Vetytalouden kannattaminen narsismin piirteillä.

Anonyymi

Vetytalouden liiankin innokas kannattaminen tai vastustaminen voi mennä överiksi jos se saa narsismin piirteitä. Toki tätä ilmiötä ilmenee varmasti myös muidenkin aiheiden keskusteluissa, mutta erityisesti olen sitä huomannut vetyautojen ja koronarokotevastaisuuden keskusteluissa. Näitä tutkivia artikkeleita löytyy paljon netistä kun vain laittaa googleen "narsismi", mutta mielestäni tämä on selkein ja kuvaavin miten narsisti toimii kun se saa todella vallan vetyautojen keskusteluissa.

Pääkohdat artikkelista ovat: Kieltäminen, hyökkäys on paras puolustus, syyllisten osoittelu, oman erinomaisuuden polkeminen - ja muiden polkeminen, valehtelu, ei koskaan yksin häviämässä ja uhrin viitta harteille.

https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000006621528.html

Kun viimeinkin vetyautot saadaan suomeen niin alkaa täälläkin väittelyt entisestään lisääntymään... narsismin piirtein. Kannattaa lukea, niin ymmärrät paremmin vastapuolta kun huomaat keskustelun tason menevän överiksi.

62

1350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tälläinen ihminen on täällä palstalla "vetynarsisti" :D

    • Anonyymi

      "Arvaamaton ja rauhaton.
      Yökaudet missä lienee...
      Ja kohtauksen järjestää
      Ei tarvi paljon yllyttää.

      Haavoittuvainen pikku gimma
      Herkät kasvot ja pienet rinnat.

      Karkottaa äidin huoneestaan.
      Tussilla seinään kirjottaa:
      "Mä tarvitsen vapautta,
      En kaipaa vanhan toistoa!"

      Haavoittuvainen pikku gimma
      Herkät kasvot ja pienet rinnat."

      https://www.youtube.com/watch?v=XjRyTF-0iaQ

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jotkut sijoittavat pörssissä vetyosakkeisiin ja voi olla aika isoja summia taloudellisesti kiinni vedyssä (jopa osakevelkaa) ja suuria tunnepohjaisia toiveita rikastumisesta, joten puheet voivat olla sen mukaisia varsinkin jos kepillä suhaistaan ampiaispesää "vetytalous ei voi toimia" kommenteilla (raivoa). Voi olla todella vaikeata myöntää oman tietämättömyyden takia suurista näkymistä huolimatta ettei ihmiset halua ostaa vetyautoja, jolloin koko korttitalo kaatuu vetyosakkeiden hiljakseen laskiessa. Siinä on kuumat paikat myynkö nyt (pienellä) tappiolla vai odotanko käännettä kun sen pitäisi olla ihan kulman takana. Parin viime vuoden aikana on tullut useita pieniä (tai jopa suuria) vetyalan yrityksiä pörssiin ja monilla niistä on osakkeen hinta vain selvästi laskenut.

      Jollakin voi olla myös koulutus ja työpaikka vetyalalla, niin samaan tapaan voi harmittaa kaikenlaiset vetyyn liittyvät negatiiviset arvostelut. Kuka nyt omaa työpaikkaa haluaisi menettää tulevaisuudessa varsinkin jos vielä tykkää työstään jolloin toivoo oman työnantajansa menestystä.

      Keksittekö muita syitä vetytalouden fanaattiseen kannattamiseen ja vasta-argumenttien kieltämiseen (esim. vetyautojen heikot myyntitilastot useamman vuoden aikana)? Aina se ei välttämättä ole narsismia... vaikka sellaiseksi se saattaa raivoamisen takia kääntyä.

      • Anonyymi

        Vetyosakkeet... no ne on kauan sitten myyty. Vety on jotain, joka on aina "muutaman vuoden päässä". Ei tarvitse olla kummoinen nero, että ymmärtää teknologian jäävän kakkoseksi, jos hyötysuhde on vain kolmanneksen kilpailijaan verrattuna.

        Nyt on Teslaa, kaivosfirmoja yms. akkutuotantoon ja kierrätykseen liittyviä ja viimeisimpänä Kempowerin osakeannista siivu. 1500 osaketta taisin merkitä, saa nähdä paljonko loppujen lopuksi tulee.


    • Anonyymi

      Thaimaan kulttuurissa kun turisti erehtyy rähjäämään syyttä suotta esim. hotellin virkailijalle, niin yleensä työntekijät vain poistuvat ja jättävät tylysti tälläisen ihmisen palvelematta. Kyse on termistä kasvojen menetys.

    • Anonyymi

      Mietteitä myös huonosta käytöksestä. Portaat keskusteluissa ovat: Kumoaminen, vääräksi osoittaminen, vasta-argumentti, vastustaminen, tyylin arvostelu, ad hominem ja parjaaminen. Varmaan myös terveyspuolella keskusteluissa on melkoisia sotia.

      https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/ad-hominem/

      • Anonyymi

        Eipä täällä mikään normaali argumentointi auto mitään, kun esim. vetyhöperöt valikoivat vain heidän ruusunpunaisiin unelmiinsa sopivat faktat ja jättävät jättiläismäiset huonot puolet kokonaan huomiotta.

        Erityisesti koko hommasta käytännössä mahdottomaksi tekevän heikon hyötysuhteen sekä valmistuksen ja korjauksien kustannukset ja päästöt.

        Eikä sitäkään muisteta, miten vetytankkaus käytännössä toimii: 150 m varo-alueet tankkauspisteen ympärillä, sähköä syövät kompressorit ja koko komeuden järjetön hinta yhtä palveltua vetyautoa kohti.

        Akkusähkölläkin on heikkoutensa (lähinnä se, että lataus vie kymmeniä minuutteja pikalaturilla), mutta käytännössä ne toimivat kaikilla osa-alueilla vetyautoja paremmin.


    • Anonyymi

      Ei vetytaloudessa ole mitään huonoa, mutta henkilöautoihin sitä ei taida tulla meille, koska se on niin kallista ja teollisuus vie vedyn.

    • Anonyymi

      Pienimmät koirat haukkuvat eniten. Egolla korjataan se mitä ei totuudella (koolla) voida pullistella.

    • Anonyymi

      Kyberuhkan alempi muoto on myös väärän tiedon levittäminen netissä kääntäen suuria joukkoja valheellisesti jotakin vastaan edistäen itsekkäästi omaa etuaan. Sitten kun tälläinen ihminen pääsee vielä korkealle valtaan, niin "sotiminen" alkaa jakaen syvästi kahtia jopa vihamielisesti. Narsistit ovat tässä hyviä sekoittamaan pakkaa kylväen epäilystä saaden vähintäänkin pienen osan "vaihtamaan puolta".... kunnes pitkän ajan kuluessa heillekkin tulee totuus eteen ja pienempi osa edelleen uskoo valheisiin.

      Trump, tapaus Capitol Hill jossa kuoli 5 ihmistä, koska uskoteltiin että vaalitulos oli varastettu.

      https://www.youtube.com/watch?v=jWJVMoe7OY0

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Totuus on narsistille myrkkyä ja jos se sotii narsistisen ihmisen kannattamaa maailmaa vastaan, niin silloin on nimenomaan hyvä tykittää täällä netissä niitä faktoja pysyen totuudessa. Narsisti menettää hermonsa ja alkaa tekemään kaikenlaista kiusaa kommenteissaan paljastaen olevansa oikeasti huono häviäjä vaikka uskoo sisimmässään ylimielisesti valheellisesti olevansa voittaja.

    • Anonyymi

      Narsistit koittavat puhua toista ympäri ja jos se ei onnistu, niin otetaan henkinen väkivalta käyttöön suututtaen ihmisiä ympärillään oikeassa elämässä. Narsisti ei välttämättä tajua (tai halua tajuta) miltä hänen kirjoittamansa hyökkäävät tekstit netissä näyttää ulkopuolisen silmissä tehden hänestä törkeän persoonan uskoen sen olevan aivan oikeutettua. Mutta jos samalla tyylillä vastaa hänelle töykeästi kyykyttäen niin sitä ei sitten itse pikkusieluisena vastaavasti kestetä, koska sehän on vain narsistin oikeus pyrkiä loukkaamaan toisia. :D

    • Anonyymi

      "Sitten kun se DJ laittoikin tän biisin
      Aa jengii alkoi twerkkaa
      Mie tiesin et mie flippaan

      Aina ku flippaan peto on irti
      Aina ku flippaan peto on irti
      Peto on irti
      Peto on irti
      Peto on irti
      Aina ku flippaan peto on irti"

      https://lyrics.fi/antti-tuisku/peto-on-irti

    • Anonyymi

      Olen aika varma että vetynarsisti on sokaistunut maailmanpoliittisista uutisista että nyt panostetaan ihan hurjasti vetytalouteen ja tehnyt jotain sijoituksia siihen liittyen vaikka ei tunnusta. Sen verran raivoisaa on puolustaminen ja piikittely että todella häntä harmittaa jos super-autot voittaa.

    • Anonyymi

      Minulla on muutamia ystäviä jotka ovat vuosien varrella kohdanneet narsistin seurustelussa. Se on kuin sammakon keittämistä. Aluksi kattilassa on mukavan lämmintä ja viihtyisää kun hurmataan, mutta sitten alkaakin vähitellen tulla hieman kuuma ja pyydetään laittamaan lämpöä pois useampaankin kertaan.... kun näin ei lopulta tapahdu useiden riitojen jälkeen, niin sammakko päättää hypätä pois ja sitten vasta narsisti suostuu laskemaan lämpötilaa... hetkeksi.

      Nämä narsistiset ihmiset aiheuttavat paljon tuhoa ihmissuhteissa oikeassa elämässä, koska ovat niin ehdottomia ja turvautuvat henkiseen väkivaltaan tehostaakseen vaatimuksiaan. Ovat oikeasti vain isoja aikuisia, mutta kiukuttelevia kakaroita joiden on saatava tahtonsa läpi... ja parisuhteessa vain yksisuuntainen tie ei onnistu.

    • Anonyymi

      Minulla eräs ystävä erosi narsistisesta miehestään. Hän oppi sen vuosien varrella että viranomaisten kanssa asioita selvittäessä (lasten huoltajuus) kannattaa olla enemmän itse hiljaa ja antaa vain narsistin pölöttää hurjasti neuvottelutilanteessa puuttuen kuitenkin aivan selkeisiin vääryyksiin. Narsisti kun ei malta olla ohjaamatta myös viranomaisia ja omilla puheillaan puhuu itsensä lopulta siihen valoon että hänen puheitaan lopulta epäillään myös viranomaisten toimesta. Perustuu siihen että narsistin aina on saatava olla oikeassa käyttäen huonojakin perusteluja ja myös suoranaista valehtelua. Ei tarvitse itse sitten niin paljoa todistella miten asia on kun narsisti on pilannut oman maineensa ja uskottavuutensa viranomaisten silmissä, jolloin viranomaisten on aina pakko myös tarkistaa erilaisia asioita eikä vain luottaa narsistin puheisiin. Tämä toki vie hetken aikaa että silmät aukeavat myös viranomaisille ettei ole ihan rehellisen ihmisen kanssa tekemisissä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kyllä on totuudesta kaukana tuon ryhmän jutut. Mutta nythän eletään totuudenjälkeistä aikaa, joten ei ongelma?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Suomalaiset on niin ylpeää ja egoistista sakkia. Että eivät suostu myöntämään mm. seuraavia asioita
      1) Heitä on huijattu
      2) He olivat väärässä, joten jankuttavat asiaansa vaikka hautaansa asti saaden yhtäkkisiä raivopuuskia, takalukkoja ja vetäytymisiä syrjien keskusteluista asiattomasti
      3) Eihän Suomessa ole korruptiota
      4) Että on oikeasti vain tosi heikossa kunnossa henkisesti ja kyntää pimeydessä
      5) Että he eivät tiedä jostain asiasta jotain ja pitäisi näyttää tietämättömyys/heikkous
      Siinä sopan ainekset. Ylpeyden kun nielis ensimmäisenä niin kohdat 1-5 poistuisi ja ongelmat ja energianvirtauksen esteet. Egokuolema onkin sitten pahempi juttu jopa henkisille ihmisille joten ei voi vaatia."

    • Anonyymi

      Jotkut tuhoavat uskottavuutensa höpöttämällä epätoivoisesti vastoin faktoja. Ja siihen vielä päälle kaikki kieltotila, huono käytös ja valehtelu. Ja kaikki se vaiva vain sen takia että halutaan fanittaa vetyautoja. Tälläinen ihminen tuhoaa hyvät keskustelut pitkässä juoksussa ja facebook ryhmä jää lopulta pieneksi jäsenmääriltään. Mutta jää sitten narsistille ne "joojoo miehet" jäljelle uskoen että hänen valtakunnassaan on kaikki hyvin ja uskoo olevansa valheellisesti rakastettu.

      https://www.facebook.com/groups/703647513136771/posts/2090411464460362/

      • Anonyymi

        Kunnon naurut sai tuosta. Kyllä noita hävettää muutaman vuoden päästä. Varmaan poistavat kaikki viestit ja koko ryhmän siinä vaiheessa.

        Vedyllä ei oikein ole uskottavuutta ja nuo tekevät ymmärtämättä parhaansa vähentääkseen sitä vähääkin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäläisilläkin on pokkaa valehdella saadakseen oman päämääränsä läpi. Samaa tapahtuu täällä vetyautojen keskusteluissa, joten kuulostaako tutulta kun väittelet narsistin kanssa?

      "Huhtisen mukaan propaganda olisi onnistuakseen vaatinut sen, että ”sotilasoperaatio” Ukrainaan olisi edennyt ”siististi ja nopeasti”.

      – Jos ukrainalaiset olisivat ottaneet venäläiset avosylin vastaan, olisivat Venäjän väitteet Ukrainan vapauttamisesta ja pelastamisesta pitäneet paikkansa. Nyt kuitenkin kävi niin, että Venäjä kohtasi ennen näkemätöntä vastarintaa ja länsi yhdentyi. Voidaan sanoa, että Venäjän operaatio ja propaganda epäonnistuivat, Huhtinen arvioi.

      Huhtisen mukaan Venäjällä kansan kontrollointi ja kaiken kieltäminen ovat nyt valtion ainoita toimintatapoja.

      – Moskovassa luotetaan vielä sen kortin varaan, että Kremlin tukijat ja kansalaisyhteiskunta ovat tietämättömiä siitä, mistä sota kumpuaa. Itse olen hiukan skeptinen. Luulen, että venäläiset alkavat herätä sodan todellisuuteen, kun tappiokuvia tulee ja elintaso laskee, hän pohtii.

      – Loppujen lopuksi Venäjällä moni kansalainen kyllä tajuaa, että heitä huijataan. Kansan keskuudessa on ollut syvä epäluottamus viranomaisiin ja viestintään jo kauan ennen Ukrainan sotaa. Mutta johtaako se käyttäytymisen muutokseen ja peräti vallankumoukseen, sitä on vaikeaa sanoa."

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008680048.html

      • Anonyymi

        Joo, en ymmärrä miten vedystä joku jaksaa höyrytä, vaikka näyttöjä on käytännössä nolla.

        Kannattaisi ottaa hieman etäisyyttä koko vetyhommaan, ja katsoa miten se lähtee muualla maailmassa liikkeelle.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Narsistiset ihmiset saavat paljon tuhoa aikaan kun ovat tunnekuohuissaan loukkaantuneita ja yrittävät sitten epätoivoisia vastaiskuja välittämättä mahdollisista vastaseurauksista. Lopulta moni hylkää sotaisat ihmissuhteet ja narsistit myrkyttävät myös oman ystäväpiirinsä vuosien saatossa.

      https://www.youtube.com/watch?v=JjjvGY8SBqw

    • Anonyymi

      Putin toimii myös samaan tapaan kuin vetynarsisti. Vastustaja pitää hiljentää (henkisellä) väkivallalla, valehdella asioita jotka ajavat omaa etua, ei hävetä vaikka jäätäisiin myöhemmin valheista kiinni ja leimaamalla jatkuvasti "vaaralliset" keskustelijat jotenkin huonoiksi esim. vähä-älyisiksi, koska jotenkin pitää toista mustamaalata kun ei voi faktoilla pärjätä. Vain se oma Kremlin totuus painaa vaikka "kansa" olisikin toista mieltä. "Vapaa lehdistö" pitää ehdottomasti hiljentää.

    • Anonyymi

      "Perussuomalaisten Riikka-Slunga Poutsalo vertasi diktaattori Vladimir Putinia ja Venäjää koulukiusaajaan, jonka edessä suomalaiset eivät saa alistua eivätkä pelätä.

      – Tilanne on vähän sama kuin koulun pihalla. Isompi koulukiusaaja kiusaa ja uhkaa väkivallalla kaikkia, jotka hänen tielleen asettuvat. Ja niin kauan kuin kukaan ei puutu ja kaikki vain kääntävät katseensa muualle, kiusaaja jatkaa vieden julmuuttaan kaiken aikaa pidemmälle, Slunga-Poutsalo sanoi."

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8134d571-dd73-48e2-8d9e-4f51772c5968

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lyttäämällä sähköautojen puolella jatkuvasti asiattomasti sähköautoja kertoo suuresta kostonhalusta ja häviön katkeruudesta. Ei kestetä ettei oma kannatus ole suosittu.

    • Anonyymi

      Vetytalouden kannattaminen pilkkaamalla toisia on narsismia kun ei kestetä vastakkaista kritiikkiä asiallisesti perustellen. Jotenkin se toinen pitää hiljentää sillä se uhkaa vetytalous unelmia.... ja omia sijoituksia ja työpaikkaa.

      • Anonyymi

        "Vetytalouden kannattaminen pilkkaamalla toisia on narsismia kun ei kestetä vastakkaista kritiikkiä asiallisesti perustellen. Jotenkin se toinen pitää hiljentää sillä se uhkaa vetytalous unelmia.... ja omia sijoituksia ja työpaikkaa."

        Hauskoja paradokseja kun palstan kiihkoinen, samaa toistuvasti jankuttava anti-vety-agitoija koettaa projisoida toisiin omia ominaisuuksiaan.

        Ainoina "perusteinaan" on ei-rationaalinen valmisasenteellisuus, suorastaan pakkomielteisyys ja myopinen laskutikkuunsa tuijottelu random-jankkauksineen sen sijaan, että nostaisi myopisen katseen laskutikusta, avaisi ikkunan ja katsoisi ympärilleen mitä reali-vetytaloudessa todellakin tapahtuu, poliittisine linjauksineenkin.

        Tämän sijaan vetytalouden uutisiinkin koetetaan älyllisen epärehellisesti ja manipulointiyrityksineen toistamiseen lukea omia anti-vety-fanaattisuuden odotukisaan.

        Olisiko tuollaisessa menossa kyse tupla-narsistisuudesta vai vain jostakin subjektiivisen ahdistuksen ilmaisusta sen ulkoistusyrityksineen ja projisointeineen ....... ahdistus jota vetytalouden vääjämätön eteneminen lukuisine uusine uutisineen vaikuttaa vain yhä lisäävän.

        Mutta onhna toki sekin henkisesti turhauttavaa kun laskutikkunikkarin pakkomielteiset maailmankuvat eivät kohtaa vetytalouden vääjäämättömän etenemisen realiteetin kanssa.

        ps. Muistakseni muuan vanha sananlasku kertoi, että vain idi.ootti ei tajua muuttaa kantaansa realiteettien edessä.

        ;-)

        Kovin on "narsistisia" vatytalouden uutisia:

        "Europe’s energy crisis is boosting green hydrogen. Is it finally a real alternative?"

        "In just a few months, the Ukraine war also sparked $73 billion (€71 billion) in fresh investment in green hydrogen, he wrote in a recent report on the topic."

        "The European Union has launched a €3 billion green hydrogen bank to support the sector, while the United States introduced a massive tax credit of $3/kg to the production of green hydrogen via its Inflation Reduction Act (IRA)."

        "The US move has proved a remarkable boon, driving the cost of new green hydrogen products below $2/kg, to the point where it becomes “too cheap” to ignore, Mbuk told Euronews Next."

        - https://www.euronews.com/next/2022/11/24/europe-energy-crisis-is-boosting-green-hydrogen-is-it-finally-a-real-alternative


    • Anonyymi

      Vetytalous on teknologinen ja taloudellinen malli, jossa vety toimii pääasiallisena polttoaineena ja energialähteenä. Se tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin polttoaineisiin, kuten puhtaamman ympäristön ja paremman tehokkuuden.

      Narsismi puolestaan on persoonallisuuden piirre, joka ilmenee ylimielisyytenä, itsekeskeisyytenä ja vallanhimon tavoitteluna. Narsismilla ei ole suoraa yhteyttä vetytalouteen tai sen kannattamiseen.

    • Anonyymi

      "ps. Muistakseni muuan vanha sananlasku kertoi, että vain idi.ootti ei tajua muuttaa kantaansa realiteettien edessä."

      Aivan totta, ja vetytalous lopulta päätyy siihen suureen kysymykseen mistä sitä VIHREÄÄ sähköä saadaan valtavat määrät? Millä aikataululla VIHREÄÄ sähköntuotantoa saadaan pystyyn kun vetytalous tosissaan lyö läpi 2030-luvulla poliittisin päätöksin? Ja mitä se kaikki lopulta maksaa VERONMAKSAJILLE kun sijoittajilta loppuu rahat hyvin nopeasti? Melkoista viherpesua ja haihattelua. On suorastaan idi.oottimaista pitää kiinni kannassaan vuodesta toiseen että VIHREÄÄ sähköä kyllä riittää ja vetytalous pelastaa maailman. ;-)

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17241677/tulevaisuuden-vetytalous-on-pitkaan-viherpesua

    • Anonyymi

      Trump teki sen virheen että suututti monet vaikusvaltaiset ihmiset ympärillään ja monia kääntyi häntä vastaan myöhemmin. Tätä samaa vetynarsistikin tekee omassa ylimielisyydessään ja se aiheuttaa vastahyökkäyksiä.

    • Anonyymi

      Toiset eivät kestä kritiikkiä, joten pitää sitten sanallisesti vastapuoli leimata jotenkin huonoksi ihmiseksi, koska hän on selvästi uhka. Näin yritettään kääntää huomio pois varsinaisesta asiasta ja vähentää toisen kritiikin painoarvoa. Kertoo pikkusieluisesta häviäjästä, jolla on tarve kostaa jos hänen kanssaan ei olla samaa mieltä. Samaan tapaan toimii myös Venäjä maalaten huonoa mielikuvaa Ukrainan hallinnosta yrittäen saada oikeutetusta sodalleen. Välillä väittelyt muistuttavat henkistä sodankäyntiä.

      "– Mustamaalaus ei kohdistu ukrainalaisiin ja väestöön, vaan Ukrainan johtoon. Tämä denatsifikaatioväite, että siellä ollaan kaatamassa natsihallintoa. Se, että Ukrainan hallinto olisi havittelemassa ydinaseita. Nämä ovat kaikki täysin tekaistuja väitteitä eikä niillä ole mitään todellisuuspohjaa, Pörsti kertoo."

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venajan-sotapropaganda-perustuu-vuosisatoja-vanhaan-malliin-ja-taysiin-valheisiin-sokaistunut-menestyksestaan-tutkija-kertoo-miksi-ukrainan-sotaviestinta-toimii/8373638#gs.mee7fu

    • Anonyymi

      Sama massapostaus narsu mt kehari laitoshoidokki on kaiken trollauksen takana autopalstoilla, Toyotan älytön hehkutus VW ja varsinkin Skodan dissaus,aivottomat mielikuvitus tarinat kyykytyksistä takavetoisella länsiautolla ja samalla keksii dissausta mersusta ja bmw. Ihan sairas ja HUL. . LU Kuuluu melko varmasti Pietarin trollitehtaaseen jos n 20 h/vrk spammaa apinan raivolla ni pakko olla trollitehdas takana. Vetyvöyhötys sähköautojen dissaus tukee näkemystä et Pietarin trolli.

      • Anonyymi

        "Sama massapostaus narsu mt kehari laitoshoidokki on kaiken trollauksen takana autopalstoilla, Toyotan älytön hehkutus VW ja varsinkin Skodan dissaus,aivottomat mielikuvitus tarinat kyykytyksistä takavetoisella ..."

        Tuossa on tiivissä medley-paketissa huomattavan huolestuttavia paranoianoireyhtymiä.

        On tainnu pikku-ukot olla näkökentässä jo pidemmän aikaa ...


    • Anonyymi

      Paras tapa vetynarsistille on näyttää keskisormea kertomalla vetyautoista ja vetytaloudesta asiallisesti sen huonoista puolista. Alkaa taas kaikenlaiset mielikuvitus nimittelyt kun vaikeata vastata asiallisesti takaisin tehden itsestään pellen.

      • Anonyymi

        Ei vetypappia pidä kritisoida, sillä se on hyökkäys vetyuskontoa kohtaan. Vetytemppeli on pyhä! :o)


      • Anonyymi

        Ja tätä tekniikkaa on hyvä käyttää onnistuneesti kun tiedettä ja tutkimustuloksia on vaikeata narsistisen ihmisen kumota kun aikaisemmin on onnistunut aina vain tunnepohjaisesti selittelyillä kääntämään (valheellisesti) väittelyt "voitoiksi". Matemaattisia lukuja ja laskelmia kun ei voida selittää vaan niissä on helppoa osoittaa virhe kun yritetään selitellä.


    • Anonyymi

      Olen pistänyt merkille että välillä vetynarsisti hehkuttaa jotain ja jättää samalla jotain selvästi kertomatta vaikka on väittänyt tutkineensa asiaa, joka vääristää sanomaa hänen edukseen. Kannattaa siis lukea hänen linkkaamansa artikkelit huolella eikä vain heti uskoa hänen lyhennelmää asiasta. Näin vältät sen ettet saa vääristynyttä tietoa, joka on osittain oikein ja osittain väärin.

    • Anonyymi

      Vedyn ihannointi muistuttaa uskontoa. Maailmalla vetyautot eivät ole lyöneet itseään läpi noin 20 vuoteen, mutta aina vain uskotellaan että käänne tapahtuu lähivuosina. Tämän totuuden ääneen sanomista ei kestetä vaan hyökätään väittäen vastapuolta vähä-älyiseksi vaikka tilastot monessa eri maassa osoittavat suosiosta aivan muuta. ;)

    • Anonyymi

      Toistuvasti sanoo muita vähä-älyisiksi varsinkin silloin kun häntä pyydetään jotain "hankalaa" asiaa perustelemaan tieteellisesti tai tutkimusten valossa. Hyökkäys on paras puolustus. Asiassa pysyminen tuottaa välillä hänelle selvästi vaikeuksia vaikka itseään niin viisaana haluaa pitää. Ei normaali tasapainoinen järkevä ihminen käyttäydy niin vaan impulssiherkkä tunneherkkä ihminen, joka ei kestä kritiikkiä.

    • Anonyymi

      Mutta nettiväittely jatkuu kiivaana vedystä puolesta ja vastaan. On paljon ihmisiä jotka eivät suostu uskomaan vaikka heille esittäisi todisteita, koska häviötä on vaikeata kestää jolloin on kiusaus keksiä (huono) vastaväite faktalle johon tarraudutaan epätoivossa. Trumpin kannattajat ovat myös sellaista ryhmää. Edes aitoja videoklippejä ei suostuta uskomaan vaan todetaan ne vain valheelliseksi esim. "Se oli Trumpin klooni tossa videossa joka sanoi niin..." :D

      https://www.youtube.com/watch?v=Il4Cp74XRFI

    • Anonyymi

      Jopa itse Trump häpeää jos hänen oma kannattajansa häviää urheilussa ja kiittää silti lopuksi yleisössä olevaa Trumppia. Taitaa narsisteille olla suuri pala kun heitä rinnastetaan häviäjiin. Ja sama häviön tunne valtaa välillä nettiväittelyissäkin... kun synteettisien polttoaineiden ja vetytalouden toiminnallisuutta kritisoidaan, jolloin alkaa se "kiukku kirjoittelu" kostoksi kun tajutaan olevansa HÄVIÄJÄ. :D

      "Marca kertoi, että tv-kamerat kääntyivät Covingtonin puheenvuoron aikana hetkeksi Trumpiin, joka silmin nähden kavahti useaan otteeseen, kun hänen nimensä mainittiin.

      Trump ei edes kuunnellut Covingtonin puheenvuoroa loppuun saakka, vaan poistui häkin laidalta kesken ottelijan vuodatuksen. Marca arvioi, että voittajaksi profiloitunutta Trumpia hävetti tulla yhdistetyksi häviäjä-Covingtoniin."

      https://www.is.fi/urheilu/art-2000010065302.html

    • Anonyymi

      Herrahan toimi täysin idolinsa tapaan. Häviön hetkellä kysymys on noitavainoista, huijauksesta, sabotoinnista ym eli vika on kaikkialla muualla kuin oman peilikuvan suunnassa.

    • Anonyymi

      Haukkumalla ja pilkkaamalla ei huono vetytuote muutu hyväksi. Vain tuotekehittelyllä se paranee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vetynarsisti pitää äänestää parhaimmaksi keskustelijaksi! :D

      https://www.facebook.com/groups/sahkoautot.nyt/posts/10160471415179685

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe