Polanne_10

Ei saa ajella pyörätiellä, kun se jää on pehmeätä! Nyt jotkut mu**lkut on ajelleet ja ne polanteet säilyvät siinä maaliskuun loppuun eli 11 viikkoa! Mää melkein kaatusisin tänään suoralla tiellä, kun oli epätasaista. Alkoholilla ei ollut osuutta tähän asiaan, vaikka kännissä olinkin kuin käki!

Rutra on karjunut nyt 84 maailmankaikkeutta. Tämä on 84. ja hän luo karjumalla kaikkiaan 112 maailmankaikkeutta. Näistä 84:stä maailmankaikkeudesta vain 20 on edelleen jollain muotoin olemassa, mutta meidän on uusin. 64:stä ei ole enää mitään jäljellä, paitsi karma eli se mikä on meidän soluissamme muistina tai sitten kosmoksemme karmana.

Alussa oli sana sanoo Raamattukin. Meidänkin Jumalamme eli Jeesus loi maailmankaikkeuden äänellään. Ääni on värähtelyä eli energiaa. Kun tarpeeksi kovaa huutaa, tulostakin tulee. Voi myös olla, että huutaessa sinkoavat, elämää kuhisevat sylkipallot muodostavat galakseja ja kosmoksia.

Maailman paras guru eli Osho omisti 93 Rolls Roycea ja tavotteena oli hankkia juurikin 112. Sitten astui kuolema peliin ja katkaisi pelin.

Elämä toistaa itseään eli pyörii ympyrää! Ihminen voi vapautua tästä karmasta tajuamalla tilanteen. Riittää, kun ymmärtää täysin yhdenkin lauseen tai sanan!

Älkää äänestäkö! Ensimmäinen tatuoinnin omaava ehdokas on asettunut ehdolle. Maahamme perustetaan 22 hyvinvointialuetta ja Pohjois- Savon pahoinvointialue. Helsinki on ymmärtänyt jättäytyä tästä hullutuksesta pois, eikä siellä/täällä äänestetä lainkaan. Puolueet saavat jokaisesta läpimenneestä ehdokkaasta aimo potin lisää puoluetukea ja byrokraatteja palkataan maamme jokaiseen kolkkaan lisää.

Spede ei olisi ollut hyvä presidentti, kun olisi hermostunutr Venäjälle helposti ja kantanut kaunaa loppuun asti. Onneksi oli Kekkonen saatavilla!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyöräteiden huoltoon on Vammalan Teräspiikki Oy kehittänyt kaksi meetteriä leveän telaketjukoneen. On nimeltään Roope. Se murskaa jäisen polanteen kerta-ajolla.
      Erikoisesti näin käsitelty pyörätie soveltuu parhaisen leveille läskirenkaille.
      Olkaatten hyvä ja tilatkaa Teräspiikiltä Roope. Se tekee pyärätiet kuntoon.

    • Ajella millä vempeleellä kuin meidän täti kempeleellä? Luulin että et joisi alkoholia? Mulla oli sellaset nastat kengät vaihdoin .kivasti ratisi radalla ja kaupassa taasen luisuin. Clas ohllson. olisko kitkat paremmat?

      maailamnkaikkeuksia on monia kuten ulottuvuuksia. ihmismieli ei sitä koskaan tule käsittää ja jos ede yrittäis käsittää ihmismieli sekaoisi pahemmin kuin mitä se on jo. ja tarpeeksi paha.

      Alussa oli tyhjyys sitten valo sitten meri sitten mantereet ja evoluutio kuten ihminen on oppinut (mitä nyt on oppinut?) Jumalan meinigillä mennään. jotkut puhuu symbolisesta partasuusta kun ihminen jumalan kuva. mutta käsityksiä on monia. kuten universumian alkuja. kiertokulkua kuten luonnossakin.

      Gurut spedet ja kekkoset..en ole koskaan äänestäny koska tuiedän politiikan mädän koruption paskan. MINÄMINÄMINÄMINÄHTVÄVELIMINÄMINÄMIONÄPUOLUE..minä minä ..kekkonen kekkonenekekkonen kekkonen oliko aleksanteri kolmas suomen ystävä? putin ei ..pieru ja nyt lähden ostamaan lisää halpaa kaljaa ..hammasta kivestää..kalja loppuu rahat loppuu ja karies pitäs saada pysäytettyy..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      263
      6187
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      146
      3616
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2609
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2476
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2062
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1635
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1635
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1483
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1300
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      107
      1150
    Aihe