Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten päästä yli toksisesta kaverista??

Anonyymi

Moi. Mulla on yks kaveri jonka kanssa olin hyvä kaveri kaks vuotta. Kuitenkin välillä siitä on ilmenny vähän 'narsistisia' piirteitä ja se ei osaa oikein myöntää virheitään. Se on kans ollu todella ilkeä ja aggressiivinen sanoistaan. On tosi uuvuttavaa olla tälläsessa kaverisuhteessa, missä tuntuu siltä, että mua pidetään tyhmänä. Kuitenkin päätin katkaista välit enkä oo jutellu viikkoon tälle ihmiselle. Hän ei myöskään ikinä pyytänyt anteeksi käytöksestään. Kuitenkin tekisi mieli kokoajan mennä puhumaan kavereille siitä kuinka ilkeä se on, vaikka haluaisin vaan päästää irti. Se on kans samassa koulussa mun kanssa, ja vertailen itseä kokoajan tähän henkilöön. Tarvisin jotain neuvoja, millä voisin päästä yli tästä ja jatkaa elämää

6

848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinä olet itse varmaan tämä kaveri?

    • Anonyymi

      Olet menossa oikeaan suuntaan vähentämällä kanssakäyntiä hänen kanssaan.
      Kun joudut kohtaamaan hänet, toivottavasti muitakin on ympärillänne, jolloin voit vahtaa muutaman täysin neutraalin lauseen hänenkin kanssaan. Ja jätä asia siihen.

      Varo sopimasta mitää yhteisiä tapaamisia, mitään yhteistä viestien vaihtoa.
      Mikäli hän soittaa ja vastaat, pidä keskustelu lyhyenä, menemättä henkilokohtaisuuksiin.
      älä vastaa mihinkään someyhteydenottoihin.

      On tarpeetonta mainita hänen käytoksestään, se olisi sama kuin bensan heittämistä tuleen. Vain poista hänet ystäviesi joukosta, aivan hiljaa ja huomaamatta.

    • Anonyymi

      Ei ilkeät ihmiset tajua, että ne on ilkeitä. Anna vaan olla. Ei se ole sinun vikasi. Mitä parempaa ajateltavaa löytäisit?

    • Anonyymi

      Toksinen, narsistinen; kouluikäiset nuoret eivät käytä kyseisiä sanoja.
      Aloitus on ilmiselvästi keski-ikäisen trollin näppäimistöltä lähtöisin, ei vaadi tämän enempää kommentointia.

    • Anonyymi

      Minulla samanlainen kokemus. Olen mies ja tämä unelmieni morsian, nainen. Joo, alku meni siten että tunsin olevani onneni kukkuloilla. Mistä näin mahtava ja ihana nainen juuri minulle löytyikään. Miten hän voikin olla juuri niin ihana, että täyttää kaikki toiveeni.

      Kunnes, yhtäkkiä tunsin että hän vain hyväksikäytti minua, alkoi ostattaa minulla kaikenlaista itselleen. Kohteli minua välillä kuin ilmaa. Teki ohareita. Ei vastannut puheluihin. Syytti minua jos en heti vastannut puheluun. Jätti minut koska piti minua vaikeana ihmisenä, joka ei vastaa puheluihin, vaikka itse teki juuri niin.

      Otin jättämisen okei, ja toivotin hyvää jatkoa hänelle. En siis vetänyt herneitä mistään, vaan olin asiallinen. Meni kuukausi, kunnes tämä nainen soitti, muina naisina, että maistuisiko kahvit, että hän on miettinyt asioita.

      Eli onki minut takaisin. Tein tämän virheen, ja lankesin kahviin ja seksiin. Jonkin aikaa meni hyvin, hän nosti minua jälleen jalustalle, kunnes alkoi vähättely, ignooraus, jne. Taas vähitellen hän katosi eikä vastannut mihinkään. Annoin olla, kunnes soitti vihaisena minulle ja syytti etten välitä hänestä, kun en ollut viikkoon enää jaksanut yrittää soitella. Siksi koska hän ei vastannut edes whatsapp viesteihin.

      Taas sovittiin, että juttu on ohi. Ja hän haukkui minut kylmäksi ihmiseksi. Ja kehui olevansa lämminsydäminen ihminen, eikä voi jatkaa näin onnettomassa suhteessa, jossa mies on niin vaikea ja hankala. Olin aivan ällikällä lyöty, koska itse juurikin olen ollut se suhteen ylläpitäjä, aina siihen jätetyksi tulemiseen asti.

      Seuraavaa yhteydenottoa odotellessa. Taas. Tiedän melkein varmasti, että jonkin ajan päästä hän ottaa jälleen yhteyttä, muina naisina. Miten tällaisten kanssa pitäisi toimia.?

      • Anonyymi

        Kun se tarvitsee jotakin sinulta, silloin ottaa yhteyttä ja teeskentelee mukavaa?
        Minulla oli samanlainen "kaveri". Pääsin onnekseni hivuttautumaan eroon siitä. Yhä se kehtaa soittaa kun haluaisi jotakin. Pelaan sen peliä siinä hetken mutta en missään olosuhteissa sen pidemmälle mene. Toivon ettei edes vahingossa tavata enää. Se verran tuhoisa se valehteleva, itsekäs, väkivaltainen, mitätöivä, henkisesti ja rahallisesti köyhä varas oli.
        Mieti haluatko olla käytettävissä kun se haluaa. Jos arvostat itseäsi et epäreilua käytöstä siedä. Toinen ei siitä mieleisemmäksi muutu. Jos otat vastaan, sama meno jatkuu. Jos ei sulla muita ja panettaa, mikäs siinä jos ei taudit pelota.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe