Tapasin kiinnostavan miehen ja nyt mietin voiko jutusta tulla mitään?

Anonyymi

Unohdin pari viikkoa sitten repun junaan. Koska tiesin lunastuksen tulevan kalliiksi, päätin mennä asemalle, kun seuraava juna saapuu sinne ja kysyin konduktööriltä voisiko auttaa reppuni takaisin saamisessa. Todella mukavan oloinen ja hymyileväinen mieskonduktööri pyysi puhelinnumeroni ja lupasi soittaa, jos reppu löytyy. Hän soitti samana iltana, että reppu löytynyt ja sopi antavansa sen seuraavana päivänä junasta, kun itse silloin työvuorossa. Annoin kiitoksena kahvipaketin, josta häkeltyi, ettei mitään olisi tarvinut. Toivotti hyvää syksyn jatkoa ja minä samaten hänelle. Viime viikolla luultavasti tuli sama konduktööri tarkastamaan liput. En 100% varma, koska maski, junan hytissä nähdessäni pari viikkoa sitten ei sitä ollut. Olin suunnittellut kysyväni tuliko antamastani kahvipaketista hyvää kahvia, mutta jäädyin tilanteessa ja näytin vain lippuni. Pelkäsin, jos erehdynkin henkilöstä ja muutenkin vaikea tilanne, kun muita vaunussa. En tiedä tunnistiko minut, koska samaten oli maski minullakin.

Onko mitään mahdollisuutta, että tästä voisi kehkeytyä jotain? En voi tietää milloin tapaan seuraavan kerran, koska työvuoroja en tiedä eli missä junissa on. Sen kuitenkin huomasin, että viime viikon juna oli sama kuin se, kun kysyin häneltä repustani eli ehkä samoja työvuoroja? Tuntuisi silti oudolta hänen mukaansa juna valita, kun en edes tiedä onko kiinnostunut eikä varmuutta siitä onko tuossa samassa junassa. Saati, että onko varattu. Asiakaspalveluun kuuluu auttaninen ja hymyileminen eli ei mitään osviittaa saa onko kiinnostunut pätkääkään.

Ja mitä sanoisin, jos näkisin seuraavan kerran? Mietin jos sanoisin 'Tuliko hyvää kahvia? Meinasin ensin kutsua kahville, olisitko tullut?' Ajattelin tuosta saavan käsityksen onko varattu tai muutenkaan kiinnostunut. Puhelimeeni on tallentunut hänen puhelinnumeronsa, mutta en viitsi olla liian suorasukainen soittaakseni tai laittaakseni viestin. Voisi pitää minä lie häirikkönä. Lisäksi en tiedä yhtään olisiko minulle mahdollisesti liian nuori.

Eli onko mahdollisuutta saada juttua aikaan konduktöörin kanssa?

11

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vain asiallisia kommentteja tänne.

    • Anonyymi

      Yleisenä sääntönä tekemättä jättämistä katuu enemmän kuin tehtyä. Stalkkaa tarpeen mukaan ja kysy se kahvikysymyksesi, minä ainakin olisin otettu ja lähestyminen olisi sopivan kohtelias, mutta hyvin selvä. Varaudu ojentamaan numerosi samantien, koska teillä ei välttämättä ole siinä aikaa puhua ja olisi turhauttavaa hakea vastausta myöhemmin. Onnea. Ja jos ei tärppää, kaloja riittää.

      • Anonyymi

        Kiitos vastauksesta. Mutta entä, jos sanoo olevansa varattu tai muuten ei kiinnostunut? Eikö silloin olisi noloa kohdata hänet seuraavan kerran uudestaan, jos osuu tarkastamaan lippua? Tai, jos onkin aivan liian nuori? Itse olen 40 enkä varma minkä ikäinen hän on. Voi olla 20-30-vuotias. Jotkut näyttävät ikäistään vanhemmilta tai nuoremmilta. Kamalaa, jos olisi esim. 17-18-vuotias. Olisi silloin kuin tv-sarjasta, kun Frendien Monicalle paljastui liian nuori deitti :/


    • Anonyymi

      Toinen juttu mitä mietin on, että mistä voin tietää missä asuu eli, jos kahville meno ei sen takia onnistu, jos aivan liian kaukana?

    • Anonyymi

      Mutta kuinka repun kanssa, onko reppu kunnossa?

      • Anonyymi

        On, sain sen takaisin ehjänä ja kaikki tavarat tallella.


    • Anonyymi

      Ja sillä on iso koholla oleva luomi suun vieressä. Ehkä ei mun tyyppi, jos heti löysin siitä jonkin häiritsevän piirteen.

    • Anonyymi

      No onhan sillä sun numero jo, pidät silmäpeliä vähän. Vaikka jotain karkkipussia alat pitämään mukana ja tarjoat sopivan tilaisuuden tullen kun olette jo hieman tuttuja kuitenkin.

      • Anonyymi

        Miten sinä etenisit jutussa? Uskaltaako kysyä kahville jo seuraavalla kerralla vai pitäisikö ensin vähän jutella, kun enhän tunne lainkaan? Joka tapauksessa tarkoitus kysyä tuliko hyvät kahvit. Oikeasti äiti antoi kahvipaketin (äidin kanssa olin liikkeellä) , koska itse en olisi niin nopea ollut, kun piti ottaa reppu vastaan junan ovesta asemalle pysähtyessä eikä juna ollut siinä kuin minuutin jatkessa matkaa. Toivottavasti ei pidä minua ihan äidin tyttönä, mutta oli vain toimittava nopeasti tuossa tilanteessa 😐 Äidin ideana oli kutsua kahville kiitoksena hyvän palvelusta, mutta ei viitsinyt, jos onkin naimisissa ja tuskin muutenkaan olisi tullut vieraaseen paikkaan.


    • Anonyymi

      Ei tullut sama konnari tällä kertaa, vaikka matkustin täsmälleen samalla junalla kuin viikko sitten. Täysin sattuman varaista siis.

    • Anonyymi

      Jos sinulla on hänen puhelinnumero niin etsi fonectasta nimi ja sitten katsot, että onko hänellä facebook profiilia. Jos on niin sieltä selvinnee hänen sivilisäätynsä. Toinen tapa on, että kysyt suoraan ja 50% 50% todennäköisyydellä siitä joko tulee jotain tai sitten ei. Eipähän ainakaan tarvitse kiikkustuolissa sitten miettiä, että olisko ollut jotain saumaa hänen kanssa vai ei.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2730
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      209
      1753
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1465
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1221
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      943
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      826
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      740
    Aihe