Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tartuntojen laskeminen on turhaa

Anonyymi

Tartunnat kuuluvat influenssa-epidemioihin. On normaalia että virus leviää ja monet sairastuvat. Siksi näiden tartuntalukujen seuraamisessa ei ole järkeä. Ja todelliset tartuntaluvuthan ovat moninkertaisia, koska kaikki eivät mene testattaviksi.

Viruksen vaarallisuus on se mikä aiheuttaa erilaisten suojatoimien perusteet. Vaarallisuutta pitäisi verrata vuosittaiiin kausi-influenssoihin, mitkä nekin aiheuttavat sairaalahoitoa ja johtavat jopa kuolemaan, kun kyse on huonokuntoisesta potilaasta. Niin on aina ollut. Korona ei minusta eroa aikaisemmista merkittävästi.

Influenssojen poistaminen maailmasta rokotuksilla ei onnistu. Nyt sekoitetaan asia Polioon ja muihin. Influenssat laantuvat yhä sairastamalla ja luonnollisella immuniteetilla. Siksi terveiden ihmisten pitäisi antaa sairastaa Korona pois. Riitävän monen sairastuminen alkaa laskea tartuntoja, rokotukset saattavat toimia jopa päinvastaiseen suuntaan.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Influenssaa ei yleensä edes testata kuin siinä tapauksessa että sairaus pakottaa sairaalahoitoon. Influenssarokotetta muunnetaan vuosittain ennusteiden perusteella, jotta se tehoaisi uuteen viruskantaan. Influenssarokotteiden teho vaihtelee ehkäpä noin 50 prosentista 80:een, koska ennuste ei aina osu kohdalleen. Influenssaan sairastumien ei tuota laumaimmuniteettia, joten rokotus kannattaa.

      Perusterveet ihmiset selviävat influenssasta käytännössä lähes aina viikon-parin sairastamisella. Mutta heikommille se tuo jopa kuoleman.

      Korona ei ole influenssa, kyseessä on aivan eri luokan sairaus joka otetaan hoidossa huomioon. Influenssa voi aiheuttaa pahimmillaan keuhkokuumeen, joka on bakteerisairautena hoidettavissa mm. antibiooteilla. Korona aiheuttaa keuhkosairauden johon ei ole lääkettä, siinä hoidetaan vain oireita (hapettamalla ja asentohoidolla) toivoen että ihmisen oma vastustuskyky parantaa sairauden. Vakavasta koronasairaudesta jää usein vaurioita keuhkoihin, joka aiheuttaa ongelmia tulevassa elämässä (jos siis jäi henkiin). Korona aiheuttaa myös muita sairastumisia, esimerkiksi koronasairaus aiheuttaa 18 kertaa useimmin sydänlihastulehduksen kuin korornarokotus.

    • Anonyymi

      Testaamisella ei ole muuta tarkoitusta kuin saada pidettyä pelkoa yllä....että saataisiin mahdollisimman paljon ihmisiä piikitettyä koska rokotefirmat kirnuaa rahaa tahkon lailla..ja suomikin on sitoutunut eu talutusnuorassa vuosien sopimuksiin ja moniin rokotekierroksiin...nyt heillä on vain ongelma kun ihmiset alkaa ymmärtää että rokotekattavuus nousu on suoraan yhteydeSsä tautitapausten nousuun myös...

      • Anonyymi

        ihan sama vaikka ne saa siitä rahaa koska ne ovat normi kansalaiselle ilmaisia. Siitä ei ole mitään muuta haittaa kun pikku kuume mitä ette antivaxer selvästikkään kestä. Jos vielä vetoatte siihen että ne aiheuttaa autismia tai jotain muuta, niin sillä perusteella yli puolet maailmasta ovat autistisia. Ainoat autismi tapaukset eivät ole tulleet rokotuksista vaan teidän antivaxereiden vanhempien geeneistä.


    • Anonyymi

      Minäkin sairastin jonkun flunssan kataisen viime talvena , enkä mennyt testiin , mutta maskia käytin sen ajan.

    • Anonyymi

      Koronalla pystyy tekemään rahaa 🤣

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe