Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Peruspelotteluministeri Krista Kiuru huutaa armeijaa apuun

Anonyymi

HS:n mukaan perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun (sd) ja osastopäällikkö Taneli Puumalaisen allekirjoittamassa kirjeessä pyydettiin ”Puolustusvoimia varautumaan jo tässä vaiheessa noin 5 000 henkilön noin kahden kuukauden työpanosta vastaavaan työpanokseen, jota tulisi pystyä tarjoamaan mahdollisimman pikaisesti”. Ministeriö pyytää apua koronavirusepidemiaan liittyvään testaukseen, tartunnanjäljitykseen ja rokotustoimintaan.

Poikkeuksellisen laajan virka-avun antamisen pelätään haittaavan vakavasti varusmiesten koulutusta ja Puolustusvoimien päätehtävään valmistautumista. Epäselväksi on myös jäänyt, mihin laskelmaan perustuu tarve 5 000 henkilöstä ja kahden kuukauden ajasta.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onkin ihan turhaa tuhlata hoitajia jäljityssoittelijoiksi, heitä tarvitaan oman alansa töissä. Mutta ei nuo sotilaatkaan ole oikeassa paikassa soittelemassa tai opastamassa rokotuksiin, siihen voi rekrytoida muita henkilöitä.

    • Anonyymi

      Ei noissa "rokotuksissa" ole kyse terveydestä. Korona ei ole yleisvaarallinen tauti. mRNA-piikitykset ovat tehottomia ja tuottaneet ennennäkemättömän määrän vakavia haittavaikutuksia.
      Sain juuri äsken tiedon toisesta koronapiikkikuolemasta tuttavapiirissä. Terve kuusikymppinen mies sai sydärin kolmannen koronapiikin jälkeen,

      Kuolleisuus on noussut Suomessa kesän jälkeen 10.6 prosenttia, siitä asti kun alettiin jakaa toisia mRNA-injektioita. Koronatauti ei tätä selitä, koronakuolemia on saman verran tai vähemmän kuin influenssaan kuolee normaalisti joka vuosi; nyt tosin influenssaa ei ole juuri esiintynyt kun on ollut korona. Influenssa- ja koronakuolemat ovat tilastoissa plus miinus nolla.

      Ylilkuolleisuus on siis kesän jälkeen lähes 11 prosenttia, painottuen vanhusväestöön mutta myös nuorten kuolleisuus on noussut. Syksyllä aloitettiin 12-17-vuotiaiden piikitykset, piikeissä siis kokeellista geeniterapiaa. Ei perinteistä rokotetta jossa on luonnollinen heikennetty virus.

      Tässä video jonka on tehnyt professori Tapio Puolimatka. Hän kertoo minkälaiseen dystopiaan ollaan menossa. Länsimaista kansalaisyhteiskuntaa ja demokratiaa ollaan murentamassa kaikilla näillä koronalaeilla. Korona on ollut pelkkä savuverho Kiinan mallin tuomiseksi Suomeen ja muihin länsimaihin.

      Kujalla episode 33 // Totalitarismi ja rohkeus
      https://www.youtube.com/watch?v=c-W82icvoK4

      Länsimaissa on menossa tietyt kulttuuriset ja poliittiset trendit, joiden voidaan katsoa olevan kehittymässä totalitaristiseen suuntaan. Sananvapautta rajoitetaan, digijättien avulla kansalaisten valvonta on mahdollista ja äärimmäiset koronapoliittiset toimet sulkevat kansalaisia työn ja sosiaalisten suhteiden ulkopuolelle. Pitäisikö olla huolissaan? Miten länsimainen demokratia edes voisi muuttua totalitaristiseksi? Mistä tietää miten toimia? Miten olla rohkea tässä ajassa? Haastattelussa professori emeritus Tapio Puolimatka.

    • Anonyymi

      Tässä toteutuu lapsen etu Itävallassa rokotepsykoosin aikana:
      https://t.me/TheDailyHint/5228
      Tätä ne yrittävät kaikkialle, mutta korttitalo on jo alkanut luhistua maailmalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe