erotuskaa miellä

20V naimisissa sitten päätettiin erota eipä olisi uskonut miten kurjalta tuntuu ei ole ketöön vieressö tuhisemassa.

23

2770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Päätä pystyyn , elämä jatkuu.

    • Anonyymi

      Riippuu varmaan eron syistä. Omalla kohdalla ero oli jotenkin niin selvä, että se oli suuri helpotus. Tuskaa tuotti ero lapsista.

      • Anonyymi

        Eihän lapsista erota , vanhemmuus jatkuu hautaan saakka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän lapsista erota , vanhemmuus jatkuu hautaan saakka.

        Niinhän sitä olettaisi. Täällä sinakin lasten äiti lähti häntäheikin mukaan ja lapset jäivät minulle. Ei ole äitiä näkynyt moneen vuoteen.

        t. Eri vastaaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän lapsista erota , vanhemmuus jatkuu hautaan saakka.

        Ehkä kirjoittaja tarkoittaakin sitä, että "ero lapsista"-eron jälkeinen muutos siihe vanhaan...eli ei näe lapsiaan välttämättä edes joka viikko eron jälkeen jos niin on sovittu huoltajuudesta. Sitähän se ikävä kyllä on....vaikka ei ehkä haluaisi asioiden niin menevän.


    • Anonyymi

      Yksinäisyys iskee tajuntaan todella lujaa, kun yhteiset asiat niputetaan kylmästi ja alkaa taistelu talouden realiteettien kanssa yksin. Vasta eron kohdalla huomaa ne kylmimmät piirteet toisesta, itsekkyys on aikamme syöpä, empatiakyvyt loistavat poissaolollaan. Joululauluja kuunnellessa tulee kyynel silmään, kun muistaa lasten naurun aattoiltana vatsat pinkeinä jouluruokaa. Minulle perhe on ikuinen ja pyhä asia, joka ei papereita kirjoittamalla katoa mihinkään, se mikä on sydämeen painettu, ei koskaan häviä.

    • Anonyymi

      Sama tässä!:( Ja vielä vaikempa kun vaan toinen päätti! :(((((

    • kiitos että sain jonkin sortin kommentteja
      olen jotenkin luullut olevani *kova kundi yk joukot ym ikävät asiat nähty*
      mutta kyllä toi nyt noin 15v vuoden jälkeen koittelee!!!! eikä nyt kyse ole muusta oikeesti kuin toisen läsnäolosta itse pystyn suojelemaan tai ainakin luulen lapsia heidän äitiään ja perus oletuksena että valmennan kamppailulajeja...
      no turha koittaa pönkittää itseään
      tarvitsisin vain kenen kainalossa nukkua......

      • Anonyymi

        Tiedän tunteen....en vain ymmärrä toisen osapuolen "kylmyyttä"- eron jälkeen. Ihan kuin ei olisi mitään tunteita ollutkaan....itseeni vissiin satutin eniten ......kamalaa tajutakaan mitä ero tekee....sattuu. Ja vielä pahemmalta kun toisesta ei näytä sattuvan erp ollenkaan jatkaa elämäänsä kuin ennenkin. Jokseenkin kyllä ärsyttääkin. Lähes samat vuodet meillä yhdessäoloa,vaan pitkään jo oli etäistä. Sen toisen puuttumisen kyllä huomaa.


    • kiitos kaikille jotka jakoi ajatuksia ja oli positiivisessä hengessä mukana

    • Anonyymi

      Moi.
      Sama tilanne minulla. Olisi niin ihanaa pötkötellä jonkun kivan ihmisen vieressä ja jutella vaan. Ja nukkua siinä. Tuntea, että siinä on joku aito
      elävä ihminen.
      Yksin on ihan kivaa olla, mutta välillä olisi ihanaa olla jonkun vieressä. En kuitenkaan ole missään nimessä valmis uuteen parisuhteeseen, että sellaista en edes hae, en edes laastaria.
      Olisi vaan kiva jakaa asioita jutellen. Huoh.

      • Anonyymi

        Luonnollista se on kaivata välillä toisen ihmisen läheisyyttä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Luonnollista se on kaivata välillä toisen ihmisen läheisyyttä.

        Onko tällä palstalla sinkkua tai yh äitiä ketä olisi kiinnostunut tutustumaan.


      • Anonyymi
        visual kirjoitti:

        Onko tällä palstalla sinkkua tai yh äitiä ketä olisi kiinnostunut tutustumaan.

        Heippa, minä olen aika vasta eronnut ja tunnistin samoja tuntoja kuin mitä luin ketjussa sinun kirjoittavan...olisi mukava jakaa ajatuksia ja tunteita ja yli päänsä elämää eron jälkeen ja kun nyt on yksin. Lapsia minulla ei kyllä ole, että en tiedä onko se este sinulle tutustumiseen? Aurinkoista kevättä ja vappua joka tapauksessa sinulle ja kaikkea hyvää! :)


    • Kiitos kivasta vastauksesta miten saan sinuun yhteyden tai sinä minuun ??? Saako tänne kirjoittaa e-mailia puh num tai ………..

      • Anonyymi

        Kiva kun toi vähän piristystä jo vastauskin...kyllä kai tänne varmaan saisi jonkun anonyymin spostin kirjoittaa, ainakin luulisin niin...Se on alkuun edes joku yhteys, sittenhän voi miettiä muita vaihtoehtoja josko juttu luistaa :) Hyvää yötä sinne jonnekin!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiva kun toi vähän piristystä jo vastauskin...kyllä kai tänne varmaan saisi jonkun anonyymin spostin kirjoittaa, ainakin luulisin niin...Se on alkuun edes joku yhteys, sittenhän voi miettiä muita vaihtoehtoja josko juttu luistaa :) Hyvää yötä sinne jonnekin!

        Voitko koittaa tuleeko [email protected]
        Jos ei mitään kuulu niin koitetaan puolin ja toisin jotain.
        Minkä ikäinen sinä olet ?
        Asutko missäpäin.
        Itse varsin tekis mieli sanoa fiksu mutta kuulostaa kehulta kun tarkoitan että ajattelen yleensä ennenkuin teen.
        Pidän matkustelusta kalastuksesta Lapista ja Norjasta eritoten vaikka nyt olenkin muutamia tuhansia kilometrejä etelämpänä. Toiv viesti tulee. Hyvää yötä.


    • Moikka!
      en ollut vielä saanut sähköpostia saitko sen viestin vai keksitkö miten voimme saada yhteyden toisiimme

    • 046 6893498 jos voit textata esim niin pääsisimme tutustumaan

    • Hei kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille ja asiallisista vastauksista
      Joitain häirikköjä nyt näyttää aina olevan ja siksi laitoin luukun e-mailin kiinni
      Jos joku nuori terveppäinen matkailusta ym olis kiinnostunut tutustumaan kirjoitatko eturp74(at)gmail.com

    • Anonyymi

      Eron jälkeen voi joko jäädä vellomaan siihen kainalon puutteeseen, ja väkisin yrittää etsiä uutta ihmistä rinnalle.

      Tai sitten voi tehdä niin kuin minä tein, eli löytää itsensä, ja huomata että kainalon kaipuu vähenee ja vähenee. Tajuta että elämä on paljon muutakin kuin pelkkä parisuhde.

      Eron jälkeen kipuilin noin vuoden verran, ajattelin ensin että teen mitä tahansa että löydän naisen, ja että olen tälle sitten niin täydellinen kuin ihminen voi olla. Kunnes jokin päässäni kysyi, "onko se tosiaan elämän tarkoitus" ja "onko siinä mitään järkeä". Kenelle elän, tässähän on vain yksi elämä. Miksi kuluttaisin siitä seuraavat vuodet johonkin etsimäntään ja simppaamiseen. Ei, ei ja ei. Hoksasin, että elämässähän on paljon kaikkea muutakin. Parisuhde on yksi kokemus, nyt voi nauttia välillä siitä vapaudesta ja tehdä jotain ihan muuta.

      Toki vanhemmuus ei mihinkään häviä. Itseasiassa pääsen näin miehenä jopa parempaan isän rooliin, mitä se oli parisuhteen aikana, jossa ex-vaimolla oli tietynlainen henkinen yliote ja hänen hengityksensä tahtiin piti elää ja hengittää.

      Ja siis tulin jätetyksi, siten että exä hyppäsi lennosta uuteen. Oli ollut jo selän takana kieroa peliä ennen eroa. Totesin etten jää väittelemään asioista, ja vänkäämään, mikä johtui mistäkin. Vaikka hänhän veti minua retkuun kuus nolla. Mitä väliä, oma valinta sekin. Täytin eropaperit ilomielin, ja päätin että otan oman elämäni haltuun, enkä jää rääkymään epärehellisen naisen perään. Menkööt seuraavan ongelmaksi.

      Nyt myhäilen tyytyväisenä, oman elämäni herrana. Joku yhdenillan juttu piristää joskus, mutta en lähde koskaan mihinkään vakavampaan, ja teen sen heti selväksi. Mitään kainaloa en kaipaa. Nukun yksikseni kaikkein parhaiten, kun ei ole ketään liikuskememassa ja kolhimassa polvillaan. Muutaman kerran olen eron jälkeen ollut jonkun yhdenillan heilan kanssa intiimisti, mutta olen todennut että oma käsi on paras. Ei se seksi naisen kanssa nyt niin ihmeellistä ole, kun sitä on elämän aikana niin monta kertaa tullut koettua. Oma käsi on paras ja helpoin, ja mielikuvitushan sen parhaimman nautinnon takaa. Ei se saman naisen jyystäminen pidemmän päälle hääviä ole, taikka siitä katoaa jokin kipinä, siinäkin usein moni on silmät kiinni ja antaa mielikuvituksen parantaa tunnelmaa.

      Et näin mulla...

    • Anonyymi

      Kurjalta tuntuu, kun tottunut siihen ihmiseen vieressä nukkumassa. Minutkin vaihdettiin lennosta uuteen, oli eksä ahdistunut jne. Silti kaipaa.. Pahinta tämä yksinäisyys ja tyhjä talo. Viikot lasten kanssa auttaa jaksamaan.

    • Anonyymi

      Voi perse teidän kanssa.
      Päästät peiton alla suhupierun, siinä sulle tuhinaa.
      Ite erosin 22v pitkästä liitosta ja elämäni paras asia. Loppui se naputus ja en ole pillua saanut nuorenakaan niin paljon kuin nyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe