Kuolema vs voittaja otteluparista (dipsomaani vs kameli) vs STT:n nuutiset!

Olinko eka? Betty White on kuollut. Rasistisen sukunimen omaava näyttelijä muistetaan tyttökullista.

On aika palkita viime vuoden jutut. Paras kuolema- palkinto menee irlantilaismiehelle, joka oli äänittänyt omiin hautajaisiinsa puheen:
https://www.youtube.com/watch?v=E0KAcT_3T1Y

Vuoiden suomalaisinnivaatio menee takatukalle, joka räjäytti Teslansa videolla ja sai videoihin reagoijat reagoimaan:
https://www.youtube.com/watch?v=_2gETd0nxlY

Vuoden kansainvälinen säväyttäjä oli taas kerran "Roudasta Rospuuttoon", joka keräsi tinkimättömyydellään miljoonien ihmisten ihailun:
https://youtu.be/DVT2AyvqiCg?t=183

Ent' mikä oli omasta mielestäsi viime vuoden paras? Oliko se lumikouruilija U. Kytöspelto, sitruunamehu vai diakonaalinen parkkiruutu Töysässsä?

11

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin etusivulta Betty Whiten kuvan. Hän oli kuollut iäkkäänä. Olen saattanut nähdä häntä elokuvissa, mutta en tunnistanut häntä kuvan enkä nimenkään perusteella.

      Hyvää matkaa iäisyyslennollasi Betty sinne, jonne me kaikki lopulta päädytään - kwarkkimereen. Nyt en muista sitä olotilaa, joka meille jokaiselle muodostuu maanpäällisen elämän päätteeksi. Se liittyy säteilylukemaan jotenkin.

      • Jos Betty oli kuin hahmonsa Tyttökullissa, niin säteilylukema on valitettavan mitätön!

        Mutta hei! Nyrkkisääntö on, että kuolemaa ei ole - on vain elämä. Elämä on kuin kuu, joka heijastuu jokaisesta yöllisestä sadepisarasta kaikkialla - tuo sama, yksi kuu!

        Mahavatar Babaji on onnistunut sailyttämään maallisen kehonsa ainakin 2000 vuotta ja opettaa edelleen oppilaitaan Himalajalla. Katselin juuri videon, jossa rovaniemeläinen tyyppi oli ollut hänen opissaan kolme vuotta.


    • tyttökullista muistan betty whiten norjalaispöperöt,muinasnorjan hörgenmörgönen ja kierkkegaardin..myöskin muistan vuorenpeikkojen tanssin sekä sen kauhen huudon sillalla kun krakatau tai vastaava purkautui ja norjassakin toisella puolella maapalloa yötaivas oli pelottavan punainen..

      olisin toivonut betyn jaksavan vielä muutaman vuoden.. mutta eikö mel brooksi ole syntynyt 1926? vielä huumorilla on toivoa mieletön maailmanhistoria osa kaksi?

      • Surkeaa luettavaa nuo suosikkisarjojen näyttelijöiden kohtalot - harvat kestävät rikkautta ja mainetta! Tuostakin sarjasta kaikki ovat kuolleet!

        Suomalaiset kestävät julkisuutta paremmin. Jethrokin parantaa jatkuvasti elämänlaatuaan; ensin jäi läski, sitten viina, nyt tupakka ja kohta perhe ja lopuksi Turku!

        MIKÄ ON WEDGIE? Tämä käsite on tuttu vain Ameerikoista, jossa se tarkoittaa kalsareista repimisen seurauksena jäävää jälkeä. Mutta eihän siitä jää jälkeä! Persvakoonko se jälki olevinaan jää? Kerro sinä, kun oot matkustellut.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Surkeaa luettavaa nuo suosikkisarjojen näyttelijöiden kohtalot - harvat kestävät rikkautta ja mainetta! Tuostakin sarjasta kaikki ovat kuolleet!

        Suomalaiset kestävät julkisuutta paremmin. Jethrokin parantaa jatkuvasti elämänlaatuaan; ensin jäi läski, sitten viina, nyt tupakka ja kohta perhe ja lopuksi Turku!

        MIKÄ ON WEDGIE? Tämä käsite on tuttu vain Ameerikoista, jossa se tarkoittaa kalsareista repimisen seurauksena jäävää jälkeä. Mutta eihän siitä jää jälkeä! Persvakoonko se jälki olevinaan jää? Kerro sinä, kun oot matkustellut.

        Mikä olikaan se märkä sormi korvaan juttu? Sitten sekoitin fudgen wedgieen. Yksi asia mikä on ainan naurattanut on se että chippendalesilla on kolme eri merkitystä.. jenkkien tiku ja taku oravat..muinainen perienglantilainen kalustosarja (senkkejä huonekaluja)ja sitten strippaavat lihaksikkaat äijät.. täytyy olla aika pervo että näille kolmelle hyvinkin erilaiselle asialle löytyy yhteys???


      • Anonyymi

        Minkä lajin taiteilija lie japanilainen Kane Tanaka syntynyt 2.1 1903. Ikää jo 119 vuotta.
        Toisten patteri kestää vaan pitempään.


    • aahh wet willy? taisi olla se märkä sormi korvaan juttu

      • Anonyymi

        Toisen käden märällä sormella korvaan ja toisella kädellä kalsareista kiinni - olis kova!

        Meidän pitäis saada tätä wedgie- kulttuuria tuotua Suomeenkin; päiviemme piristykseksi. Amerikassa se on ollut voimissaan jo villin lännen päivistä asti ja sen vuoksi monet villin lännen sankarit eivät käyttäneet kalsareita, kuten Billy the Kid ja Wyatt Earp.

        Voisimme järjestää vaikka Vaimonwedgietys World Championshipit vaikka Iisalmessa. Onko Koljonvirralla vielä se leirintäalue, jossa Sandels aikoinaan löi venäläiset Sinerbrychoffin joukot. Sinne kisa pystyyn ja voittajapari saa vaimon painon verran Olvin olvia. Yksi riuhtaisu vaimon kalsareista ja tuomaristo tarkastelee, että kelle jäi vakuuttavimmat jäljet.

        Tää wedgie- homma pitäis aloittaa ihan koulutasolta - sinne vaan porukkaa puhumaan ja opettamaan, vaikka jokaiseen ala- asteen luokkaan.

        Jos aihe on outo, niin tässä parhaita paloja viime vuodelta:
        https://www.youtube.com/watch?v=4OILnTz1mK0&t=93s


    • Anonyymi

      Sarjassamme paras kuolema - kukapa sellaista ei itselleen toivoisi.
      - klenkka ikäfutari man.

    • Anonyymi

      Mainitsit palstalla sanan KUOLEMA Kiistattomasti paras tuomari näillä tantereilla mantereilla. Sen tuloo tässä venttailen telttailen. Puita kamiinaan Haminaan!

      • Kannattaa tosiaan muistaa, että elämä kestää vain häviävän hetken ja sitä edeltävä ikuisuus ja sen jälkeinen ikuisuus on sitten sitä kuolleena olemista!

        Kaikki kuolemat eivät ole arvokkaita. 1933 filmattiin King Kong- elokuva ja pääosan esittäjä King Kong joutui tuotantoyhtiö RKO:n painostuksesta kiipeilemään alasti New Yorkin pilvenpiirtäjässä, erittäin viileässä ja tuulisessa ilmassa. Herra Kong sairastui tästä syystä kuvauksien aikana vakavasti ja tästä syystä kuvauksia jouduttiin useaan otteeseen siirtämään. RKO kertoi lehdistölle herra Kongilla olevan alaraajavamma, mutta todellisuudessa hän oli kuolemansairas ja kuoli ennen kuvausten loppuun saattamista keuhkokuumeeseen. Kuolinsyy oli tuotantoyhtiön lehdistötiedotteen mukaan tuketuminen pullaan kuvausten kahvitauolla. Herra Kong on haudattu Arlingtonin pieneläinhautausmaalle riveille 942- 1512.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2033
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1722
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      249
      1660
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      61
      1639
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      106
      1472
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1413
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1207
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      287
      1203
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1193
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      45
      1156
    Aihe