Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Juuri uutisussa......

Anonyymi

Työikäisiä rokotettuja ei sairaalahoidossa ole, rokottamattomat täyttää tehon.😷 Menkäähän piikille sankoin joukoin.📍

20

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh...tänään ei ole aprillipäivä.menes käymään peijakseen !! Lupaan tuhat euroa jos ei paikalla satu olemaan 3krt piikitettyä nuorta ihmistä piuhoissa.eli voit lopettaa jorinasi

      • Anonyymi

        Nii tää oli siis Suomen TVn uutisissa ei moskovan... Meehän kaalisopalle välillä.🥣


      • Anonyymi

        On tilastoja ja "tilastoja". On normaaleja tilastoja, ja sitten THL-tilastoja.

        "Rokotettu" on THL:n määritelmän mukaan henkilö, jonka ensimmäisestä mRNA-injektiosta on kulunut yli 21 vuorokautta tai toisesta yli 7 vuorokautta. Kaikki muut tilastoidaan "rokottamattomiin."

        Kun uutiset perustuvat tällaisiin tilastoihin, ei kansalainen voi tietää, kuinka monta piikkiä sairaaloiden "koronapotilaat" ovat saaneet, tai eivät ole saaneet.

        Rokotusstatuksen määritelmästä on montakin virallista lähdettä, tässä Posi-TV:n EPSHP:n ylilääkäri, kohdasta 8 min.:
        https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-04/

        Koronatilastoja, mm. FIMEA ja VAERS:
        https://www.youtube.com/watch?v=A5lqX2SaSp0

        Sellainen asia vielä, että vaikka tilastoissa täytyykin muodostaa ryhmiä käyttäen erilaisia perusteita, mm. onko saanut jonkin pistoksen tai ei, niin julkisessa keskustelussa ei pitäisi jaotella ihmisiä kuten nyt tehdään "rokotettuihin" ja "rokottamattomiin". Kaikki ovat ihmisiä, ja sairaaloissa ollessaan myös potilaita.
        Varsinkin kun termit ovat koronainjektion suhteen harhaanjohtavia jo sinänsä, koska mRNA-injektiohan ei ole varsinainen rokote. Se on geeniterapiaa.

        On selvää, että kokeellisia mRNA-injektioita saaneiden potilaiden piikkihaittoja ja muita sairauksia tilastoidaan tällä hetkellä väärin perustein "rokottamattomille."


      • Anonyymi

        Ihmisten jaottelu on pahasta. Itse en kuulu mihinkään ryhmään sen perusteella mitä pistoksia olen joskus ottanut. En ole sanonut enkä koskaan tule sanomaankaan itseäni "rokottamattomaksi" vaikka en ole tätä nyt paljon mainostettua geeniterapiaa kehooni antanut injektoida.

        Olen vain ihminen.

        Joka tapauksessa, kun ihmisten keinotekoinen jaottelu rokotusstatuksen perusteella kuitenkin on johtanut pahoihin lieveilmiöihin yhteiskunnassa, niin on aiheellista laittaa tähän katkelma HUS:n ylilääkäri Miikka Korjan tviittiketjusta:

        https://mobile.twitter.com/MKorja/status/1476846498356867073

        "Hämmentävää, kuinka osa stigmatisoi rokottamattomia. Rokottamattomat lukittava koteihinsa (superkoronapassi). Tai pakkorokottaa. Tai maksattaa hoitokustannukset. Uskotaan, että kun Suomen aikuiset rokotettu, nopea paluu normaaliin. Siksi pakkoruiskut ai superpassi. Väärin!"

        "Rokottamattomat leimattiin itsekkäiksi typeryksiksi, jotka eivät halunneet suojella yhteisöä. Hieman kuten kangasrättiä käyttämättömät (LUE: maskittomat).
        Mutta rokotteet eivät estäneet tartuntojen leviämistä rokotettujen välityksellä. Sitten tuli vielä omikron!"

        "Tartuntojen valossa voidaan puhua jopa rokotettujen pandemiasta. Omikron tarttuu erit. rokotettuihin (myös rokottamattomiin). Boosterinkin saaneet voivat toimia supertartuttajina. Koronapassitapahtumat lisäävät tartuntoja, ja rokottamattomienkin sairastumisriski kasvaa."

        Korja esittää tilastoja mm. Portugalista, joka on maailman rokotetuin maa. Luvut osoittavat, että korkea rokotekattavuus ei estä koronan leviämistä. Lisäksi suoja hiipuu.

        "Sivistyneessä ja koulutetussa maassa toivoisi, että angsteista, pelosta & ahdingosta huolimatta räikeä stigmatisointi unohdetaan. Sillä mahdollisia pitkäaikaisvaikutuksia.
        Jos pahaa oloa pakko purkaa, oikea kohde terveysjohtajat & poliitikot, eivät rokottamattomat."

        Ylilääkäri suomii myös tehohoidon huonoa järjestelyä:

        "Tehopaikkojen ja th-johtamisen suhteen toiminta ollut surkeaa. Esimerkki niin poliittisen kuin terveydenhuollon kriisijohtamisen mahalaskusta.
        Kun vielä K-A-H-D-E-N koronavuoden jälkeen Euroopan yksi suurimmista (monella mittarilla suurin) sairaaloista on polvillaan 15-20 koronainfektiosta aiheutuvan tehohoitopotilaan kanssa, ja yhteiskunta laitettava kiinni, syy ei ole rokottamattomien."


    • Anonyymi

      Miksi tilastot on salattu? Jos olisi todellakin niin, että sairaaloissa on enemmän piikittämättömiä, sitä käytettäisiin armotta ja päivittäin lyömäaseena. Nyt tilastot on salattu pademian ajalta. Eikö typeryksellä syty lamppu?


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Täältä löytyy tilastot: https://yle.fi/uutiset/3-11300232

        Rokottamattomia on monikymmenkertaisesti sairaalahoidossa verrattuna rokotettuihin.

        Missä tilastot piikkikuolemista.


    • Anonyymi

      Armahtakaa lapsianne .
      Älkää ottako terveydelle vaarallista kokeellista ainetta lastenne kehoon.

    • Anonyymi

      Juurihan THL myönsi, että he ilmoittivat kaikki sairaaloissa olevat ja positiivisiksi todetut henkilöt koronapotilaiksi. Näin vaikka sairaalassa olon syy oli jokin muu sairaus ja heitä ei hoidettu koronan takia. Näin koko plandemia alun alkaenkin saatiin aikaiseksi ja media ruokki hysteriaa raflaavilla otsikoilla. Tämän päin totuus on, että tartunnat leviävät rikotettujen keskuudessa. Miten ne täydet risteilyalukset, joille ei pääse kuin täyden korjaussarjan impanneet rokotetut, sen tartumman merellä ovat saaneet? Muita rokotetuilta tai itse omista piikeistään?
      Lampaat, avatkaa jo vihdoin ne silmänne. Propaganda on jäänyt jo tappiolle ja totuus puskee hikenä otsallenne, kun tajuatte oman tilanteenne.

      • Jos ihmisellä on korona niin hänellä on korona vaikka sairastaisi muutakin. Heidät sitten sijoitetaan koronaosastolle. Tuo kyllä selittää pienen osan siitä miksi koronapotilaiden määrä on tuplaantunut kahdessa viikossa mutta kyllä siellä on myös pelkkää omikronia potevia.

        Rokotteet eivät anna suojaa omikronia vastaan mutta estävät kyllä vakavat tautimuodot aika hyvin.


      • Anonyymi

        Tehot täyttyy💉 piikittämöttömistä. Risteilyaluksilla 🛳⛴🛥koronan leviäminen ei niin haitallista kun harva saa edes oireita, piikityksen ansiosta. Rokotepassin jatkossa saa vaan täysin piikiteyt📍📍📍📍, silloin Suomi on heille auki ja kulkutautimyönteiset vetäytyvät kammioihinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tehot täyttyy💉 piikittämöttömistä. Risteilyaluksilla 🛳⛴🛥koronan leviäminen ei niin haitallista kun harva saa edes oireita, piikityksen ansiosta. Rokotepassin jatkossa saa vaan täysin piikiteyt📍📍📍📍, silloin Suomi on heille auki ja kulkutautimyönteiset vetäytyvät kammioihinsa.

        Menes koira takasin koppiisi.herätetään keväällä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menes koira takasin koppiisi.herätetään keväällä

        Rokotekammoiset piikkipelkurit ovat toisenluokan kansalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menes koira takasin koppiisi.herätetään keväällä

        :D :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menes koira takasin koppiisi.herätetään keväällä

        Totuus kirpaisee, rokotus paljon vähemmän kokeileppa piikkiä💉


    • Anonyymi

      THL-palkkatyöläinen tekee taas huolimattoman aloituksen.

      Tällä tavalla virallinen koronapropaganda hoitaa somea.

    • Anonyymi

      https://rapsodia.fi/koronarokotteen-haittavaikutukset-2/

      Koronarokotteen haittavaikutukset
      Maria Kiiski kertoo omakohtaisista kokemuksistaan:

      “Intuitio sanoi, että älä ota sitä. Mutta uutiset ja media pieksi sitä uutista, että kaikkien on pakko se ottaa ja erityisesti riskiryhmäläisten, johon itsekin kuulun astman takia. Paras ystävä painosti myös tosi paljon ja siinä hetkessäkin, kun istuin odottamassa rokotetta, ajattelin, että apua, mun pitäs vaan lähtee pois täältä. Mutta sitten mun nimi sanottiin ja menin tyynesti sinne penkkiin ja annoin pistää itteeni. Kahden tunnin päästä iski hirvee väsymys ja hädin tuskin jaksoin raahautua bussipysäkiltä kotiin. Kaksi seuraavaa päivää meni kuumeessa. Kipu levisi jalkaan ja lopulta viisi viikkoa meni sairaalassa.

      Sairaalassa on semmonen asenne, että ei voi olla rokotehaitta. Mutta karuja lukemia kävi toiset hoitajat kertomassa siitä, että kuinka paljon vastaavia potilaita on myös osastolla. En ollut ainoa. Kukaan ei maininnut missään vaiheessa tätä rokotteen ottamisprosessia yhtään mitään vakavien haittavaikutusten mahdollisuuksista.

      Nyt tarvitaan herkkyyttä, että voidaan nähdä, missä tilanteessa me ollaan tällä hetkellä ja sit heti yhtä nopeesti pitäs tulla se vahva taistelutahto, että pidämme oikeuksistamme kiinni ja toisten oikeuksista. Toivoisin, että kaikki muutkin, joille on tullut haittoja tai joiden läheisille on tullut jotain haittoja tai jotka muutoin näkee tän tilanteen kokonaisuuden, että pitäis vähän ääntä. Nyt täytyis pitää ääntä, että kaikki kuulee, että se viesti menis perille.”

      • Anonyymi

        Mitähän oikeudet ja toistenkin oikeudet ovat?

        Minä pidän oikeutenani saada rokotuksen, kun sellainen on keksitty. Pidän myös oikeutenani terveysturvallista ympäristöä, jossa eivät aiheettomasti rokottamattomat koranataudin superlevittäjät liiku vapaana maskitta yskiskelemässä ympäriinsä.
        Pidän myös oikeutenani päästä lääkärin vastaanotolle ja sairaalan vuodeosastolle ja muuhun hoitoon esim onnettomuuden sattuessa välittömästi ja myös kun rokottamaton on tahallaan tautia minuunkin saanut tartutettua. Tahallaan koronataudin itselleen hankkineet hoitakoot itsensä kotona.

        Itse en henkilökohtaisesti tunne yhtäkään ihmistä, jolle rokotuksesta olisi tullut pientä rokotuskohdan kipeytymistä kummempaa sivuvaikutusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän oikeudet ja toistenkin oikeudet ovat?

        Minä pidän oikeutenani saada rokotuksen, kun sellainen on keksitty. Pidän myös oikeutenani terveysturvallista ympäristöä, jossa eivät aiheettomasti rokottamattomat koranataudin superlevittäjät liiku vapaana maskitta yskiskelemässä ympäriinsä.
        Pidän myös oikeutenani päästä lääkärin vastaanotolle ja sairaalan vuodeosastolle ja muuhun hoitoon esim onnettomuuden sattuessa välittömästi ja myös kun rokottamaton on tahallaan tautia minuunkin saanut tartutettua. Tahallaan koronataudin itselleen hankkineet hoitakoot itsensä kotona.

        Itse en henkilökohtaisesti tunne yhtäkään ihmistä, jolle rokotuksesta olisi tullut pientä rokotuskohdan kipeytymistä kummempaa sivuvaikutusta.

        Trol-lol-loo.


    • Anonyymi

      Trolli poistatti ketjusta kirjoituksen, jossa kerrottiin EU:n ja pääkaupunkiseudun kuntien "rokote-epäröinnin" ehkäisemiseen tarkoitetuista sometrollausbudjeteista. Sisälsi nimittäin linkkejä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe