EK-Yle:n Venäjällä pelottelupropaganda, menee liian pitkälle, rahoitus poistettava

Anonyymi

Ei ole mitään riippumatonta, eikä asiallista tiedonvälitystä enää, tuo jatkuva äärioikeiston Veroparatiisi-sotabisnes-propaganda, jota EK-Yleisradio suoltaa.

https://yle.fi/uutiset/3-12274532

Hysteeristen ruotsalaisten "maanpuolustus"-sekoiluun, Suomen sekoittaminen, vaarantaa Suomen kansalaisten turvallisuuden.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237544/aanestamisen-lopettaminen-estaa-natoon-pakottamisen-

Millä oikeudella ns. virallinen tiedotusväline, tekee äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, suoraa Veroparatiisi-sotabisnes-äärioikeisto-propagandaa, meidän verovaroillamme.

20

201

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

   Siellä kun ovat Veroparatiisi-Mtv3:n Ylä-Anttila ja Veroparatiisi-Aamulehden Apunen, päässeet lyömään äärioikeisto-ideologiset päänsä yhteen, jälki on sen mukaista, ettei tavalliselle Suomen kansalaiselle, ole enää mitään uutisointia, eikä tv-ajankohtais-asia-ohjelmia, yhteiskunnan todellisuudesta.

   Kehtaavat vielä nostaa törkeitä palkkoja, tekemättömästä työstä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi#comment-112048163

   • hyvääyötää

    Kuka tuota russofobien lafkaa enää viittii kattoo?
    Turhaa pilata päivänsä katsomalla YLEn sivuja tai uutisia.
    Toivoton tapaus ja maine mennyt jo vuosia sitten!


   • Anonyymi

    Kiina kairaa Venäjää kakkoseen. Venäjä esiintyy Kiinan kanssa mielellään samalla viivalla. Todellisuudessa Venäjä myy Kiinalle raaka-aineitaan jopa -70% niiden maailmanmarkkinahinnasta. Sotilasyhteistyö Kiinan kanssa on sitä, että venäläiset toimivat tykinruokana ja kiinalaiset tekevät taktiset hyökkäyspäätökset ja johtavat taistelukentän tapahtumia.

    https://youtu.be/47crkVYhJXg

    Putin on antanut tästä kammottavasta alennustilasta väärän kuvan maailmalle. Venäläiset repivät kalsarinsa, kunhan todellisuus heille paljastuu. Putinin viha länttä kohtaan on paljastanut tämän takapuolen Kiinan kairattavaksi.

    Toisaalta, tämä on varsin runollista ;-)


  • Anonyymi

   Niimpä, harva EK-Yle:ä enää käyttää, saati tarvitsee, sen äärioikeisto-propagandaa yhtään mihinkään. On rikollista rahoittaa verovaroilla, kyseistä vihan ja väkivallan lietsontaa, äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sota- ja sote-mainontaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17237544/aanestamisen-lopettaminen-estaa-natoon-pakottamisen-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   Kyllä nyt korruptiovaalien aikaan, näkyy vanhustenkin naamoja "uutisissa", kun mainostavat yksityistä veroparatiisi"hoivaa" ja Veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa/ orjuuttamista, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, vaan korruptiovaalien välillä, eivät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, puoli miljoonaa OIKEUSTURVATTOMIKSI KÖYHYYTEEN pahoinpideltyä, näy uutisissa edes noiden feikkimainosten vertaa.

  • Anonyymi

   Eikö YLE olekkaan enää kommareitten äänitorvi? Koskas se valta on YLE:ssä vaihtunut?

  • Anonyymi

   Nyt menee tuo aloitus täysin mettään.
   YLE pitää kyllä lopettaa täysin turha tyhjän louskuttaja, valehdellaan ilmastosta, valehdellaan milloin mistäkin, vanhoja asioita esitetään uutena, todella uudet ohjelmat on vähissä erittäin paljon uusintoja ties kuinka monetta kertaa, nyt silti väitetään että tarvii lisää rahaa mihin??
   Siihen että suoja työpaikat säilyy??.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 tässä Ylen hyödyllisyys.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17278665/aarioikeisto-ylen-korruptiovaalimainokset-ihmiskaupan-ja-orjuuttamisen-mainontaa

   Eläkeläisköyhä älä kiitä tyhjästä, älä myy ääntäsi ihmiskaupan ja modernin orjuuttamisen välineenä käyttämisen mainostajille, korruptiopoliitikoille joilla ei ole edes aikomustakaan, pitää lupauksiaan ja toteuttaa Suomeen, aitojen demokratioiden
   1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   Jokaisella vanhuksella, vammaisella ja pitkäaikaissairaalla, on oikeudet kieltäytyä äänestämästä korruptiovaaleissa, kun korruptiopoliitikot eivät toteuta, aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, vaan ovat vain yksityisten rahastajien, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjuuttajien etujenajajia.

  • Anonyymi

   Varmaan se rahoitus heti poistetaan kun täältä kerta niin halutaan ; )

  • Anonyymi

   Afrikassa väestöräjähdys tulossa, ja nää suunnittelee sotaa maapallon harvinaisimman ja älykkäimmän rodun, valkoisten kesken?

  • Anonyymi

   Ihmisiä pelotellaan jotta naton kannatus lisääntyisi. Kohta julkaistaan sellaisia kyselyitä joissa natokannatus on noussut.

  • Anonyymi

   Venäjä kotiuttaa Ukrainan lähetystöjensä henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään. Mukavaa että Venäjä ei osallistu tarpeettomaan pelotteluun.

   • Anonyymi

    Putin kertoi taas?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä Suomi tekee jossain Ukrainassa ? Ei yhtään mitään, se alue ei kuulu meille mitenkään.

   Suomen ainut turva ja rauhan tae, on vahvempi liittoumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona maailmassa toimiminen.

   Suomella oli pitkä rauhan aika, ETÄISET, eli asialliset suhteet idän suuntaan, jotka äärioikeiston veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijat / jenkkien sotaliitto pilasivat.

  • Anonyymi

   Esim. tns-gallup ym veroparatiisigallupit, käyttävät halpatyövoimaa nälkäpalkoilla, kyselyiden tekemiseen ja otannat tehdään, äärioikeiston veroparatiisirikkaiden keskuudessa, vastaukseksi annetaan sitä, mitä veroparatiisi-media-tilaaja haluaakin, eli äärioikeiston ja veroparatiisi-sota-sote-ym pörssikeinottelu-bisneksien suoramainontaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17261422/veroparatiisiniinisto-valehteli-teille-naton-vastustajat-vielako-noyristelette-

   Suomella oli aiemmin ETÄISET, eli asialliset välit, idän suuntaan.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17231431/korruptiopoliitikot-syytteisiin-valtakunnanoikeuteen-rikos-veroparatiisi-sotabisneshankkeilla

   Äärioikeiston Veroparatiisiporvarit menivät ja pilasivat nuo suhteet ahneuksissaan, muutaman veroparatiisi-pörssikeinottelijan, häikäilemättömän kansalaisten ja valtion hyväksikäytön takaamiseksi. Saisi hävetä VeroparatiisiNiinistö, vaan ei osaa.

  • Anonyymi

   Valtakunnanoikeus on oikea osoite, jokaiselle korruptio-pörssikeinottelija-poliitikolle, sotabisneksineen ja jenkkien sotiin pakottamisineen.

  • Anonyymi

   EK-Yle:n jenkkien sotaliiton mainokset, käyvät yhä oudommiksi.

  • Anonyymi

   Häkäpönttö pöhisee ja karavaani kulkee.

  • Anonyymi

   Totuus koskee aina.
   Venäjän toimintatapoja kun tuodaan esiin, niin aina trolli lauma pillastuu, ja aloittaa valeuutisoinnin, syyttämällä riippumatonta mediaa.
   Jos veroparatiiseihin täytyy sviitata, niin juuri Venäjän eliitti, Putinin lähipiiriä myöten paljastui suurimmiksi valuutan piilottajiksi.

  • Anonyymi

   Niin.......vasemmisto ehkä sallisi maahamme Belarus, Venetzuela, Venäjä kaltaisen järjestelmän?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2717
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2252
  3. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1661
  4. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1609
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1217
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   969
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   217
   902
  8. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   55
   727
  9. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   720
  10. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   45
   690
  Aihe