Aihe

Vale-eläkekorotukset aiheuttaneet itsemurhien aallon Suomessa ?

Anonyymi

Medioissa ei uutisoida, eikä kerrota siitä todellisuudesta, jossa äärimmäiseen köyhyyteen jätetyt, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat Suomessa, 800€/kk "sairaus-kansaneläkkeillä" joutuvat sinnittelemään.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

Hallituksen valekorotukset, ovat vain pahentaneet sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyttä. Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ei edes yritä tehdä mitään, erittäin vakavalle ja pahalle, isolle korjaamattomalle sairaus-kansaneläkeläisten köyhyydelle Suomessa.

THL:n johdossa veroparatiisijoittajien etujenajajia, eli THL ei tutki, eikä raportoi vanhusten, vammaisten, pitkäaikaissairaiden tekemistä itsemurhista Suomessa, saati sitä edeltäneestä, liian pitkään jatketusta köyhyyteen pakottamisesta.

42

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuolloin kirjoituksen aikaan olikin oikeistohallitus, jossa myös PS oli.

   11.10.2018 12:01 ・ PÄIVITETTY: 11.10.2018 12:49

   Sittemmin on tosiaan indeksijäädytykset ja muita oikeiston kurjistamistoimia tosiaan purettu. Myös pienimpiin eläkkeisiin on tullut ensimmäinen erä ylimääräisestä korotuksesta.

   Tarkoituksesi oli kuitenkin vain varmaankin katkerana haukkua nykyistä hallitusta.

  • Anonyymi

   Kirjoittajan katkeruudesta vetämäsi johtopäätökset, eivät pidä paikkaansa, eikä aloituksesta käy ilmi, että olisi haukkumassa eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, nykyistä vale-eläkekorotuksia tehnyttä hallitusta.

   Kyse on avunhuudosta, äärimmäiseen köyhyyteen jätettyjen, valheellisilla vaalilupauksilla jymäytettyjen äänestäjien, eli sairaus-kansaneläkeläisten puolesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Perään kuulutamme IHMISOIKEUSJURISTEJA, puolustamaan ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjä, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita Suomessa.

   • Anonyymi

    Oletko joku aikamatkaaja? Tule tähän päivään.


  • Anonyymi

   Tuollakin rahalla hihittelee ja kiusaa naapureitaan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ensin perspölö rääkyy ettei medioissa uutisoida ja seuraavaksi linkittää Demokraatti-lehden uutiseen :)

  • Anonyymi

   Suomessa äärioikealle radikalisoitu, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, toimii Kiinan otteilla, täällä ihmisten alistaminen ja köyhyyteen pakottaminen, hoidetaan 800€/kk köyhyyseläkkeillä ja valekorotuksilla.

   https://www.nbcnews.com/news/world/hong-kong-police-fire-tear-gas-water-cannons-protest-against-n1213951

   Tutkijat ja ihmisoikeusjärjestöt, miettikää Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, puolustuskyvyttömiä ihmisiä sinnittelemässä, vakavien sairauksien kanssa 800€/kk, siis tuo on se netto, josta otetaan sitten ne välttämättömät elinkustannukset pois - eli käteen ei jää käytännössä mitään.

   EU:ssa Saksa korottaa verotonta minimieläkettä 1 500€/kk - miten Suomi ei voi nostaa muka, edes siihen köyhyysrajalle 1 250€/kk ? Hallituksella tulee kiire, jos se aikoo pitää äänestäjänsä - tämä oli se viimeinen kerta, kymmenistä turhista äänestämisistä, jonka enää teimme, jos niitä aitoja tekoja, sairaus-kansaneläkkeiden nostamiseksi köyhyysrajan yläpuolelle, ei pian ala näkymään.

  • Anonyymi

   Meidän päättäjille on tärkeämpää puhua vaan solidaarisuudesta eu:hun päin eli muiden elättämiseen kun samaan aikaan meillä tv:ssä kerjätään lapsille ruokarahaa , sairaaloihin yms. heikoimmat jätetään tuetta , on näköjään alkanut taas aivopesu kanalaisille ja varmaan kohta näyttävät jostain taiottuja galluppeja kuinka meidän pitää huolehtia muiden ongelmista ja pistää pää puskaan omien ongelmien suhteen.Tyhmien hyväntahtoisuutta osaavat muut kyllä käyttää hyväkseen , on jo nähty muttei opiksi kait oteta koskaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Oikeusturvaa 1 250€/kk minimieläkkeillä - leipää kansalaisille saa, kun äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, veroparatiisihävittäjä-hankkeet perutaan kokonaan ja miljardit otetaan hyötykäyttöön, köyhyysongelman korjaamiseen Suomessa.

   https://www.nbcnews.com/news/world/hong-kong-police-fire-tear-gas-water-cannons-protest-against-n1213951

   Suomi on jo vastaava, äärioikeiston veroparatiisirikkaiden diktatuuri, kuin Hong Kong - ei ole käytännössä eroa, vaikka Suomen eduskunnan yksipuouejärjestelmän Orbanit, tekevät kansanmurhan salassa, veroparatiisi-"hoivakotien" taka-ovilta ennenaikaisesti tapettujen vanhusten ruumiita, kaikessa mediahiljaisuudessa kylmäkontteihin siirrellen.

   BF-talousrikollisjärjestö maksattaa jopa mainoksensa, Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita pahoinpitelemällä. "Tasa-arvo-maaiman-onnellisin-maa-jne" mainokset, ovat veroparatiisi-äärioikeistorikollisten mainoksia.

   Sipilä johtaa maatamme kovin ottein, viisi Imelda Marcosia, hoitavat mediamainonnan kertoilemalla hääpuvuistaan, jälkeläisistään, harrastuksistaan - Vogue strike the pose. Käykäähän allekirjoittamassa kansalaisaloite, veroparatiisihävittäjä-suunnitelmien perumiseksi. Ihmisoikeuskysymys jo.

  • Anonyymi

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/deserves-billionaire-200524115936784.html

   Kukaan ei oikeasti ansaitse, vastikkeettomia yritystukia Suomen valtiolta, veropakolaisyrityksiensä voiton maksimointiin, verojenkiertoon, osake- ja vakuutuskuoririkollisuuteen.

   On täysin Suomen perustuslain vastaista, jakaa vastikkeetonta rahaa rikkaille veropakolaisille, joilla on miljoonia tileillään ja voittoa tekevät yritykset, joita pyörittävät jo muutenkin yritystuilla, eli verojenmaksajien, eli Suomen kansalaisten kustannuksella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    IS-tapaus: Eläketuki 834 - vuokran omavastuu 130 - sähkö 70 - puhelin 32. Käteen jää n. 600 euroa kuukaudessa, millä on ostettava ruokaa ja maksettava muut talousmenot asumista ja puhelinta lukuunottamatta.
    Sähkölasku vaikuttaa isolta, jos kyse on vain kuukauden laskusta.

    Jos saisi edes 1200 kuukaudessa? Hän saa nyt eläketukena ja asumistukena yhteensä 1134 euroa puhtaana käteen.


  • Anonyymi

   Veroparatiisihävittäjät terrorisoivat Pirkanmaan ilmatilaa - muu Suomi ei vielä tiedä, minkälaista jatkuvaa meteliä ja häirintää ilmatilasta käsin, veroparatiisi-diktaattorit suunnittelevat, jos kansalaisaloite hävittähankkeen perumisesta, ei saa riittävästi nimiä eli osallistujia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-#comment-102771187

   Diktatuurivaltio-Usa:n kanssa, mikään aito oikeusvaltio, ei pidä "isäntämaasopimuksia", eikä tee hävittäjähankkeita hyökkäysliiton kanssa.

   Tärkein kansalaisaloite meneillään - osallistukaa nyt, ettei tarvitse itkeä jälkikäteen, kun aktiivileikkurit tulee.

   • Anonyymi

    Odotin satasta kuin kuuta nousevaksi, mutta tulikin 20 euroa käteen.


  • Anonyymi

   Useita satasia luvattiin ja nostaa pienimmät eläkkeet, köyhyysrajan yläpuolelle, eli siihen 1 250€/kk.
   On virhe tyytyä edes satasiin, kun on kyse isosta, vakavasta eläkeläisköyhyydestä, äärimmäisestä sellaisesta, kun Suomen oloissa, vakavasti sairaat ja vanhukset, joutuvat sinnittelemään 800€/kk - eihän se ole mikään eläke, vaan rangaistus siitä hyvästä, että on vanha, sairas, joutunut onnettomuuksiin, tai väkivallan kohteeksi.

   1 250€/kk pitäisi olla jo, jos tuota ei tule, jää äänestäminen. Yksipuoluejärjestelmässä ei kannata äänestää.

  • Anonyymi

   Nykyisenkään hallituksen ministereistä, ei ole mihinkään ison köyhyysongelman korjaamiseksi - samassa pörssikeinottelijoiden korruptioveneessä, ovat kaikki eduskunnassa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16446696/havittajahankkeen-perumisen-kansalaisaloite-tarkea-vaikutusmahdollisuus-kaytettavissanne

   Vaadimme Suomen ulkopuolisen, riippumattoman, puolueettoman tahon tulevan rikostutkimaan Suomen eduskunnan, ministeriöt, poliisin, armeijan, tiedotusvälineet ym tahot - vakavien korruption ja diktatuuri-yksipuoluejärjestelmän rakentamisen Suomeen takia.

   Suomen kansalaisilta puuttuvat, aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, siis ne oikeusvaltion ja demokratian tunnusmerkit.

  • Anonyymi

   Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   1 250€/kk on se köyhyysraja, eli se minimieläke, jonka kaikki hallituspuolueet lupasivat ja joka on oltava nykyisen hallituksen hallituskauden loppuun mennessä - ehtona äänestämiselle.

   800€/kk ORJUUSELÄKE on vakavasti sairaiden, hädänalaisten ihmisten pahoinpitelyä ja törkeää hyväksikäyttöä.

  • Anonyymi

   BF-medioissa kuten IS, kovaa Ruotsidemokraattien Åkesson-propagandaa, eli Tegnellin haukkumista "Ruotsin koronalinjasta".

   Totuus asiassa on, että pääministeri Löfvenin suosio on vankka, johtuen heikompien aseman turvaamisesta koronan suhteen, eli Ruotsi piti lupauksensa sairaus-kansaneläkkeiden korjaamisesta, toisin kuin Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, joka käytti koronpandemiaa, "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-ekstremisti-talousrikollisten rahoittamiseen.

   Kirjoitimme IS-keskusteluun, mutta sananvapautemme estettiin, jälleen.

   Sellaisia "keskusteluja" BF-medioissa.

  • Anonyymi

   Heiltä helppoa imuroida kaikki takaisin

  • Anonyymi

   Taitaa tulla uusia huumeiden välitys Joukko kohta eläkeläisten liigat ottaa kentän haltuunsa

  • Anonyymi

   Valehtelemalla hallitukseen!

  • Anonyymi

   BF-Yle on tänäänkin, enemmän huolissaan rikkaiden koirien uintimahdollisuuksista, kuin vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hätätilanteesta Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16394562/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-ja-bf-talousrikosjarjesto-aivopesun-mestareita

   1 250€/kk MINIMIELÄKKEIKSI siten, että se sairaus-kansaneläkkeen perusosa nostetaan edes tuohon köyhyysrajalle, eikä sitä GestapoKelan "takuueläkettä", joka on poliittisten ym tuulten heiteltävissä, eli ei ole aitoa oikeusturvaa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

  • Anonyymi

   Äänestä vasemmistoa ja tulos on tässä. Aivan oikein demari apinoille.

  • Anonyymi

   https://www.skp.fi/blogit/seppo-ruotsalainen/mielenosoituksen-aika-el-kerahastot-unohtavat-el-kel-iset

   Ei kerro mistään oikeusvaltiosta ja demokratiasta, että Suomessa 800€/kk orjuuseläkkeet, samaan aikaan kun Espanja satsaa 305 biljoonaa euroa sosiaaliturvan korjaamiseen ja eläkekorotuksiin köyhimmille.

   Saksassa 1 500€/kk minimieläkkeet ja täysin ilmaiset kaikki terveydenhoidot ja julkiset palvelut, tuon ensisijiaisen oikeusturvan lisäksi.

   Suomessa BF-mediat valehtelevat ja vaikenevat kansanmurhasta Suomessa.

   Päättäjät eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, kuuluvat Valtakunnanoikeuteen syytteissä kansanmurhaamisesta.

  • Anonyymi

   Rikkaiden verotusta on aika kiristää tuntuvasti Suomessa.

   Ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, on aika laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   BF-medioissa pelkkää isoimpien talousrikollisten ruikutusta, tänäänkin. Miksikään aidoksi, saati puolueettomaksi tiedonvälitykseksi sitä ei voi sanoa.

   Toimittajien olisi aika tehdä tutkimusmatka, suomalaisiin slummeihin, että todellisuus kirkastuisi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marin ja Kiuru toistelevat, veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden "mielenterveysstrategiaa", eli pörssikeinottelustrategiaa: "muistisairaudet ja kaatuminen" - ovat tulleet "tukemisen ja luottamuksen" oheen, BF-yksipuoluejärjestelmän korruptio-valtaapitävien puheenparsiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

   1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN TOTEUTTAMINEN, on tahtotila-kysymys, ei rahakysymys. Eläkerahastoissa pelkät korot, ovat tuhansia miljardeja euroja.

  • Anonyymi

   Toinen yhtä paha on koronahysteria joka ajaa lopulta itsemurhaan. Nehän pahimmillaan juo puhdistusainetta koska koronaa on niiden mielestä kaikkialla. Jopa talon seinistä irtoava asbesti muuttuu koronaksi. Kun aletaan tajuamaan että, koronahysteria ja maskinaamari vouhotus on mielisairautta niin siinä ollaan oikealla polulla. Rätti kauppa lopetettava ja selvemmille vesille jätettävä mielisairaus jossa aftoja kaivetaan kurkusta puukolla, reppu veittiä täys ja naamioidutaan.

  • Anonyymi

   Suomessa otetaan vanhuksilta myös suurempi sairasvakuutusmaksu verotuksessa. Eli rangaistaan iän mukaan.

  • Anonyymi

   Aivan oikein. Takuueläkkeen = köyhyyden kehitystä:

   v. 2016 766,85€/kk ---> v. 2019 784,52€/kk. Kehitys huikeat 17,67€, brutto. Kyllä tuosta antin pitää olla jo kateellinen 50€:llaan netto.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tarkotus olikin et moni tekee itsarin säästyy eläkerahoja.

  • Anonyymi

   Niin varmaan korruptiopäättäjät ovat laskeneetkin, ettei kannata korottaa sairaus-kansaneläkkeitä, kun pääsee köyhistä eroon tappamalla ne köyhyyteen.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/02/koyhyyden-anatomia-talta-nayttaa-suomalainen-koyhyys-tilastoissa

   Tuossa jo vanhetuneita, mutta jonkinlaisia näkemyksiä siitä, mitä köyhyys Suomessa on.

   Kaikkein köyhimmät eivät näy edes tutkijoiden ym tilastoissa, koska ovat niin syrjäytettyjä, haavoittuvissa asemissa, etteivät kykene vanhuuden, vammaisuuden, pitkäaikaissairauksien ym takia, edes puolustamaan itseä, eikä esim. toimeentulotukea anneta eläkeläisköyhille, vaikka yrittäisi hakea, eikä se ole ratkaisu sairaus-kansaneläkkeiden nollilla pitämiseen.

   Äänestämättä jättäminen, on sittenkin se paras vaihtoehto, kun muuta ei ole jäljellä. Nykyinenkin hallitus ajaa vain ökyrikkaiden, perintö- ja verosuunnittelijoiden ja pörssikeinottelijoiden ansaitsemattomia etuja.

  • Anonyymi

   Suomen köyhyyteen pahoinpidellyt, tapetaan kaikessa radiohiljaisuudessa. Veroparatiisi-mediataloille jaettu jättimäisiä "koronatukia", esim. porvari-äärioikeistomedia Kalevalle, siitä hyvästä, että eivät uutisoi, eli tee tiedonvälitystä, isosta, hoitamattomasta köyhyysongelmasta, eriarvoisuuden räjähtämisestä kasvuun Suomessa 2020.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilta-synkka-tieto-47-itsemurhayritysta-tai-sen-uhkaa-viikonloppuna-taustalla-koyhyytta-toivottomuutta-ja-pahoinvointia/7231556

   Käytännössä kansanmurha meneillään Suomessa - ei tiedonvälitystä, yhdessäkään EK-mediassa, ei edes mainita.

   • Anonyymi

    Demarit syypäitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Demarit syypäitä.

    Onhan Suomella sitä rahhoo, vaikka kaataa Eu valtiolle 3200 miljoonaa euroa, sano.


  • Anonyymi

   Tuskin. Koronahysteria aiheuttanut itsemurhien aallon. Toisaalta mieluummin itsemurha kuin koronarokote.

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   283
   6852
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   258
   5027
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   223
   3971