Joko voi lakata yrittämästä?

Anonyymi

Vajaat 30 vuotinen parisuhde, yhdessä 18 vuotiaista saakka. Nyt on lapset, autot, talo, kesämökki, lomamatkat. Kunnollista kommunikaatioyhteyttä, jossa tulisin aidosti kuulluksi ei ole ollut oikein koskaan. Riidat jäävät käsittelemättä, koska mies ei pysty keskustelemaan. Lasten (14v. ja 17v.) syntymän jälkeen seksiä ei juuri ole ollut. Kovasti olen yrittänyt niin haluta kuin rakastaa. Ei vain onnistu. Ollaan kuin huonoja kämppiksiä. Joko voi lakata yrittämästä ja erota?

13

1169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Avioero on synti. Jeesus voi sinut pelastaa.

    • Kun on omasta mielestään yrittänyt riittävästi ja tilanne edelleen sattuu, voi lakata yrittämästä ja erota.

      Elämäsi alusta loppuun asti olet ainoastaan vastuussa omasta hyvinvoinnistasi, et toki muiden kustannuksella. Kun et saa omaa hyvinvontiasi kuntoon olemassa olevassa tilanteessa, on syytä muuttaa olosuhteita.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti voit lakata yrittämistä ja erota, ei tule mitään hyvää! Niin kävi meillekin, mutta olin jo silloin 63v. Niin sääli että aikaa meni hukkaan!!! " Rikkinäistä levyä ei voi liimata!"

    • Anonyymi

      Voi, aloittaja on siis nainen joka osais puhua ja kuunnella ja seksikin maituis. ei muuta kuin eroa.mä voin alkaa suhteeseen sun kanssas, olen koko ikäni etsinyt naista joka puhuu.kuuntelee ja haluaa seksiä.

    • Anonyymi

      Ei tuo nyt kyllä hyvältä kuulosta. Miten olet jaksanut seksittä ? Ei voi kuin vain ihmetellä. Jos vielä jaksat sinnitellä 4 vuotta, olisivat molemmat lapset täysi-ikäisiä. Olethan jo nyt tähänkin mennessä sinnitellyt jo niin pitkään. Ihailtavan pitkään. Onko teillä halauksia ja suutelemista ? Vai onko kaikki läheisyyskin loppu ?

      • Anonyymi

        Mikä ihmeen maaginen raja se on että eroa pitäisi pitkittää pitkittämistään, tulisi kärsiä ja kitua huonossa suhteessa sinne asti että lapset ovat 18v? Kyllä ne lapset ovat jo ennen sitäkin sanattomasti huomanneet sen ettei vanhemmilla ole hyvä olla ja että vanhemmat yrittävät väkisin heidän takiaan leikkiä perhettä.. Se johtaa vain siihen että lapset yrittävät entisestään sen vuoksi ja kun ero vääjäämättä lopulta tapahtuu niin se on vielä kauheampaa itsensä syyttämistä lapsilla kuin että olisi tajuttu jo vuosia sitten tehdä pesäero.


    • Anonyymi

      Eihän se pakko ole sinnitellä, jos ei pysty. Maaginen raja liittyy siihen, ettei tarvitse sopia lasten huollosta ja elatuksesta. On yksi ainakin yksi huoli/ stressitekijä vähemmän. Aloittaja on sinnitellyt jo nyt sen ainakin 14 vuotta.

    • Anonyymi

      Olin 7-vuotta sitten samassa tilanteessa. Erosin ja nyt ole paremmassa taloudellisessa tilanteessa. Tapasin täydellisen naisen ja meillä seksiä noin 3-4 kertaa viikossa. Ollut jo 6-vuotta. Mies 54v

    • Anonyymi

      Opettele myös katsomaan peiliin ja kysy, että teetkö itse jotain väärin.

      Se on taito jonka voi oppia.

      Erota ei kannata ennenkuin molemmat lapset on lentäneet kodista ja aloittaneet oman itsenäisen elämän. Tee se valmiiksi mihin ryhdyit, eli saatat lapset maailmalle.
      Vai oletko narsistinen luovuttaja joka lopettaa juoksun kesken?

      Sinäkö olet tässä maailmassa se tärkein? Avioliitto ei ole aviopuolisoita varten, se on lapsia varten. Liian moni unohtaa miksi ovat avioliitossa ja ketä varten se on.

      Vanha sanonta: "Tämä avioliitto ei ole sinun varten. Tämä avioliitto ei ole minun varten. Tämä avioliitto on _meitä_ varten ja meidän yhteisiä lapsia varten."

      Onko kaikki viisaus jo hävinnyt maailmasta?

      Onko pelkkä itsekkyys jäljellä?

      Jos otat eron, et ole sen onnellisempi kuin nytkään. Et vain osaa ratkaista ongelmaa.

      Suurin osa avioliitoista on ns rakkaudettomia. Mitä sitten? Ei se ole syy eroon jos on lapsia. Osaatko rakastaa? Tiedätkö mitä rakkaus on? Ymmärrätkö puolisoasi?

      Et muuten ymmärrä. Oletko edes yrittänyt ymmärtää? Et ole.

      Sillä nainen ei kykene ymmärtämään miestä. Eikä äiti pysty ymmärtämään poikaansa. Eikä äiti pysty koskaan kasvattamaan pojasta miestä. Siihen pystyy vain isä. Olettaen toki, että isä on mies itse eikä poika.

      Teillä naisilla on niin kovin paljon oppimista nykyaikana siitä, mitä on olla nainen, äiti ja vaimo.

      Niin kovin hukassa te kaikki olette. Mutta tätä te ette ymmärrä.

      Ja siksi yhteiskuntamme tuhoutuu.

      • Anonyymi

        "Teillä naisilla on niin kovin paljon oppimista nykyaikana siitä, mitä on olla nainen, äiti ja vaimo."

        Kerro ihmeessä lisää, sinä mies, millaista se on. Mielenkiintoista olisi kuulla lisää myös omasta parisuhteestasi ja perheestäsi. Millä tavalla sinä elät täysin epäitsekkäästi vain muita varten?


      • Anonyymi

        Olen paljon sama mieltä sinun kanssa ja paljon eri mieltä!!!
        Jos toinen ei rakastaa ja ei ymmärtää puolisoa ja ei haluakaan ymmärtää, turha pysyä lasten takia yhdessä. Jos kotona vain kiroilla jne. lapsista tulee just samanlainen:(!!!
        Ja toki sama mieltä että äiti ei pysty kasvattamaan pojasta miestä, mutta jos mies itse on poika....en tie, sekin ei pysty!!! En tie mikä näistä vaihtoehdoista parempi???


    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5604
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      57
      1718
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe