Rajat salasuhteessa

Anonyymi

Onko muilla ollu semmosta tilannetta, että teidät houkutellaan suhteeseen, mutta toinen osapuoli ei kuitenkaan ole valmis menemään päätyyn asti, koska ei halua pettää puolisoaan.

Molemmat rakastaa toisiaan, on muuta läheisyyttä, mutta pussailussa ja seksissä kulkee raja, toinen suhteen osapuoli kokee vasta sen todellisena pettämisenä. Hän kylläkin tietää, että puolisonsa, ei hyväksyisi hänen nykyistä toimintaa, ja haluaisi eron. Seksiä on kuitenki harrastettu muutaman kerran, mutta nyt palattu takas "rajoihin" ei seksiä, tai pussailua, kaikki muu käy. Minusta tämä on vain tekopyhää paskaa. Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön?

23

1216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan tuossa jo rajoja rikottu.

    • Anonyymi

      Ai sua ärsyttää kun rakkaasi ei ala pettämään puolisoa. No voi vidu mitä sakkia, mee iniseen sen rakkaasi puolisolle niin asia tulee kerralla selväksi.

    • Anonyymi

      Mitkä rajat? Eikö ne ole menneet rikki jo silloin kun aloititte suhteen. Nyt toinen yrittää lopettaa sen ja et vain hyväksy sitä.

    • Anonyymi

      Hän ei halua erota, eikä enää sinua, mutta muuten voitte moikkailla. Mikä siinä on sulle epäselvää. Vähän psykoottiselta ja epätoivoiselta toi sun "rajoja" juttu. Hän ei halua sua. Enää. Siinä menee raja.

    • Anonyymi

      Miksi vikiset täällä ja käytät energiaasi hölynpölyyn?
      Tiedät että toinen rakastaa puolisoaan ja tulee olemaan hänen kanssaan hamaan ikuisuuteen. Sinä et ole osa tuota yhtälöä. Etkä tule koskaan olemaan. Tiedät sen itsekin , aivan syyttä yrität mustamaalata toista "leikkiin ryhtymisellä!"

      Onko pikkuiseen päähäsi koskaan lentänyt kipinää ideasta että sitoutumattomiakin ihmisiä on olemassa. Jos olisit hiukan fiksumpi, käyttäisit energiasi heidän etsimiseen hakiessasi itsellesi seuraa.

    • Anonyymi

      Joka sinun kanssasi näin tekee miehelleen,tekisi sen myös toisen kanssa sinulle. Että tässäkin asiassa,sitä saa mitä tilaa.🤷‍♀️

    • Anonyymi

      Olet varalla, varasijalla1 tai 2 tai 3.....

    • Anonyymi

      Sinua pidetään varalla

    • Anonyymi

      Pientä piristystä varatun arkeen.

    • Anonyymi

      Lopeta tuo vehtailu ja anna palata kumppanin luo jota rakastaa ikävää jos nyt tuhertaa tunteesi mutta et sinä ole häntä varten!!

    • Anonyymi

      Olet varalla todennäköisesti. Aina kun naisen mies pettää häntä niin nainen kostoksi voi antaa sinulle seksiä? Muuten ei, ei tunnetta, siksi pelisäännöt selkeitä hänelle.

    • Anonyymi

      Katumusta? On miettinyt mikä ja kuka/ketkä ovat tärkeintä hänen elämässään, ei halua menettää puolisoaan tämän takia. Erilaisia virheitä tekee jokainen elämässään. Kun sen tajuaa ja myöntää itselleen, on jo menossa parempaan suuntaan.

      • Anonyymi

        Toivoisin mieheni ajattelevan näin
        …..mutta taisin jo menettää!!


    • Anonyymi

      Tai sitten sen vaimo vaan tietää humpan juonen

    • Voihan sen nähdä tekopyhänä paskanakin, mutta toisaalta niin voi se toinen osapuoli nähdä sinun tahtosi vastaavasti tekopyhänä paskana.

      Ehkä se toinen osapuoli ihastui ja halusi kokeilla, katsoa mitä tulee ja miltä tuntuu, mutta sittemmin on lyönyt jarrut pohjaan, kun tajusi, että se mitä oli jo kotona odottamassa, onkin aika pirun paljon ja riittävän hyvä. Kannattaako siis riskeerata menettävänsä sen, kun tulevaisuudesta sinun kanssasi ei ole mitään takeita paria kuukautta pidemmälle? Ihan puhdasta peliteoriaa siis, riskianalyysiä ja ainakin toistaiseksi olet suurempi riski, kuin se mikä toisella kotona odottaa.

      Ihmiset on uskomattoman turvallisuushakuisia, sitä ei passaa unohtaa.

    • Anonyymi

      Mulla oli naimisissa oleva miesystävä, jonka kanssa tapailtiin reilu puoli vuotta. Alusta asti oli pussailua enimmäkseen autossa joillain parkkipaikoilla. Oltiin rakastuneita ja onnellisia, mutta seksin suhteen ei miehen puolelta tapahtunut mitään. Yritin kyllä tehdä alotteita. Ei koskenut sormellakaan muualle kuin poskiin ja käsiin.

      Viestiteltiin jatkuvasti yötäpäivää. Viesteissä kyllä kuvaili mielellään, miten imee, nuolee ja panee. Odotin, milloin se alkaa fyysisestikin, mutta ei tapahtunut mitään. Lopulta kyllästyin pelkkään nettiseksiin ja lopetin suhteen. Myöhemmin tajusin, että olin vain arkipäivien jännitystä ja hupia eikä mies halunnut pettää vaimoaan "oikeasti".

      • Anonyymi

        Onhan se karua varmaan joo, mutta ehkä olit vain pienen egon pönkityksen väline. Mies taisi tarkistaa oman markkina-arvonsa. Monesti keski-ikäiset saattavat moista harrastaa. Ikävää että olit pelkkä väline loppupeleissä.


    • Anonyymi

      Ihan oikein sulle.

    • Anonyymi

      Ehkä olit pelkkä haavaan puhallus kun avioliitossa oli pientä kriisiä. Tosi rakkaus se vetää puoleensa kuin magneetti eikä mitkään kaltaisesi avioliiton rikkomista yrittävät. Moraalisi näytit etkä tule vetämään vertoja uskolliselle vaimolle.

    • Anonyymi

      Mitkä ihmeen rajat pussailuisssa ym. Alotus oli ihan sekava trolliviesti, tehän ootte jo pettäneet muutoinkin tekstin perusteella. Hoh, hoijaa.

    • Anonyymi

      Ihan oikein sulle! Perheenrikkojat on alimpien kastien edustajia . Siinä voi kumpikin osapuoli kelata vähän itteään sen todellisen tilanteen edessä.

    • Anonyymi

      Käykää katsomassa tiktok/ig eräs taikas, joka mainostaa iskevänsä namisissa oleva miehiä 🤮

    • Anonyymi

      Syyllisyydeltä kuulostaa. Monella on tällainen logiikka, että vasta seksi luetaan pettämiseksi. Itsepetostahan se on. Mut joo, kerää rohkeutta erota ja haluaa varmistella että sinä pysyt kuvioissa, ettei eron jälkeen jää yksin. Eroon liittyvää pelkoa ja ahdistusta helpottaa kun hommaa itselleen ns muuta mietittävää. Näin siis jos se parisuhteensa on pitkä ja on yhteistä kotia tai perhettä.
      Jos taas se suhteensa on kestänyt vain lyhyen aikaa, on ukko pelaileva mulkvisti joka sun kannattaa jättää taakse saman tien.
      Alappa kokeeksi kyselemään koska meinasi ottaa ja lähteä alkup suhteestaan. Jos ahdistuu ja kokee painostuksena on tuo eka tyyppi. Jos taas on vastaus jo valmiiksi mietitty, jotain selittelyjä ja lupauksia, on tuo jälkimmäinen tapaus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe