Valtio joka ei tunnusta, hengenvaaran takia koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia

Anonyymi

Valtio joka ei tunnusta, vakavista terveyssyistä, kuten autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia, ei ole demokratia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236787/1950-luvun-tartuntatautilaki-on-ydinase-aarioikeistolaistuneiden-poliitikkojen-kasissa

Koronapassirikkaat sitä koronavirusta levittävät, eivät muutenkin eristyksissä, köyhyyteen pakottamisen takia elävät, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, virustorjunnan ammattilaiksi oppineet, yksinasuvat 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-sairaus-kansaneläkeläiset.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

Kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvana.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

61

827

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyse ei ole mistään "yksittäisistä ihmisistä", kun Veroparatiisi-Kiuru vähättelee. Pelkästään autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, potee satojatuhansia ihmisiä Suomessa. Edelleenkään korruptiopoliitikot ja ns. "asiantuntijat", eivät myönnä näiden ihmisten olemassaoloa, eli oikeuksia.

   https://tekniikanmaailma.fi/kaytannossa-koko-vaesto-saa-tartunnan-ennemmin-tai-myohemmin-mika-ramet-kommentoi-koronaviruksen-omikronmuunnosta-rokottamattomilla-on-kaksi-vaihtoehtoa/?shared=1205939-dfc8a157-500

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mistähän mahtavat koostua, korruptipoliitikko-pörssikeinottelijoiden osakesalkut, entäs ne siellä Cayman saarilla, ja jenkeissä, tuliko bonusta jenkkien sotahävittäjien, kansaa köyhyyteen pahoinpitelemällä, ostamisesta ?

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/timo-harakalla-hallituksen-suurin-sijoitusomaisuus-naista-osista-pullea-osakesalkku-koostuu/8314448#gs.j038we

   Ahneudesta turvonneet korruptio-pössikeinottelija-poliitikko- saiturit, joille oman kansamme puoli miljoonaa, orjan asemaan, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi pakotettua, ovat vain eläinten asemassa pidettäviä vihollisia, uhka ahneudelle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237544/aanestamisen-lopettaminen-estaa-natoon-pakottamisen-

  • Anonyymi

   Valtio joka ei tunnusta oikeutta ajaa vasenta kaistaa ei ole demokratia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hengitä välillä. Ei julkinen hallinto vaadi tällaisilta ihmisiltä koronarokotusta.
   Testi on vaihtoehto.

   • Anonyymi

    800€/kk orjuuttamiseläkeläisillä, ei ole rahaa mihinkä korona-pakko-testeihin.

    Koronatestipakot eivät ole laillisia, vaan perustuslain ja kansalaisoikeuksien vastaisia. niitä ei pidä hyväksyä.


  • Anonyymi

   Miksi alistua terveenä testeihin? Koronapassi ei ole laillinen alkuunkaan. Kannattaa perhetyä asioihin, eikä olla osana laittomuuksia.
   Euroopan neuvoston päätöslauselma kertoo asian täysin selviönä, ja perustuslakimme komppaa tuota lauselmaa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   En kyllä tajua, vanhana tunnen melko sairasta porukkaa, sydämet, reumat, syövät , doabetekset, keuhkosairauksia.
   Kaikki ovat ottaneet rokotukset ja kellekään käynyt mitenkään.
   Mutta jos joku ei ota , ei ota. Pärjää sitten ilman.

  • Anonyymi

   Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, on yhtä monenlaisia, kuin on kyseisiä sairauksia potevia ja heitähän on satojatuhansia Suomen kansalaista.

   On jokaisen ihan omalla vastuulla, ja käsityskyvyn varassa, ottaako koronarokotteen vai eikö ota, mutta esim. Dermatomyosiitti, SLE, MS-tauti ym monet autoimmuunisairaudet, sisältävät kohonneen riskin, mm. sydänlihastulehduksiin, ruusuinfektioihin, diabetekseen, ja veritulppiin, joita monilla voi olla sukurasitteena taustalla, joissa koronarokotteet, lisäävät tuota riskiä hengenvaaralliseksi, joten on pelkästään järkevää kieltäytyä, kuormittamasta terveydenhoitoa, ylimääräisillä sairastumisilla ja erityisen tärkeää, kun tietää koronarokotteiden riskeistä / hengenvaarallisuudesta, kyseisissä sairauksissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

   Korruptiopoliitikot haluavat eläkeläisköyhä LIIKKUMATTOMIKSI, estämällä elintärkeän itsekuntoutuksen ja siten romahduttamalla 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten kunnon. Siten saadaan Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAAN, ennenaikaisesti raihnaistettuja, tahallaan ja laskelmoidusti, liikkumattomuudella pahoinpideltyjä köyhyyseläkeläisiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Hallitus / Kiuru / Eduskunta pelaa ihmishengillä, väkivaltaista, perustuslain ja kansalaisoikeuksien vastaista peliä.

  • Anonyymi

   Valtiovalta, joka hyväksyy, tälläkin palstalla, törkeitä viha-väkivaltakirjoituksia, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, kuuluu syytteisiin kansainväliseen oikeuteen.

   Missään toisessa Pohjoismaassa, ei tulisi kuuloonkaan, että vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyviä, saisi uhata "ampumisella" ym

   Palstan ylläpito, ei taida olla tehtäviensä tasalla - netin viha-väkivaltakirjoituksia, piti kitkeä, missä se kuuluisa nettipoliisi on, vai sekö kyseisiä vihakirjoituksia kirjoittelee ?

   Ylläpito erotettava, jos vihauhkailu-viestit eivät heti poistu.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   Viekää tutkijat ym ihmisoikeuksien valvojatahot, sairaus-kansaneläkeläisten oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpiteleminen, viha-väkivalta-uhkailut ym kansainväliseen oikeuteen, syytteitä korruptiopoliitikoille nyt, törkeästä heitteille jätöstä ja viha-väkivallasta puolustuskyvyttömiä 800€/kk orjuuttamiseläkeläisiä kohtaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Maailman on hälle liian vaarallinen paikka.

  • Anonyymi

   Kansalaiset tykkää demokratioista missä muodossa tahansa?

  • Anonyymi

   Rokottamattomien vähä-älyisyyden takia iso joukko ihmisiä on nyt vaarassa, kun eivät pääse sairaalahoitoon. Rokottamattomat kuolevat keuhkojensa pettämiseen ja veritulppiin ja elinvaurioihin rokottamattomuutensa takia. Missä teidän äly on, kun älyttömyytenne tuottaa noin kamalaa jälkeä?

  • Anonyymi

   EMME ÄÄNESTÄ ENÄÄ.

   Selityksesi ontuu ja on selvä, että koronarokotukset palvelevat, vain voittojen maksimointia verokeitaisiin.

   EK-Yle väittää, että koronarokotteilla, olisi "pelastettu" 1 500 henkeä. Mikä on täysin naurettava väite, kun tiedetään, että pelkästään veroparatiisi-sotelaitoksissa, koronarokotteisiin on kuollut, moninkertainen määrä ihmisiä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-HUS verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

   Mitkään puolueelliset tahot, eivät ole riippumattomia asiantuntijoita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   Veroparatiisi-äärioikeiston rikkaiden kapinaliikkeet, ajavat vain pörssieliitin voiton maksimointia,eivät ole sopivia "asiantuntijoiksi" mihinkään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234402/koronafasistisissa-diktatuureissa-rahalla-selviaa-pakkorokotuksista#comment-111645970

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onko meille määrätty rokotuspakko? En olekaan huomannut ilmoitusta. täytyykin äkkiä lähteä piikille? Vieläköhän tänään jostain saa?

  • Anonyymi

   Laitat omia keskusteluavauksia "todisteiksi"? Oletko hieman yksinkertainen?

   Mitä oikeuksia valtio ei nyt tunnusta? Oikeutta kuolla koronaan?

  • Anonyymi

   Jos MÄÄ en saa tehrä mitä tahon niin mun ihmisoikeuksia ei kunnoiteta. ÖYH ÖYH ÖYH!

  • Anonyymi

   Tärkeintä on kovapalkkaiset suojatyöpaikat EU:ssa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jälleen äärioikeiston populistiporvareiden, VALEVASTUSTAMIS-strategialla, korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmä, "oikeutti" itselleen, demokratian ja kansalaisten perusoikeuksien vastaisia pakkoja.

   https://www.politico.eu/article/vaccines-dont-make-you-free-thousands-protest-covid-19-measures-in-brussels/

   Koronarokotetut hoitajat levittävät koronaviruksia, siinä missä koronarokottamattomat hoitajat, todennäköisesti vielä enemmän, eli mitään todellista lääketieteellistä perustetta, koronarokotepakoille hoitajillakaan, ei ole.

   Kierointa mahdollista korruptiota, on käyttää VALEVASTUSTUS-taktiikkaa, perustuslain ja kansalaisten oikeuksien, murentamisen pakkoihin. Älkää ihmiset hetkeäkään luulko, etteikö kyseisiä koronarokotepakkoja, olisi tullut, jos populistiporvarit, olisivat olleet hallituksessa, ne olisivat tulleet jo pandemian alussa.

   Ainut mahdollisuus kansalaisilla, vastustaa äärioikealle radikalsoituneiden, korruptio-pörssikeinottelija-poliitikkojen, pakkoja ja muita demokratianvastaisuuksia, on lopettaa kaikki korruptiopoliitikkojen äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Sinulla on jotenkin jumittunut nyt tuo juttu päälle. Muistathan, että suuri osa iäkkäistä on ottanut rokotteet. Ei se sukupolvi natise turhista.

  • Anonyymi

   Suurin osa iäkkäistä, on PAKKOROKOTETTU, myös riskiryhmät, joille kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, eli heitä on tapettu Veroparatiisi-sotelaitoksissa, mutta tutkijoitahan ei siihen hommaan, korruptiosta johtuen, Suomessa löydy, eikä anneta tutkia.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   Ei ole mikään kehuskelun aihe, että köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotetut, 800€/kk orjuuttamiseläkeläiset, on alistettu ja pahoinpidelty, osa lääkitty hiljaisiksi, etteivät kykene edes "natisemaan", saati muuten laittamaan hanttiin. Kyllä heitä on suomenkielellä sanottuna, pakkorokotettu ja riskiryhmiä tapettu.

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ranskan äärioikeistopm-Macronin, kovat vihaväkivalta-puheet, tuomitaan.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/macron-vill-verkligen-javlas-med-ovaccinerade

   Macronin puheet täsmälleen, kuin korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän / Kiurun, eli jälleen todiste, Suomen korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän äärioikeistoradikalismista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Onneksi toisista EU-valtioista, löytyy vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien puolustajia ja korruptiopoliitikkojen, äärioikeistoradikalistisen vihaväkivallan tuomitsijoita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17251275/ala-ota--osta-mitaan-mita-kaupataan-kaskyttamisella-ja-vihavakivallalla

  • Anonyymi

   Mikä valtio? Nuo "terveydelliset syyt" ovat aivan keksittyä huuhaata.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hengenvaaralliseksi ja itsetuhoiseksi käynyt, äänestäminen korruptiovaaleissa, loppui kun hallitus jätti toteuttamatta, luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan vähimmäis-minimieläkkeet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Rasismikortti-äärioikeistoa emme edes harkitse - tappaisivat eläkeläiset, työttömät, syrjäytetyt, ym jos saisivat, onneksi eivät koskaan enää saa.

   Kaikista korruptiovaaleista kieltäytyminen, kunnes luvattujen 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-eilisen Veroparatiisiporvarit, ovat rasismikortilla NELINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa ja toteuttamassa rokote-ymPAKKOJEN keskitysleiri-yhteiskuntaa, joten jyrkkä EI äänestämiselle.

   Hallituspuolueet puolestaan, valehtelivat törkeästi eläkeläisköyhyyteen pakotetuille, eli luvattujen vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN sijasta, tulivatkin Veroparatiisi-sote-ihmiskauppaan, modernin orjuuttamisen välineiksi pakottaminen, joten:

   On enemmän kuin syitä, lopettaa kaikki äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa, kunnes luvatut vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli edes jonkinnäköinen oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET saadaan Suomeenkin, kuten ovat jo 1 500€/kk minimieläkkeillä, kaikissa muissa Pohjoismaissa.

  • Anonyymi

   Ei vaalilupausten toteuttamista - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

   Hallituksella on tasan yksi mahdollisuus: 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen.

  • Anonyymi

   Turhaan odottelevat äänestäjiä korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On olemassa lääketieteellisiä syitä olla ottamatta rokotusta. Ja ei sitä kukaan paheksu eikä meillä ole ollutkaan pakkorokotuksia..

   THL;n sivuilta:

   Joissakin tilanteissa ihmisen terveys voi olla niin hauras perussairauksien ja niihin liittyvän immuunipuolustusta alentavan lääkityksen vuoksi, että rokotteen aiheuttamat ohimenevät yleiset reaktiot, kuten kuume ja lihassärky, katsotaan hänelle vaarallisiksi. Tällöin rokotus voidaan ­jättää antamatta.

   – On myös tilanteita, joissa rokotettu on saanut harvinaisen vakavan allergisen reaktion rokotuksen jälkeen, eikä vaihtoehtoista rokotetta ole tarjolla. Tällöin rokotesarja jää kesken. Nämä tilanteet ovat erittäin harvinaisia, Nohynek kertoo.

  • Anonyymi

   No eipä paljon pakkorokotuksista puuttunutkaan ja mistä tiedät mitä veroparatiisi-sotelaitoksissa, vanhuksille on tehty, niissä on mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita, joille kaikki koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, eli ovat todennäköisesti tappaneet vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, veroparatiisi-koronarokotteita myydäkseen, korruptiopoliitikko-veroparatiisi-sota- ja sote-myyntitykit.

   https://yle.fi/uutiset/3-12295857

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

   Eikä johdu mistään "koronasta", tai muista diagnooseista, oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-soten ihmiskaupan orjuuteen, pahoinpideltyjen ennenaikaiset kuolemat, vaan köyhyyteen tappamisesta, vaikka yksityistetyn thl:n veroparatiisi-sotebisnes-professori, on niin laitettu selittelemään.

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2356
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2056
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1464
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   118
   1210
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   858
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   69
   777
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   218
   733
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   719
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   705
  Aihe