Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rokotteen piikkiproteiinista.

Anonyymi

Tämä" rokotteen" täyspitkä synteettinen piikkiproteiini on itseasiassa monin verroin haitallisempi kuin viruksen sisältämä.
Viruksen piikkiproteiini hajoaa nopesti, mutta kokopitkä injektoitu päätyy ihan solun tumaan saakka. Tämä luo muutamankin vakavan ongelman kehoon...

Wick.

7

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei rokotteessa ole synteettistä piikkiproteiinia, vaan piikkiproteiinin rakennuskaava, joka on valmistettu synteettisesti kopioimalla oikea valmistuskaava. Tämä synteettinen valmistuskaava sitten injektoidaan lihassoluun, jossa se hakeutuu ribosomiin, ei tumaan. Solun ribosomi valmistaa valmistuskaavan mukaisen piikkiproteiinin, joka päätyy solun ulkopuolelle aiheuttaen kehon normaalin puolustuksen.

      En ymmärrä, mikä ongelma tässä on?

      • Tuo piikkiproteiini ei ole synteettinen vaan erotettu viruksesta. Siitä on sitten tehty proteiinia vastaava RNA-proteiini josta syntyy haluttu proteiini solun monistusmekanismissa. Piikkiproteiinia ei voida käyttää sellaisenaan koska immuunipuolustus poistaa sen liian nopeasti. Rokotteissa on mRNAa mikrogrammoja joten se vaikuttaa vain hyvin pieneen määrään soluja.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Tuo piikkiproteiini ei ole synteettinen vaan erotettu viruksesta. Siitä on sitten tehty proteiinia vastaava RNA-proteiini josta syntyy haluttu proteiini solun monistusmekanismissa. Piikkiproteiinia ei voida käyttää sellaisenaan koska immuunipuolustus poistaa sen liian nopeasti. Rokotteissa on mRNAa mikrogrammoja joten se vaikuttaa vain hyvin pieneen määrään soluja.

        Et näytä tietävän tästä piikkiproteiinista enempää kuin sika pohjatuulesta. Ole hiljaa jos et saa oikeaa tietoa vaan syötät täyttä paskaa.


    • Hauska. Viruksen proteiini on kokonainen eli virus on pätkä RNA-proteiinia joka käyttää solua monistaakseen itseään. Rokotteessa taas on piikkiä vastaava pätkä tuota proteiinia eli se on huomattavasti lyhyempi. Kumpikaan ei vaikuta tumaan eli käytännössä perintöainekseen mitenkään.

      • Anonyymi

        Jättäkää nämä aisat niille jotka niistä jotakin ymmärtää. Tuota diipadaapaa on kaikki palstat täynnä. Joku voi vielä vahingossa uskoa niitä. Piikkikammoiset hoitoon.


    • Anonyymi

      Kiva, että oot lukenu itsesi proffaks

    • Anonyymi

      Aloittaja neukkutrollilta on läksyt lukematta.🤣

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe