Valtio joka ei tunnusta, hengenvaaran takia koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia

Anonyymi

Valtio joka ei tunnusta, vakavista terveyssyistä, kuten autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia, ei ole demokratia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17236787/1950-luvun-tartuntatautilaki-on-ydinase-aarioikeistolaistuneiden-poliitikkojen-kasissa

Koronapassirikkaat sitä koronavirusta levittävät, eivät muutenkin eristyksissä, köyhyyteen pakottamisen takia elävät, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, virustorjunnan ammattilaiksi oppineet, yksinasuvat 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-sairaus-kansaneläkeläiset.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

Kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvana.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

68

1475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyse ei ole mistään "yksittäisistä ihmisistä", kun Veroparatiisi-Kiuru vähättelee. Pelkästään autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, potee satojatuhansia ihmisiä Suomessa. Edelleenkään korruptiopoliitikot ja ns. "asiantuntijat", eivät myönnä näiden ihmisten olemassaoloa, eli oikeuksia.

      https://tekniikanmaailma.fi/kaytannossa-koko-vaesto-saa-tartunnan-ennemmin-tai-myohemmin-mika-ramet-kommentoi-koronaviruksen-omikronmuunnosta-rokottamattomilla-on-kaksi-vaihtoehtoa/?shared=1205939-dfc8a157-500

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mistähän mahtavat koostua, korruptipoliitikko-pörssikeinottelijoiden osakesalkut, entäs ne siellä Cayman saarilla, ja jenkeissä, tuliko bonusta jenkkien sotahävittäjien, kansaa köyhyyteen pahoinpitelemällä, ostamisesta ?

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/timo-harakalla-hallituksen-suurin-sijoitusomaisuus-naista-osista-pullea-osakesalkku-koostuu/8314448#gs.j038we

      Ahneudesta turvonneet korruptio-pössikeinottelija-poliitikko- saiturit, joille oman kansamme puoli miljoonaa, orjan asemaan, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi pakotettua, ovat vain eläinten asemassa pidettäviä vihollisia, uhka ahneudelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237544/aanestamisen-lopettaminen-estaa-natoon-pakottamisen-

    • Anonyymi

      Valtio joka ei tunnusta oikeutta ajaa vasenta kaistaa ei ole demokratia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hengitä välillä. Ei julkinen hallinto vaadi tällaisilta ihmisiltä koronarokotusta.
      Testi on vaihtoehto.

      • Anonyymi

        800€/kk orjuuttamiseläkeläisillä, ei ole rahaa mihinkä korona-pakko-testeihin.

        Koronatestipakot eivät ole laillisia, vaan perustuslain ja kansalaisoikeuksien vastaisia. niitä ei pidä hyväksyä.


    • Anonyymi

      Miksi alistua terveenä testeihin? Koronapassi ei ole laillinen alkuunkaan. Kannattaa perhetyä asioihin, eikä olla osana laittomuuksia.
      Euroopan neuvoston päätöslauselma kertoo asian täysin selviönä, ja perustuslakimme komppaa tuota lauselmaa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      En kyllä tajua, vanhana tunnen melko sairasta porukkaa, sydämet, reumat, syövät , doabetekset, keuhkosairauksia.
      Kaikki ovat ottaneet rokotukset ja kellekään käynyt mitenkään.
      Mutta jos joku ei ota , ei ota. Pärjää sitten ilman.

    • Anonyymi

      Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksia, on yhtä monenlaisia, kuin on kyseisiä sairauksia potevia ja heitähän on satojatuhansia Suomen kansalaista.

      On jokaisen ihan omalla vastuulla, ja käsityskyvyn varassa, ottaako koronarokotteen vai eikö ota, mutta esim. Dermatomyosiitti, SLE, MS-tauti ym monet autoimmuunisairaudet, sisältävät kohonneen riskin, mm. sydänlihastulehduksiin, ruusuinfektioihin, diabetekseen, ja veritulppiin, joita monilla voi olla sukurasitteena taustalla, joissa koronarokotteet, lisäävät tuota riskiä hengenvaaralliseksi, joten on pelkästään järkevää kieltäytyä, kuormittamasta terveydenhoitoa, ylimääräisillä sairastumisilla ja erityisen tärkeää, kun tietää koronarokotteiden riskeistä / hengenvaarallisuudesta, kyseisissä sairauksissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

      Korruptiopoliitikot haluavat eläkeläisköyhä LIIKKUMATTOMIKSI, estämällä elintärkeän itsekuntoutuksen ja siten romahduttamalla 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten kunnon. Siten saadaan Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAAN, ennenaikaisesti raihnaistettuja, tahallaan ja laskelmoidusti, liikkumattomuudella pahoinpideltyjä köyhyyseläkeläisiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Hallitus / Kiuru / Eduskunta pelaa ihmishengillä, väkivaltaista, perustuslain ja kansalaisoikeuksien vastaista peliä.

    • Anonyymi

      Valtiovalta, joka hyväksyy, tälläkin palstalla, törkeitä viha-väkivaltakirjoituksia, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, kuuluu syytteisiin kansainväliseen oikeuteen.

      Missään toisessa Pohjoismaassa, ei tulisi kuuloonkaan, että vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyviä, saisi uhata "ampumisella" ym

      Palstan ylläpito, ei taida olla tehtäviensä tasalla - netin viha-väkivaltakirjoituksia, piti kitkeä, missä se kuuluisa nettipoliisi on, vai sekö kyseisiä vihakirjoituksia kirjoittelee ?

      Ylläpito erotettava, jos vihauhkailu-viestit eivät heti poistu.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      Viekää tutkijat ym ihmisoikeuksien valvojatahot, sairaus-kansaneläkeläisten oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpiteleminen, viha-väkivalta-uhkailut ym kansainväliseen oikeuteen, syytteitä korruptiopoliitikoille nyt, törkeästä heitteille jätöstä ja viha-väkivallasta puolustuskyvyttömiä 800€/kk orjuuttamiseläkeläisiä kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maailman on hälle liian vaarallinen paikka.

    • Anonyymi

      Kansalaiset tykkää demokratioista missä muodossa tahansa?

    • Anonyymi

      Rokottamattomien vähä-älyisyyden takia iso joukko ihmisiä on nyt vaarassa, kun eivät pääse sairaalahoitoon. Rokottamattomat kuolevat keuhkojensa pettämiseen ja veritulppiin ja elinvaurioihin rokottamattomuutensa takia. Missä teidän äly on, kun älyttömyytenne tuottaa noin kamalaa jälkeä?

    • Anonyymi

      EMME ÄÄNESTÄ ENÄÄ.

      Selityksesi ontuu ja on selvä, että koronarokotukset palvelevat, vain voittojen maksimointia verokeitaisiin.

      EK-Yle väittää, että koronarokotteilla, olisi "pelastettu" 1 500 henkeä. Mikä on täysin naurettava väite, kun tiedetään, että pelkästään veroparatiisi-sotelaitoksissa, koronarokotteisiin on kuollut, moninkertainen määrä ihmisiä.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-HUS verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      Mitkään puolueelliset tahot, eivät ole riippumattomia asiantuntijoita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      Veroparatiisi-äärioikeiston rikkaiden kapinaliikkeet, ajavat vain pörssieliitin voiton maksimointia,eivät ole sopivia "asiantuntijoiksi" mihinkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234402/koronafasistisissa-diktatuureissa-rahalla-selviaa-pakkorokotuksista#comment-111645970

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko meille määrätty rokotuspakko? En olekaan huomannut ilmoitusta. täytyykin äkkiä lähteä piikille? Vieläköhän tänään jostain saa?

    • Anonyymi

      Laitat omia keskusteluavauksia "todisteiksi"? Oletko hieman yksinkertainen?

      Mitä oikeuksia valtio ei nyt tunnusta? Oikeutta kuolla koronaan?

    • Anonyymi

      Jos MÄÄ en saa tehrä mitä tahon niin mun ihmisoikeuksia ei kunnoiteta. ÖYH ÖYH ÖYH!

    • Anonyymi

      Tärkeintä on kovapalkkaiset suojatyöpaikat EU:ssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jälleen äärioikeiston populistiporvareiden, VALEVASTUSTAMIS-strategialla, korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmä, "oikeutti" itselleen, demokratian ja kansalaisten perusoikeuksien vastaisia pakkoja.

      https://www.politico.eu/article/vaccines-dont-make-you-free-thousands-protest-covid-19-measures-in-brussels/

      Koronarokotetut hoitajat levittävät koronaviruksia, siinä missä koronarokottamattomat hoitajat, todennäköisesti vielä enemmän, eli mitään todellista lääketieteellistä perustetta, koronarokotepakoille hoitajillakaan, ei ole.

      Kierointa mahdollista korruptiota, on käyttää VALEVASTUSTUS-taktiikkaa, perustuslain ja kansalaisten oikeuksien, murentamisen pakkoihin. Älkää ihmiset hetkeäkään luulko, etteikö kyseisiä koronarokotepakkoja, olisi tullut, jos populistiporvarit, olisivat olleet hallituksessa, ne olisivat tulleet jo pandemian alussa.

      Ainut mahdollisuus kansalaisilla, vastustaa äärioikealle radikalsoituneiden, korruptio-pörssikeinottelija-poliitikkojen, pakkoja ja muita demokratianvastaisuuksia, on lopettaa kaikki korruptiopoliitikkojen äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Sinulla on jotenkin jumittunut nyt tuo juttu päälle. Muistathan, että suuri osa iäkkäistä on ottanut rokotteet. Ei se sukupolvi natise turhista.

    • Anonyymi

      Suurin osa iäkkäistä, on PAKKOROKOTETTU, myös riskiryhmät, joille kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, eli heitä on tapettu Veroparatiisi-sotelaitoksissa, mutta tutkijoitahan ei siihen hommaan, korruptiosta johtuen, Suomessa löydy, eikä anneta tutkia.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      Ei ole mikään kehuskelun aihe, että köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotetut, 800€/kk orjuuttamiseläkeläiset, on alistettu ja pahoinpidelty, osa lääkitty hiljaisiksi, etteivät kykene edes "natisemaan", saati muuten laittamaan hanttiin. Kyllä heitä on suomenkielellä sanottuna, pakkorokotettu ja riskiryhmiä tapettu.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ranskan äärioikeistopm-Macronin, kovat vihaväkivalta-puheet, tuomitaan.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/macron-vill-verkligen-javlas-med-ovaccinerade

      Macronin puheet täsmälleen, kuin korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän / Kiurun, eli jälleen todiste, Suomen korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän äärioikeistoradikalismista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

      Onneksi toisista EU-valtioista, löytyy vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien puolustajia ja korruptiopoliitikkojen, äärioikeistoradikalistisen vihaväkivallan tuomitsijoita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17251275/ala-ota--osta-mitaan-mita-kaupataan-kaskyttamisella-ja-vihavakivallalla

    • Anonyymi

      Mikä valtio? Nuo "terveydelliset syyt" ovat aivan keksittyä huuhaata.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hengenvaaralliseksi ja itsetuhoiseksi käynyt, äänestäminen korruptiovaaleissa, loppui kun hallitus jätti toteuttamatta, luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan vähimmäis-minimieläkkeet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Rasismikortti-äärioikeistoa emme edes harkitse - tappaisivat eläkeläiset, työttömät, syrjäytetyt, ym jos saisivat, onneksi eivät koskaan enää saa.

      Kaikista korruptiovaaleista kieltäytyminen, kunnes luvattujen 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-eilisen Veroparatiisiporvarit, ovat rasismikortilla NELINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa ja toteuttamassa rokote-ymPAKKOJEN keskitysleiri-yhteiskuntaa, joten jyrkkä EI äänestämiselle.

      Hallituspuolueet puolestaan, valehtelivat törkeästi eläkeläisköyhyyteen pakotetuille, eli luvattujen vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN sijasta, tulivatkin Veroparatiisi-sote-ihmiskauppaan, modernin orjuuttamisen välineiksi pakottaminen, joten:

      On enemmän kuin syitä, lopettaa kaikki äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa, kunnes luvatut vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli edes jonkinnäköinen oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET saadaan Suomeenkin, kuten ovat jo 1 500€/kk minimieläkkeillä, kaikissa muissa Pohjoismaissa.

    • Anonyymi

      Ei vaalilupausten toteuttamista - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

      Hallituksella on tasan yksi mahdollisuus: 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen.

    • Anonyymi

      Turhaan odottelevat äänestäjiä korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On olemassa lääketieteellisiä syitä olla ottamatta rokotusta. Ja ei sitä kukaan paheksu eikä meillä ole ollutkaan pakkorokotuksia..

      THL;n sivuilta:

      Joissakin tilanteissa ihmisen terveys voi olla niin hauras perussairauksien ja niihin liittyvän immuunipuolustusta alentavan lääkityksen vuoksi, että rokotteen aiheuttamat ohimenevät yleiset reaktiot, kuten kuume ja lihassärky, katsotaan hänelle vaarallisiksi. Tällöin rokotus voidaan ­jättää antamatta.

      – On myös tilanteita, joissa rokotettu on saanut harvinaisen vakavan allergisen reaktion rokotuksen jälkeen, eikä vaihtoehtoista rokotetta ole tarjolla. Tällöin rokotesarja jää kesken. Nämä tilanteet ovat erittäin harvinaisia, Nohynek kertoo.

    • Anonyymi

      No eipä paljon pakkorokotuksista puuttunutkaan ja mistä tiedät mitä veroparatiisi-sotelaitoksissa, vanhuksille on tehty, niissä on mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita, joille kaikki koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, eli ovat todennäköisesti tappaneet vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, veroparatiisi-koronarokotteita myydäkseen, korruptiopoliitikko-veroparatiisi-sota- ja sote-myyntitykit.

      https://yle.fi/uutiset/3-12295857

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

      Eikä johdu mistään "koronasta", tai muista diagnooseista, oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-soten ihmiskaupan orjuuteen, pahoinpideltyjen ennenaikaiset kuolemat, vaan köyhyyteen tappamisesta, vaikka yksityistetyn thl:n veroparatiisi-sotebisnes-professori, on niin laitettu selittelemään.

    • Anonyymi

      Siihen kun lisätään, että korruptiopoliitikot / Veroparatiisi-sote-koronarokote-pörssikeinottelijat, väittävät virheellisesti, koronarokotteista sairastumisensa, johtuvan siitä, etteivät ole saaneet sitä neljättä tai viidettä koronarokotetta, on se enemmistölle heistä joille kaikki korona-ym rokotteet, ovat hengenvaarallisia vakava uhka hengille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      PetosKok:n ruikutuksen kohdalla, on tietenkin myös säälin kerjääminen, kun Suomen kansa ei enää äänestä, äärioikeistoekstremismiä, pedofiliaa, veroparatiisi-sota-sote-ym rikollisuutta, edustavaa korruptiopuoluetta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12295857

      Yksityistetty Veroparatiisi-THL / korruptiopoliitikko-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttajat, ovat uhka Suomen kansanterveydelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Ihmisillä tulee ensin olla, aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä, viruksia ym vielä vakavemmin sairastumisia. Se alkaa Pohjoismaisista 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, aidon oikeusturvan vähimmäissummasta, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista.

    • Anonyymi

      Tässä niitä ennenaikaisten eläkeläiskuolemien, köyhyyteen oikeusturvattomiksi tappamisten, kansanmurhan tilastohälyytyksiä Suomelle, historian hälyyttävät lukemat Eurostatilta:

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Kansalaisten keskuudessa tiedetään jo, eläkeläis-oikeusturvattomien, ennenaikaisista kuolemista, köyhyyteen tappamisista, mutta nuo lukemat Eurostatilta, kertovat kyllä todella vakavasta tilanteesta.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, eivät voi olla tietämättömiä, kuinka vakava ELÄKELÄISKÖYHYYS hätätila, Suomen yhteiskunnassa, enemmistöllä pieneläkeläisistä, heillä joilla ei ole omistusasuntoja perittyinä ym varallisuutta, eli aidosti köyhillä eläkeläisillä, tällä hetkellä Suomessa on.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      Näyttääkö ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUKSILTA ? Ei meistäkään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pahoinpideltyjä, huijataan ek-medioissa, Kaurismäen suklaapatukka-vedätyksillä, puolustamaan veroparatiisi-sote-pörssirikollis-ihmiskauppiaita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689807/lahtiko-kaurismaki-lulaa-karkuun-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-pelastamaan#comment-118326288

      Iso, korjaamaton köyhyysongelma, kansan jyrkkä kahtiajako, eriarvoistaminen, eivät edelleenkään ole "psyyke-yksinäisyys-peli-päihde-jne ongelmia", vaan korruptiopoliitikko-pörssirikollisten arvovalintoja, konkreettista taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe