Muutin mieltä lapsista

Anonyymi

Kun pari vuotta sitten aloimme tapailemaan mieheni kanssa, hän ilmoitti heti alkumetreillä ettei sitten pysty lasta minulle antamaan koska on pistänyt piuhat poikki, syystä ettei missään nimessä itse lisää lapsia halua saattaa maailmaan. Hänellä on kaksi aiemmasta suhteestaan, ainakin ensimmäinen oli vahinko, toisesta en ole kysynyt että miten sai alkunsa. Mutta ei siis ole ikinä isäksi halunnut ja teki lopullisen ratkaisun omalla kohdallaan ettei vahinkoja enää uudelleen voisi tapahtua.

No, minä olin silloin kamppaillut lapsi asian kanssa jo pitkään koska olin aina haaveillut äidiksi tulemisesta mutta kun ei elämä suonut parisuhdetta perästäkään niin "päätin että en lapsia tarvitse ja selviän elämästä ilmankin. Ja kun sitten viimein Löysin miehen, joka ilmoitti ettei lapsia voi minulle antaa, ajattelin olevani täysin sujut asian kanssa ja etten tosiaan itsekkään niitä lapsia enää halua.

Nyt kuitenkin olen jo jonkun aikaa kamppailut tunteideni kanssa, jotka sanovat että haluan lapsia, haluan oman perheen. Ja valitettavasti se että ikä alkaa tulemaan vastaan, ei tee asiasta helpompaa koska päätös on oikeasti tehtävä nyt. Minun on yhä vaikeampi hyväksyä mieheni lapset, ja mieheni tunteet omia lapsiaan kohtaan kun ainut ajatus päässäni on se että miksen minä saa kokea samaa.

En ole asiasta vielä puhunut mieheni kanssa, koska tiedän hänen kantansa asiaan, hän on useasti ilmaissut sen että jos joskus koen tarvetta hankkia lapsia, niin se on sitten ero. Vaikka hän on tämän selkeästi ilmaissut, sekä sen että ymmärtää kyllä että minun ikäisellä naisella saattaa se sisäinen kello alkaa tilittämään. Niin tunnen itseni silti aivan älyttömän pahaksi ja kamalaksi ihmiseksi, syystä että olen sanonut aiemmin etten lapsia halua, enkä tiedä miten päin asian ilmaisisi että Hei anteeks, haluanpas sittenkin.

4

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän se auta kuin kertoa asia suoraan. Erot eivät ole koskaan mukavia, oli syy mikä tahansa. Ihmiset kasvavat ja muuttuvat, ja lasten hankinta tai hankkimatta jättäminen on yksi suurimpia asioita elämässä. Miehelläsi on jo lapset, vaikka ei niitä ehkä toivonutkaan, eikä näin ollen voi oikein ymmärtää tilannettasi täysin. Hän ei ehkä koskaan halunnut lapsia, mutta koska sai niitä silti, niin ei ole koskaan tullut sen tilanteen eteen että olisi mahdollisesti voinut matkan varrella muuttaa mieltään.

      Sinulla on täysi oikeus haluta äidiksi, eikä mies voi syyttää sinua siitä että on itse tehnyt elämässään päätöksen jonka vuoksi ei niitä lapsia sinulle pysty mahdollistamaan. Mies eläköön oman päätöksensä kanssa, tee sinä omasi ja elä sen päätöksen kanssa.

    • Anonyymi

      olet tainnut useamman kerran jo kysellä tuosta.

      Kyllä se niin on, ellei miehesi ole muuttanu mieltään lasten hankinnan suhteen, etsi toinen mies.

      Sinulla on oikeus tehdä lapsi jos tiedät kykeneväsi kasvattamaan se yksin, ilman miestä.

      • Anonyymi

        "Sinulla on oikeus tehdä lapsi jos tiedät kykeneväsi kasvattamaan se yksin, ilman miestä."

        Miksi aloittajan yksin pitäisi se lapsi hankkia ja kasvattaa? Kai hän voi löytää itselleen uuden miehen kenen kanssa sen perheen perustaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sinulla on oikeus tehdä lapsi jos tiedät kykeneväsi kasvattamaan se yksin, ilman miestä."

        Miksi aloittajan yksin pitäisi se lapsi hankkia ja kasvattaa? Kai hän voi löytää itselleen uuden miehen kenen kanssa sen perheen perustaa?

        Tietenkin voi!!
        Kunnon miehiä vain ei kasva joka oksalla noin vain napattavaksi. Silloin yh äiti on paljon, paljon paremmassa asemassa kasvattaakseen lapsestaan rakastavan, ahkeran , kunnioitettavan itseään ja yhteiskuntaa tukevan kansalaisen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2014
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1710
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1157
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      1
      1122
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      130
      1068
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      956
    Aihe