslimimiehet suominaisineen pääsisivät Suomeen. Suomen surkeat miehet voitaisiin sulkea jonnekin leireille verukkeena riittämätön rokotesuoja ja sitten poikkuhiljaa voisi näännyttää ne vaikka nälkään. Eiköhän vihreillä ainakin joku sensuuntainen suunnitelma jo olekin.

      -harmiseikirj-

    • Anonyymi

      Kerro sinä taparikollinen tänne stooris, mitään ei kuulu silverpäkkipaviaani.

    • Anonyymi

      Objektiiveja satojatuhansia kun sua kuvaa ei näy mitään muuta kun läskipää.

    • Anonyymi

      Huhheijjaa...
      Tietenkään ei ole miehen nimeä...monikohan nainen tunnistaisi kyseisen tietty ainahan voi esiintyä millä nimellä hyvänsä.

    • Kyllähän minäkin kohtelen naista kuin kuningatarta, kunhan hänen korkeutensa ensin laittaa ruuan, siivoaa ja pesee pyykit.

    • Anonyymi

      Niin no, ainahan sitä on suhteessa se alun kiihkeys, todellisuus paljastuu sitten myöhemmin, Säkkiin muija, ja turpiin ainakin kerran viikossa.

    • Anonyymi

      Voisiko joku ystävällisesti pastata tänne ne parhaimmat kohdat? En viitsi maksaa IL:lle mitään, vaikka tämän kaltaisia äärimmäisen järkyttäviä artikkeleita tulisi lisää.

      Ei voi muuta ihmetellä että missä v*tussa tämäkin nainen tai artikkelin kirjoittaja pitää aivojaan. Varmaan peräpäässä. Ei muuten voi käsittää kuinka joku voi vaarantaa satojen tuhansien kantasuomalaisnaisten hengen ja terveyden esittämällä näin h*lvetin paksun valheen. Ja joo, varmaan niin arabimies kohtelee suomalais/eurooppalaisnaista kuin kuningatarta, NIIN KAUAN KUNNES SAA KANSALAISUUDEN tai kihlat on ostettu. Sitten alkaa rajoittaminen, kyttääminen ja rankaiseminen ja nainen saa tuta jos laittaa liian piukeat leggingsit työmatkalle. Eli koittaa täsmälleen sama kohtelu minkä arabimies antaa arabinaiselle. Kaikkiin arabimiehiin tämä ei ehkä päde, niihin koulutetumpiin ja sivistyneempiin, mutta valtaosaan kuitenkin. Joten omalla vastuulla, ääliöt.

      T. Eläinoikeuspuolue rules

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2467
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1271
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      99
      1169
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1010
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      931
    Aihe