Rokottamattoman ajatuksia

Anonyymi

Olen saanut viime aikoina monesti kuulla, että mitä meidän rokottamattomien päässä liikkuu vai liikkuuko siellä oikein mitään? Tässä nyt jotain ajatuksia ja kokonaiskuvan hahmottamiseksi, että mitä tuolla päässä oikeasti oikein liikkuu. Ja nämä on nyt siis vain yhden pienen ihmisen ajatuksia. En tiedä, miten muut rokottamattomat ajattelevat. Mutta hyvin painostavalta kieltämättä tuntuu elää tällaisessa maailmassa sekä kaiken aikaa ahdistavammaksi käyvässä ilmapiirissä tällaisen pieneksi jääneen ihmisjoukon edustajana. Joka viikko tulee eteen tilanteita, jolloin yksi jos toinen ihminen, jonka kanssa saattoi olla ennen hyväkin ystävä, patistaa nyt vain menemään piikille vedoten sen olevan kansalaisvelvollisuus päästäksemme eroon tästä vitsauksesta. Joistakin ihmisistä on tullut suorastaan pelottavan aggressiivisia ja ilkeitä tämän myötä.
Minä ainakin ajattelen, että en pysty toimimaan omaatuntoani vastaan tekemällä tällaista siirtoa vain muiden ihmisten mieliksi. Kyse on kuitenkin isosta asiasta, että haluaako alkaa ottamaan tällaista rokotussarjaa itseensä, kun kyseessä on vielä tällainen nopeasti kyhätty kokeellinen rokote. Onhan jo nähty, etteivät nuo piikit edes suojaa ottajaansa juurikaan. Saattaahan ne jollain tasolla suojatakin, mutta minä en ainakaan luota riittävästi niihin. Nytkin juuri tuplasti (vai peräti jo triplasti) piikitetty Il Divon 53-vuotias solisti kuoli koronaan. Mikähän se taudin vakavampi muoto tässäkin tapauksessa oli, jota saamasta piikkien ottamisen piti auttaa…? Lähiomaiseni on myös töissä osastolla missä makaa sairaana suurin osa tuplasti piikitettyjä. Jonkin verran terveydellisetkin asiat huolettaa, kun on pitkäaikainen paha migreeni, allergioita sekä erittäin hidas pulssi. Olen seurannut tilannetta, niin monelle on tullut rokotteen jälkeen jo lyhyen ajan jälkeen paljon enemmän migreenikohtauksia. Nuo piikithän ovat aiheuttaneet myös paljon veritulppia ja verenhyytymiä. Ei kyllä enää yhtään haluaisi muita vaivoja entisten lisäksi. Haittavaikutuksia on oikeasti järkyttävän paljon, joista valtamedia vaikenee eikä näiden piikkien pitkäaikaisvaikutuksista muutenkaan osata sanoa. Kaikkea tätä sivusta seuratessa näen voittopuolisesti paljon enemmän syitä siihen, että miksi minun pitäisi vain yleisen paineen johdosta mennä piikitettäväksi. Se on jokaisen henkilökohtainen asia.
Eikö sinua pelota? Tämän olen saanut myös kuulla. Minua ei pelota, koska onneni on olla Herraa lähellä. Turvata voin yksin Jumalaan, Kaikkivaltiaaseen. Ja minkä turvan se antaa, jonka johdosta tämä käsittämätön sisäinen rauha kaiken tämän myllerryksen keskellä tuntuukin niin ihmeelliseltä. Ilman uskoa olisin varmasti ihan pois tolaltani. En suinkaan uhoa olevani immuuni tuolle virukselle. Voin sen saada siinä missä muutkin. Tiedän kuitenkin, että jos siihen kuolen, niin pääsen taivaaseen. Jumala hoitakoon silloin asian, ettei minuun tarvitsisi haaskata suomalaisten veronmaksajien rahoja.
Toinen kysymys jonka olen saanut kuulla, että ymmärrätkö kuinka edesautat mm. tapahtuma- ja ravintola-alan ahdinkoa kannallasi? Ymmärrän kyllä esim. tapahtuma- ja ravintola-alan ahdingon ja olen siitä hyvin surullinen. En kuitenkaan ymmärrä, miten esimerkiksi oma valintani vaikuttaisi näiden alojen taloudelliseen ahdinkoon tai että saisin jotain pahaa aikaan kannallani. Tultuani kolmisen vuotta sitten uskoon, minulta meni sen myötä kiinnostus viihdealan tapahtumia kohtaan, jotka sitä ennen olivat olleet hyvin tärkeitä. Isojen hallikonserttien, teatteriesitysten ja Finnkinon elokuvien tilalle tulivat ihan pienet hengelliset kotikokoukset, joista aloin saada paljon parempaa sielunravintoa. Tämä siis jo paljon ennen tämän pandemian alkua. Ravintoloissakin käyn vain melko harvakseltaan syömässä. Tilaan enemmän noutoruokaa. Syntipukkihan on tietysti aina löydettävä, mutta en näe todellakaan asiaa näin, että nykytilanteeseen päätyminen olisi yksinomaan rokottamattomien syy. Nytkin tuon koronapassin kanssa veivataan ja sitä suunnitellaan vedettäväksi jo poiskin. Olisi ollut aika mielenkiintoista nähdä, jos rokottamattomat olisikin nyt ulkoistettu kokonaan kaikesta vaikka edes kuukaudeksi, niin olisiko nuo tartunnat todella tyssänneet siihen? Rohkenen epäillä, koska ne ovat nytkin levinneet lähinnä siellä, minne on päässyt vain passilla. Enemmän minua ihmetyttää tämä, että miten ihmiset eivät näe tämän läpi? Onko usko ihmiseen ja tieteeseen niin suuri, että se vie kyvyn nähdä tämän kaiken läpi, mistä tässä on kysymys? On ihan jokaisen oma asia, onko valmis ottamaan esimerkiksi kaikki ne 8 piikkiä, mitä koronapassille on varattu. Nythän vasta Krista Kiurukin juuri myönsi, että nämä koronapassit on tarkoitettu tulevaisuudessa ihan muuhun käyttöön kuin koronan hillitsemiseen ja kuinka niitä on suunniteltu jo vuosia ennen koronaa.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209018566618566&id=1749352862

65

948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa edelliseen: tuskinpa tämä öyhötys siis loppuisi, vaikka 100 % suomalaisista kävisi nuo piikit ottamassa. Sillä uusia variantteja näköjään "tupsahtelee" milloin mistäkin ja taas tarvitaan lisää erilaisia piikkejä…En minä suinkaan pysty sanomaan kaikkea mistä tässä kaikessa hulluudessa on kysymys, mutta näin olen ymmärtänyt, että pandemiaa hyödynnetään tämän agendan eteenpäin viemisessä. Silti ihmiset vain sokeasti uskovat, että tässä olisi yksin terveydestä kysymys. Uutta maailmanjärjestyksestä tässä ajetaan sisään. Etenkään ihmiset, joilla ei ole Jumalaa elämässään eivät näe tätä, vaikka paljon on heitäkin, jotka näkevät silti. Minä ainakin näen, että maailma on menossa tai jo mennyt ihan siihen suuntaan, kuten Raamattu ennustaa. Onhan jo noin 80 % niistä ennustuksista toteutunut. Ilmestyskirjassa sanotaan, että näiden aikojen lopussa ihmiset antavat kuninkuuden pedolle ja pedon valtakunnalle, joka merkitsee ihmiset niin, että ostaminen ja myyminen ilman merkitsemistä ei ole mahdollista. Koronapassi on vasta tämän esiaste. Siksi olisi tärkeää herätä sekä herätellä ja varoitella muitakin tältä tuhon tieltä. Jumala minua armahtakoon ja ohjatkoon oikeaan, jos olenkin väärässä…
      Ilm.
      13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku

      • Anonyymi

        "mutta näin olen ymmärtänyt, että pandemiaa hyödynnetään tämän agendan eteenpäin viemisessä."
        Olet ymmärtänyt väärin.

        "Uutta maailmanjärjestyksestä tässä ajetaan sisään. "
        Täyttä soopaa. Herää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "mutta näin olen ymmärtänyt, että pandemiaa hyödynnetään tämän agendan eteenpäin viemisessä."
        Olet ymmärtänyt väärin.

        "Uutta maailmanjärjestyksestä tässä ajetaan sisään. "
        Täyttä soopaa. Herää.

        "Olet ymmärtänyt väärin."

        -> aika näyttää...:/


      • Anonyymi

        Siinä koronapassissa on sen pedon kuva , joka skannataan 🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "mutta näin olen ymmärtänyt, että pandemiaa hyödynnetään tämän agendan eteenpäin viemisessä."
        Olet ymmärtänyt väärin.

        "Uutta maailmanjärjestyksestä tässä ajetaan sisään. "
        Täyttä soopaa. Herää.

        "Täyttä soopaa. Herää."

        Aikanaan nähdään.


    • Anonyymi

      Asiaahan aloitus näyttää olevan. Suosittelen kuitenkin kappalejakoa luettavuuden parantamiseksi. Nyt en jaksanut kaikkea lukea, kun asia puuroutuu.

    • Anonyymi

      "kun kyseessä on vielä tällainen nopeasti kyhätty kokeellinen rokote. Onhan jo nähty, etteivät nuo piikit edes suojaa ottajaansa juurikaan. "
      Trollit vievät sinua kuin pässiä narussa. Nuo väitteet eivät yksinkertaisesti ole totta. Ota oikeasti selvää asioista - jos pystyt siis.

      "Tultuani kolmisen vuotta sitten uskoon"
      No niin, ymmärränkin miksi sinua viedään. Rukoilemalla ei paranneta sairauksia.

      • Anonyymi

        --Rukoilemalla ei paranneta sairauksia.--

        Itse asiassa on parannettu, joten miksei jatkossakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        --Rukoilemalla ei paranneta sairauksia.--

        Itse asiassa on parannettu, joten miksei jatkossakin.

        ...Vaikka yksilön kehon ilo menikin...niin sielu kyllä pelastetaan ...niin valtion kuin kirkon taholta....


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      America's Frontline Doctors julkaisi juuri artikkeli: CDC (sikäläinen THL) myöntää vihdoin 20 kuukauden salailun jälkeen, että PCR-testit eivät tunnista tautia ja niiden väärät positiiviset tulokset ovat aiheuttaneet turhia positiivisia tuloksia. Niiden käyttö lopeteaan. Poisvetohan on jo ollut voimassa kuukausia. Miksi muuten meillä vielä käytetään ko. testejä? Mistä varianttien testit muka ovat tulleet ja kuka niitä on kehittänyt? Valhetta koko testaus. Kuten rokottomattomien tartunnat. Pohjois Ontario on julkaisuut tilastot omocron tartunnoista, ja juurikin rokotettujen tartuntamäärät ovat räjähtämässä käsiin, kun muiden verrokkien käyrät osoittavat vain loivaa kasvua. Omicrosaavuttua alkoivat kuolemat.nhan ei aiheuta kuolemia, vaan on todellisuudessa lievä flunssa. Media kyllä maalaa leveällä sutilla maailmanloppua, kuten plandemian alussakin. Vasta rokotusten alettua alkoivat kuolemat kasvaa yli 75-vuotiaiden ryhmässä. Flussa on vanhojen tauti. Rokotuksissa on komponetteja, jotka ovat myrkyllisä kaikille ikäryhmille.

      • Anonyymi

        America's Frontline Doctors (AFLDS) on amerikkalainen oikeistolainen poliittinen järjestö.[1][2][3] Tea Party Patriotsin perustajajäseneen Jenny Beth Martiniin sidoksissa ja Simone Goldin julkisesti johtama ryhmä vastustaa COVID-19-pandemian hallintaan tarkoitettuja toimenpiteitä, mukaan lukien lukitukset ja rokotukset. Ryhmä mainostaa valheita COVID-19-pandemiasta ja COVID-19-rokotteista.
        - Wikipedia

        Riittääkö? Eli viestisi on maksettua potaskaa. Hanki elämä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        America's Frontline Doctors (AFLDS) on amerikkalainen oikeistolainen poliittinen järjestö.[1][2][3] Tea Party Patriotsin perustajajäseneen Jenny Beth Martiniin sidoksissa ja Simone Goldin julkisesti johtama ryhmä vastustaa COVID-19-pandemian hallintaan tarkoitettuja toimenpiteitä, mukaan lukien lukitukset ja rokotukset. Ryhmä mainostaa valheita COVID-19-pandemiasta ja COVID-19-rokotteista.
        - Wikipedia

        Riittääkö? Eli viestisi on maksettua potaskaa. Hanki elämä.

        Jeps. CDC:n asiat selviävät CDC:n eikä huuhaasivuilta. Ensimmäisissä testeissä oli kyllä ongelmia.


      • Anonyymi

        Valehtelet tai tyhmyyttäsi kirjoitat pötyä. PCR on golden standar myöskin SARS-CoV-2 viruksen tunnistamisessa aivan kuten muissakin virustaudeissa eikä se takuulla ole mihinkään muuttumassa. Suurin osa ihmisistä ei moisesta PCR-testistä mitään ymmärrä, niin teikäläiset yrittää tällaisiakin valheita levittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        America's Frontline Doctors (AFLDS) on amerikkalainen oikeistolainen poliittinen järjestö.[1][2][3] Tea Party Patriotsin perustajajäseneen Jenny Beth Martiniin sidoksissa ja Simone Goldin julkisesti johtama ryhmä vastustaa COVID-19-pandemian hallintaan tarkoitettuja toimenpiteitä, mukaan lukien lukitukset ja rokotukset. Ryhmä mainostaa valheita COVID-19-pandemiasta ja COVID-19-rokotteista.
        - Wikipedia

        Riittääkö? Eli viestisi on maksettua potaskaa. Hanki elämä.

        Niin miehen äänellä tehtaiden ja valtioidenkin puolesta puhutaan...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uskovainen 3v ? olen ollut ateisti 80% elämästäni ja tiedän, ettei taudit vaikuta elinkelpoisimpiin.

    • Anonyymi

      Ano Turtiainen on hallituksessa ainut, joka rohkenee sanoa totuuden ääneen. Marinit ja kumppanit sisimmissään tietävät hänen olevan oikeassa, mutta ovat tietysti hiljaa. Loistava puhe 20.12.2021:

      https://youtu.be/MOy1mwr57aA

      • Anonyymi

        AT ei ole edes huono vitsi. Onnea valitsemallasi tiellä :)


      • Epäilisin että AT:n kannattajakunta on aika vähissä. Suhtautuminen vanhuksiin ja sairaisiin on kyllä sama kuin antivaksereilla eli antaa kuolla pois.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Epäilisin että AT:n kannattajakunta on aika vähissä. Suhtautuminen vanhuksiin ja sairaisiin on kyllä sama kuin antivaksereilla eli antaa kuolla pois.

        Aika paljon on kuitenkin myönteisiä kommentteja tuossa Anon videossa. Kyllä kannatusta on.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Epäilisin että AT:n kannattajakunta on aika vähissä. Suhtautuminen vanhuksiin ja sairaisiin on kyllä sama kuin antivaksereilla eli antaa kuolla pois.

        Älä puhu paskaa...hän on mies isolla M.llä....sinussa ei ole miestä kullikarvan vertaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä puhu paskaa...hän on mies isolla M.llä....sinussa ei ole miestä kullikarvan vertaa

        Iso M. koko mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AT ei ole edes huono vitsi. Onnea valitsemallasi tiellä :)

        Näin sitä yritetään ainutta puolustajaa mollata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä puhu paskaa...hän on mies isolla M.llä....sinussa ei ole miestä kullikarvan vertaa

        Ano on tämän ajan Kyösti Kallio


    • Anonyymi

      Mutta että. Onhan meitä ihmisiä rokotettu jos millaisia tauteja vastaan. Ei kukaan varoittanut minua, kun otin tai otimme rokotuksen isoarokkoa vastaan . Oliko sekin rokote vain tulevaa pedonmerkkiä odotellessa? Hei halloo ihmiset. Pandemian aiheuttama virus on tappava. Sehän näkyy koko maailman kuolinluvuissa.

      No mutta miten sitten on influenssarokotusten laita? Ovatko nekin jo muutaman kaksi-kolmekymmentä vuoden aikana olleet pedon merkin esikuvia, häh. Järki käteen ihmiset.

      Tilanne on kyllä aivan toinen sitten, kun alkavat pommittaa piisiruilla oikeaan käteen tai otsaan.

      • Anonyymi

        En minäkään ollut aiemmin rokotuksia vastaan, vaan olen ottanut kaikki jopa influenssarokotteita myöten. Sanotaan siis näin, että olen koronarokotevastainen. Ja tuo koronapassi ei siis ole vielä se pedon merkki. Se on selkeä valinta, ottaako sitten tuon sirun ranteeseensa tai otsaan.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan sitä jo harjoitellaan
        https://www.iltalehti.fi/digi/a/2015021019173484

        Kyllä se sieltä tulee aivan varmasti. Kun porukka on totutettu ottamaan tarpeeksi pitkään näitä käskyjä vastaan rokotteina niin tämä koronapassi muuntautuu jossain vaiheessa ihon alle otettavaksi mikrosiruksi. Ottaako ihmiset sen siinä vaiheessa yhtä mielellään?


      • Anonyymi

        --Tilanne on kyllä aivan toinen sitten, kun alkavat pommittaa piisiruilla oikeaan käteen tai otsaan.--

        Siihen tämäkin tähtää. Kansa koulutetaan uskomaan kaikki, mitä vallanpitäjät sanoo.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Me elämme maailmassa, jossa kuka tahansa voi sairastua. Niin oli Jeesuksenkin aikana, kun hän kulki maan päällä niin kuka tahansa saattoi sairastua tautiin kuin tautiin, vaikka uskoikin Jumalaan. Jeesuksen ihmeteot ovat sitten asia erikseen.

      Kun me menemme nyt seurakunnan Jumalanpalveluksiin, kuka tahansa saattaa saada virustartunnan tai flunssan. Siksi täällä maailmassa on nyt rajoituksia, sillä me emme ole Taivaassa vaan maailmassa.

    • Anonyymi

      Katsopa, ajattelija, tiedot rokotusten vaikuttavuudesta
      https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/summary_cov19incisummary?kvartaali_0=642747&ikaryhma_0=639348&mittari_0=642065#

      Tuolta näkyy selvästi, että rokottamaton sairastuu viisi kertaa todennäköisemmin kuin rokotettu, joutuu sairaalaan 20 kertaa todennäköisemmin, joutuu teholle 30 kertaa todennäköisemkin ja kuolee koronaan 15 kertaa todennäköisemmin kuin rokotettu.

      Toisaalta, linkin takaa löytyvien grafiikoiden ymmärtäminen voi olla aloittajalle ja hänen hengenheimolaisileen liian vaativa jutyu.

      • Anonyymi

        Olisko piikkipuoskareiden rustaamia...aivan tonttujen tarinoita..syökää 💩 neulatyynyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko piikkipuoskareiden rustaamia...aivan tonttujen tarinoita..syökää 💩 neulatyynyt

        Tosiasiat eivät onneksi horjuta uskoasi.

        Jos kieltäydyt rokotuksista, kieltäydy myös tehohidosta. Tahollahan kuolleisuus on paljon korkeampi kuin kotona.


      • Anonyymi

        Uusi tutkimus Israelista: Rokotetuilla 600% suurempi riski COVID-tartuntaan kuin rokottamattomilla.

        Solutasolla infektion aiheuttamat vasta-aineet ”osoittivat ylivoimaista stabiilisuutta ja ristikkäisten neutralisaatioiden leveyttä” verrattuna rokotteiden aiheuttamiin vasta-aineisiin, on yksi uuden israelilaistutkimuksen johtopäätöksistä.

        Tämä tarkoittaa, että joku, joka ei ole koskaan saanut koronarokotusta, mutta antaa ”positiivisen” niin kutsutun ”Delta”-variantin testin, kehittää ylivoimaisen immuniteetin verrattuna sellaiseen, joka kääri hihansa mRNA-COVID-piikitystä varten. https://www.newstarget.com/2021-12-17-vaccinated-600-percent-higher-risk-covid-infection.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiasiat eivät onneksi horjuta uskoasi.

        Jos kieltäydyt rokotuksista, kieltäydy myös tehohidosta. Tahollahan kuolleisuus on paljon korkeampi kuin kotona.

        Tottahelvetissä....minä olen kaksi krt ollut koronan kansss yhteydessä joten voit jättää paskanlätinät johonkin muualle saitille...minä kyllä tiedän tämän covid nuhan oireet /taudinkuvat


    • Anonyymi

      Ano Turtiaisella olisi ehkä zäänsseja Liike Nyt puolueessa? Jos nyt HH vaan huolii?

      • Anonyymi

        Ei ole. HH on lukihäiriöstään huolimatta älykäs mies.


    • Anonyymi

      Näin alkuun kiitos hyvästä kirjoituksesta. Paljon samanlaisia ajatuksia itselläni.
      Jo kun nämä rokotteet tuotiin ihmisten ilmoille viime vuonna, ensimmäinen ajatukseni oli sikailfluenssa rokotteet, joista ihmiset saivat vakavia sivuoireita. Päätin antaa ajan kulua ja katsoa. Ja hyvä niin.
      Nyt olen huomannut, että ei tässä ole kysymys mistään viruksesta vaan vallasta. Koronapassi tulee jäädäkseen ja se implementoidaan koskemaan jokaista asiaa mitä teet: tarvitset passin kun ajat autoa, kun menet ruokakauppaan, kun käyt töissä ja kun vietät vapaa-aikaasi. Passi rekisteröi jokaisen tapahtuman mitä teet, josta virkamies voi nähdä kaiken mitä ajallasi ja rahoillasi teet. Ja he tulevat kutsumaan tätä etuoikeudeksi.

      • Anonyymi

        "Nyt olen huomannut, "

        Olet sinä sitten tarkkanäköinen ja oivaltava salapoliisi, onnittelut.


      • Anonyymi

        Siis kiität itseäsi hyvästä kirjoituksesta - kun kukaan muu ei? Ei ihme, että sinulla on paljon samanlaisia ajatuksia kuin itselläsi.


      • Anonyymi

        Kiitos vain itsellesi. Ihan samat ajatukset minullakin. T. Aloittaja


    • Anonyymi

      Digitaalinen Koronapassi hankkeilla Euroopassa.
      Aiheesta uutisoi Sosiaali- ja terveysministeriö.
      https://exe.io/pAM0dRz

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos joku miettii ottaisko piikkejä? Mieti mitä miljoonat nanokoon partahöylät tekevät kehollesi, graphene hydroxide on tämä aine. Mitä tekee murhattujen veri näissä piikeissä. Ja muut paholaisen liemet. Nämä piikit on ainoastaan luotu tuhoamaan ja tappamaan sinut ja perheesi. Jos olet niellyt valtamedian valheen olet luultavasti hengen vaarassa.

      • Anonyymi

        Otapa lääkkeesi. Päivän huuruisin kommentti :)



    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuon/noiden kirjoitusten perusteella voinee päätellä ettei siellä päässä liiku OIKEIN mitään.
      Ainoa keino välttyä sekä koronalta että rokotukselta on täydellinen eristäytyminen yhteiskunnasta. Lukita ovi sisäpuolelta kiinni ja pysyä siellä.

    • Anonyymi

      Kaikkia näitä,rokotevastaiset, salaliittoteoria, ennustajat, uskovaiset ym. yhdistää herkkäuskoisuus, he uskovat kaikkeen höpinään, mitä jotkut paskaa suoltavat heille naama totisina selittää. Maailmalla on näitä tyhjän paskan jauhajia riitämiin ja herkät uskoo..

      • Anonyymi

        Noh noh...narkkari..menehän takaisin lammas aitaukseen ja vaippa naamalle!sinä ehkä uskot piikkihaittoihin kun sattuu infarkti omalle kohdallesi...se on enemmän kuin todennäköistä kun olet matkalla kohti täyttä piikkisarjaa 8/8


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh...narkkari..menehän takaisin lammas aitaukseen ja vaippa naamalle!sinä ehkä uskot piikkihaittoihin kun sattuu infarkti omalle kohdallesi...se on enemmän kuin todennäköistä kun olet matkalla kohti täyttä piikkisarjaa 8/8

        Muista sitten rokotevastainen kaheli, kun korona iskee kohdallesi, et mene Sairaalan paikkoja täyttämään, vaan sairasta kotona kiltisti.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tämä mies kuuluu juurikin noihin herkkäuskoisiin, herään joka aamu ja näen näiden herkkäuskoisten valehtelioiden läpi, enkä mene heidän halpaan..summasummarun, tämä videon mies on yksi niistä tyhjän paskan jauhajista!


    • Anonyymi

      Minä olen aina räkint käsiini kun kosketan kaupan kärryjä tai koreja ja on hiv ja kenties koronakin eli tauti levitköön teihin mulkvisteihin.Suosittelen kaikille samaa.

    • Anonyymi

      Rokottamattomat täyttävät teho-osastot. Suvussa on lapsi joka sairastaa leukemiaa. Mitä tekisit tilanteessa, jossa olisi valittava ketä hoidetaan? Jos sattuisi suuronnettomuus tulisi paljon turhia ruumiita.

      Miljardeja rokotteita on annettu minimaalisin haitoin, joita ei peitellä kuten idioottimaiset salaliittolaiset väittävät.

      Älkää olko rokottamattomien kanssa missään tekemisissä.

    • Anonyymi

      En jaksa lukea kaikkia näitä 'hörhöjä' jotka pelkäävät pientä piikkiä, selittelevät sitä sun tätä muka mistä pelkuruus johtuu!

      • Anonyymi

        Osaatko kuitenkin lukea? Epäilen...🤡🐑 Varaa kuitenkin seuraavaa piikkiä suoleen kohti fully vaginaateddia😆😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaatko kuitenkin lukea? Epäilen...🤡🐑 Varaa kuitenkin seuraavaa piikkiä suoleen kohti fully vaginaateddia😆😆

        Niin ja kuitenkaan missään vaiheessa ei voi olla "fully vaccinated" vaan seuraava piikki on aina otettava...:/ https://www.oikeamedia.com/o1-170903


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja kuitenkaan missään vaiheessa ei voi olla "fully vaccinated" vaan seuraava piikki on aina otettava...:/ https://www.oikeamedia.com/o1-170903

        Näin juuri ..nykyisin voi vitsillä heittää että *mulla on täysi rokotesarja* 😆voi sanoa....aaa..okei...Millä aikakoneella menit tulevaisuuteen....


    • Anonyymi

      Olisko yhteenvedon paikka kun näyttä siltä, että mitä enemmän rokotetaan sitä enemmän ihmisiä kuolee ja sairastuu.

    • Anonyymi

      Kusi liikkuu rokottamattoman päässä

      • Anonyymi

        noh noh narttu....puheesi on pskanlätinää joten suksi vithuun...


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe