1950-luvun tartuntatautilaki on ydinase, äärioikeistolaistuneiden poliitikkojen käsissä

Anonyymi

On aika kyseenalaistaa, jostain 1950-luvulta peräisin oleva, silloisen aidosti demokraattisen, solidaarisen ja vahvojen kansalaisoikeuksien ajan, aidon oikeus-sivistysvaltion aikainen, tartuntatautilaki.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronaperheista-on-haettu-tahallaan-tartuntaa-pohjois-pohjanmaalla-laakarilta-vakava-varoitus/8312684#gs.jdqm0e

Nykyisten äärioikealle radikalisoituneiden, korruptiopoliitikkojen-ym vallankäyttäjien käsissä, kyseinen laki, on tavallisille kansalaisille ja erityisesti korruptiopoliitikkojen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppaeläkeläisille hengenvaarallinen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

Korruptiopoliitikot / veroparatiisi-pörssikeinottelijat, katsovat, että vain varakkailla on oikeudet, levittää koronavirusta, koronarokotteilla-passeilla-matkustelemisilla ym eri valtioiden passien takaa.

mm. Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien, eli vakavan hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien, painostaminen ja pakottaminen, ottamaan heille hengenvaarallisia koronarokotteita, kiristämällä mm. uimahallissa, köyhyyseläkeläisten ainoalla kuntoutuksessa, käymisellä, ehtona koronapassille, on suora kehoitus ITSEMURHAN tekemiseen.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Oikeusvaltiolla ei ole oikeutta, kehottaa kansalaisia itsemurhiin, on laskelmoitua kansanmurhaamista, kiristää vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyviä, painostamalla terveydenhoidolle välttämättömällä, uimahallissa käymisellä, eli itsekuntoutuksella, sillä ainoalla, johon köyhyyseläkeläiset, nälkää pitämällä juuri juuri ja yltävät.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

12

159

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaat, ovat virustorjunnan ammattilaisia, paljon eristyksissä yksineläviä ihmisiä, jotka eivät tartuta keneenkään yhtään mitään. Tutkijoidenkin mukaan, uimahalli on yksi turvallisimmista paikoista, koronan aikaan, kun koronaviruksista 30%:a, kuolee heti kättelyssä klooriveteen ja hygienia on uimahallissa hyvä, ihmiset pitävät luonnollisesti etäisyyksiä.

  • Anonyymi

   Koronapassi ei estä koronavirustartuntoja, eikä koronavirusten leviämisiä. Koronarokotetut levittävät koronaviruksia, todennäköisesti enemmän, kuin he joilla immuniteetti hoitaa asian.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Oletteko nähneet yhtään dokumenttia, valokuvaa, ym Suomen korruptiopoliitikoista- ym vallankäyttäjistä, ottamassa koronarokotteita, tai heidän jälkeläisistään koronarokotettavina ?

   Niimpä.

  • Anonyymi

   Tartuntatautilaki on ajalta, jolloin Suomessa vallitsi aito demokratia, kansandemokraatit olivat yksi johtavista puolueista ja Suomella oli hyvät, lämpimät ja luottamukselliset suhteet Sosialististen Federatiivisten Neuvostotasavaltojen Liiton kanssa. YYA-sopimus takasi, että pääomapiirit eivät päässeet käyttämään tartuntatautilakia väärin ryöstääkseen ja orjuuttaakseen työväenluokkaa.

   Nyt tällaista suojaa ei ole ja Suomi muutoinkin harrastaa nykyisin neulanpistopolitiikkaa Venäjän federaatiota kohtaan, josta esimerkkinä olkoon amerikkalaiset F-35 hävittäjät ja siten Suomen militarististen voimien pyrkimys laajentaa Natoa itään miltei liittymällä Natoon.
   Suomessa onneksi esim. SDP:ssä ja Vasemmistoliitossa on päättäjiä, jotka näkevät tämän militarististen pääomapiirien, yksityisten työterveyslääkärien ja apteekkarien salajuonen lävitse.

  • Anonyymi

   Jaa, että meidän kommunistihallituksemme onkin muuttunut äärioikeistolaiseksi?

   • Anonyymi

    Teillä Venäjän ja Viron äärioikeistolaisilla, on omat hallituksenne, Suomessa on jo vuosikymmenet, ollut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-12232854

   Suomen lakeja muutteleva, korruptio-eduskunnan äärioikeistolainen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, ei ole demokraattinen ja rikkoo kansalaisoikeuksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kertoo paljon sekin, ettei Suomessa ole tiedonvälitystä, muiden EU-valtioiden, suurmielenosoituksista ja koronarokotteiden haitoista.

   https://www.aljazeera.com/opinions/2021/12/13/mandatory-vaccines-are-not-the-solution

   Koronarokotteista hengenvaaran takia, eli vakavien sairauksien takia kieltäytyviin, kohdistetaan ministeritasolta vihaväkivaltaa ja ek-medioissa jatkuvasti.

   Muissa Pohjoismaissa riskiryhmät, turvattiin taloudellisesti, heti pandemian alussa ja heitä suojellaan vihaväkivallasta, kuten pitää.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   581
   4692
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   562
   4252
  3. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2041
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1625
  5. 65
   1545
  6. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1163
  7. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   603
   1115
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   94
   1026
  9. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   931
  Aihe