1950-luvun tartuntatautilaki on ydinase, äärioikeistolaistuneiden poliitikkojen käsissä

Anonyymi

On aika kyseenalaistaa, jostain 1950-luvulta peräisin oleva, silloisen aidosti demokraattisen, solidaarisen ja vahvojen kansalaisoikeuksien ajan, aidon oikeus-sivistysvaltion aikainen, tartuntatautilaki.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronaperheista-on-haettu-tahallaan-tartuntaa-pohjois-pohjanmaalla-laakarilta-vakava-varoitus/8312684#gs.jdqm0e

Nykyisten äärioikealle radikalisoituneiden, korruptiopoliitikkojen-ym vallankäyttäjien käsissä, kyseinen laki, on tavallisille kansalaisille ja erityisesti korruptiopoliitikkojen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläisille hengenvaarallinen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

Korruptiopoliitikot / veroparatiisi-pörssikeinottelijat, katsovat, että vain varakkailla on oikeudet, levittää koronavirusta, koronarokotteilla-passeilla-matkustelemisilla ym eri valtioiden passien takaa.

mm. Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien, eli vakavan hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien, painostaminen ja pakottaminen, ottamaan heille hengenvaarallisia koronarokotteita, kiristämällä mm. uimahallissa, köyhyyseläkeläisten ainoalla kuntoutuksessa, käymisellä, ehtona koronapassille, on suora kehoitus ITSEMURHAN tekemiseen.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Oikeusvaltiolla ei ole oikeutta, kehottaa kansalaisia itsemurhiin, on laskelmoitua kansanmurhaamista, kiristää vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyviä, painostamalla terveydenhoidolle välttämättömällä, uimahallissa käymisellä, eli itsekuntoutuksella, sillä ainoalla, johon köyhyyseläkeläiset, nälkää pitämällä juuri juuri ja yltävät.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

12

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat, ovat virustorjunnan ammattilaisia, paljon eristyksissä yksineläviä ihmisiä, jotka eivät tartuta keneenkään yhtään mitään. Tutkijoidenkin mukaan, uimahalli on yksi turvallisimmista paikoista, koronan aikaan, kun koronaviruksista 30%:a, kuolee heti kättelyssä klooriveteen ja hygienia on uimahallissa hyvä, ihmiset pitävät luonnollisesti etäisyyksiä.

    • Anonyymi

      Koronapassi ei estä koronavirustartuntoja, eikä koronavirusten leviämisiä. Koronarokotetut levittävät koronaviruksia, todennäköisesti enemmän, kuin he joilla immuniteetti hoitaa asian.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oletteko nähneet yhtään dokumenttia, valokuvaa, ym Suomen korruptiopoliitikoista- ym vallankäyttäjistä, ottamassa koronarokotteita, tai heidän jälkeläisistään koronarokotettavina ?

      Niimpä.

    • Anonyymi

      Tartuntatautilaki on ajalta, jolloin Suomessa vallitsi aito demokratia, kansandemokraatit olivat yksi johtavista puolueista ja Suomella oli hyvät, lämpimät ja luottamukselliset suhteet Sosialististen Federatiivisten Neuvostotasavaltojen Liiton kanssa. YYA-sopimus takasi, että pääomapiirit eivät päässeet käyttämään tartuntatautilakia väärin ryöstääkseen ja orjuuttaakseen työväenluokkaa.

      Nyt tällaista suojaa ei ole ja Suomi muutoinkin harrastaa nykyisin neulanpistopolitiikkaa Venäjän federaatiota kohtaan, josta esimerkkinä olkoon amerikkalaiset F-35 hävittäjät ja siten Suomen militarististen voimien pyrkimys laajentaa Natoa itään miltei liittymällä Natoon.
      Suomessa onneksi esim. SDP:ssä ja Vasemmistoliitossa on päättäjiä, jotka näkevät tämän militarististen pääomapiirien, yksityisten työterveyslääkärien ja apteekkarien salajuonen lävitse.

    • Anonyymi

      Jaa, että meidän kommunistihallituksemme onkin muuttunut äärioikeistolaiseksi?

      • Anonyymi

        Teillä Venäjän ja Viron äärioikeistolaisilla, on omat hallituksenne, Suomessa on jo vuosikymmenet, ollut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12232854

      Suomen lakeja muutteleva, korruptio-eduskunnan äärioikeistolainen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, ei ole demokraattinen ja rikkoo kansalaisoikeuksia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kertoo paljon sekin, ettei Suomessa ole tiedonvälitystä, muiden EU-valtioiden, suurmielenosoituksista ja koronarokotteiden haitoista.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2021/12/13/mandatory-vaccines-are-not-the-solution

      Koronarokotteista hengenvaaran takia, eli vakavien sairauksien takia kieltäytyviin, kohdistetaan ministeritasolta vihaväkivaltaa ja ek-medioissa jatkuvasti.

      Muissa Pohjoismaissa riskiryhmät, turvattiin taloudellisesti, heti pandemian alussa ja heitä suojellaan vihaväkivallasta, kuten pitää.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe